Jump to content
Hundesonen.no

Ingvild SF

Medlemmer
 • Content Count

  99
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Everything posted by Ingvild SF

 1. Jeg var rimelig i høyspenning en stund der, ja, og lurte på hva jeg hadde begitt meg ut på. Men de som er ute i skogen på den tiden av døgnet har nok det samme for øye som deg; en fin naturopplevelse. Har du sett Stine og Jarlen sin Instagram? De holder vanligvis til i Lofoten, akkurat denne vinteren er de i Rondane.
 2. Jeg prøvde meg på å sove ute alene i sommer. Begynte å gå ganske sent på kvelden for å slippe å være bekrymret for lenge. Endte opp med at det ble mørkt før jeg kom frem og jeg var usikker på om jeg fant egnet plass. Det er to ting jeg er redd for på tur, dyr og menn med skumle hensikter. På et tidspunkt stod jeg og lurte på hva jeg skulle gjøre da jeg hørte noe som gikk i buskaset. Hjertet hamret fort - det viste seg å være to ganske unge menn. Den ene gikk med stokk. I desperasjon spurte jeg om de visste om et ålreit sted for telting. Joda, det visste de om og de kunne vise veien. Med banken
 3. Ingvild SF

  Trix

  Så skjønn hun er! Måten du beskriver henne på er god reklame for rasen ?
 4. Hælladussen, de halene ? Hvordan går det med de nå?
 5. Lar dere folk hilse og kose med hundene deres for tiden? Kan det være en potensiell smittespreder? Da tenker jeg på om de som klapper hunden kan være smittebærer.
 6. Så spennende tid! Jeg håper det blir gode resultater etter møtet.
 7. God bedring til hunden ❤️
 8. Takk for tips! Vi bestemte oss for å dra dit.
 9. Jeg har lyst til å dra på fjelltur i helga. Har dere tips til hvor det er fint nå? Ønsker å unngå snø, hvis det er mulig. Jeg bor i Oslo og har bil.
 10. Jeg har fått med meg valpen du måtte avlivet, men visste ikke om resten. Kjedelig å høre at ting ikke har gått som smurt i høst (tvert imot). Håper meklingen går bra! Om noe så regner jeg med du har fått noen nye erfaringer som er godt å ta med seg videre. Spennende med tilvenning på nytt sted. Kåre venner seg nok til plassen etter hvert
 11. Så godt det gikk bra! Reagerte du instinktivt eller rakk du å tenke? Hva skjedde den dagen? Og resten av høsten forsåvidt?
 12. Tragisk! Jeg trodde vi hadde kommet lenger enn som så ? --------------------- Jeg har et dilemma i kategorien i-landsproblem. For en del år siden begynte jeg å spare på serien Alv fra Wik og Walsøe. Jeg har 4 krus og 2 skåler, samt 3 krus hver i Whitewood og Woodstokk. Nå har jeg observert at Wik og Walsøe er på vei ut av butikkene. Vurderer derfor å kjøpe det jeg mangler, slik at jeg har 12 krus, skåler og asjetter til sammen, men det blir jo ikke billig. Alle asjettene blir isåfall fra Whitewood (lettere å kombinere, og mest klassisk). Jeg er litt lei Alv, men liker d
 13. Dette kan du være stolt av. Det ble skikkelig bra ? Stilig!
 14. Litt gøy at Bror reagerte slik. Hunder forstår mye - smart å vekke deg på den måten.
 15. Jeg så første episode i går, og var veldig imponert av Maren. Ikke bare må man være god på hund, men hun må også være menneskekjenner. Det var så vondt å se hun med den sterke hunden bryte litt sammen, og godt å se at hun ble oppmuntret av Maren. Flott at NRK sender slike programmer. Det tror jeg kan være til inspirasjon og hjelp i de mange hjem rundt om i Norge.
 16. Det er hjerteskjærende! Jeg kjenner såvidt til arbeidet, da menigheten låner ut lokaler til Røde Kors. Linken til bidra.no fungerer dessverre ikke, men jeg vil gjerne bidra. Går det fortsatt an å gi?
 17. Lykke til ? I morgen på denne tiden av døgnet sitter jeg i sofaen hjemme hos pappa med en herlig liten sheltie på fanget eller i armkroken. Jeg gleder meg! Hun pleier å bli fullstendig overlykkelig når jeg kommer på besøk - og det gjør jeg også.
 18. Så fint det blir! Litt utrolig å tenke på hvordan det så ut før.
 19. Takk for tips! Jeg skal sjekke den ut Lurt! Det har jeg ikke tenkt på.
 20. Jeg har brukt hele dagen hittil på å finne noe jeg kan henge opp på veggen. Først fra egne bilder, så på Flickr, og så på diverse nettbutikker (FineArt, Designio, veggbilder). Har dere noen tips? Jeg liker naturbilder spesielt godt, særlig fra marka eller fjellet. Mine egne bilder har dessverre for dårlig kvalitet til store forstørrelser, ettersom jeg ikke bruker speilrefleks. Jeg har et systemkamera som ikke har så god fokus. Vurderer å gå tilbake til speilrefleks. Mobilene har jo blitt så bra at det ikke er store forskjellen mellom de og (mitt) systemkamera.
 21. Du har min fulle medfølelse! Hvor mange rom har du igjen å sparkle og pusse?
×
×
 • Create New...