Gå til innhold
Hundesonen.no

Whoopsis

Medlemmer
 • Innholdsteller

  1,440
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Days Won

  2

Whoopsis last won the day on 30. Desember 2013

Whoopsis had the most liked content!

Nettsamfunnsomdømme

2,093 Excellent

2 følgere

Om Whoopsis

 • Rang
  Husvarm
 • Bursdag 08/06/1992

Profile Information

 • Kjønn
  Kvinne
 • Bosted
  Oslo
 • Hunderase
  Ekte blanding, kelpie og dalmatiner

Nylige profilbesøk

9,873 profilvisninger
 1. Norsk Vinner 2017 (D4A)

  Skal en tur for å se på lydigheten på lørdag. Er det noen som har ekstra startnummer?
 2. Jeg selger også plassen min, så her kan tre heldige få reise sammen! Tror det blir et kjempebra kurs [emoji2]
 3. Student 2015-2016

  Å, ikke si sånn a! Jeg begynner å helle mot å ta en phd, og prøver å kartlegge hvor hard hverdagen til phd-studentene på huset egentlig er. Dør man? Har man litt fri på kveldene og helgene? Er det så gøy som det høres ut? Blir man forsker for life, eller kan man lure seg ut i industrijobber? Tenk om man ikke får det til. Uæ.
 4. Podcast!

  Og når dere har hørt ferdig Serial og Undisclosed må dere så klart fortsette med Truth and justice! Nok om podcast om samme sak, der hosten diskuterer episodene til Undisclosed og tar i mot lytterspørsmål. Tar seg veldig opp utover i sesongen, og man får høre intervjuer med et par karakterer man har hørt om gjennom de andre podcastene, men ikke hørt noe fra tidligere. Han drar også inn flere eksperter, og etter hvert dukker det opp noe nytt bevismateriale. Spennende..! Ellers sverger jeg til Tusvik og Tønne (<3) og Lørdagsrådet i tillegg til en del av de nevnt over. Liker P3 Dokumentar, The American Life og Invisibilia, og når jeg får Harry Potter-abstinenser må jeg ta en liten tur innom MuggleCast..
 5. Student 2015-2016

  Jeg har ikke tatt den enda, men om det blir den så blir det 20 dagers feltarbeid i Spania (starter med det som er lettest å forklare ). Blir en veldig fin blanding mellom å finne ut hva slags miljø det man ser på er, og å sette det inn i et større bilde for å forstå hva som har skjedd i området over tid. Det er to oppgaver, der den ene er mer lokal mens den andre ser på det regionale systemet. Litt mer spesifikt så skal vi kartlegge en klinoform, som er en avsetningsform i et delta. Ulike deler av klinoformen viser til ulike miljøer (over/under vann, som igjen deles opp i mange ulike facies. Har det rent en elv der, har det vært vegetasjon der, på hvor stort dyp er man..). Og så ser man på hvordan disse klinoformene ligger i forhold til hverandre, og ut i fra det kan man finne ut hvordan havnivået har endret seg, hva slags type delta dette er og sånne type ting. Det blir på en måte som å rekonstruere hva som skjedde for mange millioner år siden. Den samfunnsnyttige (det spørs vel kanskje litt hvem man spør..) delen av dette er å kunne anslå hvor man kan finne sanden, og hvordan disse sandpakkene ligger i forhold til hverandre.
 6. Student 2015-2016

  Fritid? Skal man ha fritid som student!? Jeg har kanskje funnet meg masteroppgave. Skal tenke litt på det, men jeg tror det blir kjempespennende! At ikke alle vil bli geologer...
 7. LP-kurs på dagtid i Drammen

  Og kanskje noen helgekurs....?
 8. Pim sitt andre kull

  Denne gangen skal vi klare å komme på besøk..! Lykke til med paringen!
 9. Rallytråden!

  Jeg hadde tenkt meg dit, men glemte påmeldingsfristen..
 10. Topptur-hund

  Jeg går en del toppturer på vinterstid (randonee), og jeg ville absolutt gått for en hund som er minimum 55 cm høy, ikke for tungt bygget, glad i å løpe, grei å ha løs og som er komfortabel med en viss radius. Av mine hunder er dalmatineren en tilnærmet perfekt toppturshund, hun er akkurat passe høy, lett i kroppen og får ikke panikk om jeg ligger litt foran henne i nedkjøringene (stopper selvfølgelig å venter på henne, og kjører litt saktere når hun er med enn når jeg ikke har med hund). Minusene er at hun er litt tynt pelset og har litt lett for å få såre poter. Skadeaspektet ved å ha med hund på topptur er absolutt noe å tenke på, både med tanke på belastningsskader når man kjører ned og faren for kutt fra stålkantene. Derav kjekt med en hund som naturlig holder litt avstand.. Personlig ville jeg ha lempet litt på kravet om god pels, og gått for korthåret vorsteh, dalmatiner eller en av setterne. Da må man ha med litt ekstra bagasje til overnattingsturene, men et godt dekken og et foret jervehi bør gjøre susen. (Om ikke det finnes en bedre pelset rase over 55 cm som elsker å løpe fort og garantert kan gå løs? Jeg kommer ikke på noen i farta..) Edit: Eventuelt kan man kjøpe en liten hund som lett får plass i sekken på vei ned. Kjenner til en som har gått for den varianten også (om ikke helt frivillig, men det funker!).
 11. Kjøkkenleverandør

  Det tror jeg stemmer på en prikk! (Men IKEA har ikke riktige fronter..) Hvilke fronter har dere? Gammelt? I og med at du nevnte det ikke oste kvalitet.. Det er jo et ganske dårlig tegn. Håper deres er et lite unntak!
 12. Kjøkkenleverandør

  Er det noen flere som har erfaring med kjøkken fra KVIK? Hadde i utgangspunktet tenkt å kjøpe fra HTH, men så fant jeg akkurat den typen front jeg vil ha hos KVIK.. Av det jeg har klart å google meg til er kjøkkenene fra KVIK vanskelige å sette opp (ingen god bruksanvisning) og litt dyrere enn HTH. Kvaliteten virker å være tilnærmet lik?
 13. DeepEyes kull VI *versjon tre*

  Gratulerer så masse med et superfint kull! Det blir innmari spennende å følge gjengen videre!
 14. Student 2015-2016

  Det deles ut en oversikt over tilgjengelige oppgaver, og innen en viss frist leverer man en liste med de oppgavene man ønsker i prioritert rekkefølge. Er det flere som har samme oppgave som førsteprioritet avgjør karakterene fra høstsemesteret (tror jeg).
 15. Hva slags saueskinn bruker dere? Ekte eller etterlikninger?
×