Jump to content
Hundesonen.no

Jessie

Medlemmer
 • Content Count

  15
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

18 Good

About Jessie

 • Rank
  Nykommer

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Takk. Han hadde tisset inne fant jeg ut, så jeg har nok ikke fått med meg at han ville ut i natt Må nok ut mer enn en gang skjønner jeg.
 2. Verdens fineste lille nøste på 2 kg Men, jeg sliter litt med å finne ut av denne tissinga. På dagen i går gikk vi ut etter mat, soving lek. Og litt til. Men, han tisset ikke hver gang. Eller så har jeg ikke fått det med meg. Det skjer jo så fort. Hvor ofte må han ut for å tisse på natt? Syns det er vanskelig å skille mellom piping pga at han vil ha nærhet og om han må på do. Ble litt seint i går, så siste tur ut var 00.30. Var ute med han igjen kl.05.00 og da bæsjet han. Kan ikke si jeg så han tisse. Og så sovnet han fort igjen inne og sover fortsatt godt nå kl. 08.20. Klarer så
 3. Må bare si takk for alle svar Vi får valpen denne uka, så har jeg bare igjen tre vakter før jeg tar ferie i fem uker. Har store skolebarn som også får ferie samtidig, og de har ferie fram til 20. august. Mannen skal jobbe, men har flexitid. Så det vil alltid være noen hjemme hele sommeren. Har i tillegg foreldre og svigermor som gjerne stiller opp som "barnevakt"
 4. Skjønner at det ikke er noe fasitsvar, men når kunne deres valp være noen timer alene?
 5. De må vel være ganske små til en liten Bichon Havanaise valp. Tenker da på godbiter til trening
 6. Ja, vi får nok ta del i valget. Men, oppdretter vil også ha et ord med i laget.
 7. Har et innlegg under her ang. om vi bør velge hanne eller tispe. Er fortsatt ikke sikker, og tenker at personlighet får bli det avgjørende. Men, hvordan velger man da riktig valp? Vi skal ikke bruke den til utstilling og skal ha den som familiehund. Har barn så dem bør ikke være nervøs. Hva ser vi etter? Regner med oppdretter hjelper oss litt og.
 8. Tusen takk for fine og hjelpsomme svar Jeg trenger vel et halsbånd i tillegg. Er det store forskjeller på hva man bør velge der? Ang. kjønn, så syns jeg det er veldig vanskelig. Med hanner så er jeg litt redd for markering inne. Har hørt det kan være er problem, spesielt med små raser? Med tispene har man jo løpetiden. Har også hørt at tisper kan være litt bitchy og kjedelige? At de bare ligger til pynt. At hanner er mer lekne og hengivne? Men, at tisper er lettere å trene?
 9. Når det gjelder valg av kjønn så er jeg helt grønn. Har ikke hatt hund før, så har ingenting å sammenligne med. Har vært hos oppdretter og besøkt hennes hunder. Hun har fem tisper og en hanne. Merket lite forskjell den tiden vi var der Oppdretter sier hun merker liten forskjell på tispe og hanne. Bør vi da først og fremst velge ut i fra personlighet og ikke velge etter kjønn? Eller velge kjønn først? Godt man kan spørre om råd her sier jeg bare Hvor lenge bruker de en sånn justerbar H-sele før man kan gå over til andre typer?
 10. Vi får en Bichon Havanais valp i juni. Som jeg har skrevet i et innlegg her før, så er dette første hunden vår og har en del spørsmål To ting jeg lurer på akkurat nå er: 1. Tispe eller hannvalp? Er veldig usikker på dette. 2. Hva slags type sele skal jeg kjøpe? Har hørt at Hurtta skal være bra, men er jo så mange forskjellige typer sele.
 11. Oi, her har det kommet mange svar Tusen takk for mange gode og beroligende svar. Det har faktisk hjulpet utrolig mye. Nå kjenner jeg at jeg faktisk gleder meg mest. Er forberedt på at ting kan bli slitsomt en periode, men det virker ikke så vanskelig negativt lenger. Tror faktisk at vi kan klare dette Dere er jammen gode å ha altså TS
 12. Sånn ca? Har hørt mye forskjellig, og store forskjeller i pris. Vi skal ikke bruke hunden til utstilling, så den må ikke være "perfekt" i forhold til slikt. Har det noe å si for pris?
 13. Tusen takk for svar Godt å høre at det er muligheter for å greie det Blir helt tullete av å lese bøker og på forum. Virker som om det er så mange problemer som kan oppstå. Det gruer jeg meg til. Blant annet valpebiting og når hormonene slår inn. At hunden da blir vanskelig osv. Føler meg litt overveldet faktisk
 14. Hei Er ny her på forumet. Til sommeren får vi antakelig en Bichon Havanais valp, hvis alt går etter planen Vi er en familie på fem. Meg, mannen og tre snille og rolige barn på 13, 10 og 6 år. Vi har aldri hatt hund før, så har valgt rase med tanke på hva som kan passe inn hos oss. Jeg driver jo nå og leser meg opp for å være forberedt og å få mer kunnskap. Men... jeg kjenner jeg får litt hetta mtp hvor mye man må lære hunden. Det jeg er mest redd for, er å få en hund som biter og som man ikke kan stole på. Tenk om jeg ikke får det til, slik at den blir sånn? Leser mye om folk so
×
×
 • Create New...