Jump to content
Hundesonen.no

Tur i mandag (10. mars) HASTER


Mirai

Recommended Posts

Eller, haster ikke, men bare for å få folk inn i tråden :ahappy:

Ferdig på jobb klokka ett i morgen, er det noen som kunne tenke seg å gå tur etter klokka to, og før det er mørkt? :) Tønsbergområdet.

Link to comment
Share on other sites

Jeg blir gjerne med! :ahappy: Har desverre ikke bil i morgen, men bor på Nordre Eik hvis dere er interessert i å gå tur i nærheten? Eller en plass som er lett tilgjengelig via buss?

Link to comment
Share on other sites

Skal vi si klokka to på Eik, da? Sånn at Pips også kan være med.. men hvor på Eik skal vi møtes da, Nordre Eik kan jo være så mangt :ahappy:

Camilla: Det er jo ingen gjesteliste, hihi. Bare å komme.

Link to comment
Share on other sites

Mulig jeg dukker opp hvis jeg rekker det. Må i så fall kjøre fra Larvik, men vil vil VIL møte flere hundemennesker.

Var Mona i Larvik igår Søndag? Jeg så 1 stk Stor Ragg og 1 stk Blond Jente ved stasjonen/storgata...og lurte litt, mente det lignet et bilde jeg hadde sett ;-) Jeg kjørte bil ellers hadde jeg nok stoppet og hilst, men skulle opp til klubben for å gå tur.

Nordre Eik som... Rundkjøringa på Hortensveien? Lærerskolen? eller lenger inne? (kjekt å unngå bomringen :-)

Link to comment
Share on other sites

Beklager, men jeg har havnet midt oppi en liten krise, så jeg kan dessverre ikke bli med på tur likevel.. :ahappy:

Håper jeg kan bli med på tur en annen dag, har veldig lyst til å treffe andre hundefolk!

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.


 • Nye innlegg

  • Er det ingen i nærheten som har en hund du kan låne? En oppdretter med flere hunder, eller noe? Nå var jo det for min og Odins del, men når jeg ikke orket å konkurrere med ham mer så gikk jo Lisa her på forumet konkurranser med ham. Men ja, livet som hundeeier er jo veldig i faser. Fra valpestadiet og få dem til velfungerende hunder i hverdagen, til å kunne ha dem med på aktiviteter og konkurranser, og så når de ikke er med på alt lengre igjen, og trenger mer oppfølging  helsemessig.
  • Akkurat nå har jeg lyst på en hund som kan henge med på lange fjellturer og som jeg kan konkurrere med, men som kan bo et annet sted så lenge senioren min fortsatt lever. Må jo bare innse at hun er en gammel hund som ikke lengre kan være med på alt jeg har lyst til, men vil jo også gi henne en god alderdom. Så ny hund i huset er uaktuelt så lenge hun er her. Hvorfor må det være så vanskelig...
  • Enig med Simira, meld dere på et valpekurs om dere ikke allerede går/har gått. I tillegg har for eksempel Maren Teien en veldig fin kanal som heter Hverdagslydig+ (https://boon.tv/hundetrener-maren), der er det også en egen kanal for valpeeiere. Vet at flere har hatt god nytte av hennes forelesninger og videoer i valpeperioden. Finnes helt sikkert noen gratis alternativer også, men det har jeg ingen oversikt over. 
  • Først av alt må du slutte å la ham hilse på andre hunder på tur. Hvis ikke får du en hund som trekker i båndet i alle retninger, og stresser seg opp hver gang han ser en hund. Det er ikke alle som kan eller vil hilse, og det er heller ikke trygt. Prøv å holde dere til kjente, trygge hunder. Om du ikke kjenner så mange kanskje det er noen du møter ofte på tur, eller du kan ta kontakt med en klubb i nærheten, en turgruppe eller noe. Jokking er en typisk stressadferd i den alderen, og tegn på at han girer seg opp for mye. Avbryt lek eller hilsing så fort det er tilløp til jokking, og jobb med at han skal være rolig og ha kontakt med deg. For å få slutt på biting i føtter ville jeg først og fremst sørget for at han har nok biteleker, og avlede med dem. Når han først begynner å bite på føttene, stå helt stille og ignorere ham til han slutter. Jeg vil på det sterkeste anbefale deg å gå et valpekurs om du ikke har gjort det allerede. Alt dette er helt vanlig for valper i den alderen, og på et kurs vil du få hjelp til å håndtere det. Du finner også mange vanlige problemer og råd for dem i trådene under valpeprat her på forumet, så ta en titt gjennom her.
  • Kikket litt i dogweb og ser at hundene fra lundehundprosjektet ligger der sånn som alle andre, med en X på slutten reg. nummeret. Den som ble utstillingschampion var 3. generasjon, og ser tittelen ligger inne. Da skulle man jo gjerne tro at de kan ta andre championat også, og at det samme vil gjelde for cavalierprosjektet, som trossalt er ganske så ekvivalent? Det var jammen ikke lett å finne informasjon på dette! 
 • Nylig opprettede emner

×
×
 • Create New...