SFX

Medlemmer
 • Innholdsteller

  8,530
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Days Won

  60

Om SFX

 • Rang
  Rabiesinfisert

Profile Information

 • Kjønn
  Mann
 • Hunderase
  Gærner sennenhund

Nylige profilbesøk

33,009 profilvisninger
 1. Det var pittelittegranne regn i lufta da jeg var i Privet Drive, så det var nesten ingen kø i huset. Det var ikke store arealet, men det var mye å se :-D Jeg fikk litt følelsen av å kjøre the knight bus da jeg satt i toppen på bussen fra togstasjonen, svaiende gjennom gatene! Jeg har masse bilder, men har ikke hatt tid til å gjøre noe med de enda. Ja, jeg tror det skal litt til for å kjede seg der. Jeg så ei lita jente som sov på et togsete mens mora frydet seg over å jakte på greenscreenfrosker - men jeg antar hun var utslitt :-P Nei, jeg trenger ikke the real deal, men det ble litt antiklimaks, særlig siden jeg hadde lest advarsler om at det var mulig å gå rundt for de som var redd. Det var ikke skummelt der :-D Det er sant, jeg tok meg i å stå på det ubrukne beinet og hvile det andre i lufta ved hvert lyskryss. Jeg er nemlig kvart stork... Nå har jeg fått sett ferdig Goblet of Fire. Jeg hadde en ambisjon om å se alle filmene før jeg dro til London, men tiden strakk ikke til. Men kollegaen jeg lånte DVD-boksen av er sykemeldt, så da kan jeg sikkert låne den over jul og få sett resten.
 2. Jeg har ikke angret på at jeg farget det, selv om jeg burde gjort det oftere for å opprettholde fargen - det går litt for lang tid mellom så jeg rekker å være innom ulike sjatteringer :-P Men jeg er ikke så nøye på det. Jeg forsøker dog nå å farge håret til annen farge, men den blir blandet med det røde og legger seg ikke over. Så jeg får mest ny farge i etterveksren, også skinner den nye fargen her og der i visse lys. Jeg synes det er en kul effekt og driter i det. Det har liksom blitt mange farger nå, så får vi se om alt må vokse ut før jeg får den fargen jeg nå vil ha. Jeg våknet med piggtråd i halsen :-( Men det hører vel til på denne tiden av året. Det laver ned med masse deilig snø, så jeg tror nok dette skal bli en bra helg uansett. Jeg har ingen avtaler, bare to hele dager jeg kan fylle som jeg vil med julebakst, julegaver og julekort. Og hundene.
 3. Jeg gjør som Stine (det var en schizofren setning å si...), men fikset på våren så det står der året rundt. Kneler litt om det blir for mye snø der det er lengst avstand mellom stolpene. God bedring! Jeg skulle lage noen julegaver, men gikk tom for lim til limpistolen. Snakk om urutinert... Men jeg har i det minste makroner i kakeboks. Og jeg kan heller strikke videre på en gave, eller skrive julekort. Alltids noe å gjøre :-D Jeg er snart ajour med Skomakergata også, ser episode 13 nå.
 4. Ja, jeg rakk over alt, men var nok litt kjappere gjennom det som er etter Privet Drive, både for å være sikker på å rekke konserten og fordi jeg begynte å bli mørbanket i kroppen. Jeg brukte nesten fire timer, og kunne lett brukt det dobbelte for virkelig å studere alle detaljer. Jeg synes det var veldig morsomt å studere kulissene, og å lære mer om kost&mask og spesialeffekter - det kunne for min del vært enda mer om det, mer teknisk og dyptgående. Det var en del mennesker der, så tidvis ble det litt køgåing og "trenging" for å få sett eller komme i god fotoposisjon. Folk er ikke der for å ta hensyn :-P Men det var likevel ikke særlig forstyrrende, det var bare da vi gikk gjennom toget at jeg følte at jeg måtte gå rett forbi og ikke kunne dvele så lenge som ønsket. Jeg skulle gjerne hatt mer tid i hallen, både fordi den er stor med mange detaljer, og fordi alle starter der samtidig - så der ble det jo dermed også mer trengsel enn ellers. Jeg trodde the forbidden forest skulle vært større og skumlere :-D Jeg gikk forbi de to green screen-stedene etter bare å ha sett litt på, men prøvde ikke selv siden jeg ikke ville kjøpe film uansett. Og det er jo dyrt nok i merch, men det er kanskje bare å forvente. For øvrig festlig å se hvordan folk tok bilde av den lille snøhaugen på utsiden! Type 25 cm høy og en meter lang. Spennende, vøtt. Jeg er sikkert bare støl og overbelastet etter å ha gått mye på hardt underlag. Akkurat er det mest vondt i venstre ankel. Det er høyre som er brukket... Jeg har noe sånt i mengde her jeg også, og det har fungert fett for å holde hundene i hagen og ikke ut på jordet til okser eller etter rådyr som stikker fra hagen. Vi kan gå inn på jordet fra annet sted. Foreløpig har ikke hundene forsøkt å hoppe, bank i bordet, selv om de hopper like høyt i LP. Jeg skulle bake i dag, men mangler en eller annen ingrediens til samtlige fem sorter jeg kan velge mellom. Idiotplanlegging... Men, da lager jeg noen julegaver i stedet. Og der kom jeg på at jeg glemte å sjekke om jeg har ingrediensene til kokosmakroner.
