Jump to content
Hundesonen.no

Ilosan

Medlemmer
 • Content Count

  88
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

38 Excellent

About Ilosan

 • Rank
  Nykommer

Profile Information

 • Kjønn
  Kvinne
 • Bosted
  Bergen
 • Hunderase
  Finsk lapphund

Recent Profile Visitors

1909 profile views
 1. Vi trener agility med vår lapphund. Når hundene venter i bilen, hvem bjeffer? Sheltiene. En del av de løper også og bjeffer i banen mens de går løpet sitt. Vår lapp bjeffer hverken i bilen eller på banen. Av en eller annen grunn er det ingen som bryr seg om at sheltier lager gnagsår i ørene på deg rundt agilitybanen. ? Han bjeffer derimot når det kommer folk forbi huset vårt hvis han står i hagen, hvis han blir veldig glad eller utålmodig og kan bjeffe på hunder når vi skal passere. Ellers er han nærmest usynlig hjemme så lenge han får det han trenger. Han får en tur på morgningen p
 2. Sjekket altinn? ... eller helsenorge.no?
 3. Vår FL fikk 5 på skudd. Han avbrøt leken på første skudd og ble stående og kikke mot skytter. Andre skudd begynte han å bjeffe mot skytter. Sambo klarte ikke å få han til å gjenoppta leken, men han er ikke en veldig leken hund. Vil leke på sine premisser. Han flyktet aldri, men ble jo berørt. Forsto det sånn på testleder at han var en 4/5. Gjør ingenting at det endte med 5 på papiret, da vi ikke har planer om at han skal brukes i avl. Opplever han ikke som lydberørt i hverdagen. Eneste vi merker er at nyttårsaften ikke er så veldig stas.
 4. Edmund, som i Black adder! ?
 5. Vi har en hannhund. Han er nok ikke krevende på samme måte som en del av de veldig aktive rasene, men vi merker det hvis han ikke har fått nok aktivitet. Han får en god morgentur og en tur på ettermiddagen på 1-2 timer, samt at vi trener agility 2-3 ganger i uken. Får han nok aktivitet er han nærmest usynlig i huset, med unntak av at han varsler en del. Elsker alt av folk, og har egentlig ikke noen diller. Det eneste negative er at han utagerer på hunder når han er i bånd (noe som er slitsomt når du møter 10 hunder på tur). Dette er noe vi jobber med hver eneste dag, men vi har ikke kommet i m
 6. Med mindre det er gjerder rundt banen så står vi 'an av!
 7. Ja, har vel egentlig tenkt at det kanskje ikke var så stress siden han etter all sannsynlighet er en stor hund. Tenkte det heller er viktigere slik det er nevnt over i tråden her, der noen starter i medium som ser ut som de går med stor hund. Jeg skal sjekke ut hvilke muligheter jeg har. Skal skrive til arrangør å høre om det er muligheter for å måle på stevnet. Det er vel sikkert en som kan måle i BAK tenker jeg, men vi har foreløpig holdt oss til nybegynnertreningene i BAK så vi kjenner ikke så mange i der enda.
 8. Nå har vi satt oss som mål og debutere på stevnet i mai i Nordhordaland. Har tenkt litt på dette målebrevet. Må jeg ha dette klart før vi stiller til start i mai? Ilo er ikke målt, men har hele tiden tenkt at han må gå i stor. Har hørt at han ikke skal måles før han er to år, og han blir to år i midten av mai, altså etter stevnet. Hvis dette er noe jeg må få på plass før stevnet i mai, hvordan går jeg da fram for og få ordnet dette?
 9. Ilosan

  NKK Bergen

  Vi skal ikke, men regner med å komme som tilskuer. Ser det er en del som rapporterer om kennelhoste i på facebook i "brukere av Kanadaskogens hundepark". Kan virke som det er noe som går for tiden i Bergen. Får håpe det har blåst over til NKK utstillingen.
 10. Jeg har en lapphund som nå er blitt 1,5 år. Han har ikke liten radius på tur, men stikker heller ikke av. Han har dog etter han ble ett år begynt å komme i klinsj med andre hannhunder og får dermed ikke lov å gå løs der jeg vet vi kan møte andre. Han elsker mennesker i alle størrelser. Vår er rolig inne HVIS han får det han trenger av mosjon og hodebry. Han hadde ikke vært fornøyd med å bli sluppet ut i hagen på morningen, for så å kanskje få en tur på 1-2 timer på ettermiddagen. Vi gir han i tillegg en del hodebry hjemme (trener ulike triks, gir oppgaver), trener agility og litt spor/sm
 11. Driver og koker kraft på innmaten fra kalkun. Ville du gitt innmaten til hunden når du var ferdig å trekke kraften? Er kokt med pepper,lauvbærblad og estragon. Er vel salt som er mest fyfy?
 12. Synes også dette var veldig mye. Må vel være at de mener det er mye sykdom på din rase..? Vi har full dekning på Ilo i Agria på veterinærforsikringen. I tillegg har vi livsforsikring og rehabiliteringsforsikring og vi betaler 2600 i året for hele greien. Nå har vi enda ikke hatt behov for forsikringen vår, men vi er hvert fall veldig fornøyd med pris.
 13. Ja, kan vel like godt kjøpe en ny flaske siden jeg skal kjøpe engangssprøyter. Okei! Da skal jeg se om jeg finner tabletter - så prøver vi på det i tillegg. Det er mulig jeg gjorde det første gangen, men har virkelig gått inn for å ikke slippe trykket før flasken er ute. Kjøper ny flaske i morgen. Med engangssprøytene slipper vi ubåtene!
 14. Hvor får du tak i de tablettene? Helsekost?
 15. Ja, jeg har nå satt flasken på hodet slik at jeg forhåpentligvis får klemt ut grumset. Engangssprøyter var en god idé! Drar dere frem forhuden før dere sprøyter inn rensevæsken?
×
×
 • Create New...