Jump to content
Hundesonen.no

Recommended Posts

 • Replies 131
 • Created
 • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Khela har fått være ute og lekt seg i hagen i nesten hele dag, vi har kost oss skikkelig

Leja begynner å lysne litt nå: Også dette bildet som Caroline her inne tok i helgen. Leja snart 5 måneder. Tipper fortsatt hun blir en fin, rød sobel som voksen

Lejas pappa: Weiefors Future Flash Mamman, Kajlas Dream Girl (veldig ung på bildet): (hentet fra weieforskennel.se) Ingen av dem er stilt så veldig mye, men mammaen har et helt fantasti

Posted Images

 • 2 weeks later...
 • 4 months later...
 • 1 month later...
 • 1 year later...

Livet med en Papillon

Jeg kan fortelle litt hvordan livet med papillon er for meg.

For meg føles det som om at papillon er den rette rasen for meg.

Det er masse liv i dem og de tåler lange turer og tåler dager uten tur.

Blondie elsker å trene. Som mange sier så er papillon en miniatyr BC.

Noen ganger lærer hun veldig fort, akkurat som om at noen har trent henne før. Når jeg skulle trene på gå fot for 2 eller 3 gang var hun kjempe flink og kunne nesten alt og da hadde jeg bare trent i fra 5 - 15 min de 2 gangene jeg hadde trent henne før. Det var som om at noen andre hadde trent henne (noe de ikke har gjort :P ). Mens andre ting kan ta lengre tid. Sånn som bli. Hun kan det når vi trener lydighet, men når vi skal leke og hun skal bli inne eks og jeg skal gå ut i hagen å gjemme en bamse så ligger hun ikke i ro før jeg har vært inne ca 4 ganger og sakt dekk og bli.

Blondie er veldig leken og det er papilloner hele livet. Hun elsker å få lov til å leke søk og søke etter bamse. Hun liker at vi løper etter henne og hun liker tra lek. Hun er veldig nøye på forandringer og bruker ikke den samme leken om og om igjen men må enten ha ny eller hente frem en gammel leke, ellers vil hun ikke leke.

Det samme gjelder maten. Vil ikke spise vis hun har spist det foret i 3 mnd. Da vil hun ha nytt. :rolleyes:

Vi har prøvd Royal Kanin på henne og Labb. Muligens vi har prøvd et annet for også men husker ikke hva det het. Etter en stund så skal hun ha nytt for. Nå for tiden spiser hun Labb men hun vil hun heller ha Royal Kanin. Rare hunden min.

Blondie Pondien har noen rare oppførsler. Slik som det at hun vil ha forandring.

De eneste lekene som jeg vet at hun ikke bytter ut er en hunde bamse på størrelse med henne som hun banker opp og drar med seg rundt på golvet og av og til (veldig sjeldent nå, var oftere før) jukker hun på den. Og en laser som jeg lyser rundt i sengen med så løper hun etter og graver for å få tak i den.

Ellers så pleier hun å løpe i et 8 tall rundt to bord som er nede i stuen i full fres!

Hun suser rundt og hopper opp i sofaen, løper i den, hopper ned igjen og fortsetter løpingen.

Dette skjer etter hun har badet, vært på tur (mest i etter tur i regn) eller når vi har vørt ute.

Sikkert noe med at hun skal løpe seg tørr. Hun hopper også over bord beina i denne prosessen.

Noe mer vet jeg ikke hva jeg skal si. Papillon er i hvertfall en super hund. Jo, en ting til. Hun bøller av og til med en Ulvehund. Hehe. Hun er redd den først, men så blir hun "tøff" og skal knurre til den og sånt.

Også pleier hun å prate når hun ser folk. Enten bjeffe vis de ikke gidder å hilse på henne, venlig bjeffing (som folk tolker som om at hun er sur <_< ) eller knurrer med ørene bakover.

Her er de fineste bilder av FrynseMusen miin Blondie:

i28139261_17049_2.jpg

i29069437_36702_2.jpg

i29880823_18148_2.jpg

i172549723_55193_2.jpg

i68771707_35152_2.jpg

i68340787_45557_2.jpg

i68971897_37655_2.jpg

i70752059_866_2.jpg

i171404697_57292_2.jpg

i171474649_50585_2.jpg

i171483647_77843_2.jpg

i144195844_70925_2.jpg

Ble litt mange, men med en sånn skjønning så er det jo ikke rart :P :iloveu:

 • Like 1
Link to post
Share on other sites
 • 6 months later...
 • 6 months later...

Tar jeg ikke veldig feil nå er han etter Nuch Such Plch Nv-07 Menines Improved Image og Nuch Taspitirs Number One. Faren til Max er bestefaren til din :)

Link to post
Share on other sites
 • 1 month later...

is3.jpg

Sunny spiser is, noen fordeler må gamle damer få:)

loppa9-1.jpg

Salza på skogstur, på en veldig varm dag...

hytte9.jpg

jentene som herjer.

agility2.jpg

Sunny

sormarka9.jpg

Sunny, Salza og Max i sørmarka.

evje6.jpg

Salza går spor:D

runder.jpg

Salza tester ut runderingsdekkenet sitt.

