Gå til innhold
Hundesonen.no

KatrineogGutane

Medlemmer
  • Innholdsteller

    161
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Alt skrevet av KatrineogGutane

  1. Hei! Har for tida to gode dvergschnauzer gutar som gjere livet bra å leve. Han eldste varsle masse og er redd samtidig i enkelte situasjonar. Men ved neste hund så ønsker eg ein rase som har mindre vakt instinkt og så lite som mulig jaktinstinkt. Den vil kunne få 1-2 turer pr dag og aktivitet kvar dag. Dei eg har sett og har litt sans for er Bolonka, Bichon Havanese, Cavalier, DvergPuddel, Phalene/Papillon.. Ellers lure eg på om ei dvergschnauzer tispe er bedre enn gutar? Ønsker gjerne andre forslag til rase.
  2. Hei, Gratulera så mykje med valp.? Håper alt går bra. Kanskje har ho alt fått navn, men her er noen forslag til.. Ariel, Bianca, Cordelia, Dione, Mianda, Orfelia, Rosalind, Portia, Rhea. Ellers vil eg ønskje deg lykke til alt som kommer med en valp. ?
  3. Goggen, Trym, Elias, Aron, Pål, Klaus, Ulrik... Lykke til og gratulera med et familie medlem.
  4. Hei.. Eg har no to gode gutar, av rasen dvergschnauzer, dei varsle og prate mykje ved besøk og ser/høre andre folk. No har vi omtrent bestemt oss for raseskifte når den eldste reise i frå oss, han er verst i varsling.. Vil ha ein liten til mellomstor hund og minst mulig vakt/jakt. Har litt allergi i familien, så det må kunne være ein "allergivennlig" rase. Liker godt disse: Kan dei som har erfaringar skrive litt om "sin" rase? Kor frisk er den enkelte rase? Bichon Frisè Bolonka Kinesisk nakenhund med pels Løwchen Puddel - dverg/mellom Papillon/Phalène No er den eldste bare 10 1/2 år så har forhåpentligvis nokon år til på å ta et val.
  5. Mine erfaringar er gode i forhold til hannhunder. Min første hann fekk separasjonsangst og måtte reise tidlig frå oss grunna sjukdom. Min andre hann som eg har nå, han markerte ei god stund inne elles har han vore uheldig med å bli angrepet. Han vart kastrert tidlig, ca 2 år. Han er 10 år no. Min tredje hann er ikkje kastrert og vi syns han er et ganske godt eksemplar av rasen. Vi vurdere derfor å sette han i lag med ei tispe og forhåpentlig få ein etterkommer når eldstemann er borte. Mulig vi velje ei jenta då, då eg var veldig glad i min første hann si mamma. Send meg melding om det er meir du lurer på.
  6. Korleis gjekk det med insemineringen?
  7. Nico - Seiersfolk/folkeseier Guttenavnet er en kortform av Nikolas, som kommer fra Nikolaos, som er et gresk navn, som er en sammensetting av ordene "nike" som betyr "seier", og "laos" som betyr "folk". Han var ein tøff liten bamse som overlevde sin egen fødsel, men rakk dessverre bare å bli 1 1/2 år. (2005-2007) Santo - Ein helgen? (Saint) Gutenavnet er nok både spansk og Italiensk. Han virke ganske tøff men er langt i frå så tøffe som det han tror.. Han er ein god kose bamse! Fyller 10 år neste år. Rico - Oppkalling etter Nico Guttenavnet betyr sterk, modig, noe han er men og ganske mjuk som individ. Han er ein god kose bamse og elsker å være ute. Han er fylt 2 år i år.
  8. Så trist at det blir slik men det blir nok og det beste for dere alle. Kommer til å tenke på deg og føler med deg alt.
  9. Mine hunder har eller heter : Nico - fordi det sa bare klikk når vi fant namnet og det hadde ein spesiell betydning så det passa han godt også. Santo - det var enten det eller Marko/Marco og han var nok ein liten Santo etter kvart. Rico - det vart ein liten oppkalling etter Nico og han kler namnet godt. Neste mann veit eg ikkje.. Det må så klart stå fint til Rico. Elles kjenner eg/har kjent Antonio, Elling, Tinna, Aaliyah, Mosse, Bella, Ziko, Lady og Aaron. Av dei du skriver opp så merker eg namn som eg liker godt/best. Mira, Ronja, Balder, Tinka, Pia, Bella, Bamse, Kira, Max, Lady, Odin, Rex, Kaisa, Frøya, Leo, Luna, Tassen, Tanja, Dennis, Tara, Buster, Rocky, Zita, Laika, Emma, Frida, Birk, Toya, Scott, Dina, Sara, Charlie, Mia, Nero, Marco, Stella, Simba, King, Tina, Molly, Felix, Chico, Bonzo, Nikita, Maja, Arja, Rambo, Teddy, Cindy, Doffen, Oscar, Dino, Casper, Hera, Zorro, Bianca, Hero, Storm, Cita, Emil, Tussi, Aron, Tuva, Wilma, Fant, Zico, Trym, Nemi, Varg, Lotta, Nala, Lucky, Shira, Sita, Fia, Theo, Kasper, Bonnie, Cæsar, Bajas, Raya, Karo, Brutus, Donna, Bobby, Happy, Tim, Shiba, Oliver, Tyra, Billy, Pippi, Ayla, Santo, Nico, Caro, Beauty, Bruno, Raja og Balto
  10. Verdens herligaste God 17 Mai feiring
  11. Gratulera så mykje og lykke til ? Gleder meg til å følge med på dem ?
  12. Det er både spennande og kjekt å følge med på. Håper alt går bra! Eg tipper 7 valper, 3 hanner og 4 tisper. Lykke til ønsker eg Smula..
  13. Hei! Gratulera med å ha kommet så langt.. Det er ikkje lett å velge, men eg vil kanskje råde deg til å gå på besøk til nærmaste oppdretter på dei rasene og deretter føle litt på kva som blir den beste for dåke! Selv er eg mamma til to herlige dvergschnauzere, gutter. Har hatt den rasen sidan 2005, det var ei skjønn dvergschnauzer jenta som kom inn i vårt (familien) liv sammen med eks sviger søster så dermed var eg solgt etter nokre mnd`er og eg fekk min første gutt desember samme år. Kan godt sei det slik at dei blir slik du oppdrar dem. Mine har fått ein litt fri oppdragelse, einaste er bjeffinga som kan være problem. Eldstegutt blir 9 år i mars og minstegutt blir 2 år i august i år, dei har det veldig fint sammen Besøk gjerne bloggen min - har ikkje vert aktiv der på ei gode stund men..
  14. Tenker på deg og håper så inderlig at Yoshi får være mye lengre med deg! Føler med deg i denne vanskelige situasjonen. Du har i alle fall ein nydelig liten skatt
  15. God bedring til begge! Håper lillegutt klarer seg og dere kan kose dere. <3
  16. Har hatt ein knall kjekke dag!! :ahappy: 
    Santo og Rico har kost seg med Dennis, Pia, Abbey og Dixie. :wub:

