Jump to content
Hundesonen.no

Hvordan ser din daglige turvei ut?


Symra&Pippin

Recommended Posts

 • Replies 61
 • Created
 • Last Reply

Vi går en del i skogen rett utenfor huset her, men den er ikke så stor...så det tar maks 20 min å gå gjennom hele. Ellers går vi daglig nede ved sjøen, det er nydelig natur der :icon_redface:

Jeg liker ikke "asfaltturer" hvor hunden må gå i bånd, har faktisk aldri gått en hel tur hvor hun ikke har hatt muligheten til å løpe fritt.

Risnes :( (kommer masse bilder nå:-P

111235.jpg

111236.jpg

Nybildersept_07052.jpg

Nybildersept_07106.jpg

Irispbesk30-28.jpg

17mai2007033.jpg

17mai2007055.jpg

Fant ikke så mange bilder fra skogen, men der går vi helst for småturer, morgen og kveld, eller når Phoebe har litt for mye energi, og trenger å løpe fra seg

http://i157.photobucket.com/albums/t59/Tin...rsept_07001.jpg

Nybildersept_07007.jpg

Nybildersept_07009.jpg

101_0119.jpg

*Redigert pga. for stort bilde. Mod. Crizpo*

Link to comment
Share on other sites

Artig tråd. :P Her er bilder fra den plassen vi går mest på i alle fall, den er rett bak gata vår. :)

turvei1.jpg

Først over en bro...

turvei2.jpg

Så langs en liten elv.

turvei3.jpg

Fortsetter på en grussti.

Når vi har kommet så langt kan vi enten:

turvei4.jpg

...gå en omvei opp i heia...

turvei5.jpg

...eller fortsette på stien. (Ja, Kaizer har en veldig fotogen tunge. :rolleyes:)

Og helt på slutten av grusstien er det et stort jorde han pleier å få løpe tulling på, og da ser han sånn ut:

turvei6.jpg

Link to comment
Share on other sites

Her er noen bilder fra et område hvor jeg liker veldig godt å gå tur - det er en liten dal rett i nærheten, med fin tursti og en bekk, også er det veldig få folk som går tur der:

_IGP0858.jpg

_IGP0871.jpg

_IGP0834.jpg

Så har vi St.Hanshaugen, som er et stort friområde med litt skog men mest gress i tillegg til noen bunkere fra krigen. Der trives vi også ganske godt. :)

snuserhaugen.jpg

IMG_7220.jpg

Men vi liker oss nok aller best på Ladestien, til tross for at det er en del folk der på søndager... Eneste minuset er at jeg må gå et stykke for å komme dit, blant annet forbi et stort kujorde...

IMG_6999.jpg

Men når vi først har kommet ned er det fint, og da hender det ofte at vi møter på Christine med Milo og/eller Vegas (ikke helt tilfeldig da, riktignok):

IMG_7030.jpg

Stien forøvrig er veldig hyggelig og fin å gå på,

IMG_7027.jpg

men det aller beste, syns Tinka, er at sjøen ligger to meter nedenfor stien stort sett hele veien. :P

IMG_7122.jpg

IMG_7116.jpg

IMG_7114.jpg

IMG_7010.jpg

oi, jeg tok litt av! :Laugh:

Link to comment
Share on other sites

Oj, det var mange fine turbilder :P

Jeg fikk ikke tatt noen bilder som egentlig viser terrenget, skulle tatt med langline. Men her er iallefall noen av dagens turbilder:

Nydelige hunder! Elsker også pjuskehunder og hunder med slafsehud(masse hud :P )

Dette var offtopic, sorry! :) (måtte bare få det sagt)

Link to comment
Share on other sites

genial tråd, gleder meg til å se fortsettelsen. Dyret mitt er på jakt denne uken, men når han er tilbake skal vi også fotografere. Vi har en morgenrunde som er fast, ellers labber vi på kryss og tvers, opp og ned i skogen så blir nok morgenrunden dere får bilder fra:)

Link to comment
Share on other sites

Har "bare" en turplass som er fast, hvor vi er hver dag og det er nede på åkrene her hvor hundene får løpe løse. Ellers er vi litt rundtomkring på tur.

Deler av utsikten fra åkeren, tatt ettermiddag:

utsikt.jpg

Guttan koser seg :cool:

knollogtott.jpg

Leker litt:

Herje.jpg

Og ligger i en fellesdekk. Gården dere ser i bakgrunnen er der vi bor. Det huset nærmest er der svigers bor og i det over det igjen bor vi (i sokkelleiligheten, ikke hele huset ;) ) :

fellesdekk_edited-1.jpg

Fra en annen tur, et godt stykke opp i skogen (bak til venstre i bildet over):

bustse.jpg

Fra samme tur:

innkalling.jpg

Noen kyr langs veien, de pleier å begynne å herje og styre når vi kommer forbi. Løper tulling og hopper :)

kyr.jpg

Utsikt fra stien, samme bru som på utsiktbildet øverst ;)

usikten.jpg

Koser seg:

rulle.jpg

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page. • Nye innlegg

  • Lenge siden jeg målte henne, men 50 - 55 ish cm høy og ca 20kg.    og som simira nevner så er det nok værre med butikker og sånt ja. Du får nok sitte på uteservering da. ☺️
  • Jeg kjøpte meg leilighet med slitemerker etter dyr. Er det parkett der kan du nesten banne på at det blir merker etter klør etterhvert uansett. Jeg har også leid ut leilighet til noen som skaffet seg valp mens de bodde der og der så vi ingenting på gulvet, men der var det også linoleum som stort sett tåler mer.    Utleier vet hvilken risk de tar tenker jeg når de leier ut til noen med dyr, og uhell kan skje den beste. Det er derfor man har depositum. Som utleier kan man også ha utleieforsikring som også eventuelt dekker sånt.    Som leietager så hadde jeg nok lagt opp til suksess med valpebinge/bur når jeg ikke kan følge med/til hjemme alene bruk. Jeg husker vi hadde beaglen løs på badet når han var liten for der var det mest hardført og minst ting å ødelegge. (Gikk løs på innholdet i bosset noen ganger da 🤮 ) Dog må man jo da ta hensyn til eventuelt gulvvarme og sånt da.   Hamstre inn diverse tygg og leker som er lov for hunden å eventuelt ødelegge når det klør i tennene og har lopper i blodet. Fylt kong/toppl/sodapup/lickimat, eventuelt også fryse dem er fint tidsfordriv for dem. Gå valpekurs også så får du hjelp også om det er noe du sliter med. Og også husk å lære valpen ro, ikke alle som helt klarer å finne roen selv når de er alene uten søsknene sine lengre. 
  • Gleder meg så på dine vegne! Og spent på hva du ender opp med! 😁
  • Har med hensikt leid eldre leilighet med noe slitasje fra før av med valp, og passet godt på at det ikke ble unødvendig slitasje selvsagt. (Nå som vi eier nesten ny bolig og hatt valp ser man bruksmerker veldig mye lettere for å si det sånn.) Synes ikke det er helt god dyrevelferd å la en valp være mer i binge enn løs, så noe slitasje må man regne med selv om man passer godt på. 
  • Tispen hadde stådager, sto for andre hannhunder, men ikke den utvalgte. Ble inseminasjon.  Har det noe å si for valpene? og kullet sånn i helhet? Er det negativt??  Hadde dere kjøpt fra denne tispen?  
 • Nylig opprettede emner

×
×
 • Create New...