MarieR

Medlemmer
 • Innholdsteller

  5,635
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om MarieR

 • Rang
  Avhengig
 • Bursdag 11/07/1990

Profile Information

 • Kjønn
 • Hunderase
  Groenendael

Nylige profilbesøk

22,482 profilvisninger
 1. Noen trøndersoniser som har røntget hund (hd/ad) i det siste som kan si noe om pris på klinikken dere brukte?
 2. @ganzie så trist!
 3. Å sette på ei vaskemaskin nå, med et vaskeprogram som tar over to timer, var ikke helt forenelig med planen om å legge seg tidlig. Ble ikke mange timene med søvn natt til idag, og jeg kunne egentlig tatt kveld nå kjenner jeg Jaja, får sette på en episode av noe og satse på å ikke sovne på sofaen. Håper denne uka går fort, for til helga er det sporkurs
 4. Effektiv formidag! Ut klokken halv åtte for å trene spor og etterpå dro jeg i stallen. Nå venter jeg på at regnet skal gi seg sånn at vi kan gå en tur.
 5. Fin dag på jobb etterfulgt av sportrening og tur med ei venninne Nå sover Twist, og jeg drikker te og ser diverse serier. En veldig typisk kveld her, med andre ord
 6. Helgevasken unnagjort og Twist har fått seg en omgang med børsten. Det syns han ikke var spesielt kult, men det må jo bare gjøres. Tror kanskje jeg skal se meg om etter en annen børste. Den jeg har nå tar mye ull, men det virker som den lugger veldig og jeg må ta i en del for at den skal ta godt. Ikke rart han syns det er ubehagelig. Nå skal det sies at den pelsen hans er helt håpløs da, ulla er jo så tykk at det er omtrent umulig å komme gjennom. Fikk av mye i dag da, men må bli flinkere til å børste ofte tror jeg. Noen som vet om det er noen sammenheng mellom kryptorchisme og pelskvalitet? Kastrerte hunder får jo ofte håpløs pels, så det gjelder kanskje for de med ballene i buken også?
 7. Poenget med å legge seg tidlig forsvinner mersom når man våkner halv to og ikke får sove igjen.
 8. @SFX og @Snoffe Velger å tro at han bare formulerte seg dårlig. Han traff et litt sårt punkt med den kommentaren bare, fordi jeg er så lei av å forsvare nedsatt funksjonsevne fordi den ikke vises, eller nødvendigvis merkes så godt av andre i alle situasjoner. Nå har jeg og Twist gått en herlig kveldstur. Den ble mye lenger enn jeg hadde tenkt, bare fordi det var så godt å være ute Er så glad for å bo i slike omgivelser, og kan ikke fatte og begripe hva folk vil bo i byen for.
 9. Endelig hjemme! Startet dagen med møte med ny saksbehandler hos nav, som gratulerte meg med skoleplass til høsten. Øh, jo, takk, men jeg skal ikke gå skole til høsten, så vidt jeg veit. Ikke har jeg søkt, og jeg har desidert ikke fått noen studieplass Da ble han rimelig forfjamset og måtte bla litt i papirene sine. Bra start det, tenker jeg. Han stilte seg også temmelig uforstående til hvorfor jeg hadde hatt tiltak om aap så lenge, jeg så jo så oppegående ut. Akkurat da hadde jeg lyst til å slå han i hodet med en fisk, og han kan umulig ha lest sakspapirene mine. Han reddet seg nesten inn igjen med å ta selvkritikk for at det er først det siste halvåret jeg har hatt aktivt tiltak da, for han var klar over at ting ikke alltid gikk så fort i den etaten der. På jobb i dag ble det overtid pga en hane som nektet å bli med resten av flokken inn i fjøset. Brukte over en time på å få fatt i fuglesfaenskapen Innen jeg endelig kom meg hjem hadde Twist vært alene i 10 timer, og jeg har ravnsvart samvittighet. Liker ikke når han blir stående alene så lenge, selv om det ikke ser ut som det gjorde han noe. Han måtte tisse da, men etterpå la han seg for å sove igjen Passer bra det, for etter denne dagen trenger jeg å lade opp litt i sofaen før vi går tur.
 10. Nesten litt skuffet over hvor lite jeg har merket til tordenværet de siste dagene. Det buldret en gang i kveld, men bortsett fra det og enorme nedbørsmengder har det vært nokså tamt. Det er jo lyn som er spennende! (Så lenge de er på god avstand. Stilige å se på, men ikke fullt så kule når de slår ned) Jeg har prestert å miste bankkortet mitt, så nå er det sperret og jeg venter på nytt kort. Jeg trenger virkelig gps sporing på alt av kort, nøkler, mobil osv.
 11. Wasabi?
 12. Nettopp lest om en bekjent som mistet hunden sin i går kveld, syns så utrolig synd på henne. Halvsøster til Tarik. Alle hunder skulle blitt 20 år, eller aller helst, like gamle som oss. En episode (eller tre) med "the following" så blir det natta her.
 13. AN har jeg mest lyst til å legge meg, men jeg har en del småting som må gjøres, deriblant støvsuging og vasking av gulv. Arbeidslyst kom treng deg på, her skal du motstand finne! Det er faktisk ikke helt usannsynlig at jeg ender opp med å heller ta det før jeg drar på jobb i morgen, selv om det innebærer å stå opp før 6. Å få gjort ting om morgenen har jeg ingen problemer med, men jeg fungerer virkelig ikke på kveldstid. Det eneste problemet er at de som bor oppe har soverom rett over leiligheten min, og neppe setter pris på at jeg starter støvsugeren i 6-tiden Nei, jeg får vel gi meg selv et spark bak og komme i gang ...
 14. I dag er det bittelitt oppskrytt med hund. Huskyen dreit inne til tross for at hun var luftet og hadde gjort fra seg ute like før. Så følger Twist opp med å sende frokosten (vom og vann) i retur, i sofaen. Takk og lov for skinnsofa! Dette er fjerde gangen han gulper slik etter at jeg startet han på vom og hundemat forrige uke, det bør helst ikke bli en trend ...
 15. Kjip situasjon men må dere ta i han? Enten lære han en verbal gifaenidetder kommando, eller ha et bånd hengende på han så han bare kan taes vekk fra det han vokter uten at noen fysisk er borti han.