Jump to content
Hundesonen.no

Tips til utbedring av siden min


mowgli

Recommended Posts

Synes du burde gjøre noe med menyen din! I steden for å ha alle underkategorier i hoved menyen, kan du legge de under andre sider.

F.eks liker jeg godt om resultater ligger på siden til den aktuelle hunden, ikke under en kategori der resultatene til ALLE hundene ligger.

Akvariet kan du også legge som en side, og putte alle sidene ( Akvarietips, Akvarie 28 l, Akvarie 58 l, Akvarie 83 l, Akvarie 240 l, Mine fisker ) inne på den siden.

Det samme igjen med album: Lag EN side som heter "Album" og legge heller (Albumet vårt

Album med venner og Album tidligere dyr) inne på den siden.

Det hadde vært penere å se på hvis siden hadde hatt mer en begynnelse og slutt. Altså at den ligger inne i en ramme på en måte. Er dårlig på html, så kan ikke si helt hvordan man gjør det da...

Det hadde også vært fint om hovedkategoriene var med litt anerledes skrift - slik at det blir mer en knapp, og ikke bare skrift som blir borte i alt det andre.

Det var den konstruktve tilbakemeldingen jeg kom på nå! :) Veldig fine hunder forresten!

Link to comment
Share on other sites

Tusen takk for kjempefine tilbakemeldinger!

Der kom det noen virkelig gode ideer, men hvordan får jeg en side under en annen side? Slik at om jeg har en menyknapp som heter Akvarie, hvordan lager man da underkategorier?

Det med fremsiden har jeg tenkt lenge på, men har liksom ikke funnet akurat den innrammingen jeg vil ha enda.

Link to comment
Share on other sites

Jeg er helt enig det med menyen, det har jeg faktiskt tenkt over før! :)

Bruker du frontpage? Det er det jeg kan da, eller kan litt om..! Men det du gjør da er bare å lage en side med feks akvarier, som en "hovedside" som folk kommer til når de klikker på akvarie i menyen. På hovedsiden kan du linke videre til siden om de forskjellige karene og den siden om tips og liknende (Den er veldig veldig fin forresten! :) ) Det er sånn jeg har gjort det på siden min, om meg og på bilder feks.

Du kan jo lage noen forskjellige forslag til forside også kan vi stemme over det..? :)

Link to comment
Share on other sites

Supert-dupert med forslag og andres synspunkter!

Vet ikke hva jeg bruker jeg...det er generatoren til Telenor og den er i HTML hvert fall. Har prøvd en gang før å sette på slike menyknapper, men de la seg over menyen og jeg skjønte ikke hvordan jeg skulle få det til.

Fant et lekkert websett som jeg fikk lyst til å laste ned, men fikk ikke til å sette det inn på hjemmesiden. Istedenfor hele settet (som det sto det skulle gjøre av seg selv) fikk jeg frem bare et og et bilde/bakgrunnsfarge.

Hvordan lager man linker til undermenyer da? Har prøvd men da blir det både undermeny på siden + i menyen på fremsiden.

Link to comment
Share on other sites

Nå har jeg funnet ut hvordan jeg lager undermenyene men hvordan i all verden får jeg laget nytt design med menyknapper?

Nå er jo menyen bare rot! Lager jeg nytt design i generatoren legger det seg over hele menyen. :)

Link to comment
Share on other sites

Hos meg brukte det forsidebildet lang tid på å laste ned. Synes også at bildet til venstre i banneren er litt for uskarpt og "urent" klipt ut for en banner.

Menyen din ser mye bedre ut når du har fått mindre av de der.

I Firefox så går ikke den lyseblå bakgrunnen helt ned heller.

Link to comment
Share on other sites

Bildet er kanskje litt stort?

Det med banneret og uklarhet vet jeg - laget i hui og hast når jeg ENDELIG fant ut hvordan jeg gjør ting og tang. :ahappy:

Hadde det vært bedre om jeg hadde hatt den lyse blåfargen inni menyknappene også? Er fargene for mørke?

Hvordan fikser jeg det med Firefox da?

Link to comment
Share on other sites

I IE så er bakgrunnen din normal forresten. Sjekket nå. Men noen av oss er jo ekstremt glad i Firefox da, så vi liker sider som også er lesbare i den nettleseren. :ahappy: Du kan jo laste FF ned og se hvordan siden din ser ut i den.

Banneret var mye bedre nå. :D

Link to comment
Share on other sites

Et tips som egentlig ikke har noe med selve siden å gjøre er at du logger deg inn på .tk-kontoen din og merker av for at du ikke ønsker reklame. Jeg klikker som regel vekk sider med reklame på uten å se på dem, men mulig det bare er meg da. :icon_confused:

Link to comment
Share on other sites

 • 2 weeks later...

