Gå til innhold
Hundesonen.no

Vargs bildetråd

Recommended Posts

Da jeg ikke er så flink til å delta i diskusjoner, kan jeg i det minste bidra med noen bilder av unge herr Varg:

5473_471146866288979_245447845_n.jpg

For kun noen måneder siden var han liten og søt ;)

320873_10152771717350551_2057766784_n.jp

Og nå.. Snart tolv uker gammel... Ser han vel mest ut som en død flaggermus?

Jaja. Liker han uansett :)

 • Like 4

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider
Forumet fortsetter under annonsen

:lol:

Kjempesøting da :)

Ja. Han er søt :)

Og å kalle han en "død flaggermus" er vel ganske slemt. Det finnes vel ingen, verken mennesker eller dyr, som er vakre å se på i oppvåkningsfasen.

405846_10151622607690336_1747965074_n.jp

Her er han litt kjekkere. Kanskje til og med det man kaller "billedskjønn"? ;)

 • Like 2

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

600808_10151662056203278_554328904_n.jpg

Varg i sin lekre nye sele. På dette bildet er det vi eiere som har stått for påkledningen.

428703_10151637099520336_1981523208_n.jp

Her har derimot Varg kledd seg selv. Litt trening nå, så sitter det sikkert :)

 • Like 8

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

553005_10151795348180336_987872214_n.jpg

Da var det en stund siden sist. Varg har vært på ferie i Gudbrandsdalen. Han har rukket å bli ganske stor og slank. Han er vel så og si utvokst. Nå er han tilbake, og fast bestemt på å fullføre samboerens strikketøy. Heldigvis er samboeren fortsatt oppe i dalen :)

Siden sist er han blitt såpass spretten at han kommer seg opp i både seng, sofa og på stuebord helt uten problemer. Nye utfordringer altså!

Dessuten så fyller han seks måneder i disse dager. Grattis :)

 • Like 2

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

999633_10152084715690336_1040627400_n.jp

Et litt kjipere bilde. Stakkaren hadde et uheldig hopp og brakk forbeinet på to steder. Han ble operert mandag, og lå to netter på dyreklinikken. Nå er han hjemme. Full av pågangsmot og dødsfrustrert over krage og bevegelsesforbud.

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

1472026_10152086884260336_1726421656_n.j

Takk for det. Han føler seg allerede veldig mye bedre. Er vel det som er litt skummelt. Hadde det vært opp til Varg ville han flydd rundt på en litt haltende fot til det gikk ordentlig galt.

 • Like 1

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

1012068_10152250936150336_603966071_n.jp

Huff. Men syntes likevel at han var litt søt. Skjønner etterpå at jeg aldri skulle ha ledd. Latter gir shoppinglystne samboere blod på tann.

Så nå er det eneste som står i veien for et unyttig plagg i hundegarderoben meg. Denne kampen må jeg vinne. Det er tross alt en ung mann!

 • Like 3

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Så herlig han er! En langhåret brun og tan russisk toy er faktisk det som troner øverst på ønskelisten nå som minibullen er i boks! Men det blir nok dessverre ikke før ungene er en del større ;)

 • Like 1

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider
Forumet fortsetter under annonsen

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå

 • Hvem er aktive   0 medlemmer

  Ingen innloggede medlemmer aktive • Nye innlegg

  • Det lærer henne ikke uvaner. Jeg har gjort det med alle mine valper, men jeg gjør det ikke når de er voksne. Det å finne på ramp, bite og styre på er valpegreier, og det går over. Så det handler igrunnen mest om å kjøpe seg litt fred og ro når man trenger det mens valpe-og unghundstyret står på. Fordelen med å gi noe godt å spise på når du setter den fra deg i grind eller bur er for å unngå at det blir konsert og stress der, før hunden er vant med å være der. På den måten gjør du plassen til en positiv plass, heller enn en "straff" og isolasjon. 
  • Jeg skal ikke si det som fakta, men logisk tenkning sier meg at BoT ikke vil være spesielt effektivt på hunder med god isolerende pels. Nettopp fordi pelsen isolerer og da vil det jo ikke virke rett og slett. Det skal jo stråle varme tilbake for å trigge blodsirkulasjon osv, men om pelsen blokkerer varme både ut og inn så er det liksom ikke så mye effekt der. 

