Jump to content
Hundesonen.no

MarieR

Medlemmer
 • Content Count

  5790
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

4235 Excellent

About MarieR

 • Rank
  Avhengig
 • Birthday 11/07/1990

Profile Information

 • Hunderase
  Groenendael

Recent Profile Visitors

24034 profile views
 1. MarieR

  Tannpuss?

  Pusser ikke, men bruker et middel som heter Hexarinse som er bakteriedrepende og motvirker dannelse av plakk og tannstein, samt dårlig ånde. Har prøvd både tannpuss og å skrape vekk tannstein selv, men jeg syns ikke jeg fikk til noen av delene og det ble bare utrivelig for både meg og hunden. Så da bruker jeg hexarinse forebyggende og lar veterinær rense tennene ved behov.
 2. MarieR

  Huskyen Yara

  Veldig fin Gratulerer så mye med ny valp.
 3. MarieR

  Havrevingens Qali aka Lexi

  Herlighet så fin hun er!
 4. MarieR

  Sunlily's Kull III

  For en skjønn gjeng, blir gøy å følge de frem mot levering!
 5. MarieR

  Torneryds Wuna

  Så fin hun er!
 6. MarieR

  Firerbanden Blitz, Oscar, Happy og Cyan

  Hun er så flott! Gratulerer med dagen, Cyan
 7. MarieR

  NKK Bergen

  Gratulerer Han er skikkelig fin!
 8. MarieR

  Akkurat nå april

  For en fantastisk beliggenhet!
 9. MarieR

  Greyhounden Nitro - nye bilder høst 2012 side 15

  Fineste Man ser på han at han er snill tvers gjennom.
 10. MarieR

  Akkurat nå - Mars

  Nå har jeg spist hjemmelaget pizza og ser "Paul O'Grady - for the love of dogs". Den er så koselig den serien Dette blir rolig kveld her kjenner jeg. Boka jeg leser har blitt skikkelig spennende, så sofa, te og bok høres ut som en bra plan for kvelden.
 11. MarieR

  Blondie & Tidi

  Uff, dette må jo være enhver hundeeiers verste mareritt Fine, kule Tidi.
 12. MarieR

  Akkurat nå - februar

  Jeg har fredagsfeeling - på en mandag. Spørs om dette blir en lang uke
 13. MarieR

  Å gå fra 1 til 2 hunder - erfaringer, råd og tips?

  Jeg syns overgangen fra 1 til 2 er svært liten, men man bør tenke over at det lønner seg å ha to hunder med omtrent samme behov for aktivisering etc. Det blir straks mer tungvint om man må belage seg på å gå tur dobbelt opp fordi den ene ikke henger med på like lange turer for eksempel, men det virker jo ikke som om det blir noe problem i ditt tilfelle. Som sagt syns jeg ikke to er mer jobb enn en, og de har helt klart stort utbytte av hverandre når det kommer til selskap og aktivisering. litt dyrere blir det jo som du sier, og det må man ta høyde for. Båndtur er stort sett ikke noe problem heller så lenge man har et litt bevisst forhold til hvordan man vil at turen skal foregå. Når jeg går med to får de bruke de første minuttene til å gjøre fra seg og så må de gå i relativt kort bånd og får ikke snuse og tisse hele tiden. Det gjorde båndturer her mye triveligere i alle fall, for to hunder som drar i båndet og på ulike tidspunkt vil stoppe og snuse osv blir fort slitsomt syns jeg. Så på en måte er det et litt strengt regime når de går i bånd, men jeg merket fort at hundene trivdes bedre med slike turer enn de turene uten regler hvor jeg ble irritert og det ble mye tjas og mas. Om du kjøper en omplasseringshund så sørg for å avtale en prøveperiode så får du litt tid til å se hvordan hundene går sammen og hvordan dere fungerer som "flokk".
 14. MarieR

  Aska, schæferhund :)

  Så utrolig trist å høre
 15. MarieR

  Akkurat nå - februar

  Vært en tur i skogen, klippet klør og satt på ei maskin med ytterklær til vask. Tror ikke det blir gjort så mye mer fornuftig i dag, annet en tur til i løpet av dagen.
×