Jump to content
Hundesonen.no

Busann

Medlemmer
 • Content Count

  191
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

467 Excellent

3 Followers

About Busann

 • Rank
  Bekjent
 • Birthday 08/21/1988

Contact Methods

 • MSN
  busann@hotmail.com
 • Website URL
  http://www.sherloki.no

Profile Information

 • Kjønn
  Kvinne
 • Bosted
  Lierfoss.
 • Hunderase
  Japansk spisshund og Sheltie
 • Mine dyr
  Har også 2 katter, 3 kanin og 5 chinchillaer.

Recent Profile Visitors

4422 profile views
 1. Busann

  Hvilken hundeklubb? Oslo

  Stovner har vel treninger på Lillomarka om sommeren? Hvor langt ut fra Oslo er du villig til å bevege deg? Lettere å svare om aktuelle klubber når man vet det.
 2. Busann

  Sheltiene - Sherloki & Max

  Max fylte 2 år i går. Var med på "fødselen" så traff han når han var under 1 minutt gammel. Tenk at det er 2 år siden lille store gutten kom til verden. Ca 1/2t gammel ca 7 uker 3 mnd 2 år Bursdagsbarn
 3. Busann

  Oppdrett av storpuddel - konkurransehund

  Her kan du lett se hvilken puddler som har gått Ag https://agilitydb.no/dogs?b=caniche Alle str. er der, så du må se på det, men her ser du om det er noen som går igjen. I Ag er det dessverre ikke så lett å nå opp med SP pga alle BC og de nye reglene. Siden man nå kun får napp på det 15% beste med feilfritt holder det ikke lenger bare å gå feilfritt i klasse 1. Men det blir regelendring til neste år og vet flere ønsker å gå tilbake til de gamle reglen i klasse 1 (napp til alle som er feilfrie) så da kan det blir lettere om det blir endret tilbake.
 4. Busann

  Akkurat nå februar

  Er fryktelig forskjellsbehandling ute å går når det gjelder HC bevis. Vet mange ikke får, men jeg har fått 3 ganger nå, med bare ME diagnose, og jeg har ingen jobb å dra til. Selv om det slo godt ut for meg, burde det være samme standard for å få HC bevis uansett hvor man bor og hvem som behandler søknaden din.
 5. Busann

  Fra bølle til bestevenn

  Hvis jeg ikke husker helt feil har de sagt at det har skjedd 2 ganger hittil. Heldigvis så sjåførene det i tide til å stoppe, men det er ingen garanti, om det skulle skje igjen.
 6. Busann

  Fra bølle til bestevenn

  Mener de sa i første program at de hadde prøvd 2 atferdspesialister/trenere tidligere, og fått beskjed av den ene at Iris ikke kunne fikses.
 7. Busann

  Liten-medium lettlært hund med liten radius

  Det er en utstillingklarert amerikaner, de er ekstra fluffet opp. Finnes selvfølgelig enkelte med masse pels, men bilder av utstillingssheltier er gjerne fluffet så det ser ut som de har mer pels en de har. Så letter å se eksakt pelsmengde ved å se flere i RL. Ett par lettpelsa Sheltier
 8. Busann

  Pokemon go!

  Spiller litt nå og da. Bor ett stykke unna nærmeste pokestop, så da blir det lite pokeballer. Men spiller innimellom. Legg meg gjerne til, 8536 1208 8748
 9. Busann

  Sheltiene - Sherloki & Max

  Takk.
 10. Busann

  Sheltiene - Sherloki & Max

  Sherloki tok bronsemerket i LP i går. 😀 Har nesten ikke trent på 3 mnd annet enn i stua så veldig fornøyd med gutten. (Bilde fra i sommer) Max må få roet ned fluene før vi prøver igjen.
 11. Busann

  Sele til Chihuahua

  True Love X2 blir nok for stor til en chihuahua, japaner tispa mi på 7 kg bruker XS som er den minste størrelsen.
 12. Busann

  'Barn med bytterett'

  Mener det ligger en lignende (samme?) dokumentar på youtube. Fant den ikke igjen nå i farten.
 13. Busann

  Sheltiene - Sherloki & Max

  Max er 4,5 mnd nå og en stor gutt på 7 kg. Noen bilder fra badetur i sommer Ellers har hatt fått ett par kaninleker fra @Ganzie noe han er storfornøyd med, og jeg er kjempeglad jeg har fått en lekehund. De er så populære at når jeg la dem fra meg på bordet for å ta frem mobilkamerat (Han får ikke lov å gå på bordet, og dette er første gang som jeg har sett ham der)
 14. Busann

  Akkurat nå august 2018

  Om du kjenner noen i ett EU land, kan du få den bestilt dit, og få dem til å sende den til deg i Norge. Utenom frakt, er det en fordel at de kan sende deg en gave med verdi opp til 1000,- uten at du må betale moms/toll på det. Har jeg gjort ett par ganger nå det enten har vært dyrt eller ikke frakt til Norge.
 15. Busann

  Planning/planlegging (hobby)

  Jeg tenkte å bestiller rett etter 21. august, da har jeg både fått lønning og hatt bursdag.
×