busann

Medlemmer
 • Innholdsteller

  147
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

3 følgere

Om busann

 • Rang
  Nykommer
 • Bursdag 08/21/1988

Contact Methods

 • MSN
  busann@hotmail.com
 • Website URL
  http://www.morags.no

Profile Information

 • Kjønn
  Kvinne
 • Bosted
  Lierfoss.
 • Hunderase
  Sheltland Sheepdog, Japansk Spisshund
 • Mine dyr
  Har også 3 katter, 1 fisk, 1 kanin og en liten haug med chinchillaer.

Nylige profilbesøk

3,258 profilvisninger
 1. Var på Rally stevne i helgen, lille frøken blond fikk prøve seg. Lørdag, bare rot og disk. Søndag, var hun mer med og vi gikk til 167 poeng, ikke dårlig til å nesten ikke ha trent.
 2. Altså om du liker Sheltie kommer de i ganske store utgaver, litt vanskelig å si størrelse når de er små da. Vet om flere sheltier på over 41 cm (går bla en i stor i agility i.e over 43 cm). Og er du nøye med linje og oppdretter kan du få veldig sosiale sheltier. Min elsker alt på 2 bein, en jeg trener med hopper opp i alle fang som det er mulig å skvise seg plass på (dog med folk hun har truffet da, ikke fullstendig fremmende). Valpen jeg møtte forrige helg koset med alt og all, ikke skeptisk til fremmende barn engang.
 3. Overskrift: VALP PÅ 9 UKER MISHANDLET TIL DØDE AV MANN PÅ FURUSET Ja vil si at det var ganske innlysende.
 4. Ja borti gata er like vagt, er jo ikke som moskeen er noe av det mest synlige på Furuset. (Bilde er fra andre siden av E6 Oslo-Gardermoen)
 5. Jeg skal ikke ha box, men tenke å bestille bok snart, kan bli med å dele frakt.
 6. Ikke sant, og MUSH B.A.R.F Basic er lov, men MUSH B.A.R.F Vaisto er ikke lov. Siden det ene heter Barf, og det andre heter....
 7. Sånn jeg forstår ut fra min ikke eksisterende russisk/ukrainsk kommer den i svart også. https://veo-ukraine.io.ua/
 8. Shero har fått egen instagram konto, bare hund der. shero_the_sheltie
 9. Leken kom i dag, og det var noen som ble fornøyd. Fant ikke smaksprøven når jeg åpnet pakken, men det gjorde Shero, falt veldig i smak hos begge. Men jeg må si jeg ikke skjønte hvorfor de var så interesserte i en tom pose
 10. Akiri har vært med på stevne i helgen og kost seg masse, på fredag fikk hun gå blåbær, noe hun synes er veldig morsomt. Er tidvis litt fart på den gamle damen, dog er det verre med konsentrasjon. Lørdag og søndag har hun bare vært tilskuer, og fått masse oppmerksomhet, ligget mye og kost i fanget.
 11. Vi har vært på stevne i helgen, i agility fikk vi en vegring på lørdag og den sur feilfri 4. plass i dag, men fornøyd med løpene og at vi endelig har sluttet å bare diske AG. Plukket også med oss en feilfri 3. plass i hopp 2 og dermed vårt 2. napp i H2, og med tanke på at det var 6 feilfrie har han virkelig fått opp farten. Fikk en vegring i dag da, men vi var begge slitene. Ellers er han ikke akkurat den mest stressa hunden på stevne da.
 12. CASSELS på charlottenberg har endel fine kjoler.
 13. Det er ikke første gang NRK har tatt opp dette, fra Brennpunkt fra 2001. https://tv.nrk.no/serie/brennpunkt/FFAD12002700/23-10-2001
 14. Blå eller grønn, med strikk. https://stinashundemoro.ecwid.com/#!/Leker-med-strikk-og-ball/c/12932159/offset=0&sort=normal Denne typen.