 5. Tusen takk! Jeg lever lenge på disse dagene. Absolutt alt var helt magisk og fantastisk - bortsett fra remixen av Macarena med tradisjonelle julesanger Oooh, jeg hadde glemt det bruddet, men det er jo mer mot midten liksom, mens dette kjenner jeg mer utover. Jaja, kan jo være at jeg har gått litt anstrengt, jeg brukte for eksempel ryggsekk to av tre dager framfor å bære på masse handleposer. En skal kjenne at en lever, sies det!
 6. Pakken lå og ventet på meg da jeg kom hjem fra ferie i går kveld
 7. Home, sweet home! Eller, back to life, back to reality - back to work. Flyet hjem var forsinket, så klokka ble nærmere ett før jeg kom hjem, og der var det to elleville som var kjempeglad for å se meg! Ikke mye gladere enn de er om jeg har vært ute med søpla, egentlig, men det er godt å føle seg så elsket! Jeg fikk handlet det meste i London, men jeg mangler enda to-tre gaver. Pluss en som må kjøpes her, en som må taes ut i minibanken, og en gave jeg skal lage selv - det må skje i helga, for jeg skal avlevere familiegavene etter jobb på tirsdag. Også har jeg lyst til å bake et par slag til. Det tror jeg at jeg kan rekke, det er ukompliserte ting. Jeg er så full av deilig julefølelse etter disse dagene. Jeg hadde fin julestemning før jeg dro også, men disse tre døgnene med fullstendig fri og bare full egotripp var en herlig nytelse. Men jeg tror at jeg har fått bekkenløsning uten å være gravid. For damn jeg har vondt i hofter og det partiet. Jeg er vant til å den brukne ankelen verker etter for mye trasking på asfalt og brostein, men nå har jeg like vondt både oppe (skuldre), nede (ankler og føtter) og rundt hoftene. Ikke verre enn at jeg kom meg på jobb, jeg har vært sengeliggende etter for mye gange før jeg, så jeg er takknemlig for ankelens samarbeidsvilje. Men smerter i bekken/hofter? Jeg har så mye å fortelle og dele, men så må jeg jobbe litt også. Shoot!
 8. London er ikke helt sunt for ankelbruddet mitt, så nå har jeg etter 2.5 times trasking satt meg ned for å nyte en øl. Vi har ikke den i Norge, men den var god! De kalte den Butterbeer :-o
 9. Akkurat nå sitter jeg på sportspub og spiser fish & chips. Valgte første og beste stedet hvor jeg kunne sitte ned. Jeg har shoppet så jeg verker i ankelbruddet og senebetennelsen i armen :-P Men da er flere julegaver i boks.
 10. Jeg skal stå opp om fem timer, og må pakke kofferten først. Hvorfor er jeg aldri i rute?
 11. Folkens, IKKE skriv her at dere har sendt, det kan påvirke gjettingen, det skal tross alt være hemmelig når du sendte ;-)
 12. Åh Lill, jeg vet hvor vondt det er å jobbe døgnet rundt for å jobbe med en valp, og likevel miste ham. Håper det går bra med resten <3
 13. ...teller jeg truser for å se om jeg har nok til ferien. Jeg har ikke reisefeber, neida!
 14. Hmm... Jeg hadde egentlig navn på den jeg tror blir hans datter i et framtidig kull... På den annen side så planlegger jeg jo et kull med ham som far i 2024. Men om han ikke lever da så blir det jo teit å ha en Glitter uten Glam. Hvis hun ikke skjønte det, er det kanskje like greit at hun ikke tok ansvar for et valpekull også... Nei, ikke veldig ofte. Men jeg har forbanna tre personer nå, fordi jeg spurte om utgivelsesdato i epost, og får epostsvar om manusfristen. Det er da vel for pokker ikke aktuelt å annonsere for våre arrangement om bladet kommer ut etter arrangementet? Det er ikke bare LITT relevant, så får manusfrist komme som oppfølgingsspørsmål hvis vi ser at vi rekker det. Ja, og det er litt irriterende at alle gode comebacks dukker opp etter at RL-"diskusjoner" er over Nå skal jeg hjem, på ordentlig.
 15. Åh, ja, det er så mange som jeg har fått kjeftet på etter både noter og unoter! Det er så velsignet tilfredsstillende Jeg prøvde meg på en lignende på tur en gang, ville trene passering med valpen, så jeg sa til en gubbe med labrador som insisterte på at de måtte hilse at min hund hadde lus. Det mente han gikk helt fint, for hans hund hadde nesemidd, så da kunne de dele. Doh! Den er enda dummere enn dama med to flat coated retrievers som ikke skjønte pøkket da jeg forsøkte å få henne til å kalle inn sine to løse hannhunder mens jeg fikk min tispe med løpetid til å sitte pent. "Så fint, da kan de løpe sammen!" var hennes respons. *facepalm* Nå skal jeg dra hjem fra jobb! Hjem for å rydde huset, for mamma kommer i morgen for å passe hundene. Partere 20 kg vom, så de har noe å spise mens jeg er borte. Ja, hundene, mamma skal jeg handle til på Kiwi. Pakke koffert. Og klokka 05:00 i morgen er jeg på vei til London! I hvert fall på vei til togstasjonen... Wee!!!!