SFX

Medlemmer
 • Innholdsteller

  8,442
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Days Won

  59

Om SFX

 • Rang
  Rabiesinfisert

Profile Information

 • Kjønn
  Mann
 • Hunderase
  Gærner sennenhund

Nylige profilbesøk

32,542 profilvisninger
 1. Jeg sover halvt sittende. Det som holdt meg mest våken i natt var ulike lyder fra egen kropp - piping, surkling, knitring. Dritirriterende. Glam og Foenix har ikke vært i samme rom siden før operasjonen, og holdes atskilt til stingene er tatt. Jeg trodde jeg hadde sagt det. Selv når kragen hviler lengst ned mot skuldrene, så er det minst ti cm med krage etter nesa. Foenix har ikke sjanse til å få snuta bort i noe, annet enn vannskåla om den er full. De sa på klinikken at jeg kunne klippe av litt av skjermen for å krympe radiusen ytterst, men jeg ville ikke for å beholde den bufferen når hun luftes, enda vanskeligere å tre noe vegetasjon mot øret om det er lenger inn. Hvor i ******* har jeg sagt at hun går uten skjerm??? De eneste situasjonene hun er uten skjerm er når jeg renser sårene morgen og kveld. Hun går med skjerm hver ***** natt, samt hver gang jeg går fra henne. Når vi er sammen, som hittil har vært det meste av dagen fordi jeg er sjuk, så har hun en oppblåsbar krage etter anbefaling fra klinikken, og den fungerer utmerket. Hun kommer ikke til med bakbeinet for å klø seg da, øret får mer luft til å gro, men hun kan fure hodet mot noe for å klø seg - hvilket hun ikke har forsøkt siden operasjonsdagen. Men fordi det er en mulighet, går hun kun med halsringen under observasjon. Jeg er nervøs for infeksjonsfaren, jeg stresser med om jeg klarer å gjøre sårstellet riktig - men det er da for **** ikke fordi jeg lar henne gå uten skjerm og sammen med Glam. Tror du helt oppriktig at jeg er så kørka??? Hun har hatt ørebetennelse siden desember, jeg har pliktoppfyllende fulgt ørten ulike medisineringer og ørerensregimer morgen og kveld i ti måneder, operasjonen kostet over tyve lapper, jeg har lagt ut store summer fra egen lomme fordi utgifter oversteg forsikringssunmen, jeg bruker hansker og antibac under sårrens pga min forkjølelse - så nå som vi KANSKJE nærmer oss slutten tar jeg plutselig lett på ting? I ******* heller. Takk for tips! Jeg vet jeg har slik tape et sted, jeg må gå på skattejakt i dag. Veldig :-D Hmm... Men det er forskjell på å bli underholdt og å bli skremt. Magen, vel. Tredje arbeidsdag jeg er hjemme, og jeg kom på at jeg bør sjekke om jeg trenger sykemelding når jeg i prinsippet allerede er sykemeldt.
 2. Gratulerer med de seks friske, og lykke til videre!
 3. Skal du tenke på den måten, må en la være å kjøpe hund. Jeg brakk korsbeinet i vinter, og jeg er godt under 50. Jeg har en kronisk ankelskade jeg antageligvis pådro meg som tenåring. Jeg er litt usikker på hva du spør om. Om en blir syk eller skadet, så er det kronglete til en viss grad uansett om du har chihuahua eller labrador. Det er ingen fasit for hvilken alder det passer best å ha hund, eller hund av bestent type. Vi har et par ganger solgt bernervalp som selskapshund (ikke selvskap) til noen som nærmer seg pensjonistalderen. En gang gikk det veldig bra, en annen gang gikk det overraskende dårlig. Den valpekjøperen det endte verst med var en i begynnelsen av 30-årene. Alder er bare et tall, og ikke på lista over spørsmål når jeg griller potensielle valpekjøpere.
 4. Jupp, eventuelt over nesa om det er kaldt nok :-D Ja, han synes det, særlig når han sitter og vasker snoppen før han kommer bort for å få suss Sånn jeg ser ut nå, så kan jeg ikke gå ut blant folk. Håret leker Medusa. 100 prosent dødelighet, faktisk. Hvis du stapper sjokolade i huet, så gjør du noe feil. Og ei stor lue, i så fall ;-) Det har jeg vel aldri tenkt på, men når du sier det så foregår ikke det alltid i taushet, nei. Med Foenix' veterinærregninger og en bil som må på service til onsdag, så ser jeg ingen DVD-spiller i nærmeste framtid. Men når jeg blir frisk igjen ser jeg ikke så mye på TV heller, så forhåpentligvis forsvinner behovet snart. Hvorfor er det flaut? God natt! Jeg har paddet skjermkanten med plaster, hadde en meter lang remse. Om det fremdeles gnager, blir vel neste steg Libresse? Jeg forsøkte med gnagsårplaster, men det ville ikke sitte i pelsen. Også fant jeg noe gasbindlignende greier, så skjermen er strammet litt, og løftet så den ikke ligger oppå gnagsåret. Så får vi se om det hjelper. Nå er det natta her og, med puter stablet så jeg sover nesten sittende, i håp om at det roer hosten.
