Jump to content
Hundesonen.no

Hei!


Laddy

Recommended Posts

Fikk høre om forumet av en av mine valpekjøpere, og måtte jo inn å titte. :)

Jeg heter Ida, er gift og mor til to, bor på et lite småbruk i Nord-Trøndelag, og vi deler hverdagen sammen med en gjeng Parson og Jack Russell terriers. Pr. dags dato har vi 2 JRT-damer og 2 Parsongutter + 4 parsonvalper som ligger i valpekassa og vokser seg store, gode og runde. Deres mor Mira er også vår, men hun deler livet med forverten Lena, så hun er bare her på besøk nå som hun har valper.

Vi trener hundene våre på blodspor og agility, og vi jakter litt med gutta. Deleier Loke (Parsongutt fra eget oppdrett) med svigerinnen min, og han har allerede fått skutt en grevling for seg.

Jobber som ekstravakt på en dagligvarebutikk, og har derfor masse tid hjemme sammen med hundene.

Det var litt om meg og mitt. ;)

oktoberdag%20174s.jpg

Ett bilde av gjengen som bor her, Suki, Bandit, Leo & Lotta

Link to comment
Share on other sites

Takk for velkomsten, og takk for sist Sara og Pippin&Symra! :)

Har så mye å gjøre at jeg vil nok ikke være den som poster mest her inne, men det er jo moro å følge med på Selmas tråd... :)

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.


 • Nye innlegg

  • Vi har måttet deale med en hel del mageproblemer oppigjennom. Er vel ca. en måned siden siste episode med diaré og litt nedsatt allmenntilstand, og løsningen ble Hills tørrfôr (og kun det; ingen godbiter eller annen mat) i tre uker, samt probiotika og kulltabletter. Kanskje det kan være lurt å ha et slikt "regime" i en periode med veiledning fra vet?
  • Her anbefalte også veterinæren Hill's i/d, helst boksmat men den er så dyr så jeg gikk for tørrfor. Min ble fin i magen etter to dager på i/d, i tillegg til Zoolac og Canikur. Går du for tørrfor er det viktig å bløte det opp først.
  • Høres ut som dere har det meste på stell! Kjør på tenker jeg 😁
  • Hill’s ID boksemat har vært redningen de gangene jeg har hatt erfaring med skikkelig mage-/tarminfeksjon hos hund, ikke vet jeg hvorfor denne maten er så effektiv sammenlignet med vanlig skånekost, men det er det. Burde brukes etpar dager lenger enn man tror er nødvendig, og gjerne også DiaTab eller medisinsk kull som tilskudd.
  • Vil gjerne høre deres erfaringer om hund og diare, om hvor langvarig en mage-/tarminfeksjon kan være:  Tispen min er snart 9 år gammel. For halvannen uke siden fikk hun løs mage/diare. Etter noen dager ga jeg henne probiotika, uten at det så ut til å hjelpe.  Tok kontakt med veterinærklinikken, der klinikksekretæren mente at det ikke var noen grunn til konsultasjon så lenge hun var pigg og hadde matlyst. Hun foreslo å bruke Webiotic.  Tispen fikk Webiotic i tre dager, og avføringen ble normal. Nå, tre dager etter avsluttet kur, har diareproblemet kommet tilbake (oppe to ganger i natt...). Jeg har gitt henne probiotika. Det er nå helg, og problemet er jo ikke akkurat akutt. Men har tenkt å ta kontakt med veterinæren igjen på mandag.  Jeg vet jo ikke om klinikken vil mene om tispen "kvalifiserer" til konsultasjon, siden dette ikke ser ut til å gi seg. Bør jeg insistere? I bakhodet lurer jo tanken på tarmkreft. Men altså, hunden virker pigg og spiser. Hadde blod i avføringen tidlig i sykdomsperioden, men ikke nå.  Noen som har noen erfaringer å komme med?  
 • Nylig opprettede emner

×
×
 • Create New...