Jump to content
Hundesonen.no

Leaderboard

Popular Content

Showing content with the highest reputation on 08/05/20 in all areas

 1. Endelig er Stella hjemme❤️
  6 points
 2. Nå er det vel moms og gebyr på alt uavhengig av pris? I utgangspunktet.
  1 point
 3. Og der ble jeg koronotesta, var fort gjort, og pittelitt ubehaglig. Nå er jeg i karantene... Jeg får kose meg med Doctor Who, go Sherlock
  1 point
 4. De blir så lekre. Holder du deg under prisen?? Har så lyst til å bestille derfra:)
  1 point
 5. Valpen min får kveldsmat rundt kl 22. Jobber mye kveldsvakter og er hjemme i titia på kveldene. Han har fri tilgang på vann. Vi har hatt to netter nå uten og måtte ut ?
  1 point
 6. Godt og utfyllende svar! Det å trene konsekvent daglig er vel nøkkelen, ja?
  1 point
 7. Drar opp denne igjen! Jeg har endelig etter 7år på ønskelisten bestilt mine første halsbånd herifra. Så får jeg bare håpe at de blir å passe. ? Idioti av meg å handle nå når jeg ikke har hund selv engang, men men. Gjort er gjort. Worst case så blir de pen pynt eller gaver til venner sine hunder. Kombinasjonen jeg har bestilt er: En liten homage til Rocky. Kalte han ofte lil shit når han var in tergehumør og fargen hans var grønn, så da ble det dette med den grønne minkyen, halvstrup. Så halsbåndet jeg har hatt lyst på siden 2013 når mamma ble diagnostisert med kreft:
  1 point
 8. Regelverk eller ikke etter regelverket. Det er din jobb å unngå dette! Hvorfor la hunden din få lov å oppføre seg slik, selv om det er i din egen hage?! For hver gang denne hunden bjeffer og jager sykelister så blir den på en måte belønnet, og får en bekreftelse i hvor flink den er å få vekk disse sykelistene, for de forsvinner jo alltid når den bjeffer. ...det hadde de gjort selv om den ikke jaget og bjeffet etter dem, men det er ikke så nøye for en hund. Den vil bare gjøre en jobb den er «flink» på. Og spesielt når den stadig lykkes. Slutt å la hunder få lov å leke villmenn i ha
  1 point
 9. Du har vel gjort ditt innenfor regelverket, men jeg ville absolutt gjort noe med det både for syklistene sin del, men også for hunden sin del. Sette opp tett hekk?
  1 point
 10. Jeg dauer? Av alle doodlenavn tar denne kaka!!! https://www.finn.no/185531043 Er et «uhell» da;) Men kreativt navn.
  1 point
 11. Du vet, bikkjer henger gjerne en stund, 15-60 minutter. Da må de stå i ro. Rekker en kaffekopp på den tiden...?
  1 point
 12. Så da kan ikke vi ha en sånn? Som verken er single, pensjonister eller barnefamilie? Diskriminering mot par uten barn!
  1 point
 13. Jeg synes næringsinnholdet ser helt horribelt ut. Altså - den ingrediensen det er mest av - hele 18% endatil - er søtpotet?
  0 points
 14. Loke er blanding mellom husky og malamute: "Sønnen min på 13 år har fått Loke som gave..Han er 8 måned kosete, livlig, og snill hund men sønnen min på 13 år klarer ikke å håntere en så stor hund som han er. Derfor, med tungt og knust hjerte, må vi dessverre omplassere han bort til en annen familien der han får det han trenger! " Der ble jeg provosert! HVORFOR kjøpe hund til et barn og så omplassere fordi den ble for stor for barnet?! Det er jo viden kjent at 1) man kjøper ikke hunder TIL barn 2) at de voksne alltid har ansvaret for dyrene 3) at som reeegel (unntak finnes) er det de voksne
  0 points
This leaderboard is set to Oslo/GMT+02:00


×
×
 • Create New...