Lemen

Medlemmer
 • Innholdsteller

  1,854
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

5 følgere

Om Lemen

 • Rang
  Husvarm

Contact Methods

 • Website URL
  http://

Profile Information

 • Kjønn
  Kvinne

Nylige profilbesøk

10,841 profilvisninger
 1. Typisk puddel! Det høres ut som du har en herlig frøken. :)Puddler er noen smartinger og finner gjerne på arbeidsoppgaver selv for å få belønning. Jeg synes du tenker lurt, erstatt heller atferden med noe annet for det kan bli intenst om du skal vente til hun gir seg.
 2. Har dere lest dommen fra Lagmannsretten? https://lovdata.no/dokument/LHSIV/avgjorelse/lh-2017-56395?q=rambo "For det første vil det være relevant å se hen til alvorligheten av det angrepet som ligger til grunn for vurderingen etter § 18. Som nevnt ble C påført blødende sår på armen som følge av Rambos bitt. Det er enighet om at hundens tenner ikke nådde inn til Cs hud, og at sårene har oppstått som følge av at C vred armen ut av hundens munn. De fremlagte bilder av skadene viser relativt store, blødende sår som det var nødvendig å bandasjere. Lagmannsretten legger etter bevisførselen til grunn at det var Cs tykke bekledning som hindret tennene i å nå frem til huden. Dersom C hadde hatt på seg tynnere klær kunne skadene blitt langt mer omfattende. Dette viser etter lagmannsrettens mening at bitt fra Rambo har stort skadepotensial, hvilket må tillegges vekt i vurderingen. For det andre må det vektlegges ved vurderingen at Rambo også tidligere, både før og etter innsetting av den omtalte kastreringschipen, har utvist aggressiv adferd overfor andre hunder. Flere vitner, herunder D, E og F har forklart om episoder derRambo tilsynelatende uprovosert har angrepet andre hunder. Ved en anledning hoppet den ned fra verandaen og løp ut i gaten for å angripe en hund i følge med eieren, og den har også ved flere anledninger angrepet hunder som har stått i bånd. Lagmannsrettens legger, etter å ha hørt forklaringene fra flere vitner som bor i området, til grunn at det hersker en ikke ubetydelig kvalifisert frykt forRambo i nabolaget. Særlig fryktes det at Rambo kan angripe eller skade barn. Selv om angrep på andre hunder ikke nødvendigvis kan likestilles med tilsvarende fare for angrep på mennesker, sier disse episodene etter lagmannsrettens oppfatning noe om Rambosgenerelle gemytt, i tillegg til at den frykt angrepene skaper i lokalmiljøet i seg selv er et moment det er relevant å vektlegge i helhetsvurderingen som må foretas." Jeg må si jeg er glad Rambo ikke bor i mitt nabolag..men så har jeg opplevd akkurat hvor grusomt det er når en rottweiler stormer ut av hus og angriper en passerende hund helt uprovosert.
 3. Knerten min ble faktisk registrert som Sorte-Bill i Agria - fordi det var han skulle hete, men så passet det liksom ikke helt og så prøvde vi ut Zorro og Sigurd også.. Så han hadde mange navn før vi tilfeldigvis havnet på Knerten. Navn er ikke lett @Snoffe Men Sorte-Bill er jo et kjempeflott navn da
 4. Det sies også at de ulike fargene har ulik kvalitet på pelsen. Sort og brun har generelt "best pels", hvit kan være veldig bra eller som sukkerspinn - jeg kjenner en del hvite og de fleste har sukkerspinnpels. Fawn og sølv har som regel ganske myk pels. Min sølv hadde god pels for en sølvpuddel, men den var mye mykere enn de sorte jeg har/hatt. Og siden sølv blekes innenfra så var pelsskifte/flokealderen evig lang og der han hadde veldig lys pels så floket den ekstremt lett. Nå har jeg aldri stilt ut så jeg holder min puddel i en kort T-60 og synes det er absolutt best - både for min og hunden sin del. Da får ikke pelsen mulighet til å bli så lang at den floker seg så veldig.
 5. Næmmen! Gratulerer så mye med denne nydelige karen. Hva med Simon? Julius? Eller Magnus?
 6. Jeg har blitt sett valpetenner som har blitt klippet og hvor puddeloppdretter forklarte at det hadde vært nødvendig for valpetennene gikk for langt opp i ganen. Slik det ble forklart til meg hørtes klippingen ut som en bagatell og at det verken var vondt eller farlig for hunden. Oppdretteren hadde god erfaring med klippingen og hadde fått hjelp av en annen oppdretter (på en annen rase) til å gjøre jobben. Jeg synes det er kjempeflott at puddelklubben varsler om at dette ikke er lov. Jeg visste ikke at det var så skadelig og vondt for valpen før jeg leste ekspertuttalelsen som Puddelklubben publiserte.
