Gå til innhold
Hundesonen.no

sjæfen

Medlemmer
  • Innholdsteller

    28
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Alt skrevet av sjæfen

  1. Poenget er at dette står i kontrakten mellom oppdretter og forvert! ?
  2. Hei! hørte en historie om ei som hadde vært forvert, og ikke forsikret hunden, noe som står på kontrakten! hunden skadet seg og måtte avlives, noe forvert hadde dekt! men når hunden skulle forsikres kan da oppdretter kreve erstatning for ny hund? ettersom det var en skade som kunne vært ungått, og hunden skulle være forsikret?
  3. sjæfen

    Labb

    Labb Ekstrem fungerer iallefall best av "labb sitt tørrfor" til mine! har brukt det innimellom! ser også det er svært mangen i trekkhund miljøet som er fornøyd med det!
  4. Shæfere Vom og hundemat enten nr 25 eller 33 , og Eukanuba Working and endurance
  5. Hei! Bajonett saga fra biltema får en kjøpt kjøtt blad til den ? vurderer og kjøpe det, og det haster, får 400 kg i dag! er den anbefalt til den jobben ? På forhånd takk!
  6. gamle tispa her har i 3,5 uker, så det er nok individuellt fra hund til hund
  7. Stress kan forårsake bløt mage ja.. det att du har vann på spiller ikke så mye rolle! ikke etter det jeg har erfart på mine
  8. Stemmer att det er Ørret fra Peru til 15 kr stk... bruker selv dette innimellom til mine
  9. http://www.tv2.no/play/nyheter/utenriks/redningsdrama-endte-i-full-omsorgskrangel-636373.html
  10. Går det greit og fore en valp på vanlig nr 25? eller er det helt nødvendig og fore på "Valpeforet" ? det er en bekjent av meg som lurer på dette!
  11. 5 kg har jeg måtte betale 115kr for, men nå har vi fått større fryser og handler 400 kg i slengen i 20 kg blokker! og klager ikke på service og pris
  12. synes ikke vom lukter noe særlig jeg! så skjønner ikke hva folk mener! =)
  13. så på en i svergie nå med dette reultatet! hva tyder det ? HD/ED CC/02
  14. Skjønner! men ettersom jeg skal ha kull så ordner det seg nok =) må man forhånds bestille for eller kan man bare gå til nærmeste Eukanuba forhandler og hente ut ?
  15. Jeg laget meg en konto der for noen uker siden. og nå har jeg fått medlemskort som gir meg 40% på fôr, er det ett vanlig tilbud fra de eller er dette i forhold til de som driver Oppdrett? kanskje ringe og sjekke før kortet tas i bruk? :/ forvirret Det står vist her att alle "valpekull" må registreres og for og være medlem må man ha kull hvert annet år.. så da er jo saken grei =) ettersom vi skal ha kull her neste år!
  16. Ok da skal jeg anbefale det! =) Takk for hjelpa
  17. Hei, en vennine av meg har akuratt hentet seg en schæfer, som desverre har levd sine 2 år på "Maxi Dog" Europris Fôret :-/ hunden er direkte stygg i pelsen, og mager... Lurer litt på om hva slags "Høyenergifôr" dere kan anbefale, for og få henne opp i vekt, hunden har fått kraftig diare av RC sitt fôr, så da har ho valget mellom Labb og Proplan. og da er ho mest int i og prøve Proplan til henne! Noen formeninger om det ?
  18. Rase: Schæfer Antall hunder: 2 Formerke: Royal Canin "Schæfer" Kostnad pr dag: 21.-
  19. Hvor i landet holder du til ? Gjerne PM så kan vi sikkert ordne noe
  20. Bruker RC schæfer. kommer til og benytte meg av Vom og Hundemat etterhvert =) Oftopic, men mangen som skryter av Kobuk, hvor får man kjøpt det egentlig ? =)
  21. Jeg har vært ute for 2 skikkelige bikkje kamper, men da gikk min X mellom de, det er DOG ikke anbefalt, men alternative hadde vel vært en død hund er jeg redd! om den sprayen vil ha noen effekt skulle vært morro og vite egentlig, SPM er jo om det er godkjent for den slags?
×
×
  • Opprett ny...