Gå til innhold
Hundesonen.no

busann

Medlemmer
 • Innholdsteller

  156
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

350 Excellent

3 følgere

Om busann

 • Rang
  Bekjent
 • Bursdag 08/21/1988

Contact Methods

 • MSN
  busann@hotmail.com
 • Website URL
  http://www.morags.no

Profile Information

 • Kjønn
  Kvinne
 • Bosted
  Lierfoss.
 • Hunderase
  Sheltland Sheepdog, Japansk Spisshund
 • Mine dyr
  Har også 3 katter, 1 fisk, 1 kanin og en liten haug med chinchillaer.

Nylige profilbesøk

3,432 profilvisninger
 1. Akkurat nå, februar

  Elgen er sulten og spiser opp buskene våre. Litt skummelt at hun ikke er redd verken folk eller dyr, men heldigvis er hun ikke en sint elg.
 2. Lat som du skal skrive ett nytt innlegg, last opp bilde du skal bruke der, når det er lastet opp kan du gå ut av innlegget. Gå til PM og bruk Insert existing attachement, da skal du finn bildet der. Litt tungvint, men eneste måte jeg har fått det til på.
 3. Personlighetens D&G The One J "Sherloki"

  Takk, så jeg glemte og nevne at han også tok AGII tittelen i løpe av sommeren, så nå er hans fulle mellomtittel AGHI AGHII AGI AGII RLI RLII .
 4. Personlighetens D&G The One J "Sherloki"

  Lenge siden jeg har oppdatert her. Siden morfar bor ca 20 min unna Vålerbanen, bestemte vi oss for å stille opp 3 dager på Rallystevnet der. Det ble 3 x 1. premiering, hvor vi avsluttet med en 4. plass og direkte opprykk til klasse 2. Siden det gikk så bra der, bestemte vi oss for å prøve litt mer Rally, og gikk på dobbeltstevne på Fetsund og en dag på Flateby, denne gangen i klasse 2. Gutten kan når han vil, og vi debuterte i klasse 2 med en 3. plass og napp, de 2 andre løpene havnet vi utenfor pallen, men med napp i begge løpene. Sherloki kan dermed utsmykke seg med både RLI og RLII mellomtittlene. Klubben holdt klubbmesterskap i sommer, og med 2 feilfrie runder ble vi Klubbmester i Mellom. På Maridalsstevnet var Shero i siget, og tok 2 feilfrie 3. plasser, 1 i AG og 1 i Hopp, vi fikk dermed vårt første napp i AG2 og vårt siste napp til H3. -------- Ikke den mest stressa hunden på stevne. Han er en skikkelig Snowball-retriver Sherloki og chinchillaen Bella.
 5. Welincha fant jeg bare som Schäferhund og Welsh Corgi Prembroke oppdretter. Shjap og Snøhvit holder til på Askøy, kanskje en av de du tenker på?
 6. Akkurat nå, desember

  Renset tennene på Akiri i går og benyttet anledningen til å røngte hoftene hennes for å se utviklingen. I tillegg til forverring i det vi viste var galt, mistenker veterinærene at hun kanskje kan ha hatt ett brudd i den andre hoften også, som har grodd av seg selv. Ikke så rart hun er stiv om dagen.
 7. Håndarbeidstråd!

  Har strikket min første genser, Marius til Søs, siden hun ønsket seg det. Ikke dampet ennå da, men måtte prøve den på for å se hvordan den ble.
 8. Mener at det sto at jeg måtte dekke porto, men kan dobbeltsjekke i morgen.
 9. Selger ett Canelana thermoshell ulledekken str. x-small i lilla, for 800,- (Ny pris 899,-). Kun prøvd på, selges da det er for lite. (Merkelapp sitter på) Prøver å selge det før jeg returnerer det, så jeg slipper å betale returporto. Kun til salgs i en uke fra 28.11, eller returenes det. Kan hentes på Bjørkelangen/Lierfoss, leveres strekningen Årnes-Flisa ca hver 14. dag eller leveres på Barcode i Oslo etter avtale. Kan sendes på kjøpers regning. (Bilde lånt fra Canelanas side)
 10. Kattetråden!

  Takk, er søsteren min som er fotografen. Flere bilder av pusene
 11. Kattetråden!

  Må bare vise frem det fine bilde av Buspusen vår.
 12. Jeg vil gjerne ha den om den er 3 x 4 meter.
 13. Grosser schweizer sennenhund

  Ja det er noen her, men er vel ikke mange. Trenet rally med en Entlebucher.
 14. Etter og ha drasset med meg ett gigantisk sammenleggbart netting bur på stevner det siste 1 1/2 året ønsker jeg nå og gå over til noe som er en del lettere, nemlig ett sammenleggbart stoffbur, Har sett en del på Mælson, men synes det er ganske dyrt, så ser etter brukbare alternativer. Lett og bli borte i burjunglen. Krav til Bur: Vanntett bunn Lett å legge sammen store nettingluker for luft om sommeren, samtidig som de kan dekkes til for å gi mindre forstyrrelse. Kommer i store str. Ute etter ca 90 cm i lengde Solid, må tåles å bli lagt opp og ned endel siden vi er på endel stevner. Noen som vet om noe brukbart eller må jeg bare begynne å spare.
×