MarieR

Medlemmer
 • Innholdsteller

  5,620
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om MarieR

Profile Information

 • Kjønn
 • Hunderase
  Groenendael

Nylige profilbesøk

22,220 profilvisninger
 1. Vært på fin tur, hunden sover og jeg spiser dessert til forrett Har tenkt at det er fredag i hele dag, men det er det jo ikke. Må finne ut om jeg trenger noe på butikken eller om jeg klarer meg til tirsdag. Tror egentlig det altså ... og skulle jeg trenge noe er jo alltids brustadbua åpen.
 2. Nå lurer jeg på hvor vi skal gå tur i dag. Det står mellom skogen her hjemme og ladestien. Tipper det er relativt vått i skogen, og all snøen er ikke smeltet enda, så det frister egentlig ikke så veldig. Men det er litt ekstra tiltak å ta bussen til lade også ...
 3. Sant! Det er han min Tarik var oppkalt etter hvertfall
 4. Med ett unntak har hundene mine hatt nokså vanlige navn (Ask, Ziva og Twist). Tarik, derimot, tror jeg aldri jeg har hørt brukt på noen annen hund. Om noen av de jeg kjenner hadde valgt det navnet til sin hund hadde jeg kanskje tenkt at de hermer litt, men det er jo egentlig bare hyggelig at de liker navnet Jeg tenker over dette når jeg navngir mine hunder da, og prøver å unngå navn som er brukt av folk i samme miljø/omgangskrets. At navn ligner på mine hunders navn tenker jeg i alle fall ikke over.
 5. Det var sykkelturen sin det kom hjem like hel, men fikk bekreftet at Twist trenger en del mer trening på hvordan han skal (og ikke skal) oppføre seg på sykkeltur Nå var det kanskje ingen genistrek å legge turen langs trafikkert vei uten fortau med urutinert og vimsete unghund heller.
 6. Ferdig med helgevasken, så nå ligger jeg og hunden i hver vår sofa. Ut på sykkeltur etterpå tenker jeg
 7. Gratulerer så mye!
 8. I dag har vi gått tur i byen, fint å gjøre det en gang i blant også Mye å se på for Twist da, han ble litt propell Sjarmerte en gjeng med russejenter gjorde han også, så da fikk han masse kos og smakebit fra alles big bite Vi var ute i tre timer, så nå sover han godt en stund tenker jeg. Nå skal jeg hive sammen pizzadeig så den kan heve mens jeg blir med ei venninne til kiropets med hunden hennes.
 9. Uff, marerittet det der Håper dere finne en løsning på det, og at du slipper å omplassere i alle fall! De har jo kommet ganske langt i forhold til medisinering mot allergi nå så vidt jeg har forstått.
 10. Dro på shopping for å kjøpe nye sko til tur og/eller jobb, men jeg fant ingenting som ikke var svindyrt. Det betyr at jeg må ta en tur til i løpet av uka. Blæh, shopping er virkelig ikke min greie. Nå tenkte jeg egentlig å gå en tur med Twist, men det hagler ute, så avventer litt til.
 11. Besvart Spennende prosjekt!
 12. Men hva er det du mener oppdretter skal måtte betale? Kan ikke se at h*n er økonomisk ansvarlig på noe vis her?
 13. Vi har vært på tur i finværet. Det var flere hundeeiere som hadde tatt turen til samme plass, men i og med at det vistnok er en del lus i trondheim og omegn nå så fikk Twist pent nøye seg med å se på de andre hundene. Kjekkasen
 14. Gratulerer så mye, @jaktlykke! Så utrolig gøy
 15. Jepp, gikk ut halv åtte, da var det fint en times tid påskestemninga forsvant rimelig fort. Sluddstorm var veldig beskrivende syns jeg!