Jump to content
Hundesonen.no

Bilde av den vakreste representanten for din rase


Symra&Pippin

Recommended Posts

 • Replies 74
 • Created
 • Last Reply

Det må være oldefaren til Amigo på farssiden. Det var så rart for jeg kjøpte en nederlandsk bok om stabijer og der finner jeg bilde og omtale av oldefaren hans :P Han heter Madadh og Amigo er utrolig lik ham :rolleyes:

EDIT: På det bildet jeg la ut var det copyright (henta fra nettet). Derfor fjerna jeg det. Men presis det samme bildet er i den boka jeg har kjøpt. Hvordan er reglene da?

Link to comment
Share on other sites

Vet ikke hvor \dan jeg gjør det med bilder fra internett og godkjenning og sånt. Men syns ialllefall Schimo`s Oye Como Va e den fineste represnetanten for rasen. Han er jo også far til min nuffe da :P Hvis noen ka hjelpe meg med å finne ett bilde blir jeg glad

Link to comment
Share on other sites

Vet ikke om det er lov å legge ut bilder fra internett, men jeg syns iallefall at Oye Como va er den fineste representanten for rasen Newfoundland. Og han er jo far til min vakre skapning :P

hvis der er copywright på billedet er det ikke, og skal have tilladelse fra der det kommer fra.

Link to comment
Share on other sites

post-2955-1200799795_thumb.jpg

Disse bildene har jeg tatt sjøl, og viser vakre Odin - Tiviniro's Heading for Happiness.

Han er den type Berner som jeg liker, og den jeg synes er vakrest blant de nålevende Bernerene jeg har sett.

Ikke bare er han vakker å se på, han har et fantastisk godt gemytt også. Verdens snilleste. :P

Her er et bilde tatt i fjor sommer:

post-2955-1200805526_thumb.jpg

Link to comment
Share on other sites

Å, egentlig er det flere jeg kunne presentert her når det kommer til favoritter, men den som vel er den desidert flotteste jeg vet om for tiden er denne:

056-LiBriesBossNoOne.jpg

NV07 NORDV07 Li-Brie's Boss Number One - han er en velkonstruert og velgående hund med et avbalansert og herlig gemytt. En flott representant for rasen, en hund i verdenstoppen faktisk. Den eneste feilen med han er at han ikke er min *ler*.

Link to comment
Share on other sites

Oi..den ble vanskelig...

Jeg har så mange favoritter i rasen.

Tapui Tane, hannhunden fra England eller noe som har vært i Norge et halvårs tid snart er nydelig.

post-87-1200820911_thumb.jpg

Av tispene har jeg alltid hatt en klar favoritt, Kimuras Amanda.

post-87-1200821110_thumb.jpg

EDIT: Jeg kan forresten glatt innrømme at Ask ikke er den peneste representanten for sin rase altså. :P

Link to comment
Share on other sites

Uten at jeg er ekstremt bevandret i labradormiljøet og vet hvordan alle labradorer ser ut, syns jeg at den ene oldemoren til Tinka er en av de vakreste labradorene jeg har sett:

french_nickers.jpg

DKUCH Melicmark French Knickers

Hun er slank, nett, muskuløs og elegant uten å bli for tynn.

Link to comment
Share on other sites

Uten at jeg er ekstremt bevandret i labradormiljøet og vet hvordan alle labradorer ser ut, syns jeg at den ene oldemoren til Tinka er en av de vakreste labradorene jeg har sett:

french_nickers.jpg

DKUCH Melicmark French Knickers

Hun er slank, nett, muskuløs og elegant uten å bli for tynn.

Vakreste labradoren jeg vet om:

liavennaj5.JPG

Link to comment
Share on other sites

EN favoritt :P Umulig det vel, med så mange vakre shelties rundtom.. Men, jeg velger å nevne en norsk en da.. En av fjorårets mestvinnende tisper; N Uch NV-07 Leeland Queen In Starshine, "Beauty"

2007-12-01017copy.jpg

2007-11-24040copysmall.jpg

Hun har en flott helhet, utrolig vakkert hode og uttrykk, er velkroppet og beveger seg som en sheltie skal. At hun er certvinner nr. 50 (av 52) og champion nr. 30 (av 31) fra deres oppdrett må det vel også stå stor respekt av.

