busann

Medlemmer
 • Innholdsteller

  151
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

3 følgere

Om busann

 • Rang
  Bekjent
 • Bursdag 08/21/1988

Contact Methods

 • MSN
  busann@hotmail.com
 • Website URL
  http://www.morags.no

Profile Information

 • Kjønn
  Kvinne
 • Bosted
  Lierfoss.
 • Hunderase
  Sheltland Sheepdog, Japansk Spisshund
 • Mine dyr
  Har også 3 katter, 1 fisk, 1 kanin og en liten haug med chinchillaer.

Nylige profilbesøk

3,326 profilvisninger
 1. Takk, er søsteren min som er fotografen. Flere bilder av pusene
 2. Må bare vise frem det fine bilde av Buspusen vår.
 3. Jeg vil gjerne ha den om den er 3 x 4 meter.
 4. Ja det er noen her, men er vel ikke mange. Trenet rally med en Entlebucher.
 5. Etter og ha drasset med meg ett gigantisk sammenleggbart netting bur på stevner det siste 1 1/2 året ønsker jeg nå og gå over til noe som er en del lettere, nemlig ett sammenleggbart stoffbur, Har sett en del på Mælson, men synes det er ganske dyrt, så ser etter brukbare alternativer. Lett og bli borte i burjunglen. Krav til Bur: Vanntett bunn Lett å legge sammen store nettingluker for luft om sommeren, samtidig som de kan dekkes til for å gi mindre forstyrrelse. Kommer i store str. Ute etter ca 90 cm i lengde Solid, må tåles å bli lagt opp og ned endel siden vi er på endel stevner. Noen som vet om noe brukbart eller må jeg bare begynne å spare.
 6. I dag hadde vi hjemmelaget indiskinspirert Butter Chicken med ris til middag. Så godt, men ikke akkurat kalorifattig.
 7. Var på Rally stevne i helgen, lille frøken blond fikk prøve seg. Lørdag, bare rot og disk. Søndag, var hun mer med og vi gikk til 167 poeng, ikke dårlig til å nesten ikke ha trent.
 8. Altså om du liker Sheltie kommer de i ganske store utgaver, litt vanskelig å si størrelse når de er små da. Vet om flere sheltier på over 41 cm (går bla en i stor i agility i.e over 43 cm). Og er du nøye med linje og oppdretter kan du få veldig sosiale sheltier. Min elsker alt på 2 bein, en jeg trener med hopper opp i alle fang som det er mulig å skvise seg plass på (dog med folk hun har truffet da, ikke fullstendig fremmende). Valpen jeg møtte forrige helg koset med alt og all, ikke skeptisk til fremmende barn engang.
 9. Overskrift: VALP PÅ 9 UKER MISHANDLET TIL DØDE AV MANN PÅ FURUSET Ja vil si at det var ganske innlysende.
 10. Ja borti gata er like vagt, er jo ikke som moskeen er noe av det mest synlige på Furuset. (Bilde er fra andre siden av E6 Oslo-Gardermoen)
 11. Jeg skal ikke ha box, men tenke å bestille bok snart, kan bli med å dele frakt.
 12. Ikke sant, og MUSH B.A.R.F Basic er lov, men MUSH B.A.R.F Vaisto er ikke lov. Siden det ene heter Barf, og det andre heter....
 13. Sånn jeg forstår ut fra min ikke eksisterende russisk/ukrainsk kommer den i svart også. https://veo-ukraine.io.ua/
 14. Shero har fått egen instagram konto, bare hund der. shero_the_sheltie
 15. Leken kom i dag, og det var noen som ble fornøyd. Fant ikke smaksprøven når jeg åpnet pakken, men det gjorde Shero, falt veldig i smak hos begge. Men jeg må si jeg ikke skjønte hvorfor de var så interesserte i en tom pose