MarieR

Medlemmer
 • Innholdsteller

  5,588
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om MarieR

 • Rang
  Avhengig
 • Bursdag 11/07/1990

Profile Information

 • Kjønn
 • Hunderase
  Groenendael

Nylige profilbesøk

21,985 profilvisninger
 1. Så spennende! Hvilken rase endte du med?
 2. Meh, farget håret, og det ble mye mørkere enn jeg hadde håpet, nesten svart . Jaja, det er bare hår.
 3. Rase: Belgisk fårehund Groenendael Navn: Cichla's Twist Kjønn: Hann Alder: 10 mnd (født mai 2016) Farge: Sort Kennel: Cichla Beste utstillingsresultater: ikke stillt Beste Jakt/agility/lydighet/lurecoursing og andre: ikke stillt Bilde:
 4. Hadde egentlig tenkt å gi Twist og meg selv fri i dag, men jeg er rastløs og kjeder meg, så det spørs om det blir en runde i skogen allikevel. Trenger jo ikke å gå så langt.
 5. Jeg er veldig fornøyd med Lundhags og RevelutionRace sine bukser både til hundetrening og tur
 6. Kjenner jeg trives godt med å bo i en del av landet med lite flått, hoggorm og hjortelusfluer Enda i alle fall, regner med det vil bli stadig mer av de artene i disse traktene også.
 7. Hoggorm observert så tidlig på året?
 8. Skulle teste ny sti i skogen, så forsvant stien, men vi gikk bare videre. Det var ikke så lurt, men vi fant da hjem igjen til slutt Var ute i over to timer, så nå blir det sofa med god samvittighet en stund.
 9. AN har jeg delt opp mesteparten av de 15 kiloene med slakteavfall til Twist Jeg har ikke plass i fryseren til egen mat på en stund da, men pyttsann Han er visst litt fin på det, for han vil ha kjøttet i "bite-size", større biter som han må gnage litt på for å få delt lot han ligge. Vel, det får han pent lære seg, jeg nekter å dele alt i biter på under 5 cm
 10. OT, I know, men jeg er så glad for at forslaget om å slutte å kjøre opp skispor innover der ikke gikk gjennom! Da hadde det vært brøyta bilvei der nå nemlig og det hadde bare vært trist, for den turen der er så fin!
 11. Dørstokkmila var lang i dag pga snøværet, men så utrolig fint det var i skogen nå! Skikkelig herlig tur! Heldig med været var vi og, for nå snør det sidelengs igjen Da er det godt å sitte inne med god samvittighet. Ifg yr ser det ut som vi får beholde snøen en stund også
 12. Nå har vi vært på kveldstur og jeg tror til og med vi passerte en sonis! Jeg tenkte ikke over at det antageligvis var en sonis før etterpå da Twist spiser kveldsmat, og jeg prøver å overhøre sjokoladen som ligger på kjøkkenet og roper på meg. Lurer på om jeg skal lage en kopp te, får ikke varmen i meg.
 13. Nettopp sett siste episode av Criminal minds, og føler meg litt sånn her: . De kan jo bare våge å skrive ut enda en karakter, da boikotter jeg serien i protest. Jeg sa vel det da de skrev ut de to forrige også, men denne gangen mener jeg det! Håper de bare prøver å skremme seerne. Merkelig hvor engasjert man blir i noe så banalt som TV-serier Er vel bare å komme seg ut på tur, alt for fint vær til å sitte inne. Hodepina er ikke helt enig i at jeg trenger å gå noe sted, den mener sofaen er fin i dag, men den kan ta seg en bolle. Evt. en paracet.
 14. Natur og friluftshjelperen selger NP fra Muruvik, men det er kanskje like lettvint å hente på havna for deg da
 15. Jeg burde ta en tur til byen i dag, men det sitter litt langt inne kjenner jeg. Jeg kan jo alltids dra i morgen (det har jeg sagt til meg selv i over ei uke nå, prokrastinering ftw )