 5. Teller du fra første eller siste paring? Det var flere enn en, var det ikke?
 6. Takk for tips, jeg skal sjekke førstehjelpsutstyret om jeg har noe sånt. Hun rister seg, det er da den flytter seg. Femti kilo hund som rister på hodet med hele kroppen får i gang litt krefter. Jeg kveles av alt. Pologenser, skjerf, buff, uniformsskjorter, smykker... Buff går bare an om den hviler mot haken. Hun kunne jo fått en hjelm, hadde skjermet øret det og :-D Åpenbart - men Glam er flink, han vasker alltid fat og boller som blir stående på bordet. Han kan slikke sin egen matskål ren i flere minutter etter at den er tom. Ikke jinx det! Ja, paragraf 18 skal en ikke fleipe med! Jeg må fremdeles dusje og finne BH... Ut fra det konkluderer jeg med at det er dødelig å være mannlig musiker. Åpenbart! Nå arvet jeg den brukt i 2010, men likevel. Jeg vil se på DVD! Det er veldig varmt :-D
 7. Det kan være - jeg kan kjøpe i morgen og teste. Men jeg tror forslaget lenger ned om å lage padding med tape fungerer bedre. Hvordan kan noe som kan bli så stort samtidig forsøke å kvele meg??? Det er vel der halsen vider seg ut, så det blir naturlig hvileplass for skjermen også. Jeg har fersket henne i å forsøke å klø seg med halsringen på en eneste gang, men jeg tør ikke droppe skjermen på natta, jeg sover tidvis veldig dypt. I natt veltet hun saftkruset mitt med skjermen - jeg husker ingenting av det. Men da jeg sto opp, lå kruset veltet på bordet, og en haug halvvåte servietter lå oppå et blad. Jeg antar hun ikke tørket opp etter seg selv. Det er verdt å teste, helt klart. Doh, og jeg som tinte en porsjon lapskaus. Jaja, go big or go home - kan like godt fullføre porsjonen. Da må jeg kjøre til butikk fire-fem mil unna for å finne noe som er åpent. Og jeg må dusje og finne en BH. Det hørtes ut som en slitsom is... Er du sjuk? Det du venter på er jo også noe av det mest langdryge en kan vente på. Et minutt er en time, og du aner ikke når ventetiden ender. Et barn vet i hvert fall at julaften kommer 24. desember hvert år. Apropos, DVD-spilleren slo seg av igjen. Jeg vet hva jeg ønsker meg til jul.
 8. Jeg synes det er vanskelig å svare på. Hun har ikke fått brasilian wax, så det var jo en eller to mm med pels. At det har blitt gnagsår ser jeg først og fremst på misfarging i pelsen, jeg synes området også har litt sånn to stadier før våteksem-utseende. Men jeg har gnagsårplaster, jeg kan teste om det vil sitte på. Jeg satt og vurderte limpistol langs kanten av skjermen, for å lage en rundere avslutning enn den skarpe kanten :-P Når jeg ser på klokka så er det åtte timer siden jeg spiste, så jeg bør vel få i meg noe. Halsen er vond, så jeg orker ikke tanken på knekkebrød. Jeg spiste middag til frokost, kan jeg spise to middager? Jeg har lyst på karamellpudding... Eller is... Noe som ikke er vanskelig å svelge.
 9. Jeg har nå forsøkt med buff - det var overraskende enkelt å få den på, de er jo så ****** trange og ekle å ha på seg, mens jeg kunne dra den ut så den ikke kom borti hodet hennes en gang. Den kan dras godt nedover halsen, men i det hun begynner å gå så ruller den opp til rett over det gryende gnagsåret. Jeg forsøkte å rulle buffen rundt skjermkanten som beskyttelse, men den ble ikke liggende. Som sagt så var det klinikken som monterte skjermen, og hadde tatt den av og på slik ved fôring og sårstell. Den må lirkes av og på, et øre om gangen, så den er ikke superromslig, altså. Men romslig nok til at den kan flytte seg når hun rister på hodet. Jeg har hel- og halvstrup, det eneste fasthalsbåndet jeg har er for bredt for stroppene. Jeg ser for meg at det må snurpes ganske hardt om den ikke skal rikke seg noe? Problemet er jo naken, sensitiv hud, uten pelsbeskyttelse.