Link to comment
Share on other sites

Guest Snusmumrikk
Hva med å linke til bilde da?

Å legge inn en link til et bilde som ligger offentliggjort på nettet er helt greit.

Å legge et bilde du ikke har opphavsrett eller tillatelse til rett inn i tråden er ikke lov.

Link to comment
Share on other sites

En favoritt liksom....

Overnevnte Ulf vd Havenstad er en kandidat.. DKUCH INTUCH SUCH USCH VDHCH Enjoy's Midnight Welcome Matt er en annen. En tredje er HRCH INTUCH SKCH Inter Leader Rezlark. Og det var bare hanhundene...

Tisper: PLCH Wiki Z Hofjaru, eller CSSPCH INTUCH PLCH Vinessa vd Havenstad

Men velge ut en? Nei, det blir for vanskelig...

Link to comment
Share on other sites

Griffon Bruxellois: Den desidert flotteste brux'en jeg vet om er den norskoppdrettede tispen Int Nord N S Fin Dk Uch Nordv'98 Nv'98 BroV'02 Monkey Bizniz Drama Queen

Griffon Belge: Vanskelig... har mange jeg synes er vakre, så det er vanskelig å velge en favoritt. Men denne flotte b/t hannen er ihvertfall et godt eksempel på en vakker belge: Dutch, Int., Belgian, German, VDH, French, Italian Ch. Winner'97, Belgian W'97 BISS'97 (F), BIS Toys (D & I), Res.Group winner Bordeaux, Mantes (F) & Geel (B) Such SFuch Leo Belgicus Paso-Doble

Link to comment
Share on other sites

Hmm vanskelig å si egentlig. Har ikke møtt noen hunder i virkeligheten som jeg har tenkt WOW om. Syns de fleste har vært ganske jevnt vakre.

Men har alltid sett på denne som et veldig flott eksemplar av rasen. Et bilde jeg fant på nett. Syns hele kroppen og proposjonene er så bra. Men den skulle vært sort da. :P

LINK TIL EN FLOTT DOBBIS

Link to comment
Share on other sites

En favoritt bare? :P Jeg klarer ikke å velge så jeg legger ut en tispe representant og en hannhundrepresentant.

Moren til Decoy, N UCH Tollergrenda's Fancy Face syns jeg er ei flott tollertispe:

a.jpg

( © Kennel Heliomar )

NORD UCH Lauvstuas Bluestar Shanty er og en flott toller syns jeg. På bildet er han ca 2 år, men han er straks 6 år nå.

Det er mange flere tollere jeg syns er gode representanter, og har ikke sett bare en som skiller seg ut. Har begrenset meg her, men det er flere jeg syns godt kunne vært med. Ja og så har jeg holdt meg innenfor landegrensen :P

Link to comment
Share on other sites

Bare en er umulig, så jeg skriver 3 jeg. Alle hannhunder.

På førsteplass kommer mestvinnende hannhund i 2007, N S FIN Nord Intuch SV-08 Ola Odelsgutt Av Hiselfoss:

ola1.jpg

BIR m/cert og Klubb vinner 07 på rasespesialen på Geilo 07 med nesten 300 påmeldte bernere.

Geilo-tisper424.jpg

NorskVinnerutstilling2007149.jpg

På delt andreplass kommer disse to brødrene: Nuch Tiviniro's Heading For Happiness(som "gullen" skrev om lenger oppe) og N Such NV 06-07 Tiviniro's Harley Davies.

