MarieR

Medlemmer
 • Innholdsteller

  5,689
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om MarieR

 • Rang
  Avhengig
 • Bursdag 11/07/1990

Profile Information

 • Kjønn
 • Hunderase
  Groenendael

Nylige profilbesøk

22,832 profilvisninger
 1. Jeg tenkte hypothyreose, men om stoffskiftet er sjekket og funnet i orden er det jo ikke det.
 2. Grattis Hvor blir dere boende? Syns med V, satser på at han kommer etter om en stund!
 3. Du veit du trives på praksisplassen når du melder deg frivillig til å jobbe i jula AN prokrastiner jeg veldig. Burde legge sammen klær, sette på ny maskin og rydde kjøkkenet, bordet er fullt av poser med julegaver som må pakkes inn. Så da sitter jeg godt plantet i sofaen og ser Friends Egentlig ikke en serie jeg syns er sånn kjempebra, men grei bakgrunnsstøy
 4. Det snør igjen Gleder meg allerede til å gå tur i morgen! AN vurderer jeg å lage meg kveldsmat, men det er mest fordi jeg kjeder meg og ikke fordi jeg er sulten.
 5. Mulig det, men jeg tror fremdeles andelen bulldogger med sterk grad av HD er svært stor.
 6. Fridag, så benyttet sjansen til å gå en tur i skogen mens det enda var dagslys. Twist er så utrolig glad i snø, og løp rundt i en eneste lang raptus hele turen Rakk å knipse et kjapt bilde før han freste videre, trenger ikke lykkepiller når jeg har han her!
 7. Litt på siden, men jeg sjekket tilfeldigvis røntgen statistikken for Engelsk bulldog de siste 17 årene. 30 røntget (HD) 21 - E Resterende D og C.
 8. Sjekket om du kanskje har lite jern? Ikea er best rett etter åpningstid, blir stressa bare av tanken på ikea i rushtiden, hehe AN har jeg forsøkt å pare en del singelsokker, uten spesielt stort hell. Noe sier meg at jeg bør bli litt mer systematisk når jeg vasker klær, for mesteparten av partnerne deres fant jeg i skittentøykurven Høyløpsk tispe i hus, og Twist skjønner ikke hvorfor hun til stadighet kommer å vifter bakenden i fjeset hans og ellers følger etter han som en klegg. Nå har jeg satt henne i bur så han skulle få litt fred Det pleier vel å være omvendt, lille kryptorchid mangler virkelig kjønnsdrift
 9. Syns jeg så en dunkervalp i reklamen for farmen kjendis, liker at de bruker de norske rasene Ser farmen-finale. Håper på Eunike, men tror nok Halvor vinner.
 10. Nå tror jeg det er en sonis med på boligjakten? Syns det var noe kjent med hunden i alle fall Fin dag så langt! Jobb, sportrening og tur i skogen.
 11. Neste hund tror jeg blir en Riley, Sierra, Cava, Zafir, Pepsi, Kylie, Diego, Kai, Daim eller Kelpi Eller noe helt annet, dukker stadig opp navn jeg tenker at jeg bare må bruke en eller annen gang.
 12. Jeg kjøpte nettopp den nye boka til Tegnehanne som gave til meg fra Twist En kjapp handletur unnagjort, og jeg ble så godt som ferdig med julegavene! Mangler noe småtteri som jeg tar i morgen tenker jeg. Dermed slipper jeg å stresse rundt de siste dagene før jul, det er vel første gang tror jeg . Ikke kjørte jeg i grøfta heller, men glad jeg tok meg tid til å strø før jeg dro. Skulle rygge ut fra den ene parkeringsplassen i byen, og bilen sklei bare fremover. Fint at det ikke sto andre biler der, for å si det sånn. Det skulle ikke vært lov å anlegge parkeringsplass med så sterk helling.
 13. @Line Håper alt går bra! Skitur utgår ja, så da ser det ut til at det blir rolig dag her. Er så glatt utenfor nå at jeg ikke vet om jeg vil prøve å rygge bilen ned innkjørselen en gang. Ser for meg at jeg sklir rett i grøfta eller inn i hekken til naboen, selv med piggdekk Får våge meg ut og sjekke om det er sand i dunken nedi veien her så jeg får strødd.
 14. Hvor billige de er skal jeg ikke uttale meg om, men jeg er godt fornøyd med Nissan NV til "hundekjøring" hvertfall Oversiktlig, veldig romslig og god og kjøre syns jeg. Eneste minus er litt små dekk, men det har helt sikkert med modell og gjøre også.
 15. Tragisk Jeg følger "Norwegian Orca survey" på facebook, forskningsgruppe som blant annet jobber med identifisering av individer i flokkene som for tiden har tilhold i nord-norge. Masse spennende info og fine bilder av ville, friske og lykkelige spekkhuggere