Gå til innhold
Hundesonen.no

Busann

Medlemmer
 • Innholdsteller

  171
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

389 Excellent

3 følgere

Om Busann

 • Rang
  Bekjent
 • Bursdag 08/21/1988

Contact Methods

 • MSN
  busann@hotmail.com
 • Website URL
  http://www.sherloki.no

Profile Information

 • Kjønn
  Kvinne
 • Bosted
  Lierfoss.
 • Hunderase
  Vandrende innbruddsalarm, kaningjeter.
 • Mine dyr
  Har også 3 katter, 3 kanin og 5 chinchillaer.

Nylige profilbesøk

3,603 profilvisninger
 1. Valpegjengen 2018

  Lille Pøbelfrø som han kalles av oppdretter har blitt 5 1/2 uke og vokser og gror. 4 ukers bilder 5 uker gammel
 2. Forelderside på wordpress

  Da har du antagelig ikke tilgang dit. Tror du må være administrator (men er ikke 100% sikker), så da må du antagelig få administrator til å legge den til. Hos meg ser det sånn ut:
 3. Forelderside på wordpress

  Har du lagt den til på menyen? (Utsende -> Menyer).
 4. Ja kjenner meg egentlig veldig glad hun kom hit, tror hun har fått det bra her. Nå skal lille frøken blond til og med prøve seg på bronsemerket i LP, tviler på at vi klarer det, men er bare for moroskyld, så hun får være med hun også.
 5. Valpegjengen 2018

  Valpene kom på termin og er nå 1 1/2 uke gamle. Det kom 4 valper, 2 tisper og 2 hannhunder. Det kom 4 merle, ser ut som det er 2 blue merle og 2 bi-blue, en av hvert kjønn.
 6. Melde eksisterende bruker inn i NKK

  Har du prøvd å gå inn der? Jeg får opp både muligheten til å få medlemsnr og pin på SMS og bytte epost adresse der. Ja, man kan være medlem i flere raseklubber samtidig.
 7. Valpegjengen 2018

  Termin på fredag, og 4 valper på røntgenbildet, så nå er det spennende venting.
 8. Akkurat nå APRIL

  Har nettopp vært igjennom dødsfall og begravelse, og begravelseselskapet tok seg av det meste. Eneste vi gjorde var å bestemme de personlige tingene, salmer, og solist innslag (siden vi ville ha det), fargetema på blomster, hvor/hvordan vi ville ha blomster. Hvordan vi ville ha annonsene og sånne ting.
 9. Hun kan fysisk ikke strekkes ut i riktig stilling for HD bilder, så er nok derfor. Hun har fungert fint frem til de siste mnd, litt stiv men ikke ille. Sto på smertestillende i perioder. Nå denne vinteren har hun blitt merkbart stivere, så nå går hun på metacam fast. Veldig stiv og øm men også veldig leken og livsglad. Merker ikke så mye når hun er aktiv, men når hun er i ro husker hun at hun har vondt. Begynt å få vansker med å hoppe opp i sofa og senger nå, men det går. Men hun har dessverre fått belastningsskader foran, siden hun har avlastet en del der, så nå har hun vondt både foran og bak.
 10. Fant igjen denne tråden plutsselig så da tenkte jeg at jeg fikk oppdatere den litt da, siden vi nå har levd med dette noen år. I desember i fjor tok vi nytt bilde av hoftene i forbindelse med tannrens, så om noen er interessert i å se hvordan hoftene henne er så ser de sånn ut. Veterinæren lurer på om hun kan ha hatt ett brudd i den andre hoften også, som har grodd av seg selv, men det får vi aldri vite. Etter å ha snakket med veterinæren så har vi faktisk drevet litt agility, men da stort sett på valpenivå (eneste unntaket er at hun får ta bommen, for den elsker hun). Vi har også trent en del rally og lp (dog frøken blond/den blonde som hun har blitt hetende i hundeklubben, bruker litt tid på ting, de små grå ble nok ikke stimulert så mye når hun var ung). Prøvd oss på smeller, men der var lyset på med ingen hjemme, tenke selv er ett helt ukjent konsept, og jeg klarer ikke å finne bryteren. Ellers har hun gått fast hos kiropraktor de siste årene, pluss at vi har jobbet endel balanse og styrketrening, etter råd fra kiro.
 11. Er vel 2 med E? Antar det er snakk om samme kull, er vel ikke så mange som får første kullet når de er 12 mnd, og kullet har c og d foreldre.
 12. Valpegjengen 2018

  Fra en venninne som har sitt første sheltie kull (har drevet oppdrett av cavalier tidligere). Sherloki er far til kullet, så blir veldig spennende.
 13. Valpegjengen 2018

  Da kan jeg stikke inn en tå her, tispa er bekreftet drektig i dag, så om ca 4,5 uker finner jeg ut om det blir valp på meg. Kommer det en hann i kullet, så blir det en liten sheltie på meg i begynnelsen av juni
 14. Kattetråden!

  Vi bruker det i tillegg til tørrfôr. Alle kattene liker det, men er mest populært hos den yngste. Tror det er veldig individuelt hva de liker, ingen av våre ville spise MUSH kattemat, men MUSH til hund går ned på høykant (får det av og til, sammen med tørrfôret om vi har glemt å tine vom til dem).
 15. Sheltien kommer i Blue merle uten tan da. Bi-blue er absolutt favoritt fargen min, på sheltie. Liker også sol/gyllen sobel. Ikke så glad i vanlig blue merle, blir fort rotete synes jeg. På japaner er det ganske lett, den kommer liksom bare i hvit den.
×