Jump to content
Hundesonen.no

Highland Fling av Heliomar


Tore

Recommended Posts

Highland fling av Heliomar

daglig - Decoy

Født - 05.02.2007

31.03.07 kom vårt lille nusk endelig hjem.! :ahappy:

fling_7uker.jpg

De første 24timene er nå over, Decoy & Buster har møttes..

Går nok relativt greit det der, bare buster innser at dette krakylet skal bo her permanent, alle bildene fra første dagen ble med nesa til buster i pelsen til Decoy :rolleyes:

Natten gikk veldig godt, ikke et ynk, å vi var ute 2ganger på eget initiativ, så ingen uhell inne i løpet av natten heller.! :icon_fun: (å vi sto ikke opp før halv 11)

Decoy var kullet selvstendige utforsker og konglebærer nr 1...

IMG_4446_edited-1.jpg

Han sover masse, å synes buster er litt stor...

Hilsen

"familie" på 4.! :Laugh:

Link to comment
Share on other sites

 • Replies 111
 • Created
 • Last Reply

Han er verdens søteste bare så det er sagt :ahappy: For en herlig og snill valp! Han roer seg kjempefint ned uansett om vi styrer rundt. Igår holdt jeg på å dele opp litt tenningsved og han sov like søtt uansett om det smalt kraftig i et par når jeg knakk de. Buster klarer seg greit som bror men han mener bestemt at vi har kjøpt en valp som ikke virker! Han er jo så tåpelig liten og går ikke an å leke med :rolleyes:

Link to comment
Share on other sites

Endelig fikk dere gullet hjem:D Gratulerer SÅ mye, Knott sier at han var ganske så handsome, og at hun gleder seg veldig til å hilse på han på leiren.. =)

Link to comment
Share on other sites

Decoy sier han også gleder seg til leiren :ahappy:

Den som sover synder ikke :)

IMG_4787.jpg

Edit:

Et av bildene vi tok fra første møtet mellom han og Buster. Litt størrelsesforskjell kanskje :) ( 33 kg for å være nøyaktig).

IMG_4762.jpg

Link to comment
Share on other sites

Herregud så nydelig han er! :) Måtte le av drakampen deres, med en plastpose faktisk...! Flinke Buster! :P

Man tager hva man haver :P

Takk for skryt, og vi er selvsagt helt enig i hvor nydelig han er :P Og særlig etter inatt når han sov i 7 timer til ende :P Han blir og en større ramp for hver dag, noe som jeg syns er flott! Idag skal vi på sosialiseringstur å treffe eldre menn og damer, og noen med rullestol og rullator. Det blir nok en bra tur, for bestemoren til Tore har nok masse godsaker liggende på lur.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page. • Nye innlegg

  • Det kan ta litt tid fra bytte av hjem til hunden reagerer på det og forstår at det ikke er midlertidig. Med løpetid i tillegg kan det godt spille inn. Det kan godt henne at hun opplever løpetiden annerledes på et nytt sted enn der hun har bodd hele livet. Jeg har dessverre ikke så mye innspill utover det.
  • Hei, jeg skal lage hundegård til en kommende huskyvalp som skal bo i Hagen. Vurderer betongheller eller skifteplanen etc langs gjerdet sånn at den inn graver seg ut. Hvor store trenger disse å være? Holder det med 30x30 cm eller blir dette for smått?
  • Min samboer og jeg overtok for noen uker (3 uker) ei nydelig samojed tispe på 3 år, fra hans foreldre. Hun bodde før i Trøndelag, mens vi bor på Sørlandet, så det har vært en klimaendring for henne. Vi har passet henne en del før, så vi er ikke ukjente for Mira.  Siden vi er friluftsmennesker så har vi gledet oss masse til å få hund, og vi dedikerer mye tid til tur, ski og trening - noe hun selvfølgelig elsker! Vi har også brukt en del tid på å trene grunnleggende lydighet, da hun er sta og helst vil gjøre det hun selv ønsker, som en ekte samojed (; her har vi likevel sett stor fremgang på tur. I tillegg er hun veldig sjelden alene, vi er stort sett alltid med henne, tross at hun er vandt til å være en del hjemme alene. Jeg vil derfor tro at endringen i adferd ikke skyldes at hun er understimulert. Det er også viktig å nevne at den endrede adferden hovedsaklig gjelder når vi er hjemme og ikke ute på tur. Mira er generelt sett en veldig rolig og avbalansert hund, som tross rasen sjelden bjeffer eller synger. Hjemme har hun alltid pleid å være veldig rolig, og hun er en svært høflig hund som er veldig «enkel» å ha med å gjøre.  Så til problemet - hun har begynt å bjeffe og ule mye mer enn hva som er vanlig for henne, selv på natten. Hun virker rastløs og piper også mer enn vanlig. Hun sliter med å komme til ro, og mest bekymringsverdig av alt så spiser hun nesten ikke. Vi har ikke skiftet fôr, så her er alt likt (ønsker heller ikke å skifte da hun har en sensitiv mage). Hun har løpetid, så noe av problemene kan nok skyldes dette. Da jeg snakket med svigers nevnte de at det var vanlig at hun blir rastløs og oppmerksomhetssøkende eller pipete, men ikke at hun slutter å spise og begynner å bjeffe/ule. Legg merke til at vi har hatt henne i 3 uker, og at adferden begynte å endre seg for 1 uke siden, så trolig er ikke problemet at hun har flyttet? Vi ønsker likevel å gjøre denne overgangen så enkel og bra som mulig for henne, og viktigst av alt; at hun skal spise som vanlig. Har noen her tips til hva dette kan skyldes, eller hva vi bør gjøre? Evt om vi bør oppsøke veterinær? 
  • Altså, den totale motsetningen av en sånn hvit 😆 Er det en groenendael? Ekstremt søt, om jeg får si det! 
  • Har ikke kjøkkenvekt så hadde håpet på at noen kanskje hadde samme för og kunne måle opp for meg
 • Nylig opprettede emner

×
×
 • Create New...