Link to post
Share on other sites
 • 2 weeks later...

Spike er min bestekamerat i skogen og på lydighetsbanen. Han er 2,5 år og er full av futt. Har desverre antageligvis en svulst i ryggen, så kan ikke gå agility mer, men foreløpig så har han ikke vondt av tur og lydighetstrening.

IMG_3727.jpg

Her går Spike spor, det er noe han elsker!

DSC_0239.jpg

Her er innkallingen fra vår første konkurranse. Med Tromsø i bakgrunnen.

DSC01670.jpg

På skitur; det er hvertfall gøy!

DSC01532.jpg

Her er vi på RIK-grunnkurs. Vi var der for å lære er om å utvikle lek, samt for å finne ut hva RIK egentlig er etter at det hadde vært mye turbulens i klubben om det. instruktøren presterte å uttale at å leke med Spike var jo akkurat som å leke med en hund, bare i lite format.. Det var jo noe nytt :lol:

Link to post
Share on other sites
 • 7 months later...
runder.jpg

Salza tester ut runderingsdekkenet sitt.

Hvordan gjør hun det i runderingen? Jeg tenke å prøve ut det med min papillon da hun elsker å leke gjemsel med oss :) Da blir hun helt gal og sprinter rundt og står på to for å snuse luften som er høyere oppe.

Link to post
Share on other sites
 • 2 months later...

Hei vi er et par på 28 og 25 år som har så lyst på en papillon, noen her som har en valp eller en voksen papillon til salgs?

Bor i Telemark/Skien flott om dere kanskje hadde vært i nærheten her da jeg ikke har bil eller bil-lappen.

Mvh John

Link to post
Share on other sites
Hvordan gjør hun det i runderingen? Jeg tenke å prøve ut det med min papillon da hun elsker å leke gjemsel med oss :) Da blir hun helt gal og sprinter rundt og står på to for å snuse luften som er høyere oppe.

Jeg så ikke denne før nå jeg... :P

Det kommer helt an på hva du er ute etter. Rundering for kosens del går kjempefint, men det blir jo aldri aktuelt å konkurrere noe. Til det blir bena for korte og skogen for stor.

Salza har forsåvidt aldri rundert, men jeg runderte med Linus -i hine hårde dager.

Link to post
Share on other sites

Hei igjen ingen her som bor i nærheten av Hønefoss/Valdres? som skal nedover til Telmark? Som hadde hatt mulighet til og tatt med en valp til meg derifra? Grunn til det er at jeg har ikke lappen eller bil. Får seff bet for det.

Mvh John

Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 • Recently Browsing   0 members

  No registered users viewing this page.
 • Nye innlegg

  • Har en valp på 4 ½ måned, som har virket trygg i de fleste situasjoner. Har drevet med mye miljøtrening. Og han har blitt ofte sosialisert med både andre hunder, andre dyr og både barn og voksne mennesker. Og virket veldig tilfreds og trygg i alle disse situasjonene. Men den siste uken har jeg opplevd noen tilfeller på at han har begynt å knurre og bjeffe mot flere tilfeldige folk (noe jeg har tenkt at de kanskje har virket litt skremmende pga ganglag eller diverse påkledning, uten at det skal være noe unnskyldning). Men i dag syntes jeg det ble ekstra ekkelt, da valpen begynte å knurre og bjeffe på et barn som han har hilst og lekt sammen med tidligere (og ikke hatt negativ opplevelse med før). Kanskje vanskelig å skjønne hvorfor slik atferd skjer, men lurer på om noen har opplevd lignende? Og hva kan man evt. gjøre for å få valpen til å bli tryggere, slik at ikke sånt skjer?
  • Noen som har forslag til hundesjampo, som kan spyles av utendørs uten å være skadelig for miljøet?  Det er "bare" til en labrador, så trenger ikke noe spesiell type:) 
  • Vel...jeg fant dette nå så da er det vel bare en gammel myte og jeg må trekke det tilbake:   Dei tre f-ene - en gammel myte Denne myten sier at man ikke skal gi ben fra dyr som begynner på f, altså: får(sau), fugl og fisk. Nettopp fordi de bena blir det mye splinter av. Dette er selvfølgelig ikke sant. Hvordan skulle det da gått med alle kattene og ulvene som lever ute i det fri? De fanger både fugl, fisk og sau og har ikke dødd av den grunn. Ben fra fisk, fugl og sau er som regel myke ben som går helt fint å gi til hunden og katten, men vær forsiktig med å gi ben fra føttene til sauen, da de kan være veldig harde (vektbærende bein).
  • Dette har jeg fra mange år som aktiv hundeier selv om det er noen år siden nå. Trodde dette var noe de fleste visste 🙂
 • Nylig opprettede emner

×
×
 • Create New...