Valg av veterinær - Stavanger/Sandnes

8 innlegg i emnet

Hei,

lurte på om noen har veterinær å anbefale i Stavanger/Sandnes område. Snart tid for 12-13 uker vaksinasjon av valp.

Marius

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Hafrsfjord Dyreklinikk 

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Jeg er veldig glad i Sandnes smådyrklinikk. Vært fast kunde der i mange mange år, såvidt jeg vet så er det dit vi gikk siden vi flyttet hit for 20år siden. :P Har vært såppass mye innom der siste åra med gammel og syk hund at alle kjente oss igjen på slutten. Fine folk. :heart: 
Kjenner ei venninne som har brukt Sele dyreklinikk mye og vært fornøyd med dem, og ei anna som sverger til hafrsfjord. Har ingen personlig erfaring hos noen av dem. 
Jeg har brukt dyredoktoren på soma til kastrering av katt pga rimeligst pris, fornøyd på hannkatten, men ikke hunkatten. Fungerer nok dog fint til vaksiner osv. :) Vet om andre som kun går dit til den veterinæren jeg brukte og er storfornøyde. 

Utenom disse så har vi også Tu og Arken dyreklinikk som jeg kommer på i området. Arken har jeg hørt mye bra om, Tu er veldig anonyme for meg, hverken kjenner noen som har brukt dem eller brukt dem selv. 

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Har brukt Arken på Ålgård litt, er godt fornøyd. Rolig og fin håndtering av hund som ikke akkurat koser seg hos veterinæren :) Vet ikke hvordan de ligger på pris i forhold til andre aktører i området.

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider
Forumet fortsetter under annonsen

Kan anbefale Arken dyreklinikk, veldig dyktige og snille veterinærer. Synes også prisen er billigere enn hos andre:)

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Jeg har blitt veldig glad i Gode Venner Dyreklinikk på Klepp. De er relativt nyoppstartet, men veterinæren som driver den har jobbet i flere år hos Tu, så hun er ikke uerfaren :) Jeg begynte i utgangspunktet å gå der for å støtte opp rundt nystarten, men endte med å trives veldig godt der. Veterinæren tar godt vare på hundene og tar seg god tid. Hunder som ikke liker veterinæren eller er usikre, får en god opplevelse der :) Hun trener positivt med sine hunder også. Det jeg liker best er at om hun ikke har kunnskapen om det du spør om, så ringer hun til spesialister og forhører seg eller henviser deg til en annen veterinær som har bedre kunnskap på området. 

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider
Forumet fortsetter under annonsen

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!


Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.


Logg inn nå

 • Hvem er aktive   0 medlemmer

  Ingen innloggede medlemmer aktive

 • Nye innlegg

  • Jeg la ut linken til artikkelen om den svenske jenta som ble lagt i bakken på min Fb-vegg og den ble kommentert  av en bekjent som følger med på norsk og svensk rovdyrforvaltning og som har kontakter med bl a svenske dyrevernere. Et minutt senere var den fjernet. Da jeg spurte hvorfor ble jeg fortalt at det var p g a reaksjoner og konsekvenser for vedkommende dersom den ble stående. Hunt Saboteurs Sweden skulle bl a være kjent for å bruke virkemidler som man ikke regner som akseptable i samfunnet ellers (innhenting av all slags private oplysninger, trakassering og telefonterror). Det samme gjelder forsåvidt for "ekstremistene" i deres deres norske motpol FNR.  Jeg kjenner ikke Hunt Saboteurs Sweden og ei  anna gruppe grupppe som også er nevnt m h t svensk rovdyrforvaltning: Anti Poaching Unit fra tidligere. En svensk ulveverner sendte meg denne meldingen:"Hunt saboteurs är en väldigt extrem och fanatisk grupp som försöker störa och förstöra jakt. Många av dem är ganska extrema djurrättsaktivister. De har en facebooksida men jag antar att du redan har sett den? Personligen vill jag ju också stoppa jakten men deras metoder är inte riktigt rätt tycker jag. Anti Poaching Unit ska egentligen förhindra tjuvjakt och det var/är en hel del poliser med där. Tanken med gruppen är väldigt bra men deras ledare, Conny, har gjort att det hela känns väldigt oseriöst." I dette tilfellet har - iflg media - medlemmene av HSS trengt seg inn på privat mark og ikke etterkommet anmodning om å fjerne seg. Fotografering av bilnummer (og personer) er en kjent metode for senere å innhente opplysninger om hvem som eide de aktuelle bilene for siden å bruke disse opplysningene som nevnt ovenfor. Om HSS er kriminelle skal jeg ikke ha noen mening om, men de er åpenbart provokative og etter min mening opererer de i gråsonen for hva som er kriminelt og ikke  
  • Synes det var en strålende idé!    
  • Ser van helsing, og venter på at gubben skal komme inn. Gjett hvem so kommer til å drømme skrudde drømmer om vampyrer og greier  de neste nettene.    
  • Ser sjarmen i de fleste raser, tror ikke det er noen rase jeg absolutt ikke ville hatt pga utseende om man tenker rent overfladisk. Går man dypere så er det mange pga fysike og eller mentale egenskaper som ikke passer meg eller jeg rett og slett ikke syns er bra. 
  • Det er så gøy å være syk og ha vondt i hele kroppen. Kjennes ut som jeg har fått skikkelig juling, rett og slett   
 • Nylig opprettede emner