Jump to content
Hundesonen.no

MarieR

Medlemmer
 • Content Count

  5793
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

MarieR last won the day on August 20

MarieR had the most liked content!

Community Reputation

4240 Excellent

About MarieR

 • Rank
  Avhengig
 • Birthday 11/07/1990

Profile Information

 • Hunderase
  Groenendael

Recent Profile Visitors

24546 profile views
 1. MarieR

  App til sporing

  Tracking dog
 2. MarieR

  Får hannhunden din lov til å markere overalt?

  Om han får gjøre som han vil så markerer han mye, men så lenge han går i bånd så regulerer jeg det. Han får tisse noen ganger i begynnelsen av turen (selvsagt ikke på private gjerder, postkasser, biler etc), men så må han gå uten å snuse eller markere til jeg gir han lov til å gjøre det. Det høres litt ufint ut, og jeg vet en del argumenterer for å la hunder snuse på tur, men for oss fungerer dette best. Jeg opplever en roligere hund på tur når han får ikke gå med snuten i bakken og ruse seg på alle mulige lukter. Nå skal det også sies at 8 av 10 turer foregår i skogen og stort sett uten bånd, og da får han snuse og tisse så mye han vil (nesten i alle fall, det er ikke lov å nislikke på tisseflekker da heller). Jeg har lært inn en "nok" kommando som jeg bruker på båndturene, det signaliserer at han må gå fint, "værsegod" gir han lov til å gå i grøfta/tisse igjen.
 3. Så bra! Krysser fingrene for at han får den hjelpen han trenger nå, dette må ha vært skikkelig slitsomt for dere begge to.
 4. MarieR

  Akkurat nå oktober

  Ny belger? Vi skal på langtur i dag, venter bare på litt mer dagslys før vi går ut
 5. MarieR

  Akkurat nå, juli

  Jeg syns det er veldig bra at det skrives mye om farene ved varme og risikoen for heteslag/død. Det dør hunder hvert år til tross for all "hysterien", så mange trenger tydeligvis stadige påminnelser om at varme kan være farlig, og i verste fall dødelig. Her i regionen var det ett mediaoppslag i går hvor politet ble nedringt av folk pga hunder innestengt i biler. Dette gjentar seg jo hvert år, og for meg er det helt ufattelig at folk ikke tenker lenger når både barn og hunder blir sittende i biler i kokvarmen.
 6. MarieR

  Tannpuss?

  Pusser ikke, men bruker et middel som heter Hexarinse som er bakteriedrepende og motvirker dannelse av plakk og tannstein, samt dårlig ånde. Har prøvd både tannpuss og å skrape vekk tannstein selv, men jeg syns ikke jeg fikk til noen av delene og det ble bare utrivelig for både meg og hunden. Så da bruker jeg hexarinse forebyggende og lar veterinær rense tennene ved behov.
 7. MarieR

  Huskyen Yara

  Veldig fin Gratulerer så mye med ny valp.
 8. MarieR

  Havrevingens Qali aka Lexi

  Herlighet så fin hun er!
 9. MarieR

  Sunlily's Kull III

  For en skjønn gjeng, blir gøy å følge de frem mot levering!
 10. MarieR

  Torneryds Wuna

  Så fin hun er!
 11. MarieR

  Firerbanden Blitz, Oscar, Happy og Cyan

  Hun er så flott! Gratulerer med dagen, Cyan
 12. MarieR

  NKK Bergen

  Gratulerer Han er skikkelig fin!
 13. MarieR

  Akkurat nå april

  For en fantastisk beliggenhet!
 14. MarieR

  Greyhounden Nitro - nye bilder høst 2012 side 15

  Fineste Man ser på han at han er snill tvers gjennom.
 15. MarieR

  Akkurat nå - Mars

  Nå har jeg spist hjemmelaget pizza og ser "Paul O'Grady - for the love of dogs". Den er så koselig den serien Dette blir rolig kveld her kjenner jeg. Boka jeg leser har blitt skikkelig spennende, så sofa, te og bok høres ut som en bra plan for kvelden.
×