Jump to content
Hundesonen.no

Lille_mor

Medlemmer
 • Content Count

  10
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About Lille_mor

 • Rank
  Nykommer

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Tusen Takk, Simira!❤️ Skal lese litt i de trådene du har postet. Som alle andre hundeeiere, vil jeg ha en hund med god livskvalitet, så tusen takk for innspill og tips:)
 2. Har fått høre det fra noen, men jeg kan ikke skjønne hva jeg har gjort galt. Også har jeg merket at han ikke blir helt utslitt som før, han ligger å 'slapper av', men sover ikke dypt, så jeg er redd det er tegn på understimulering. Han er heller ikke så interessert i å søke etter maten sin lenger, så av og til blander jeg tørrforet med litt godbiter for å få han til å søke.
 3. Jeg ar en tibetansk terrie på 15 måneder. Jeg jobber fra 08.30-16.00 på hverdager. Hunden min får 20 min morgentur og mat før jeg drar på jobb, prøver å gjemme litt av tørrforet slik at han kan lete etter maten når jeg er på jobb. Når jeg kommer hjem blir det ca. 1-2t. tur og litt nesearbeid underveis, når vi kommer hjem lar jeg han slappe av. Etter midddag leker jeg med han (drakamp, trisk eller bare leke) i ca 30 min. Han får siste tur som varer i ca 30 min. Jeg er litt redd han blir understimulert, vi dro til hundeparken før, men etter at en annen hundeeier var ufin mot hunden min, stoppet
 4. Jeg har en tibetansk terrier, så veldig var på lyd, har derfor på radio. Vi har både fysisk (turer) og mental trening (triks, snuse seg frem til godbiter). Både småturer og langeturer, har derfor startet helt på nytt. Venter til han er rolig, før jeg går ut og inn igjen, starter dog på 1 min. siden det er terskelen hans før han piper.
 5. 5 måneder. Han sover og er mye i stuen, og det er der jeg forlater han (har veldig liten leilighet). En liten oppdatering: etter en lang tur, ble han sliten da han kom hjem og reagerer ikke så mye når jeg går. Føler litt sånn at det er veldig tilfeldig når han vil slappe av eller ikke når jeg går:( Flere med samme erfaring?
 6. Har søkt litt om dette fra tidligere innlegg her, men ingen som passet helt med min situasjon??
 7. Jeg har fått meg en omplasseringshund på 1 år og trener han i å være hjemme alene. Jeg sørger for at han får lang nok tur til han blir fysisk sliten også litt mental trening, også går jeg ut og inn og øker tiden gradvis. Har kamera så ser når han er rolig eller ikke. De to siste dagene, når jeg har gått og han har ligget og slappet av, har jeg kunnet være bort mellom 20-30 minutter. Han ligger fortsatt her, rolig uten et eneste lyd. Jeg gikk ut senere for å sjekke postkassen og da var det full uling, masing og litt bjeffing. Gjør jeg noe feil her? Jeg har lest at man skal trene hunden når den
×
×
 • Create New...