Jump to content
Hundesonen.no

Recommended Posts

Da jeg ikke er så flink til å delta i diskusjoner, kan jeg i det minste bidra med noen bilder av unge herr Varg:

5473_471146866288979_245447845_n.jpg

For kun noen måneder siden var han liten og søt ;)

320873_10152771717350551_2057766784_n.jp

Og nå.. Snart tolv uker gammel... Ser han vel mest ut som en død flaggermus?

Jaja. Liker han uansett :)

 • Like 4
Link to post
Share on other sites
 • Replies 87
 • Created
 • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Apropos tilbringe tid på sofaen...

Nå er det lenge siden jeg har vært innom. Tenkte det var på tide med noen nye bilder. Ser at alt gammelt er borte. Ja ja, desto viktigere med noe nytt.  Det ene bildet viser Myggen og samboer Mad

Vesle Varg gikk bort den 16-10-2018 - vil aldri glemmes ?❤️ 9-2-2013 til 16-10-2018

Posted Images

:lol:

Kjempesøting da :)

Ja. Han er søt :)

Og å kalle han en "død flaggermus" er vel ganske slemt. Det finnes vel ingen, verken mennesker eller dyr, som er vakre å se på i oppvåkningsfasen.

405846_10151622607690336_1747965074_n.jp

Her er han litt kjekkere. Kanskje til og med det man kaller "billedskjønn"? ;)

 • Like 2
Link to post
Share on other sites
 • 2 weeks later...
 • 1 month later...

553005_10151795348180336_987872214_n.jpg

Da var det en stund siden sist. Varg har vært på ferie i Gudbrandsdalen. Han har rukket å bli ganske stor og slank. Han er vel så og si utvokst. Nå er han tilbake, og fast bestemt på å fullføre samboerens strikketøy. Heldigvis er samboeren fortsatt oppe i dalen :)

Siden sist er han blitt såpass spretten at han kommer seg opp i både seng, sofa og på stuebord helt uten problemer. Nye utfordringer altså!

Dessuten så fyller han seks måneder i disse dager. Grattis :)

 • Like 2
Link to post
Share on other sites
 • 3 weeks later...
 • 1 month later...
 • 3 weeks later...
 • 1 month later...
 • 1 month later...
 • 1 month later...

1012068_10152250936150336_603966071_n.jp

Huff. Men syntes likevel at han var litt søt. Skjønner etterpå at jeg aldri skulle ha ledd. Latter gir shoppinglystne samboere blod på tann.

Så nå er det eneste som står i veien for et unyttig plagg i hundegarderoben meg. Denne kampen må jeg vinne. Det er tross alt en ung mann!

 • Like 3
Link to post
Share on other sites

Så herlig han er! En langhåret brun og tan russisk toy er faktisk det som troner øverst på ønskelisten nå som minibullen er i boks! Men det blir nok dessverre ikke før ungene er en del større ;)

 • Like 1
Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 • Recently Browsing   0 members

  No registered users viewing this page.
 • Nye innlegg

  • https://www.apollon.uio.no/artikler/2019/3_tarmflora.html
  • Noen geniale tips for å få sikker måling av mankehøyde på hunden? Jeg har målt flere ganger i dag, fått han til å stå skikkelig stille helt inn mot veggen mens jeg har laget merke i veggen også. Men jeg får både litt varierende resultat og tror jeg måler litt for mye. 🤷🏻‍♀️
  • Min ene var mye hos eksen min da det kom valp i hus. Typ noen timer til noen dager av gangen. Han (verken hunden eller eksen) ga uttrykk for noen form for stressreaksjon på det, heller tvert imot. Hunden og eksen gikk veldig godt overens og hunden virket som han satte pris på litt opplegget med mer «one on one time» og mer variert hverdag. Men han her var en turbohund med turbohjerne som trengte mye mental stimuli. «Forandring fryder» gjelder helt sikkert ikke alle hunder, og den avstanden mellom hjemmene og lengden intervallene virker veldig drøy.  OT, men litt morsomt at den bittelille cavaliervalpen (RIP, ***** SM 😭) reagerte med territoriell aggresjon da jeg hentet ham hjem etter at hun hadde fått de første tre dagene med alenetid hjemme. Introduserte dem utendørs, og det gikk helt fint, men da vi kom inn var hun veldig tydelig på at dette var hennes hjem. ..og han lot henne tro det, så hun fikk truet ham unna sin egen matskål under måltid også, uten annen reaksjon enn et: «Hjelp meg!»-blikk til meg 😂
  • Jeg er i enig i mye av det du sier i dette innlegget men jeg vil spesielt kommentere denne biten. Min mening er at utstillinger i stor grad er skyld i de mange ekstreme trekk vi ser i dag på hunderaser. Svært mange raser er knapt gjenkjennelige fra det som var rasen opphav. Spesielle eksteriørdetaljer har blitt overdrevet og fremelsket til det ekstreme med påfølgende  uhelse  og  dårlig dyrevelferd som resultat. Lang pels blir til fotsid og mer, moderate vinkler blir til null vinkler, godt vinklet blir til bein plassert en halv kilometer bak bikkjen og kort ( det være seg snutelengde eller andre eksteriøre detaljer)  blir til ikke- eksisterende. Bare for  å ta noen få eksempler.    Er jeg helt i mot utstillinger? Nei, det er jeg ikke men problemet er konkurransebiten som jeg ser det, det er nettopp denne biten som fremelsker de ekstreme detaljene , på jakt etter flashy hunder som plasseres høyt av dommerene. Utstillinger skulle vært rene kvalitetsbedømninger og kun det, ingen konkurranse etter det. Nå tror jeg ikke at majoriteten av utstillerene eller klubbene hadde vært særlig interessert i en slik ordning, da det ville medføre bortfall av mulighet for selvpromotering via hundene med det resultat at påmeldingstallene antagelig hadde falt dramatisk og se det, det ville nok ikke vært i hundeklubbenes interesse.    Tyttebæra har forøvrig helt rett når h*n sier at det i mange tilfeller er rent kosmetiske hensyn som ligger bak ekskludering av hunder med ‘feil’ farge eller tegninger. Hvilket selvfølgelig utgjør et ekstra problem i raser med få individer / liten genpool og i noen tilfeller også utstrakt matadoravl. 
  • Ja, det gjør ha. Bæsjen blir helt sort 😳 I følge de som vet det så spiser han jord-nøtter. Det er røtter med knoller som lukter godt. Så han graver litt for å komme ned til de. Jeg vet ikke om det stemmer. Men av og til ser jeg at disse røttene kommer ut igjen også 😌
 • Nylig opprettede emner

×
×
 • Create New...