Jump to content
Hundesonen.no

Har du noe kallenavn?


Maria

Recommended Posts

Inspirert fra hundenavntråden, så spør jeg dere sonenmedlemmer.. Har dere noe kallenavn/klengenavn? I så fall, hvorfor? Hva betyr det? Hvem kaller deg det?

Interessant å høre hva dere svarer :lol:

Selv blir jeg ikke kalt så mye, men har kallenavn inad i familien.

Farmor kaller meg "Mia". Det har hun alltid gjort, og jeg liker det godt. :P Spesielt fordi hun er fra Finmark, og sier det på en veldig "søt" måte. "heeeei miiia".. hehe

Pappa kalte meg "snoodledoodle" da jeg var liten, hvorfor vet jeg ikke helt. Han syntes vel det var et kult kallenavn :P

Mamma kalte og kaller meg fortsatt storegull og lillesøss for lillegull. Hehe. Mødre er liksom sånn.

Ellers har jeg blitt kalt både hyggelige og mindre hyggelige ting i løpet av livet. Blant annet blei jeg kalt "skrivemaskina" da jeg gikk på barneskolen, fordi jeg snakket så mye.

Link to comment
Share on other sites

 • Replies 56
 • Created
 • Last Reply
Tja, har ikke noe spesielt kallenavn, men får stadig høre "blondie" <_<

Føler meg litt hjemme der ja.... <_<

Blir mye Kath fordi Kathrine liksom blir for langt, hehe..

Ellers er faktsik sjefstøs nye brukt (og jeg er kresen som fy liksom, så skjønner ikke hvordan jeg fikk det)

Link to comment
Share on other sites

Åh.. Blondie..Hørt det før liksom.. :P

Også har jeg blitt kalt struts i alle år.. Folk ser ut til å synes at struts og etternavnet mitt (Durucz) likner veldig. Likheten kan jeg ærlig talt ikke se selv. Forøvrig uttales etternavnet (på norsk vel og merke) duruts. På orginalspråket uttales det dorotsj. :P

Link to comment
Share on other sites

Tja, har ikke noe spesielt kallenavn, men får stadig høre "blondie" <_<

Blondie får jeg også høre, selv om jeg ikke er blond i det hele tatt <_<

Ellers så kaller noen meg for giggi, eller kara. Giggi kommer av Wigdis, Wiggi, Giggi. Og Kara kommer fra Karina.

Link to comment
Share on other sites

Har vel faktisk ingen typiske kallenavn. Men noen har bare kalt meg f.eks Mokka, mokkilene (er leenge siden, men nabogutten klarte ikke si navnet mitt).

Men kan egentlig ikke si jeg blir kalt noe annet enn Monica nå.

JO! MONSEN!

Jeg blir forøvrig kalt Lill, og heter noe annet...

Link to comment
Share on other sites

Næmmen, jeg har også alltid sett for meg at Lill heter bare Lill. Moro :P

Jeg kalles vel egentlig bare Anette jeg. I den gamle vennekretsen gikk jeg som Peers av en eller annen grunn (derav det forrige nicket), men nå er det bare Anette som brukes.

Link to comment
Share on other sites

Kallenavnet mitt er Tasselabb ..

Venninde av meg som ga meg det, siden yndlingsfiguren min i Harry Potter er Sirius/Tasselabb. Hun har selv fått seg nytt, det er *haha* "Labrotta". (ikke spør hvorfor, jeg gidder ikke å ramse opp alt det som er feil med blodet hennes..)

Link to comment
Share on other sites

Jeg blir kalt Villdings, og de typiske mamma klengenavnene: Pusen min, storegull og Pilifi (haha :P) Da jeg var liten kalte pappa meg Fumitaka og Lulu. Ehm, neida foreldrene mine har ikke fantasi...

Av venner blir jeg noen ganger kalt kinderegg (brunette utenpå blond inni) Men jeg føler meg ikke blond, så det så...

Link to comment
Share on other sites

Jeg blir kallt Mara, Pusa, Mira..

Tidvis også Linni etter en ikke så sjarmerende fru Meister. Historinen der er vel at jeg har samme mellomnavn som en annen puppedame (Lene Alexandra) desverre, og linken ble gjort av en småfull venninne.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page. • Nye innlegg

  • Er det ingen i nærheten som har en hund du kan låne? En oppdretter med flere hunder, eller noe? Nå var jo det for min og Odins del, men når jeg ikke orket å konkurrere med ham mer så gikk jo Lisa her på forumet konkurranser med ham. Men ja, livet som hundeeier er jo veldig i faser. Fra valpestadiet og få dem til velfungerende hunder i hverdagen, til å kunne ha dem med på aktiviteter og konkurranser, og så når de ikke er med på alt lengre igjen, og trenger mer oppfølging  helsemessig.
  • Akkurat nå har jeg lyst på en hund som kan henge med på lange fjellturer og som jeg kan konkurrere med, men som kan bo et annet sted så lenge senioren min fortsatt lever. Må jo bare innse at hun er en gammel hund som ikke lengre kan være med på alt jeg har lyst til, men vil jo også gi henne en god alderdom. Så ny hund i huset er uaktuelt så lenge hun er her. Hvorfor må det være så vanskelig...
  • Enig med Simira, meld dere på et valpekurs om dere ikke allerede går/har gått. I tillegg har for eksempel Maren Teien en veldig fin kanal som heter Hverdagslydig+ (https://boon.tv/hundetrener-maren), der er det også en egen kanal for valpeeiere. Vet at flere har hatt god nytte av hennes forelesninger og videoer i valpeperioden. Finnes helt sikkert noen gratis alternativer også, men det har jeg ingen oversikt over. 
  • Først av alt må du slutte å la ham hilse på andre hunder på tur. Hvis ikke får du en hund som trekker i båndet i alle retninger, og stresser seg opp hver gang han ser en hund. Det er ikke alle som kan eller vil hilse, og det er heller ikke trygt. Prøv å holde dere til kjente, trygge hunder. Om du ikke kjenner så mange kanskje det er noen du møter ofte på tur, eller du kan ta kontakt med en klubb i nærheten, en turgruppe eller noe. Jokking er en typisk stressadferd i den alderen, og tegn på at han girer seg opp for mye. Avbryt lek eller hilsing så fort det er tilløp til jokking, og jobb med at han skal være rolig og ha kontakt med deg. For å få slutt på biting i føtter ville jeg først og fremst sørget for at han har nok biteleker, og avlede med dem. Når han først begynner å bite på føttene, stå helt stille og ignorere ham til han slutter. Jeg vil på det sterkeste anbefale deg å gå et valpekurs om du ikke har gjort det allerede. Alt dette er helt vanlig for valper i den alderen, og på et kurs vil du få hjelp til å håndtere det. Du finner også mange vanlige problemer og råd for dem i trådene under valpeprat her på forumet, så ta en titt gjennom her.
  • Kikket litt i dogweb og ser at hundene fra lundehundprosjektet ligger der sånn som alle andre, med en X på slutten reg. nummeret. Den som ble utstillingschampion var 3. generasjon, og ser tittelen ligger inne. Da skulle man jo gjerne tro at de kan ta andre championat også, og at det samme vil gjelde for cavalierprosjektet, som trossalt er ganske så ekvivalent? Det var jammen ikke lett å finne informasjon på dette! 
 • Nylig opprettede emner

×
×
 • Create New...