   Og for varme kan du vell like gjerne bruke noe annet. BoT dekkenene er ikke så veldig varme og gode sånn sett, synes ikke jeg iallefall, så nå jeg virkelig trenger dekken i bil så velger jeg noe annet.
  • Beklager at jeg ler litt, haha, men sånn skal det ikke være nei. Men hvor mye galt gjør den om dere går en skikkelig god luftetur og deretter bare ignorer den litt? Ikke alle som stenger av selv altså, men de fleste gjør jo det etter en god utblåsning, kanskje med en liten pirajastund først. Viss ikke så er det bare å bruke stengsler eller bånd eller noe til å begrense den litt så vil den overgi seg å stenge av etter en liten stund   En sliten valp er som regel en god del enklere valp enn en som har masse energi, men det betyr ikke at dere ikke kan forvente at valpen ikke legger seg ned å slapper av litt innimellom selv om dere ikke nettopp har vært på langtur liksom, selv om dere har hatt en rolig dag skal de jo (og trenger å) stenge av innimellom. Vis den hva dere vil, eller bruk litt hjelpemidler når dere ikke kan. Så lenge valpen ikke bor konstant i buret/grinda og får sosial omgang samt nok tur og lek posjonert ut ila dagen så er det helt innafor å bruke grinda når dere føler behov for det  

   Edit: Mulig dere kan ha litt nytte av å skille på ute og inne hva gjelder aktivitet og lek, iallefall den typen aktivitet og lek dere engasjerer dere i. Valpen skal jo ikke ligge pal hele tiden inne, det er nok for mye å forvente, men det hjelper nok å ikke lage forventninger til at det skjer aktivitet inne, fra dere(om dere har gjort sånt). I tillegg kan man jo se på om dere gir valpen nok fred eller er dere å snakker med den, klapper på den, leker litt, gir den ting, osv osv ofte? La den få mulighet til å finne ro også. Og tenk litt på hvordan dere snakker, er det mye glad stemme/babystemme så trigger gjerne det valpen, mens ro smitter over tilsvarende.  Løper den mye etter barna om de farer i mellom så prøv å begrens det litt, la den heller venne seg til at de løper i mellom uten at han trenger å følge etter dem osv    
  • Jeg ville valgt å venne henne til å bli sperret inne i en grind først som sist og brukt det når du skal være sammen med barnet og ikke kan ha fokus på valpen. Grind er fortsatt flittig brukt her i huset periodevis på en på 9 mnd. 
   Både til ro og til å holde han unna når jeg ikke gidder å passe på alt av leker som ligger rundt eller at jeg har lyst å være sammen med datteren min uten å måtte følge med på han og hva han kunne finne på å makulere. Jeg vet ærlig talt ikke hva jeg skulle gjort eller hvordan relasjonen til hunden min hadde vært om jeg ikke hadde hatt grinder. Jeg bestemmer når vi skal slappe av, og hans initiativ øker ofte i takt med overtrøtthet og uro. Han får nok stimuli, og er veldig lite hjemme alene, så jeg vet at han trenger og kan hvile når jeg bestemmer det, det er bare ikke alltid han vil. 

    
  • Tusen takk for svar - endelig begynner jeg å skjønne hva denne rotreningen handler om (joda - har lest ørten bøker om hundehold, men når valpen plutselig er der, er det som hørtes så enkelt ut i bøkene  ikke fullt så enkel å iverksette 🙄) Sånn det er nå sliter vi oss helt ut, har knapt vekslet en sammenhengende setning med ungene de siste par ukene fordi hunden tar absolutt alt fokus, absolutt hele tiden (ja, vi sliter med å finne den av-knappen!)
 • Nylig opprettede emner

×