  17. Gratulera så mykje med et sjarmtroll til å kose deg med i mange år forhåpentlegvis. Korleis går det? Vis oss gjerne bilde av sjarmtrollet.
  18. Heisann! Gratulera så mykje. Håper alt står bra til med både "storebror" og "lillebror" Lykke til og nyt tida Vennlig Helsing frå oss her!
  19. Det var veldig leit med Toya. Det er bra at ho hadde eit langt og godt liv slik at dåke har mange fine og gode minner igjen som dåke kan kose dåke med. Føler med deg og dine.
  20. Lykke til med val av namn og valpen! Her er mine forslag: Gabriel Jakob Isak Peter Jonas Benjamin Tobias Alex Jens Elias Lukas Emil Oliver Noa Elian
  21. Gratulera så mykje med kommande valp! Lykke til med alt. Puddel er ein nydelig rase
  22. Har fått et vennepar av meg som skal passe. Blir kjempe bra for dei og kjempe kjekt! Det blir nok på nokre måtar verre for meg å reise frå dei enn andre vegen tenkjer eg.
  23. Eg trenger gode tips om kva kennel/pensjonat som tar seg best av våre kjære medlemmer. Har to herlige og skjønne gutar. Han eldste på 8 år er litt redd for store hunda grunna at han vart angripen når han var veldig ung. Han minste på snart 8 mnd, blir 1 år i august er som valpar flest, nysgjerrig men kan være normalt skeptisk. Eg og familie, me blir då 10 stk, reiser til Søgne og bur på Åros feriesenter. Om vi klare å finne et godt nok sted for gullgutane mine å være mens familien deira er på ferie så reise vi i uke 30. Heimturen blir nok i slutten på den veka. Rogaland ønske vi helst sidan vi kjøre den vegen. Prisen er ikkje så nøye bare vi veit at hundane får det godt mens vi er vekke. La til plass vi ønske at gutane mine skal være, slik at det blir enklare å hente dei på vegen heim.
  24. Gratulera så mykje og lykke til med valpetida og val av namn. Lilli Alette Alvilde Klara/Clara Kala/Cala Maia/Maja Nadia/Nadja Nikoline Nelia Oline Olava Pauline Selma Sara Sigma Ester Dette er namn som ligger på lista mi til mi framtidige jentevalp..
×
×
  • Opprett ny...