Iago Skrevet 4. Januar 2008 Rapporter Share Skrevet 4. Januar 2008 Innebakt pizza med KYLLING i som jeg får kjøpt på Cafe her i Øyer. Den er helt nydelig :] Vet ikke hvordan den lages da. Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
Ingvild Skrevet 4. Januar 2008 Rapporter Share Skrevet 4. Januar 2008 akk om man hadde en mann som likte wok saker... Jeg som er SÅÅÅ glad i masse grønnskaer.. finner meg en som ikke tåler ditt og datt / ikke liker... goshj... <_< Tving ham til det - det er utrolig hva man blir glad i om man bare må... Etter at jeg ble vegetarianer har jeg lært meg å like mye grønnsaker, f.eks. squash, aubergine, tomat, bønner, erter, brokkoli osv. En del av det spiste jeg før også, men nå syns jeg det er kjempegodt. I dag skal jeg på peppes og spise middag med noen venner. Usunt og dyrt, men dritgodt Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
Aya Skrevet 4. Januar 2008 Rapporter Share Skrevet 4. Januar 2008 Jeg begynner ikke å spise sundt igjen før på mandag, så i dag skal jeg knaske pizza. Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
Iago Skrevet 4. Januar 2008 Rapporter Share Skrevet 4. Januar 2008 Jeg begynner ikke å spise sundt igjen før på mandag, så i dag skal jeg knaske pizza. Hihi :] Samme her! Pizza i kveld *Nammis* Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
Einstein&Charlie Skrevet 4. Januar 2008 Rapporter Share Skrevet 4. Januar 2008 jeg kan mekke kinamat også.. men det KRESNE mannebeinet liker ikke kina mat heller... Du må sige til hvis du og han har lyst til at prøve thai eller indisk mad, så kan jeg finde nogle opskrifter til dig ud fra hvilke ting i kan lide Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
Toya Skrevet 4. Januar 2008 Rapporter Share Skrevet 4. Januar 2008 Du må sige til hvis du og han har lyst til at prøve thai eller indisk mad, så kan jeg finde nogle opskrifter til dig ud fra hvilke ting i kan lide ja Må bare ikke krydre så enormt Jeg er veldig glad i kinesisk mat, også Thai er goså nam Indisk også ( men det er RIMELIG sterkt noen ganger...) ER du også glad i mat? Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
Shilamon Skrevet 4. Januar 2008 Rapporter Share Skrevet 4. Januar 2008 akk om man hadde en mann som likte wok saker... Jeg som er SÅÅÅ glad i masse grønnskaer.. finner meg en som ikke tåler ditt og datt / ikke liker... goshj... <_< Jeg føler såå med deg! Kjæresten rører ingenting rødt, gult, grønt u name it. Skulle tro han kunne dø av mindre. Eneste man klarer å lure i han er salatblader på burgern omtrent + poteter. Frustrerende! og en særdeles god grunn til at vi ikke har flyttet sammen:P he he, eller jeg kan true han med det iallefall. Et liv uten grønnsaker og frukt hadde jeg ikke klart. Dagens middag: Ovnsbaktkylling marinert i sweetchili-saus med avokado og tomatsalat + gratinert ris Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
Nokia Skrevet 4. Januar 2008 Rapporter Share Skrevet 4. Januar 2008 Sunt?? *slå opp i leksikon/ordbok/etellerannet* pizza, taco, kjøttdeig og spaghetti Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
Vala Skrevet 5. Januar 2008 Rapporter Share Skrevet 5. Januar 2008 Sunt?? *slå opp i leksikon/ordbok/etellerannet* pizza, taco, kjøttdeig og spaghetti Hysj! *ler* Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
starlight Skrevet 5. Januar 2008 Rapporter Share Skrevet 5. Januar 2008 Det beste er uansett svinekjøtt med ris, salat og sweet and soursaus. Himmelsk. Spiser det på julaften jeg Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
Shilamon Skrevet 5. Januar 2008 Rapporter Share Skrevet 5. Januar 2008 Sunt?? *slå opp i leksikon/ordbok/etellerannet* pizza, taco, kjøttdeig og spaghetti Er du misfornøyd med maten vår? hmf:P Min er iallefall sunn (det jeg har spist de to siste dagene i det minste...) Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
