Jump to content
Hundesonen.no

Et sjeldent syn på himmelen


Ricco

Recommended Posts

Dæven! Nå er jeg flau! Er det det som er perlemorskyer??? Tøtto så dem i dag tidlig og gikk helt i fyr og flamme. Hun mente det så ut som "stillestående" nordlys (som man ser på det ene bildet ditt). Jeg bare svarte "ååh, så fin himmel ja.." og fortsatte å konse på motorveien ;)

*skamme seg*

Men jeg skal løpe ut til henne og fortelle henne at det hun så var perlemorskyer!

Link to comment
Share on other sites

Nydelig! Ja det er et sjeldent fenomen. Så det selv ifjor. Slik så det ut:

*klippet vekk enda et vakkert bilde*

Utrolig å få sett det med egene øyne. Det varer jo så kort også.

Arrrrg! Hvorfor kjørte jeg ikke til siden og så på dette sammen med tøtto?! Isj! Fikk det bare med meg i forbifarten... uten å egentlig se på det ;)

Link to comment
Share on other sites

Flotte bilder av perlemorsskyene ja ! Det er ikke så lett å ta bilder av dem siden de er så lysende... omgivelsene blir liksom veldig mørke. Jeg gikk glipp av fenomentet tidligere denne uka, men fikk tatt bilder i dag jeg også ;). Skyene "mine" hadde ikke så fine farger - og var litt langt unna, men...

2008-01-25-Perlemorsskyer04.jpg

2008-01-25-Perle035.jpg

2008-01-25-Perlemorsskyer02.jpg

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.


 • Nye innlegg

  • Enig med Simira, meld dere på et valpekurs om dere ikke allerede går/har gått. I tillegg har for eksempel Maren Teien en veldig fin kanal som heter Hverdagslydig+ (https://boon.tv/hundetrener-maren), der er det også en egen kanal for valpeeiere. Vet at flere har hatt god nytte av hennes forelesninger og videoer i valpeperioden. Finnes helt sikkert noen gratis alternativer også, men det har jeg ingen oversikt over. 
  • Først av alt må du slutte å la ham hilse på andre hunder på tur. Hvis ikke får du en hund som trekker i båndet i alle retninger, og stresser seg opp hver gang han ser en hund. Det er ikke alle som kan eller vil hilse, og det er heller ikke trygt. Prøv å holde dere til kjente, trygge hunder. Om du ikke kjenner så mange kanskje det er noen du møter ofte på tur, eller du kan ta kontakt med en klubb i nærheten, en turgruppe eller noe. Jokking er en typisk stressadferd i den alderen, og tegn på at han girer seg opp for mye. Avbryt lek eller hilsing så fort det er tilløp til jokking, og jobb med at han skal være rolig og ha kontakt med deg. For å få slutt på biting i føtter ville jeg først og fremst sørget for at han har nok biteleker, og avlede med dem. Når han først begynner å bite på føttene, stå helt stille og ignorere ham til han slutter. Jeg vil på det sterkeste anbefale deg å gå et valpekurs om du ikke har gjort det allerede. Alt dette er helt vanlig for valper i den alderen, og på et kurs vil du få hjelp til å håndtere det. Du finner også mange vanlige problemer og råd for dem i trådene under valpeprat her på forumet, så ta en titt gjennom her.
  • Kikket litt i dogweb og ser at hundene fra lundehundprosjektet ligger der sånn som alle andre, med en X på slutten reg. nummeret. Den som ble utstillingschampion var 3. generasjon, og ser tittelen ligger inne. Da skulle man jo gjerne tro at de kan ta andre championat også, og at det samme vil gjelde for cavalierprosjektet, som trossalt er ganske så ekvivalent? Det var jammen ikke lett å finne informasjon på dette! 
  • Jeg har en Dvergpuddel gutte valp som er 5 mnd. Han har siden han var ny hatt oppheng i sokker og biter og henger seg etter føttene dine så lenge d har sokker på. Hvordan få det til å slutte.    Å jokker på andre hunder under samvær ute, møtes på tur og får hilse og på alle størrelser og hunder i alle aldre. Hva gjør jeg? - helt fersk i hunde verden, ønsker kun seriøse svar😅😭
  • Er vel først fra fjerde generasjon at de potensielt kan stambokføres etter typegodkjenning?
 • Nylig opprettede emner

×
×
 • Create New...