Gå til innhold
Hundesonen.no

MarieR

Medlemmer
 • Innholdsteller

  5,761
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

4,187 Excellent

Om MarieR

Profile Information

 • Hunderase
  Groenendael

Nylige profilbesøk

23,466 profilvisninger
 1. Ny mobil?

  Jeg har hatt p9 lite fra huawei, og den skuffet, selv til billigmodell å være. Telefonen var forsåvidt grei å bruke, men kameraet var elendig og den begynte å fuske og henge seg opp etter bare tre mnd. Da skjermen gikk dundas måtte jeg ha ny, rimelig telefon litt kjapt, og ble tipset om xiaomi MI. Hadde aldri hørt om merket før, men ble overbevist av anmeldelsen fra tek. Har ikke angret, syns jeg fikk mye for pengene med tanke på at dette også er svært rimelige telefoner. Kameraet er også bra syns jeg. Er vel bare netonnet som selger disse her til lands enda da. Når det er sagt, hadde jeg hatt mulighet til å gå høyere i pris ville jeg gått for siste fra samsung, de er vel holdt for best kamera og bildekvalitet. ...og epletelefoner er jo håpøse, må være android
 2. Hvordan få opp matlysta?

  Prøvd taste serien til vom? Her er taste storfevom sikkerstikk hos en hund som kan finne på å si nei takk til både pølse og karbonader . Får hun maten sin alene eller sammen med de andre? Opplever på min at han er noe bedre på å spise om han har konkurranse, altså andre hunder rundt seg når han spiser. Nå er jo dere aktive folk med aktive hunder, men min har i alle fall bedre appetitt på dager hvor han får brukt seg skikkelig. Gir mat en stund etter en skikkelig tur, og da er sannsynligheten for at han spiser større. Ellers bruker jeg smeltet smør om han har gått noen dager uten å spise skikkelig. Vil egentlig ikke lære han at matvegring fører til godsaker på maten, men samtidig blir man etterhvert litt desperat for å få i dem et skikkelig måltid.
 3. Akkurat nå, juli 2018

  Plukk den opp med en pinsett, hold den over vasken eller legg den i en skål og sett fyr på den med en fyrstikk? Jeg hadde egentlig tenkt å ta kveldsturen på ladestien, men jeg er innparkert og orker ikke å styre med å få folk til å flytte bilene sine Kan jo hende de drar om ikke så lenge, er uansett litt for varmt for tur enda.
 4. Akkurat nå, juli 2018

  Vi har vært på kveldstur i finværet. Nå sitter jeg å leser om et tørrfor jeg vurderer å begynne med, Twist spiste faktisk opp prøven vi fikk på nkk i går. Litt tidlig å konkludere med at han liker det da, han spiser ofte første porsjon av nye fôr og så vil han ikke ha dagen etter.
 5. NKK Trondheim

  Stiller ikke, men skal dit som tilskuer på lørdag
 6. Hunden er dårlig til å spise, men sikkerstikk hver gang er taste storfevom. Fordi dette ikke regnes som fullfor forsøker jeg å gi mest mulig active og active med laks, og suplerer med taste storfevom og kylling et par dager i uka. Desverre ender det ofte opp med urørt mat som må kastes, og hund som ikke går opp i vekt som ønsket. Vil derfor nå forsøke å gi han mer av de variantene jeg vet han spiser, men hva må jeg tilsette for at de skal dekke hele næringsbehovet hans? Spurt annerledes, hva mangler i taste for at de skal regnes som fullfor? Han får pr nå lakseolje, men ingen andre tilskudd.
 7. Fôrmengde valp

  Hva med å blande inn kokte grønnsaker som vomfyll?
 8. Akkurat nå juni 2018

  Jeg hadde ikke klart det. Tenkte i utgangspunktet at jeg ville treffe igjen hunden jeg omplasserte for 2,5 år siden, men kjente ganske fort at det ville blitt for vondt. Savner henne for mye. Ellers har jeg hørt begge deler ang hunders reaksjoner på slike møter, både de som blir glad for å se tidligere eier men helt tydelig ikke er deres lenger og de som reagerer helt motsatt. Det må jo være vondt både for hunden, nåværende eier og tidligere eier ...
 9. Akkurat nå juni 2018

  Spennende! Hvordan gikk det? Funderer på hvor jeg skal gå tur i morgen, lei av skogen vi bruker hver dag.
 10. Løpetid?

