Gå til innhold
Hundesonen.no

MarieR

Medlemmer
 • Innholdsteller

  5,783
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

4,229 Excellent

Om MarieR

 • Rang
  Avhengig
 • Bursdag 11/07/1990

Profile Information

 • Hunderase
  Groenendael

Nylige profilbesøk

23,915 profilvisninger
 1. MarieR

  Greyhounden Nitro - nye bilder høst 2012 side 15

  Fineste Man ser på han at han er snill tvers gjennom.
 2. MarieR

  Akkurat nå - Mars

  Nå har jeg spist hjemmelaget pizza og ser "Paul O'Grady - for the love of dogs". Den er så koselig den serien Dette blir rolig kveld her kjenner jeg. Boka jeg leser har blitt skikkelig spennende, så sofa, te og bok høres ut som en bra plan for kvelden.
 3. MarieR

  Blondie & Tidi

  Uff, dette må jo være enhver hundeeiers verste mareritt Fine, kule Tidi.
 4. MarieR

  Akkurat nå - februar

  Jeg har fredagsfeeling - på en mandag. Spørs om dette blir en lang uke
 5. Jeg syns overgangen fra 1 til 2 er svært liten, men man bør tenke over at det lønner seg å ha to hunder med omtrent samme behov for aktivisering etc. Det blir straks mer tungvint om man må belage seg på å gå tur dobbelt opp fordi den ene ikke henger med på like lange turer for eksempel, men det virker jo ikke som om det blir noe problem i ditt tilfelle. Som sagt syns jeg ikke to er mer jobb enn en, og de har helt klart stort utbytte av hverandre når det kommer til selskap og aktivisering. litt dyrere blir det jo som du sier, og det må man ta høyde for. Båndtur er stort sett ikke noe problem heller så lenge man har et litt bevisst forhold til hvordan man vil at turen skal foregå. Når jeg går med to får de bruke de første minuttene til å gjøre fra seg og så må de gå i relativt kort bånd og får ikke snuse og tisse hele tiden. Det gjorde båndturer her mye triveligere i alle fall, for to hunder som drar i båndet og på ulike tidspunkt vil stoppe og snuse osv blir fort slitsomt syns jeg. Så på en måte er det et litt strengt regime når de går i bånd, men jeg merket fort at hundene trivdes bedre med slike turer enn de turene uten regler hvor jeg ble irritert og det ble mye tjas og mas. Om du kjøper en omplasseringshund så sørg for å avtale en prøveperiode så får du litt tid til å se hvordan hundene går sammen og hvordan dere fungerer som "flokk".
 6. MarieR

  Aska, schæferhund :)

  Så utrolig trist å høre
 7. MarieR

  Akkurat nå - februar

  Vært en tur i skogen, klippet klør og satt på ei maskin med ytterklær til vask. Tror ikke det blir gjort så mye mer fornuftig i dag, annet en tur til i løpet av dagen.
 8. MarieR

  Akkurat nå - februar

  Fikk endelig gått en lengre runde i skogen fordi vi fant noe som ligna på et tråkk så vi slapp å vasse i tung dypsnø Nå har jeg laget smoothie og hundene har fått frokost.
 9. MarieR

  Akkurat nå - februar

  Rakk tur i dagslys etter jobb Da kan vi tilbringe noen timer i sofaen med god samvittighet, tror jeg skal fortsette å lese litt i boka mi
 10. MarieR

  Akkurat nå - februar

  Vi skal snart ut på kveldstur, for jeg holder på å sovne i sofaen og det er i tidligste laget, selv til meg å være I morgen er det skidag på jobb og alle avdelingene skal ut, så jeg får gården omtrent for meg selv. Liker sånne dager
 11. MarieR

  Akkurat nå - februar

  Ryddet kjøkkenbenken og laget middag. Dermed må kjøkkenet ryddes igjen. Utrolig hvor lite som skal til før den kjøkkenbenken ser bomba ut I morgen skal jeg bestille time til tannrens for Twist. Han får lett tannstein, og jeg får ikke til å ta det skikkelig selv, og nå syns jeg kanskje tannkjøttet hans ser litt hissig ut et par steder. Kan hende jeg overdriver da, men jeg syns det er greit å få det sjekket i alle fall.
 12. MarieR

  Akkurat nå - februar

  Rolig kveld her (som alltid ). Trøtt, så blir ikke spesielt seint kjenner jeg (som alltid det også egentlig ). Bytur med Twist i morgen, det blir bra
 13. MarieR

  Akkurat nå, Januar 2019

  I kveld presterte jeg å stoppe bussen èn holdeplass før jeg egentlig skulle, og ble så forfjamset at jeg bare gikk av der Det ble langt å gå hjem, men det er vel fortjent når jeg ikke en gang klarer å holde koll på hvor jeg skal av bussen. Har jo bare bodd her i tre år og tar bussen hver dag liksom Jeg burde gå å legge meg, men det er iskaldt på soverommet og godt og varmt her under pleddet i sofaen, så jeg leker klimaflyktning og blir her litt til.
 14. MarieR

  Akkurat nå, Januar 2019

  I dag ble det tur i strålende solskinn, det gjorde godt altså. Nesten umulig å være i dårlig humør når man er ute i finvær, spesielt siden sola ikke akkurat har hatt faste opptredener de siste månedene.
 15. MarieR

  Akkurat nå, Januar 2019

  Spiser middag og ser sprangridning. Ut på tur etterpå, og så har jeg planer om å se Hobbiten i kveld
×