 7. Så nydelige valper du har. Jeg håper du finner gode hjem til de. Det jeg tenkte på når jeg leste annonsen var at bak navnene Angus og Alice står de at de er trent i flere hundesporter. I mitt hode kan det virke litt "avskrekkende" på valpekjøpere som bare skal ha en familiehund. Spesielt siden folk flest ikke har snøring på hundesport og bare skal ha en hund til kos og tur er det mange som tenker at hunder som konkurrerer ikke er for vanlige folk liksom? Jeg ser at i de andre groenendael annonsene står det ingenting om merittene til foreldrene til valpene annet enn utstillingstittelen. Den eneste groenendaelen jeg har kjent til var etter samme oppdrett som din Alice og den var kun en familiehund og den trivdes godt som det. Så om det ikke er et "must" at valpene skal bli brukt i hundeport ville jeg kanskje droppet den formulering om hundesport. Det er bare en tanke.
 8. Så fine gutter! Er Pluto i form for tiden? I dag har jeg gått bananas på salg av løkblomster - igjen! Jeg tror jeg har et løkblomstproblem. Jeg bare er så innmari klar for våren så jeg planter krokus,perleblomster, snøklokker, tulipaner, allium og liljer og iris mens jeg venter på bedre tider. Nå har jeg ikke mer plass i bedene..eller i pottene.. I-landsproblem altså.
 9. Ante ikke at vetbed skulle fungere sånn, men da er det jo kjekt at jeg faktisk har et par slike tepper. Jeg fant det her:http://www.nordiskfritid.no/products/ullteppe Og her er et annet sted som selger brukte og nye ulltepper fra forsvaret: http://www.depotsjefen.no/products/ullteppe-1-fra-forsvaret Den var kul! Buret mitt har også rare mål. Takk for tipet! Godt å høre at de tørker relativt fort.
 10. Det var godt å vite for, da blir det ikke noe Soggy doggy (kopi)matte i bilburet. Jeg er så innmari lei av å dra ut alt av buret for å tørke det hele tida. Jeg så ikke at det var så små størrelser, men da skal jeg sjekke nærmere. Nå blir jeg så usikker altså, men tørker din matte fort eller? Ullpledd fra forsvaret er tydeligvis tingen. Jeg får forhøre meg om noen vet om utsalg her jeg bor, for jeg vet ikke om noen. Liggeunderlag fra Biltema høres kjekt ut. Skal sjekkes ut.:) Jeg finner forsvarets ullpledd til salgs på nett og med porto er jeg oppe i 300 kr, er det billig det da?
 11. Forsvaret har ikke lagerutsalg her dessverre, for de teppene har jeg hørt er bra. Baderomsmatter derimot, det skal jeg alltis klare å finne. Fretex har jeg tilgang til. Men våt sauelukt i bilen er jeg skeptisk til altså. Har funnet frem de vetbed teppene jeg har og skal prøve det først tenkte jeg. Det var et kjekt dekken! Jeg har hatt høy prinsefaktor med vetbed, hundeseng og BOT minifilt og en bitteliten varmeflaske i bilburet, men det var til snusfornuftige Sølve. Knerten skjønner dessverre ikke at det er bedre å være tørr enn våt.. Så nå må jeg tenke nytt. Lurt! Er det forresten noen som har erfaring med Soggy doggy dørmatte? Jeg tror jeg så en kopi av den på Rusta til 125 kr.. Kan hende kopien hadde fungert helt fint..?
 12. Sånn type Ikea saueskinn? For det har jeg, men jeg synes det lukter litt sau når det er vått.. Og det bruker jo lang tid på å tørke eller? Som i ullteppe? Hvor kjøper du billig ull til å ha i hundeburet? Jeg er nemlig ikke villig til å donere noen av mine ullpledd. Den var jo kjekk, men dessverre alt for stor. Har skreddersydd bilbur med litt rare mål. Men jeg burde nok se etter noe med vanntett trekk over. Vetbed har jeg under senga i bilburet nå, har ikke tenkt på at det er varmt, men det skal jeg jammen sjekke ut. Takk for tips alle sammen! Tar gjerne i mot flere.
 13. Hva er et lurt underlag å ha i bilburet for en hund som elsker vann? Jeg har begynt å alltid ha med microfiberhåndkle for å tørke av det verste, men puddelpels tørker jo ikke i fei så han blir liggende våt i bilburet. Jeg alltid hatt en bomullsengen i bilburet, men jeg ser den ikke er egnet for den trekker bare til seg vann og tørker utrolig sakte. Jeg kan tenke meg at det på sikt kan bli hudproblemer av å ligge våt i våt seng.. Så jeg må ha noe som enkelt kan vaskes og byttes ut, men helst er litt mykt. De siste 9 årene hadde jeg en hund som gikk store omveier for å være sikker på at han ikke ble våt på bena, så dette er jammen en ny problemstilling for meg.
 14. Åå! Hun er skjønn! Jeg synes ikke det var lenge siden Knerten var en bitteliten Knert, men nå er han er stor hormonell slamp på 4,4 kg. Bestekompisen hans er en toy på 3,4 - da snakker vi liten hund synes jeg