SFX

Medlemmer
 • Innholdsteller

  8,186
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Days Won

  56

Om SFX

 • Rang
  Rabiesinfisert

Profile Information

 • Kjønn
  Mann
 • Hunderase
  Gærner sennenhund

Nylige profilbesøk

31,139 profilvisninger
 1. Jeg har vært våken i en halvtime allerede, og har en liten krise - tørketrommelen stoppet i natt på grunn av full vanntank, så den er ikke ferdig! Håper klærne er tørre nok til at jeg kan pakke de ned om jeg gir de 20 minutter til.
 2. Phuh, nå tar jeg senga - må pakke i morgen tidlig, men jeg har skrevet pakkeliste, og mye av det jeg skal pakke er nå i tørketrommelen. Jeg rakk ikke å lakke negler, men det er kanskje ikke det som avgjør om vi får sufficient eller CACIB i helga?
 3. Sette på vaskemaskin - check Partere vom - check Farge håret - ongoing Hvorfor går tiden alltid mye fortere på slutten - tidligere i uka hadde jeg all verdens god tid, og nå skal jeg liksom være reiseklar om ni timer.
 4. Det er 18.7 grader i stua, og kroppen sier at det er akkurat litt for kaldt - men jeg orker ikke å gå ut etter ved, så det får duge. Lang dag på farta med jobb og ørten ærend - men Foenix har fått forsyning av mat og medisiner, og Glam har fått ormekur. Han var så lykkelig for å komme til veterinæren at han hoppet opp med framlabbene på disken i venteværelset - og den er høy! Men i det han hørte knitringen av pillefolien så var han klar for snop. Fjomp Nå skal jeg sette på ei vaskemaskin, partere vom, farge håret, pakke baggen for helga, fylle opp brukskontoen, og om jeg rekker; lakke negler. Og levere selvangivelsen, var det ja.
 5. @Mud
 6. Er det en sonis fra Kristiansand som kunne tatt på seg et hyggelig oppdrag? Jeg skulle ha handlet noe på Sørlandssenteret og levert i ei postkasse hos en bekjent som bor cirka en mil unna, på Søm. Det skal være en gave, så om du også kan skrive et kort og sørge for at det blir pakket inn, ville jeg satt pris på det. Jeg dekker selvfølgelig alle utgifter og litt til.
 7. Hvordan gikk det? Dere burde jo vite det nå om tispa ble paret og drektig.
 8. Hmm, det har jeg ikke tenkt på - men det er bare tærne som er såre/ømme. Altså, jeg kjenner jeg er hoven andre steder, men det gjør ikke vondt/er ikke ubehag. Jeg har dog mensen også, så mulig det påvirker noe. Mensen i tærne, lizzzom. Jeg har andre sko i dag enn i går, for å variere. Hvis jeg er sånn senere, så skal jeg se nærmere på støttestrømper. Kort kan en alltids få nye av, så får en bomme kontanter av noen i mellomtiden. Epipenn er verre å erstatte på fem minutter. Den følelsen, når du bare skal hvile hodet litt på pulten i to minutter, så kommer brått en kollega med en flokk fremmede som er på omvisning i bygget og stopper i trappa, og du rekker ikke å løfte hodet i tide mens hun sier "vi skal ikke gå inn til markedsavdelingen, for de er travelt opptatt med siste PR-innspurt før vi har premiere i helga, men her gjør de sånn og sånn". Jupp, jeg må ha sett kjempeopptatt ut Heia åpne kontorlandskap
 9. Det er så bra med barn, de finner alltid på noe eget. Da min nevø var liten, slet han litt med å uttale navnene på alle hundene til sine besteforeldre. Admiralen ble Adrimalen - greit nok. Kimito, derimot, ble Kimmekito. Ikke sikker på hvorfor det var lettere å si, men det ble nå sånn.
 10. Sånn flaks - godt for alt som løser seg! Aww, så herlig! Jeg er så valpesyk at jeg er en blanding av mushy og bitter. Tredje dagen på rad på jobb, for at jeg skal kunne ha fri i morgen og nyte en langhelg. Frykter dog at det kan bli trøtt og tøft i morgen. Kroppen protesterer allerede i dag, og er av en eller annen grunn så hoven at tærne skriker etter mer plass i skoa.
 11. Hamar er en by jeg blir mer og mer glad i, og jeg har lyst til å sette av en dag til å bare vandre rundt og oppdage kafeer, krimskramsbutikker, gammel arkitektur og særpreg - men hittil har jeg ikke hatt overskudd. Forhåpentligvis snart... Senga er skiftet på, og nå ligger Glam og snorker - sikkert på fake fordi jeg sa han skulle blåses tørr nå.
 12. Forslag til manus: Her er en database. Dere lærer mest ved å prøve ut selv. Her er en annen database. Også her lærer dere best om dere bare leker rundt. Her har vi nok et eksempel på database. Dere kjenner anbefalingen. Nuh, hvem blir med på froskehoppekonkurranse? Jeg skal hive meg rundt og få redd opp senga før jeg går på føning av Glam, i stedet for å partere vom. Han må jo få ligge i rent sengetøy i natt, når han er nybadet?
 13. Han ga Foenix CACIB - han har skikkelig peiling Søndagsvasken før kirketid? Jeg skulle partere vom, men jeg finner ikke brødposer. Jaja, da får den tine over natta og havne i fryser i morgen, ikke noe problem, har gjort det før. Har fått bort en god del i plastbokser, men har ikke nok av dem, og pleier å bruke poser fordi jeg synes det er bekvemt.
 14. @Symra&Pippin - nå er det din tur Fjompen klarte å hekte av døra til kabinettet, og jeg fatter ikke hvordan jeg skal få det på igjen. Jaja, han furter fordi han ble våt, så da kan jeg furte litt på ham som demonterer badet mitt Nuh skal jeg finne meg tørre klær, sette på klesvask, og lage middag - hjemmelaget potetstappe fra fryseren og fiskekaker. Skikkelig simpelt, men good enough.
 15. Hjemme fra jobben og vel så det, i Hamar haglet det, mens her skinner sola på snøen, så hundene har fått burne av seg det verste på jordet. Glam gjør noen fantastiske hopp når jeg kommer hjem, han skulle vært filma. Han starter på alle fire, hopper opp så han står på bakbeina, og fortsetter oppover så han henger i lufta i all sin (relative) lengde. Han er GLAD for at jeg kommer hjem, han! Det er ingenting som er er rørt, flyttet på, ødelagt eller romstert, så jeg regner med at han er helt rolig mens det står på, men at gjensynsgleden er så enorm. Det er grind mellom stue og resten av huset, så de har begrenset del av huset å være på, for da vet jeg at det rommet er ryddig for dem, selv om ikke resten av huset er det. Så han hopper bak grinda og kjefter litt på meg. Han er ganske søt Jeg har en kabal som skal gå opp i dag, men jeg tror jeg kommer i mål om jeg først dusjer Glam, deretter setter på klesvask, lar ham lufttørke mens jeg tiner middag og parterer vom, så kan han blåses tørr en stund, deretter sette på tørketrommel, også blåse mer på ham. Da bør ting gå opp i opp før leggetid. Eventuelt om jeg rekker å sette på vaskemaskin nummer 2.