Gå til innhold
Hundesonen.no

Hvilken rase skal du ikke ha?


Wheaten terrier

Recommended Posts

  • Svar 138
  • Created
  • Siste svar

En rase med masse jakt innstinkt er nok det som står lavest for meg... rett og slett fordi jeg ALDRI kommer til å jakte, og det kommer ikke kjæresten min til å gjøre heller :D

Så en gordon setter, elg hund o.l er nok utelukket or meg... selv om de er utrolig flotte :D

Det er faktisk ingen hunder jeg ikke ville hatt på grunn av utsene!

Finner alltid noe søtt, flott, nydelig i alle raser jeg :D (det var diplomatisk sagt det :D )

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Schæfer... ikke for at den er stygg eller noe, men har ikke så god erfaring med de. Selvfølgellig fins det vakkre, flinke og kjempesnille Schæfre også, Jeg kjenner faktisk et par av den typen også, men grunnet tidligere erfaringer så er ikke det hunden for meg. :wink:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Chi.. syns de er altfor små. kanskje det er litt teit sagt, men føler de små beina skal knekke..

Eller så ville jeg ikke hatt bedlington terrier.

Sikkert noen andre raser også men kommer ikke på noen i farta..

Vicky : Jeg elsker bulldogger.. :D :D

Lenke til kommentar
Del på andre sider

SHAR PEI for f !

ååå neimen de er jo såååå søte, kjenner til en som driver med rasen.

Nei jeg kunne så absolutt ikke tenkt meg nakenhunder uansett hvor de komifra omde er kinesisk eller mexikansk(sorry folkens men her i huset skal hundene ha pels :wink: )

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Skjønner ikke hvorfor så mange ikke vil ha terrier, okei, de er stae, men er for min del storfornøyd med min wheaten :D

Jeg vet egentlig ikke hvilke raser jeg ikke kunne hatt, chihuahua ville jeg nok ikke hatt, men jeg kan ikke garantere, noen liker jeg ikke utsenede på, men vet jo ikke gemyttet deres, siden jeg ikke har møtt dem...

Tror ikke jeg kunne hatt en borzoi eller en mynde som må løpe mye, ikke kan mosjonere fritt uten å jage, og er helt reservert ovenfor fremmede, er mitt inntrykk av noen mynder (ikke alle)

Og pekigeseren står også ganske lavt på min liste ja :D

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Tror ikke jeg kunne hatt en borzoi eller en mynde som må løpe mye, ikke kan mosjonere fritt uten å jage, og er helt reservert ovenfor fremmede, er mitt inntrykk av noen mynder (ikke alle)

Hvem har innbilt deg noe så inni gamperæva teit? Hehe... neida.. mange av myndene trenger å løpe, men man kan jo fint holde dem uten at de må jage deg rundt på lekeplassen for å trimmes :D

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Bedlington terrier. Ser ikke skjønneheten i den rasen. Selvfølgelig, hvis jeg hadde blitt kjent med en bedli. terrier, da hadde jeg vel forandret mening...

Off ja.. Enig.. Ville absolutt ALDRI hatt en slik..

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Puddel er ikke bra... bare fælt :D Liker overhodet ikke utseendet og føler at de gneldrer etter alt og alle. Vet lite om rasen, så skal ikke være for bombastisk, men én ting er sikkert... Jeg liker dem ikke!

Eirik

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Puddel er ikke bra...  bare fælt :D  Liker overhodet ikke utseendet og føler at de gneldrer etter alt og alle. Vet lite om rasen, så skal ikke være for bombastisk, men én ting er sikkert... Jeg liker dem ikke!

Eirik

Jeg har aldri møtt en gneldrete puddel jeg da!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Arkivert

Dette emnet er nå arkivert og stengt for flere svar

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive



  • Nye innlegg

    • Enig med Simira, meld dere på et valpekurs om dere ikke allerede går/har gått. I tillegg har for eksempel Maren Teien en veldig fin kanal som heter Hverdagslydig+ (https://boon.tv/hundetrener-maren), der er det også en egen kanal for valpeeiere. Vet at flere har hatt god nytte av hennes forelesninger og videoer i valpeperioden. Finnes helt sikkert noen gratis alternativer også, men det har jeg ingen oversikt over. 
    • Først av alt må du slutte å la ham hilse på andre hunder på tur. Hvis ikke får du en hund som trekker i båndet i alle retninger, og stresser seg opp hver gang han ser en hund. Det er ikke alle som kan eller vil hilse, og det er heller ikke trygt. Prøv å holde dere til kjente, trygge hunder. Om du ikke kjenner så mange kanskje det er noen du møter ofte på tur, eller du kan ta kontakt med en klubb i nærheten, en turgruppe eller noe. Jokking er en typisk stressadferd i den alderen, og tegn på at han girer seg opp for mye. Avbryt lek eller hilsing så fort det er tilløp til jokking, og jobb med at han skal være rolig og ha kontakt med deg. For å få slutt på biting i føtter ville jeg først og fremst sørget for at han har nok biteleker, og avlede med dem. Når han først begynner å bite på føttene, stå helt stille og ignorere ham til han slutter. Jeg vil på det sterkeste anbefale deg å gå et valpekurs om du ikke har gjort det allerede. Alt dette er helt vanlig for valper i den alderen, og på et kurs vil du få hjelp til å håndtere det. Du finner også mange vanlige problemer og råd for dem i trådene under valpeprat her på forumet, så ta en titt gjennom her.
    • Kikket litt i dogweb og ser at hundene fra lundehundprosjektet ligger der sånn som alle andre, med en X på slutten reg. nummeret. Den som ble utstillingschampion var 3. generasjon, og ser tittelen ligger inne. Da skulle man jo gjerne tro at de kan ta andre championat også, og at det samme vil gjelde for cavalierprosjektet, som trossalt er ganske så ekvivalent? Det var jammen ikke lett å finne informasjon på dette! 
    • Jeg har en Dvergpuddel gutte valp som er 5 mnd. Han har siden han var ny hatt oppheng i sokker og biter og henger seg etter føttene dine så lenge d har sokker på. Hvordan få det til å slutte.    Å jokker på andre hunder under samvær ute, møtes på tur og får hilse og på alle størrelser og hunder i alle aldre. Hva gjør jeg? - helt fersk i hunde verden, ønsker kun seriøse svar😅😭
    • Er vel først fra fjerde generasjon at de potensielt kan stambokføres etter typegodkjenning?
  • Nylig opprettede emner

×
×
  • Opprett ny...