Jump to content
Hundesonen.no

inaboe

Medlemmer
 • Content Count

  31
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

9 Neutral

About inaboe

 • Rank
  Nykommer

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. inaboe

  Aussien Kendra

  Hun er så fin??Merker du mye til vokt - og gjeterinnstinktene?
 2. Staff og finsk lapphund kom mest som ønske fra typen, har skjønt nå at det ikke er noe jeg ønsker. Jeg trenger ikke en hund som akkurat når veeldig langt, men vil ha en hund som elsker å bli brukt og vil jobbe for meg. Det å ha en hund løs er et viktig punkt for meg, men det kommer jo an på treningen man legger ned også. Hvordan synes du det er å ha en jaktgolden i hverdagen? Hvor mye og hva bruker du hunden til?
 3. Hvordan er stressforskjellene på bc og aussie? Er det nokså likt?
 4. Da burde nok finsk lapphund kanskje bli krysset ut fra listen. Er veldig redd for å få en litt daffen hund.
 5. Ser for meg organisert trening og bruk (ikke jakt), men søker det lille ekstra som jeg føler en vanlig golden mister. Dermed føler jeg en jaktgolden kan gi meg det lille ekstra som jeg digger med brukshunder ❤️ Har ambisjoner om å kunne drive skikkelig med konkurranser og få en hund som når langt.
 6. Tusen takk for svar! Jeg er ute etter en aktiv hund, og vil bruke den til både lydighet og gjerne agility hvis den trives med det. Ellers så tenker jeg en langtur på 2 timer i ukedagene er noe som blir null problem for min del (+lufte/tisseturer ellers). Gjerne lengre skogsturer ol. i helgene. Har lyst til å få en hund man kan trene opp til å lære alle mulige triks og en hund jeg generelt kan bruke mye tid å jobbe med. Synes mental trening virker veldig gøy og er virkelig noe jeg synes virker kult å bruke tiden min på. Pelsstell er sånn sett ikke noe jeg har krav om, hundene jeg vil ha r
 7. Hei! Jeg og kjæresten er i fasen der vi vurderer å skaffe oss hund. Han har ingen tidligere erfaring med hund, men jeg hadde en border collie da jeg var liten. I tillegg til det har jeg alltid hatt en brennende interesse for hunder og lest alt jeg har kommet over av hundebøker om trening ol, prøver alltid å få med meg utstilling/agility hvis det er i område og passer ofte på andres hunder. Nå som jeg ser etter ny hund ser jeg etter en hund som kan være med meg over alt og fylle hverdagen min med morsomme aktiviteter. Krav: Kan gå løs Lite lyd Lett å trene Gj
 8. Kan anbefale Arken dyreklinikk, veldig dyktige og snille veterinærer. Synes også prisen er billigere enn hos andre
 9. inaboe

  Kanintråden

  Pleier ha stekeovnen på varmluft, ca. 50-70 grader. For å få ut fuktighet bruker jeg en gryteklut el. sånn døren står litt på gløtt. Tar rundt 4 timer, da pleier jeg snu bitene etter 2 timer En sikker favoritt å blande inn i pelletsen til kaninene!
 10. inaboe

  Nano - sheltie

  Blir skikkelig valpesyk av disse bildene
 11. Jeg blir bare mer og mer forelsket for hvert bilde du deler av Sjef
×
×
 • Create New...