Jump to content
Hundesonen.no

Bilder av deg og din bedre halvdel :)


BareLinn

Recommended Posts

Jeg vil gjerne se bilde av dere her på sonen :)

Vet det var en sånn tråd her tidligere men gadd ikke lete :P

Gjerne bilder av deg og din bedre halvdel (For di som har en :) ) Thihi...

Her er meg & min bedre halvdel :)

Øyvind,heter han :)

Link to comment
Share on other sites

 • Replies 61
 • Created
 • Last Reply
Samme med meg, Anettex. Det ble slutt mellom kjæresten min & meg på søndag natt. :)

Men her er vi da. Fortsatt bestevenner. :)

-0562.jpg

yey! da er vi to.. bare jeg mista min etter 3 år :) så er litt tongt! Godt jeg har Timon da som ikke vil svikte meg på den måten! :)

Link to comment
Share on other sites

Har heller ingen kjæreste, men en bedre halvdel kan jeg i alle fall ha da.

*host*

Dette bildet håper jeg virkelig ikke beskriver meg og min hund. Ryggen til Chessea og underkjeven min. Flotte greier.

picture199hs5.jpg

Det eneste bildet jeg har av meg selv akkurat her..Hehe. En tåre eller noe på kinnet.

picture36acq2.jpg

EDIT. Har bilder av meg og Chessea på hjemmesiden da..

Maria.jpg

Link to comment
Share on other sites

Høh.. Nå har jeg rett nok en sånn av og på halvdel, men om han er den bedre av oss, er jeg slettes ikke sikker på :D Og jeg har ingen bilder av oss.. hehe

Men jeg har av meg og hundene, Siri er fotograf og vi er i Frognerparken :)

ForsideBilde.jpg

Og siden hundesonen påstår at Siri har dynamisk ettellerannetblabla i albumet sitt, får dere se forsidebildet mitt.. hehe

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page. • Nye innlegg

  • Det kan ta litt tid fra bytte av hjem til hunden reagerer på det og forstår at det ikke er midlertidig. Med løpetid i tillegg kan det godt spille inn. Det kan godt henne at hun opplever løpetiden annerledes på et nytt sted enn der hun har bodd hele livet. Jeg har dessverre ikke så mye innspill utover det.
  • Hei, jeg skal lage hundegård til en kommende huskyvalp som skal bo i Hagen. Vurderer betongheller eller skifteheller etc langs gjerdet sånn at den ikke graver seg ut. Hvor store trenger disse å være? Holder det med 30x30 cm eller blir dette for smått?
  • Min samboer og jeg overtok for noen uker (3 uker) ei nydelig samojed tispe på 3 år, fra hans foreldre. Hun bodde før i Trøndelag, mens vi bor på Sørlandet, så det har vært en klimaendring for henne. Vi har passet henne en del før, så vi er ikke ukjente for Mira.  Siden vi er friluftsmennesker så har vi gledet oss masse til å få hund, og vi dedikerer mye tid til tur, ski og trening - noe hun selvfølgelig elsker! Vi har også brukt en del tid på å trene grunnleggende lydighet, da hun er sta og helst vil gjøre det hun selv ønsker, som en ekte samojed (; her har vi likevel sett stor fremgang på tur. I tillegg er hun veldig sjelden alene, vi er stort sett alltid med henne, tross at hun er vandt til å være en del hjemme alene. Jeg vil derfor tro at endringen i adferd ikke skyldes at hun er understimulert. Det er også viktig å nevne at den endrede adferden hovedsaklig gjelder når vi er hjemme og ikke ute på tur. Mira er generelt sett en veldig rolig og avbalansert hund, som tross rasen sjelden bjeffer eller synger. Hjemme har hun alltid pleid å være veldig rolig, og hun er en svært høflig hund som er veldig «enkel» å ha med å gjøre.  Så til problemet - hun har begynt å bjeffe og ule mye mer enn hva som er vanlig for henne, selv på natten. Hun virker rastløs og piper også mer enn vanlig. Hun sliter med å komme til ro, og mest bekymringsverdig av alt så spiser hun nesten ikke. Vi har ikke skiftet fôr, så her er alt likt (ønsker heller ikke å skifte da hun har en sensitiv mage). Hun har løpetid, så noe av problemene kan nok skyldes dette. Da jeg snakket med svigers nevnte de at det var vanlig at hun blir rastløs og oppmerksomhetssøkende eller pipete, men ikke at hun slutter å spise og begynner å bjeffe/ule. Legg merke til at vi har hatt henne i 3 uker, og at adferden begynte å endre seg for 1 uke siden, så trolig er ikke problemet at hun har flyttet? Vi ønsker likevel å gjøre denne overgangen så enkel og bra som mulig for henne, og viktigst av alt; at hun skal spise som vanlig. Har noen her tips til hva dette kan skyldes, eller hva vi bør gjøre? Evt om vi bør oppsøke veterinær? 
  • Altså, den totale motsetningen av en sånn hvit 😆 Er det en groenendael? Ekstremt søt, om jeg får si det! 
  • Har ikke kjøkkenvekt så hadde håpet på at noen kanskje hadde samme för og kunne måle opp for meg
 • Nylig opprettede emner

×
×
 • Create New...