Jump to content
Hundesonen.no

Silky

Medlemmer
 • Content Count

  71
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

35 Excellent

About Silky

 • Rank
  Nykommer

Profile Information

 • Kjønn
  Kvinne
 1. Jeg er ganske ny på foto selv, så det kan hende jeg gir deg feil tips (glad hvis noen i så fall sier det hehe), men jeg har satt kameraet mitt til å ta bilder i RAW format istedenfor JPEG. Da beholder fila mer informasjon. Så bruker jeg Adobe Lightroom til å tweake etterpå. Hvis du syns bildene ble littegrann undereksponerte, eller du har veldig lys himmel og veldig mørk hund, kan du justere det i Lightroom. Det hjelper deg kanskje ikke på å bli mye bedre på det fototekniske, men når forholdene er vanskelige (eller umulige) kan det være kjekt å få "reddet" noen bilder likevel ?
 2. Tenkte jeg skulle oppdatere med litt bilder i dag. Vært så travelt i det siste, så Merlin har rukket å bli ganske mye større. Bildene er fra første dagen på stranda. Ut i vannet! Ville ikke svømme, men henta pinner fra grunna. Jepp, han er så kjapp som han ser ut!
 3. I dag lekte Merlin skikkelig bra med en liten Chihuahua. Han har vært litt usikker på alt og alle en stund, men nå har han endelig skjønt at de andre bare vil leke. Han startet å leke veldig bra, og da det ble litt for røft sa jeg bare ifra og da la han seg ned og lot Chihuahuaen klatre på trynet hans. Så stolt!
 4. Nei, nå ble det til at han heter Merlin. Mer fornøyd med det merker jeg! Her er noen 10-uker-gammel-bilder av sjarmtrollet. Gulv smaker deilig... og papir smaker deilig.
 5. Befinner meg i Nederland faktisk. Min kjære og jeg har nå bestemt at valpen skal hete "Bishop", noe jeg egentlig syns var litt rart i starten, men så ble jeg litt gla i navnet etterhvert. Og så er han litt sånn "lordship" type. Hehe.
 6. Ooh, da har vi race på gang om hvem som får den husren først! Hehe. Bare tuller
 7. Da er herligheta i hus! Bildet er fra turen hjem der han ikke klynka eller ble bilsjuk i det hele tatt Stolt av tassen allerede. Nå sover han ved siden av alle ledningene til dataen som han bare har prøvd å tygge på 3 ganger
 8. Hvordan tørker man egentlig? Kan google det hvis det blir for mye å forklare altså
 9. Nå er det valpesnakk i huset ja. Prøver å komme på et godt navn, men det er vanskelig! Jeg tenkte Munti, men "munt" er mynt på Nederlandsk, og vi er ikke helt sikre på den (kjærsten er Nederlender). Ellers kom Merlin opp som forslag. Syns det er vanskelig å velge siden jeg syns voksne Belgere ser litt ut som atletiske ulver (altså ganske majestetiske og elegante) men det lille nurket ser fortsatt ut som en dott.... Kan liksom ikke kalle'n "Dotten". Selv om det sikkert blir kallenavn... Noen som har noen gode ideer? Og ja, jeg er fantasy frelst
 10. Ja, når det kommer til godbiter, gir dere ferskt da også? Litt lite "handy" kanskje? Nå snakker jeg treningsgodis
 11. Ellers kan du begynne å trene inn navn. F.eks. "Bønna, sitt" fulgt opp med klikk og godbit til Bønna dersom hun sitter, og godbit til Zoey dersom hun ligger stille. Kan være greiere å trene inn sterke sitt/dekk før man trener sammen kanskje, og trene inn navnet som en "oppmerksomhetslyd" for de to forskjellige. Sjekk denne jenta, hun driver med det hele tiden: http://www.youtube.com/watch?v=MfRrBH_beX8. Har linka til henne før, men syns hun gjør det så bra, så jeg gjør det igjen
 12. Tusen takk pippin! Akkurat det jeg trenger
 13. Ja lurte litt på det med grønnsaker også. Tenkte jo at hunde-dyr er rovdyr som holder seg til kjøtt i vill tilstand. Har dere noe erfaring med å fore på kjøtt kontra tørrfor? Merker dere forskjell på hunden? Pels osv?
 14. Er det noen her som forer hunden sin kun med ferskt og/eller frossent kjøtt? Er det veldig dyrt? Hvor mange ganger om dagen?
×
×
 • Create New...