  Hos min forrige tispe mener jeg å huske at det var omvendt, hun blødde før hun hovnet opp. Tror det er blødning som indikerer start på løpetid i alle fall.
 11. Råfôring - hvorfor?

  Forer rått først og fremst fordi det er veldig få tørrfôr hunden min liker, og de gangene jeg finner tørrfôr han faktisk vil ha, så driter han mer enn han spiser omtrent. Ellers er det mange gode grunner for å fore rått, mange nevnt i tråden her allerede. Mine hunder har alltid fungert bra på vom, så vil nok fortsette å bruke det på fremtidige hunder også.
 12. Bølla - hollandsk gjeterhund, korthår

  Tror ikke det er vanlig på belger nei, da jeg fortalte det til oppdretter hadde hun ikke hørt om det en gang. Hun forhørte seg litt med andre og fant vel én belger til med diagnosen. Det er sikkert flere altså, men utbredt er det nok ikke. Siden vet ikke så det da bildene ble tatt tenker jeg at en del kanskje også går med det uten at det oppdages? Hadde jo aldri fått vite det om ikke vedkommende som leste av bildene hos nkk tilfeldigvis oppdaget det. Og jeg vet ikke hvor vanlig det er at de legger merke til det/ser etter det? Tok kontakt med samme vet etter at bildene var avlest for å forhøre meg litt om hvorvidt dette betydde at jeg burde begrense han på noe vis. Han hadde da sett på bildene igjen og var enig i at det var en liten abnormalitet nederst i ryggen, men Twist har ingen offesiell grad på det. Fikk beskjed om at han nok kunne leve upåvirket av det i mange år, men det er mer sannsynlig at det kan bli et problem når han blir eldre. Derfor syns jeg også det er greit å følge han opp hos kiropraktor begrenser han ikke på noe vis ellers, annet enn at jeg solgte kløven og droppet planen om å prøve agility med han. Burde kanskje vært flinkere til å gi han mer jevn mosjon, ryggen hadde visst bedre av tre turer spredd utover dagen enn en lang tur f.eks, men slike tilpasninger har det vist seg vanskelige å gjennomføre i hverdagen. Mulig jeg er kynisk, men jeg tenker i alle fall at om dette en dag blir et problem, vil jeg heller gi han et kort og aktivt liv enn å begrense han i årevis for å beholde han lengst mulig. Forhåpentligvis trenger jeg ikke å ta stilling til det en gang
 13. Bølla - hollandsk gjeterhund, korthår

  Nei, så synd Twist fikk også påvist det ved avlesning av HD bildene, veterinæren så det ikke da bildene ble tatt så helt mild grad regner jeg med. Merker ingenting på han foreløbig, men lar kiropraktor gå gjennom kroppen hans fire ganger i året for å forebygge og holde litt kontroll på utviklingen. Håper bølla forblir upåvirket
 14. Dagens hundetrening!

  Vi har trent spor igjen i dag, men det tror jeg vi kunne spart oss for Spor på grus i så tørre og varme forhold som vi har nå ble rett og slett for vanskelig. Han hadde flere tap som han brukte veldig mye tid på å utrede og motivasjonen og utholdenheten hans dalte merkbart gjennom sporet. Kjipt med slike treninger, og jeg burde gitt han en enklere oppgave forholdene tatt i betraktning. Vet ikke helt hva jeg tenkte på. Får ta det på tabbekvota og legge opp til mer mestring neste trening.
×