Einstein&Charlie Skrevet 5. Januar 2008 Rapporter Share Skrevet 5. Januar 2008 Idag skal jeg lave en paprikagryde med kartoffelmos 2 pers. 400 gr svinekød i tern 1 ds babymajs i 2-3 cm skiver 2 ds flåede og hakket tomater 1 ds tomatpuré 2 ds champignon i skiver 2 store gulerødder i tern/skiver 1-2 løg i både ½ broccoli i passende stykker 1/4 l matfløte 2-3 spk paprika krydderi svinekødet brunes i lidt olie, sammen med paprika krydderiet, salt og lidt peber. flåede tomater og alle grøntsager, undtagen broccoli puttes i gryden, og tilsæt derefter matfløten, lad det simre i 30-45 minutter, ca 5-10 minutter før servering, put da i broccolien. Serveres med potetmos eller ris Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
Toya Skrevet 5. Januar 2008 Rapporter Share Skrevet 5. Januar 2008 Idag skal jeg lave en paprikagryde med kartoffelmos 2 pers. 400 gr svinekød i tern 1 ds babymajs i 2-3 cm skiver 2 ds flåede og hakket tomater 1 ds tomatpuré 2 ds champignon i skiver 2 store gulerødder i tern/skiver 1-2 løg i både ½ broccoli i passende stykker 1/4 l matfløte 2-3 spk paprika krydderi svinekødet brunes i lidt olie, sammen med paprika krydderiet, salt og lidt peber. flåede tomater og alle grøntsager, undtagen broccoli puttes i gryden, og tilsæt derefter matfløten, lad det simre i 30-45 minutter, ca 5-10 minutter før servering, put da i broccolien. Serveres med potetmos eller ris kommer å spiser middag med dere en dag jeg.. hvor det blir servert grønnsaker hihi... Hørtes KJEMPE godt ut I dag skal jeg få bestillt mat Noen fordeler emd å bli gammel... Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
Einstein&Charlie Skrevet 5. Januar 2008 Rapporter Share Skrevet 5. Januar 2008 ER du også glad i mat? Ja jeg kan godt lide at lave mat, er fra en familie der tidligt har lært at lave mat, jeg begyndte i køkkenet da jeg var 8 år. Har rejst en del over hele verdenen og har smagt en del forskelligt mad, og har efterhånden lært mig selv at finde de fleste krydderier jeg smager i maden. Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
Marianne Skrevet 5. Januar 2008 Rapporter Share Skrevet 5. Januar 2008 Idag lagde jeg noe skikkelig godt! laksekotteletter som jeg la i en ildfastform (frossene) med olje i bunnen. Hadde på pesto, sweet chili saus og div krydder. Kuttet opp de grønsakene jeg hadde for hånden (gulrøtter, brokkoli, løk, paprika og solsikkefør) som jeg la i aluminiumsfolie med litt krydder, smør og olje. Inn i ovnen med "pakken" sammen med fisken Hadde kokte poteter til Yømmi! Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
Ingvild Skrevet 5. Januar 2008 Rapporter Share Skrevet 5. Januar 2008 Dagens middag var rask, god, sunn, enkel osv: Bønnestuing (kidneybønner, paprika, taco-saus og løk) med fullkornspasta og kiwi. ^_^ Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
M.J Skrevet 5. Januar 2008 Rapporter Share Skrevet 5. Januar 2008 Idag skal jeg ha taco/wraps: Bønner m/tacokrydder, rømmekolle(ekstra lett rømme), salat, agurk, mais, rødløk, paprika og tacosaus i fullkornswrap. Relativt sunt, godt og enkelt Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
Guest Gråtass Skrevet 5. Januar 2008 Rapporter Share Skrevet 5. Januar 2008 I dag har snille mannen laget middag til meg (som vanlig); Flesk og duppe. Ikke spes sunt kanskje men veldig godt! Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
Toya Skrevet 5. Januar 2008 Rapporter Share Skrevet 5. Januar 2008 I dag har snille mannen laget middag til meg (som vanlig); Flesk og duppe. Ikke spes sunt kanskje men veldig godt! Sånn de spiser i Elling filmen det.. ( hadde ikke gørt om det før... ) derfor jeg ser det i sammenheng.. Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