Dette var VELDIG mye bedre!! Det eneste jeg ikke liker så godt er at bakgrunden er hvit med en gang man går litt nedover på siden. Dermed mister den sin helhet. Men den er blitt veldig ryddig! Nå mangler det kun litt på selve disignet og bruken av farger (synes den er litt vel kjedelig med sen-grå farge, men dette er jo bare en liten og forhåpentligvis enkel endring :))

Link to comment
Share on other sites

Syns du har fått til en flott side :) Ryddig og oversiktelig. Kan også si at jeg ikke har det problemet som bcAmira har. Men regner med at ho bruker FF og jeg bruker IE :) For her er bakgrunnen den samme ned hele siden, selvom man må scrolle seg nedover ;)

Dette var VELDIG mye bedre! Det eneste jeg ikke liker så godt er at bakgrunden er hvit med en gang man går litt nedover på siden. Dermed mister den sin helhet. Men den er blitt veldig ryddig! Nå mangler det kun litt på selve disignet og bruken av farger (synes den er litt vel kjedelig med sen-grå farge, men dette er jo bare en liten og forhåpentligvis enkel endring :))
Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.


 • Nye innlegg

  • Det kan ta litt tid fra bytte av hjem til hunden reagerer på det og forstår at det ikke er midlertidig. Med løpetid i tillegg kan det godt spille inn. Det kan godt henne at hun opplever løpetiden annerledes på et nytt sted enn der hun har bodd hele livet. Jeg har dessverre ikke så mye innspill utover det.
  • Hei, jeg skal lage hundegård til en kommende huskyvalp som skal bo i Hagen. Vurderer betongheller eller skifteheller etc langs gjerdet sånn at den ikke graver seg ut. Hvor store trenger disse å være? Holder det med 30x30 cm eller blir dette for smått?
  • Min samboer og jeg overtok for noen uker (3 uker) ei nydelig samojed tispe på 3 år, fra hans foreldre. Hun bodde før i Trøndelag, mens vi bor på Sørlandet, så det har vært en klimaendring for henne. Vi har passet henne en del før, så vi er ikke ukjente for Mira.  Siden vi er friluftsmennesker så har vi gledet oss masse til å få hund, og vi dedikerer mye tid til tur, ski og trening - noe hun selvfølgelig elsker! Vi har også brukt en del tid på å trene grunnleggende lydighet, da hun er sta og helst vil gjøre det hun selv ønsker, som en ekte samojed (; her har vi likevel sett stor fremgang på tur. I tillegg er hun veldig sjelden alene, vi er stort sett alltid med henne, tross at hun er vandt til å være en del hjemme alene. Jeg vil derfor tro at endringen i adferd ikke skyldes at hun er understimulert. Det er også viktig å nevne at den endrede adferden hovedsaklig gjelder når vi er hjemme og ikke ute på tur. Mira er generelt sett en veldig rolig og avbalansert hund, som tross rasen sjelden bjeffer eller synger. Hjemme har hun alltid pleid å være veldig rolig, og hun er en svært høflig hund som er veldig «enkel» å ha med å gjøre.  Så til problemet - hun har begynt å bjeffe og ule mye mer enn hva som er vanlig for henne, selv på natten. Hun virker rastløs og piper også mer enn vanlig. Hun sliter med å komme til ro, og mest bekymringsverdig av alt så spiser hun nesten ikke. Vi har ikke skiftet fôr, så her er alt likt (ønsker heller ikke å skifte da hun har en sensitiv mage). Hun har løpetid, så noe av problemene kan nok skyldes dette. Da jeg snakket med svigers nevnte de at det var vanlig at hun blir rastløs og oppmerksomhetssøkende eller pipete, men ikke at hun slutter å spise og begynner å bjeffe/ule. Legg merke til at vi har hatt henne i 3 uker, og at adferden begynte å endre seg for 1 uke siden, så trolig er ikke problemet at hun har flyttet? Vi ønsker likevel å gjøre denne overgangen så enkel og bra som mulig for henne, og viktigst av alt; at hun skal spise som vanlig. Har noen her tips til hva dette kan skyldes, eller hva vi bør gjøre? Evt om vi bør oppsøke veterinær? 
  • Altså, den totale motsetningen av en sånn hvit 😆 Er det en groenendael? Ekstremt søt, om jeg får si det! 
  • Har ikke kjøkkenvekt så hadde håpet på at noen kanskje hadde samme för og kunne måle opp for meg
 • Nylig opprettede emner

×
×
 • Create New...