Jump to content
Hundesonen.no

NKK Trondheim


turbogutten

Recommended Posts

Visste ikke helt hvor jeg skulle legge denne tråden så la den her. HVem skal til Trondheim og hva skal dere der? Jeg skal mest trolig debutere lp klasse 1 med Turbo hvis jeg ikke får nervesammenbrudd når jeg skal inn i ringen:P

Link to comment
Share on other sites

 • Replies 83
 • Created
 • Last Reply

Vi skal dit, men vet ikke enda om vi skal inn å titte på nkk trondheim. Vi skal derimot på Nrk sitt og stille Decoy på valpeshowet der :D Men kan hende vi skal innom nkk å titte på lp og ag en tur. Får se når det nærmer seg.

Link to comment
Share on other sites

Så lyst så lyst, men jeg har liksom andre planer på den tiden der :D

Pyse.... tørr du ikke melde bare fordi du skal ha ut lille tulla da eller :rolleyes::D

Link to comment
Share on other sites

Jeg skal selvsagt dit. Skulle egentlig gå LP1, men nå har jeg plutselig funnet ut at det er jo faktisk bare en måneds tid til og vi har egentlig ikke trent noe siden vår katastrofale debut, så det blir nok ikke til at jeg skal gjøre noe annet enn å se på.

Link to comment
Share on other sites

Jeg skal dit. På lørdag skal jeg stille min lille Petit <3 og på søndag skal jeg stille labbisen, sheltien og tenkte også på juniorhandling... hvis jeg ikke dummer meg heeelt ut da;p

Link to comment
Share on other sites

Hundesport datt ned i postkassa i dag, og mens jeg kjapt skummet gjennom annonsesidene oppdaget jeg dette: "NORSK KENNEL KLUB ønsker velkommen til internasjonal eksteriørutstilling, lydighets- og agilitykonkurranser i Granåsen Skiarena, 23. og 24. juni 2007."

Hva i alle dager er dette forno? Betyr det at jeg må busse til NKK Trheim i stedet for å gå femten minutter ned til Leangen?

Link to comment
Share on other sites

så står da dette på nkk sine sider:

I slutten av mars fikk NKK melding fra Trondheim Kommune om at det skulle startes byggearbeider på Leangen Isbane i midten av juni. NKK har derfor undersøkt flere alternative steder for avholdelse av den tradisjonelle Internasjonale utstillingen i Trondheim. Vi bestemte oss for å inngå avtale om leie av Granåsen Skiarena, selv om forholdene der ikke var optimale. Nylig kom det kontrabeskjed fra Trondheim Kommune; byggeplanene var utsatt. Vi her derfor tegnet avtale med kommunen om leie av Leangen Isbane.

Vi beklager at stedsangivelse i Hundesport nr 5 er feil, dette skyldes trykketiden.

NKK Trondheim 23. og 24. juni 2007 avholdes ALTSÅ på LEANGEN ISBANE!

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page. • Nye innlegg

  • Det kan ta litt tid fra bytte av hjem til hunden reagerer på det og forstår at det ikke er midlertidig. Med løpetid i tillegg kan det godt spille inn. Det kan godt henne at hun opplever løpetiden annerledes på et nytt sted enn der hun har bodd hele livet. Jeg har dessverre ikke så mye innspill utover det.
  • Hei, jeg skal lage hundegård til en kommende huskyvalp som skal bo i Hagen. Vurderer betongheller eller skifteheller etc langs gjerdet sånn at den ikke graver seg ut. Hvor store trenger disse å være? Holder det med 30x30 cm eller blir dette for smått?
  • Min samboer og jeg overtok for noen uker (3 uker) ei nydelig samojed tispe på 3 år, fra hans foreldre. Hun bodde før i Trøndelag, mens vi bor på Sørlandet, så det har vært en klimaendring for henne. Vi har passet henne en del før, så vi er ikke ukjente for Mira.  Siden vi er friluftsmennesker så har vi gledet oss masse til å få hund, og vi dedikerer mye tid til tur, ski og trening - noe hun selvfølgelig elsker! Vi har også brukt en del tid på å trene grunnleggende lydighet, da hun er sta og helst vil gjøre det hun selv ønsker, som en ekte samojed (; her har vi likevel sett stor fremgang på tur. I tillegg er hun veldig sjelden alene, vi er stort sett alltid med henne, tross at hun er vandt til å være en del hjemme alene. Jeg vil derfor tro at endringen i adferd ikke skyldes at hun er understimulert. Det er også viktig å nevne at den endrede adferden hovedsaklig gjelder når vi er hjemme og ikke ute på tur. Mira er generelt sett en veldig rolig og avbalansert hund, som tross rasen sjelden bjeffer eller synger. Hjemme har hun alltid pleid å være veldig rolig, og hun er en svært høflig hund som er veldig «enkel» å ha med å gjøre.  Så til problemet - hun har begynt å bjeffe og ule mye mer enn hva som er vanlig for henne, selv på natten. Hun virker rastløs og piper også mer enn vanlig. Hun sliter med å komme til ro, og mest bekymringsverdig av alt så spiser hun nesten ikke. Vi har ikke skiftet fôr, så her er alt likt (ønsker heller ikke å skifte da hun har en sensitiv mage). Hun har løpetid, så noe av problemene kan nok skyldes dette. Da jeg snakket med svigers nevnte de at det var vanlig at hun blir rastløs og oppmerksomhetssøkende eller pipete, men ikke at hun slutter å spise og begynner å bjeffe/ule. Legg merke til at vi har hatt henne i 3 uker, og at adferden begynte å endre seg for 1 uke siden, så trolig er ikke problemet at hun har flyttet? Vi ønsker likevel å gjøre denne overgangen så enkel og bra som mulig for henne, og viktigst av alt; at hun skal spise som vanlig. Har noen her tips til hva dette kan skyldes, eller hva vi bør gjøre? Evt om vi bør oppsøke veterinær? 
  • Altså, den totale motsetningen av en sånn hvit 😆 Er det en groenendael? Ekstremt søt, om jeg får si det! 
  • Har ikke kjøkkenvekt så hadde håpet på at noen kanskje hadde samme för og kunne måle opp for meg
 • Nylig opprettede emner

×
×
 • Create New...