Heading For Happiness "Odin":

Geilo-hanner147.jpg

NorskVinnerutstilling2007137.jpg

pictureCAGN1SCT.jpg

Harley Davies "Otto":

Vikingskipet2006351.jpg

NorskVinnerutstilling2007152.jpg

Otto BIR på NKK Hamar 07, dattra Izzy BIM

Link to comment
Share on other sites

Jeg liker godt Eddie, pappaen til Knott. Han er liten, men ikke spinkel, har et flott utseende (noe som jo igrunn ikke betyr noe hos BC.. Men som betyr litt allikevel;). Han er en dyktig og lovende gjeterhund, og er cool og kald i hodet ift mange andre bordere. Han er sosial og en hyggelig fyr, rett og slett.

http://www.akersborg.no/Hundene/Eddie/Bild...eddie5-2007.jpg

EDIT: Men om han er den flotteste representanten for rasen, det vet jeg jammen ikke.. Nåja, han er en av mine favoritter iallefall.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page. • Nye innlegg

  • Er det ingen i nærheten som har en hund du kan låne? En oppdretter med flere hunder, eller noe? Nå var jo det for min og Odins del, men når jeg ikke orket å konkurrere med ham mer så gikk jo Lisa her på forumet konkurranser med ham. Men ja, livet som hundeeier er jo veldig i faser. Fra valpestadiet og få dem til velfungerende hunder i hverdagen, til å kunne ha dem med på aktiviteter og konkurranser, og så når de ikke er med på alt lengre igjen, og trenger mer oppfølging  helsemessig.
  • Akkurat nå har jeg lyst på en hund som kan henge med på lange fjellturer og som jeg kan konkurrere med, men som kan bo et annet sted så lenge senioren min fortsatt lever. Må jo bare innse at hun er en gammel hund som ikke lengre kan være med på alt jeg har lyst til, men vil jo også gi henne en god alderdom. Så ny hund i huset er uaktuelt så lenge hun er her. Hvorfor må det være så vanskelig...
  • Enig med Simira, meld dere på et valpekurs om dere ikke allerede går/har gått. I tillegg har for eksempel Maren Teien en veldig fin kanal som heter Hverdagslydig+ (https://boon.tv/hundetrener-maren), der er det også en egen kanal for valpeeiere. Vet at flere har hatt god nytte av hennes forelesninger og videoer i valpeperioden. Finnes helt sikkert noen gratis alternativer også, men det har jeg ingen oversikt over. 
  • Først av alt må du slutte å la ham hilse på andre hunder på tur. Hvis ikke får du en hund som trekker i båndet i alle retninger, og stresser seg opp hver gang han ser en hund. Det er ikke alle som kan eller vil hilse, og det er heller ikke trygt. Prøv å holde dere til kjente, trygge hunder. Om du ikke kjenner så mange kanskje det er noen du møter ofte på tur, eller du kan ta kontakt med en klubb i nærheten, en turgruppe eller noe. Jokking er en typisk stressadferd i den alderen, og tegn på at han girer seg opp for mye. Avbryt lek eller hilsing så fort det er tilløp til jokking, og jobb med at han skal være rolig og ha kontakt med deg. For å få slutt på biting i føtter ville jeg først og fremst sørget for at han har nok biteleker, og avlede med dem. Når han først begynner å bite på føttene, stå helt stille og ignorere ham til han slutter. Jeg vil på det sterkeste anbefale deg å gå et valpekurs om du ikke har gjort det allerede. Alt dette er helt vanlig for valper i den alderen, og på et kurs vil du få hjelp til å håndtere det. Du finner også mange vanlige problemer og råd for dem i trådene under valpeprat her på forumet, så ta en titt gjennom her.
  • Kikket litt i dogweb og ser at hundene fra lundehundprosjektet ligger der sånn som alle andre, med en X på slutten reg. nummeret. Den som ble utstillingschampion var 3. generasjon, og ser tittelen ligger inne. Da skulle man jo gjerne tro at de kan ta andre championat også, og at det samme vil gjelde for cavalierprosjektet, som trossalt er ganske så ekvivalent? Det var jammen ikke lett å finne informasjon på dette! 
 • Nylig opprettede emner

×
×
 • Create New...