Jump to content
Hundesonen.no

Affen - the man, the animals and the music


hardrocker

Recommended Posts

Jeg er en mann på 31 år. Jobber i Telenor, og stortrives der. Bor i Harstad sammen med min kjære samboer Kristin, og vår herlige datter Maja Therese. Vi bor i et flott hus, som ligger litt for seg selv, men samtidig relativt sentralt. Ypperlig lokasjon for våre kjære dyr, med skogen rett utafor døra.

Jeg er musiker, og har spilt bass i diverse hardrock og metalband siden jeg var 12. Musikk er noe som ligger til familien, og så å si alle på morssida i min familie er musikere, og spenner fra klassisk til jazz til heavy metal. Det er det den tyngre musikken som ligger mitt hjerte nærmest. Favorittband er det mange av, men for å nevne de aller viktigste: Alice Cooper, Kiss, Motörhead, Lynyrd Skynyrd, Van der Graaf Generator, Dream Theater...og sånn kunne jeg fortsatt resten av dagen :)

l_5b4a990cb7403fcd96d9a9a17878cb81.jpg

Kristin er ansvarlig for Somali-oppdrettet Coda's (se Coda's Somali oppdrett ), og vi har i tillegg en flott huskatt og en snill og god Golden Retriever. Tidligere hadde vi Lady, ei herlig blandingstispe (50% Collie/50% Golden Retriever) og en kjempesjarmerende Engelsk Bulldog, Benedicte (som er å se på avataren min). Kristin har lang erfaring med dyr, og skal ha æra for å ha fått meg kattefrelst. Er blitt totalt og fullstendig forelska i rasen Somali spesiellt.

Maja Therese er dattra vår. Hun er 9 år, og har vokst opp med dyr runt seg. Kan nesten si det var bulldogen Benedicte som lærte henne å gå, da hun var svært rolig, og lot det lille barnet klatre og herje med seg, så hun lærte å reise seg opp, gå, etc, som de fleste lærer på møbler, hehe. Men mer om Kristin og MT på hjemmesida vår.

Bilder av våre kjære dyr kan dere se her:

http://dyresonen.no/forum/index.php?showto...pid=397329&

Og vil dere vite mer kan dere sende mail, eller gå inn på disse sidene:

Coda's Somalioppdrett

Affen's MySpace

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.


 • Nye innlegg

  • Det kan ta litt tid fra bytte av hjem til hunden reagerer på det og forstår at det ikke er midlertidig. Med løpetid i tillegg kan det godt spille inn. Det kan godt henne at hun opplever løpetiden annerledes på et nytt sted enn der hun har bodd hele livet. Jeg har dessverre ikke så mye innspill utover det.
  • Hei, jeg skal lage hundegård til en kommende huskyvalp som skal bo i Hagen. Vurderer betongheller eller skifteheller etc langs gjerdet sånn at den ikke graver seg ut. Hvor store trenger disse å være? Holder det med 30x30 cm eller blir dette for smått?
  • Min samboer og jeg overtok for noen uker (3 uker) ei nydelig samojed tispe på 3 år, fra hans foreldre. Hun bodde før i Trøndelag, mens vi bor på Sørlandet, så det har vært en klimaendring for henne. Vi har passet henne en del før, så vi er ikke ukjente for Mira.  Siden vi er friluftsmennesker så har vi gledet oss masse til å få hund, og vi dedikerer mye tid til tur, ski og trening - noe hun selvfølgelig elsker! Vi har også brukt en del tid på å trene grunnleggende lydighet, da hun er sta og helst vil gjøre det hun selv ønsker, som en ekte samojed (; her har vi likevel sett stor fremgang på tur. I tillegg er hun veldig sjelden alene, vi er stort sett alltid med henne, tross at hun er vandt til å være en del hjemme alene. Jeg vil derfor tro at endringen i adferd ikke skyldes at hun er understimulert. Det er også viktig å nevne at den endrede adferden hovedsaklig gjelder når vi er hjemme og ikke ute på tur. Mira er generelt sett en veldig rolig og avbalansert hund, som tross rasen sjelden bjeffer eller synger. Hjemme har hun alltid pleid å være veldig rolig, og hun er en svært høflig hund som er veldig «enkel» å ha med å gjøre.  Så til problemet - hun har begynt å bjeffe og ule mye mer enn hva som er vanlig for henne, selv på natten. Hun virker rastløs og piper også mer enn vanlig. Hun sliter med å komme til ro, og mest bekymringsverdig av alt så spiser hun nesten ikke. Vi har ikke skiftet fôr, så her er alt likt (ønsker heller ikke å skifte da hun har en sensitiv mage). Hun har løpetid, så noe av problemene kan nok skyldes dette. Da jeg snakket med svigers nevnte de at det var vanlig at hun blir rastløs og oppmerksomhetssøkende eller pipete, men ikke at hun slutter å spise og begynner å bjeffe/ule. Legg merke til at vi har hatt henne i 3 uker, og at adferden begynte å endre seg for 1 uke siden, så trolig er ikke problemet at hun har flyttet? Vi ønsker likevel å gjøre denne overgangen så enkel og bra som mulig for henne, og viktigst av alt; at hun skal spise som vanlig. Har noen her tips til hva dette kan skyldes, eller hva vi bør gjøre? Evt om vi bør oppsøke veterinær? 
  • Altså, den totale motsetningen av en sånn hvit 😆 Er det en groenendael? Ekstremt søt, om jeg får si det! 
  • Har ikke kjøkkenvekt så hadde håpet på at noen kanskje hadde samme för og kunne måle opp for meg
 • Nylig opprettede emner

×
×
 • Create New...