Einstein&Charlie Skrevet 7. Januar 2008 Rapporter Share Skrevet 7. Januar 2008 Idag skal vi egentlig have middagen fra igår som jeg aldrig fik lavet Marokkanske kødboller i en gøntsagssovs med linser 3 pers 400 gr hakket storfe(kjøttdeig) 2 fed hvidløg 1-2 tsk spidskommen ½ løg i små tern salt & pebber grøntsags sovs 120 gr udvandede linser 2 ds flåede tomater ½ squash i tern 1 rød paprika i tern 1 grøn paprika i tern 1 fed hvidløg 1 tsk spidskommen ½-1 tsk chilipulver salt og peber spidskommen og hvidløg, salt og peber kværnes i en morter eller en blender, blandes derefter grundigt sammen med kjøttdeigen og det hakkede løg. Formes til små kugler ca. 4 cm i diameter, derefter brunes de i en varm sautepande i lidt olie. put derefter de flåede tomater i og tilsæt 2-3 dl vand, hæld derefter linser, squash og paprika i. Kværn chilipulver, spidskommen og hvidløg i en morter eller blender, og derefter tilsæt det til maden. Lad det simre i ca 20-30 minutter til linserne faste men bløde. Smag til med salt og peber, evt. lidt mere chilipulver efter smag og behag. Server med ris eller bulgur til Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
Mirai Skrevet 7. Januar 2008 Rapporter Share Skrevet 7. Januar 2008 Vi skal ha taco Lenge siden sist, mm. Men klarer ikke helt bestemme meg for om jeg vil ha skjell eller lomper, noen argumenter? Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
Djervekvinnen Skrevet 7. Januar 2008 Rapporter Share Skrevet 7. Januar 2008 Fullkorns lomper. de skal visst være sunne, men de ser ikke noe gode ut... Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
M.J Skrevet 7. Januar 2008 Rapporter Share Skrevet 7. Januar 2008 Fullkorns lomper. de skal visst være sunne, men de ser ikke noe gode ut... Smaker ikke forskjell, jeg. Ihverfall ikke på toro sine wraps. Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
Aya Skrevet 7. Januar 2008 Rapporter Share Skrevet 7. Januar 2008 I dag har jeg spist varm linsesalat:) Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
Symra&Pippin Skrevet 7. Januar 2008 Rapporter Share Skrevet 7. Januar 2008 Idag skal vi egentlig have middagen fra igår som jeg aldrig fik lavet Marokkanske kødboller i en gøntsagssovs med linser 3 pers 400 gr hakket storfe(kjøttdeig) 2 fed hvidløg 1-2 tsk spidskommen ½ løg i små tern salt & pebber grøntsags sovs 120 gr udvandede linser 2 ds flåede tomater ½ squash i tern 1 rød paprika i tern 1 grøn paprika i tern 1 fed hvidløg 1 tsk spidskommen ½-1 tsk chilipulver salt og peber spidskommen og hvidløg, salt og peber kværnes i en morter eller en blender, blandes derefter grundigt sammen med kjøttdeigen og det hakkede løg. Formes til små kugler ca. 4 cm i diameter, derefter brunes de i en varm sautepande i lidt olie. put derefter de flåede tomater i og tilsæt 2-3 dl vand, hæld derefter linser, squash og paprika i. Kværn chilipulver, spidskommen og hvidløg i en morter eller blender, og derefter tilsæt det til maden. Lad det simre i ca 20-30 minutter til linserne faste men bløde. Smag til med salt og peber, evt. lidt mere chilipulver efter smag og behag. Server med ris eller bulgur til Oh, Einstein&Charlie, neste gang jeg er i Bergen kommer jeg på middag hos deg! (Så kan du komme til meg neste gang du er i Trondheim, avtale?) Jeg stekte kylling i store terninger, helte over et glass tikka masala og serverte med ris til i dag. Ganske godt men litt for mye steking og fett til å være kjempesunt...). Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
Recommended Posts
Arkivert
Dette emnet er nå arkivert og stengt for flere svar