 10. Jeg kan forsøke, men jeg er redd for å dra noe stramt over sår og sting. Skal se hvor langt jeg kommer. Jeg må teste det, klarer ikke å visualisere det :-P Akkurat nå er skjermen stram nok til at jeg kan lirke den av og på, uten å justere noe. Praktisk, siden jeg veksler i løpet av dagen på hva hun bruker. Den kom slik da jeg hentet henne. Jeg har ikke noe halsbånd som kan brukes til å stramme inn kragen nok til at den ikke snurrer. Jeg vet ikke hva jeg skal si... Hvis ikke økonomiske variabler spiller inn, så ville jeg gått for lang juleferie. Det tar alltid mer tid enn forventet å komme på plass etter flytting. Jeg lurer på om DVD-spilleren synger på siste verset. Den driver og slår seg av i helt vilkårlig mønster. Det er dårlig gjort når jeg har maratonvisning av BBT.
 11. Jeg er hjemme fra jobb. Det kommer rare knitrelyder når jeg puster, og hadde jeg hatt mer energi hadde jeg forsøkt å lage en musikalsk rytme av det. Men det har jeg ikke, så.. Jeg er en blanding av Darth Vader og en gresshoppe. Foenix er barbert en del, selvfølgelig, og skjermen har gnagd på en del av halsen hvor det er mest barbert. Kan jeg modde skjermen på noe vis, eller er det bedre å sette plaster på henne? Hun rister en del på hodet, så det er nok hovedårsaken til gnagsåret, at skjermen ristes fram og tilbake. Den sitter ikke stramt. Hun bruker den kun på natta og når jeg drar fra henne, ellers bruker hun en oppblåsbar halsring. Men jeg vil jo ikke at hun skal få gnagsår på halsen. Så kjedelig at det ender med omplassering, @Belgerpia, men jeg forstår deg. Jeg fikk besøk av ei venninne med miniatyrhannhund som pisset og markerte inne hos meg hvor som helst, når som helst. Jeg syntes det var irriterende og plagsomt, særlig når en ikke så det og fant inntørket gult oppover en dør en uke etterpå. Det skulle vært Glam som hadde gjort på besøk... Men går det bra med H etter operasjonen? ...skulle jeg ønske at jeg orket å gå opp trappa så jeg kunne få sokker på føttene...
 12. Jupp, nå har jeg 12-14 middager i fryseren. I dag klarte jeg både å pønske ut middag og å lage en forenklet versjon, så jeg sparer det i fryseren til en ordentlig energiløs dag.
 13. Hahahaha, fantastisk! Vi hadde ei tispe, Bitten, som alltid insisterte på å ligge under sofaen. Den var akkurat høy nok til at hun kunne åle seg under. Men hver gang hun slapp en skikkelig fis, så luktet det antagelig så grusomt at hun måtte fort som fy vekk fra sofaen. Hun omtrent løftet sofaen på skuldrene i sin frenetiske kamp etter å komme seg kjapt ut. Det var mer enn en gang at vi gikk ut av sofaen og løftet i en ende for å hjelpe henne ut. Hun var altså voksen, men kom seg under. Rare dyret... Jeg får bare så dårlig samvittighet, men jeg vet også at jeg har mer eller mindre rævkjørt meg selv med altfor mye stres og nerver før denne operasjonen, så jeg er ikke overrasket over at det kom en smell. Jeg ble dårlig omtrent i det jeg forlot Foenix på klinikken. At jeg knakk sammen i ukontrollert hulkegråt da jeg var der er også et tegn på at strikken er dratt nok. Jeg har ikke vært på jobb siden tirsdag, jeg har hvilt i fem dager, og føler meg utkjørt. Det er ikke normalt. Jeg kan ikke per i dag se for meg å ha en annen hovedrase, men det er flere raser jeg er nysgjerrig på som maskot. Det største ankepunktet er at om jeg har en hund av annen rase i heimen, så betyr jo det mindre plass og færre bernere. Jeg vet ikke hvor min maksgrense går, men om det er tre, så blir det nødvendigvis bare to bernere. Som oppdretter synes jeg det er en fordel å ha avlsdyr hjemmeboende, selv om de fôrvertene jeg har fungerer utmerket. Så jeg og meg er ikke enig om vi skal ha maskot eller ei. Vil jeg da ha hannhund, for å slippe å føle at jeg bør ha et kull om tispa er bra? Men vil jeg ha to hannhunder, eller må jeg vente til Glam er borte? Jeg synes det er vanskeligere å avgjøre enn å lande på rase.
 14. Oj, fikk ikke med meg denne i tide - men jeg endte med å gjøre noe sånt. La alt på bakepapir på plate med høye kanter. Jeg kjørte 200 grader, utgjør det stor forskjell? Jeg ble fornøyd med kotelett og potet, gulrot var grei nok, pastinakken var litt for hard, og osten på betene ble litt for svidd. Kanskje 175 grader hadde vært bedre. Bør det da stå lengre i ovnen? I dag ble det en slags shepherd's pie - posestappe, sterkt krydret kjøttdeig og ost i ildfast form. Jeg pleier å gjøre mer ut av den, men i kveld var det slitsomt nok å lage posestappe :-P Men jeg fikk i hvert fall i meg mat. Matlaging og spising er vanligvis det første jeg - ubevisst - kutter ut når energinivået synker. Og vet dere hva? Da synker visst energien enda mer??!!??
 15. Du dæven for en mage :-D