Jump to content
Hundesonen.no

Busann

Medlemmer
 • Content Count

  199
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  3

Busann last won the day on December 20 2020

Busann had the most liked content!

Community Reputation

485 Excellent

3 Followers

About Busann

 • Rank
  Bekjent
 • Birthday 08/21/1988

Contact Methods

 • MSN
  busann@hotmail.com
 • Website URL
  http://www.sherloki.no

Profile Information

 • Kjønn
  Kvinne
 • Bosted
  Lierfoss.
 • Hunderase
  Sheltie
 • Mine dyr
  Har også 4 katter, og 7 chinchillaer.

Recent Profile Visitors

4622 profile views
 1. Busann

  Akkurat nå - desember

  Pyntet til jul i dag, tidligere enn vanlig med vært ett uvanlig år så greit å kunne kose seg litt lengre. Max er ikke helt sikker på hva han synes om det.
 2. Busann

  Stiv og støl gammel hund?

  Ville prøvd massasje eller kiropraktor/fysio. Mine får det ca hver 1 1/2mnd, gamle hunden hadde HD, hoftebrudd og forkalkninger + følges stivheter foran, og det ga henne mange gode ekstra år. De jeg har nå får det forebyggende. Svømming kan også hjelpe. Men ville sjekket med massør/behandler først. BOT eller ull kan også hjelpe, pass på at han ikke blir kald. Og smertestillende kan også hjelpe mye om det er stivhet/artrose, mange muligheter der så snakk med veterinær.
 3. Busann

  Dagens agilityøkt

  Det spørs om du skal ha løpene eller stående. For de som skal ha stående pleier jeg å sette den sånn at den står der hunden skal stoppe. (Sånn at den har 2 av og 2 på og treffer maskinen med munnen). Ved løpende er det like mange veier som det er hunder, så der anbefaler jeg å se deg rundt og se hva du føler passer best for deg og hunden din. Jeg har bare satt den ett lite stykke unna slutten og begynt innlæringen på bunn av stigen, sånn at han garantert treffer feltet før jeg har flyttet ham lenger og lenger opp. Tilslutt kjørte jeg full stige. Etter hvert har jeg flyttet maskinen lengere unna, og så satt hinder foran og så til slutt med svak sving etter stige. Har ikke begynt på skarpe svinger ennå, for han er bare i klasse 1 ennå og vi har andre ting å trene på som kommer der. Vi er en av kommunene med minst smitte (bortsett fra veldig lavt befolkede kommuner) i nærheten her, og alle rundt har løsnet på det, så er ganske uforståelig. Og ikke minst siden vi ser at flere bryter det, uten konsekvenser.
 4. Busann

  Bessie "Akiri"

  Den 01.12 reiste Akiri til hundehimmelen. Lillegullet ble brått syk.
 5. Busann

  Dagens agilityøkt

  Du er klar over at felt brenner? Spesielt stigefelt. Farlige saker.😆 Mitt beste tips er en godbitmaskin om du har mulighet til å skaffe det, gjør jobben mye mye enklere. Min yngste rotet bort stigefeltet sitt på stevne i sommer og fant det ikke igjen før i november. Savner å trene, her i kommunen får vi ikke lov så vurderer å grave frem hindrene mine fra vinterlagring altså.
 6. Mine sheltier ser så vidt børsten 1 gang i uken. Tar grundig gjennombørsting 3-4 ganger i året. Men de har ganske lite pels i forhold til mange utstillings sheltier. Sånn i forhold til kjønn virker det som tispene røyter seg ganske ferdig rundt løpetid (iallefall de jeg kjenner) mens hannene røyter litt mer jevnt. Størrelser kan komme i alle varianter på begge linjer, men amerikanerne har litt høyere rasestandard en FCI så de er ofte noe høyere. Min eldste hanne og søsteren hans har hatt hver sine kull. Og størrelsene der går fra 33,5 (niese) til 41 cm. (sønn). Viktig å huske at mange de du ser i tråden er fluffet veldig opp, i USA er det vanlig med mye styling. Liten samling str. i samme familie. Fra ca 34 til ca 41 cm. (Far, sønn, datter, mor)
 7. Busann

  Bessie "Akiri"

  Hipp hurra for Akiri som fyller 10 år i dag. Vi hadde virkelig ikke trodd vi skulle få ha henne så lenge, men den gamle damen overrasker stadig.
 8. Busann

  Australian cobberdog

  NKK har rettet det og sagt at det ikke vil bli noen godkjent rase. Antagelig så mangler det en ikke eller ingen i den første mailen de sendte.
 9. http://www.truelove.no/alleseler/374-2/ Denne kan klikkes på forran. Mine hater også å få selen over hode.
 10. Busann

  Hvilken hundeklubb? Oslo

  Stovner har vel treninger på Lillomarka om sommeren? Hvor langt ut fra Oslo er du villig til å bevege deg? Lettere å svare om aktuelle klubber når man vet det.
 11. Busann

  Sheltiene - Sherloki & Max

  Max fylte 2 år i går. Var med på "fødselen" så traff han når han var under 1 minutt gammel. Tenk at det er 2 år siden lille store gutten kom til verden. Ca 1/2t gammel ca 7 uker 3 mnd 2 år Bursdagsbarn
 12. Busann

  Oppdrett av storpuddel - konkurransehund

  Her kan du lett se hvilken puddler som har gått Ag https://agilitydb.no/dogs?b=caniche Alle str. er der, så du må se på det, men her ser du om det er noen som går igjen. I Ag er det dessverre ikke så lett å nå opp med SP pga alle BC og de nye reglene. Siden man nå kun får napp på det 15% beste med feilfritt holder det ikke lenger bare å gå feilfritt i klasse 1. Men det blir regelendring til neste år og vet flere ønsker å gå tilbake til de gamle reglen i klasse 1 (napp til alle som er feilfrie) så da kan det blir lettere om det blir endret tilbake.
 13. Busann

  Akkurat nå februar

  Er fryktelig forskjellsbehandling ute å går når det gjelder HC bevis. Vet mange ikke får, men jeg har fått 3 ganger nå, med bare ME diagnose, og jeg har ingen jobb å dra til. Selv om det slo godt ut for meg, burde det være samme standard for å få HC bevis uansett hvor man bor og hvem som behandler søknaden din.
 14. Busann

  Fra bølle til bestevenn

  Hvis jeg ikke husker helt feil har de sagt at det har skjedd 2 ganger hittil. Heldigvis så sjåførene det i tide til å stoppe, men det er ingen garanti, om det skulle skje igjen.
 15. Busann

  Fra bølle til bestevenn

  Mener de sa i første program at de hadde prøvd 2 atferdspesialister/trenere tidligere, og fått beskjed av den ene at Iris ikke kunne fikses.
×