Jump to content
Hundesonen.no

Busann

Medlemmer
 • Content Count

  194
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  2

Busann last won the day on October 19

Busann had the most liked content!

Community Reputation

473 Excellent

3 Followers

About Busann

 • Rank
  Bekjent
 • Birthday 08/21/1988

Contact Methods

 • MSN
  busann@hotmail.com
 • Website URL
  http://www.sherloki.no

Profile Information

 • Kjønn
  Kvinne
 • Bosted
  Lierfoss.
 • Hunderase
  Japansk spisshund og Sheltie
 • Mine dyr
  Har også 2 katter, 3 kanin og 5 chinchillaer.

Recent Profile Visitors

4535 profile views
 1. Busann

  Bessie "Akiri"

  Hipp hurra for Akiri som fyller 10 år i dag. Vi hadde virkelig ikke trodd vi skulle få ha henne så lenge, men den gamle damen overrasker stadig.
 2. Busann

  Australian cobberdog

  NKK har rettet det og sagt at det ikke vil bli noen godkjent rase. Antagelig så mangler det en ikke eller ingen i den første mailen de sendte.
 3. http://www.truelove.no/alleseler/374-2/ Denne kan klikkes på forran. Mine hater også å få selen over hode.
 4. Busann

  Hvilken hundeklubb? Oslo

  Stovner har vel treninger på Lillomarka om sommeren? Hvor langt ut fra Oslo er du villig til å bevege deg? Lettere å svare om aktuelle klubber når man vet det.
 5. Busann

  Sheltiene - Sherloki & Max

  Max fylte 2 år i går. Var med på "fødselen" så traff han når han var under 1 minutt gammel. Tenk at det er 2 år siden lille store gutten kom til verden. Ca 1/2t gammel ca 7 uker 3 mnd 2 år Bursdagsbarn
 6. Busann

  Oppdrett av storpuddel - konkurransehund

  Her kan du lett se hvilken puddler som har gått Ag https://agilitydb.no/dogs?b=caniche Alle str. er der, så du må se på det, men her ser du om det er noen som går igjen. I Ag er det dessverre ikke så lett å nå opp med SP pga alle BC og de nye reglene. Siden man nå kun får napp på det 15% beste med feilfritt holder det ikke lenger bare å gå feilfritt i klasse 1. Men det blir regelendring til neste år og vet flere ønsker å gå tilbake til de gamle reglen i klasse 1 (napp til alle som er feilfrie) så da kan det blir lettere om det blir endret tilbake.
 7. Busann

  Akkurat nå februar

  Er fryktelig forskjellsbehandling ute å går når det gjelder HC bevis. Vet mange ikke får, men jeg har fått 3 ganger nå, med bare ME diagnose, og jeg har ingen jobb å dra til. Selv om det slo godt ut for meg, burde det være samme standard for å få HC bevis uansett hvor man bor og hvem som behandler søknaden din.
 8. Busann

  Fra bølle til bestevenn

  Hvis jeg ikke husker helt feil har de sagt at det har skjedd 2 ganger hittil. Heldigvis så sjåførene det i tide til å stoppe, men det er ingen garanti, om det skulle skje igjen.
 9. Busann

  Fra bølle til bestevenn

  Mener de sa i første program at de hadde prøvd 2 atferdspesialister/trenere tidligere, og fått beskjed av den ene at Iris ikke kunne fikses.
 10. Busann

  Liten-medium lettlært hund med liten radius

  Det er en utstillingklarert amerikaner, de er ekstra fluffet opp. Finnes selvfølgelig enkelte med masse pels, men bilder av utstillingssheltier er gjerne fluffet så det ser ut som de har mer pels en de har. Så letter å se eksakt pelsmengde ved å se flere i RL. Ett par lettpelsa Sheltier
 11. Busann

  Pokemon go!

  Spiller litt nå og da. Bor ett stykke unna nærmeste pokestop, så da blir det lite pokeballer. Men spiller innimellom. Legg meg gjerne til, 8536 1208 8748
 12. Busann

  Sheltiene - Sherloki & Max

  Takk.
 13. Busann

  Sheltiene - Sherloki & Max

  Sherloki tok bronsemerket i LP i går. 😀 Har nesten ikke trent på 3 mnd annet enn i stua så veldig fornøyd med gutten. (Bilde fra i sommer) Max må få roet ned fluene før vi prøver igjen.
 14. Busann

  Sele til Chihuahua

  True Love X2 blir nok for stor til en chihuahua, japaner tispa mi på 7 kg bruker XS som er den minste størrelsen.
 15. Busann

  'Barn med bytterett'

  Mener det ligger en lignende (samme?) dokumentar på youtube. Fant den ikke igjen nå i farten.
×