Gå til innhold
Hundesonen.no

tulip

Medlemmer
 • Innholdsteller

  4,968
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Days Won

  11

tulip last won the day on 25. Januar 2014

tulip had the most liked content!

Nettsamfunnsomdømme

4,469 Excellent

Om tulip

 • Rang
  MsVinegar

Profile Information

 • Kjønn
  Kvinne
 • Hunderase
  Grand Danois x 1

Nylige profilbesøk

13,539 profilvisninger
 1. Er du en prepper?

  Optimist. Det meste er opptint etter 48 timer ved stappfull fryser, og etter 48 til har maten romtem. Mye god hundemat da
 2. Er du en prepper?

  Jepp, vet det, og som sagt det har jeg ikke nok av. Dog har jeg jodtabletter..
 3. Er du en prepper?

  Det eneste jeg sånn sett mangler er alternativ oppvarming (ved/gass) og nok vann. Men om vinteren har man snø og om sommeren er det nok vann i området her. Og jeg kan flytte meg og bikkja til annet og bedre husrom ved krise. Men ja, jeg er vant til å være forberedt på mindre kriser som varer mer enn et døgn, så jeg har alltid et lager av mat til meg og husdyr.
 4. Sår på halen til besvær!

  Tro meg, det funker som gull og har reddet tusener av GD (og andre raser seff) fra å amputere. Lykke til med Nitro!
 5. Sår på halen til besvær!

  Det kan være at du må ha antibiotika siden såret nå er betent, men ellers er dette beste måten å holde en hale ned sår i ro samt gi det nok luft : http://www.greatdanelady.com/articles/mending_a_tail.htm
 6. https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=732603020282049&id=181737262035297&anchor_composer=false
 7. Hvordan kler du deg når det er kaldt ute?

  Ta med et sitteunderlag av tova ull å stå på! Det hjelper enormt å isolere vekk bakkekulda, og om det er glatt suger ulla seg fast og du slipper å gli hit og dit. Ellers, for tørr kulde er det ingenting som slår skaller med sennagress, man kan gå barfot i mangeogtjue minus.
 8. De har hund(er) som søker (lukter etter ) rotter/mus og veggedyr, men har aldri hørt at de lar bikkja jage og fange skadedyret.
 9. Ribbein av elg?

  Jeg gir bare elgribben av kalv/ungdyr, fra eldre dyr splintrer de seg mye og ender med oppkast ( galle og beinspliter) dagen etterpå.
 10. Hundehår i vaskemaskinen

  For de som ikke kan/vil ha tørketrommel er det best om man rister (korthåret) eller støvsuger (langhåret) hundehårsting før de vaskes. Etter vask tar man en runde med skylling av tom maskin, så vasker man jeans el hardt stoff, dette vi slå løs hår som ligger bak trommelen.
 11. Lawsuit - Acana/Orijen

  En 4 år gammel ku har produsert melk i to år. Det er sinnsykt dårlig økonomi i å fore opp en kalv i to år for så å bare la den produsere i kun to år etter det! Selvsagt er snittalder for slakt/død lavere enn forventet produksjons/leve alder, sånn er det med det meste. Norges eldste produserende ku er 14 år gammel. Jeg vet ikke om hun skal/er inseminert dette året.
 12. Lawsuit - Acana/Orijen

  Melkekyr sendes ikke til slakt fordi de er gamle før i 10-12 års alder, de som sendes tidligere er pga fødselsskader, jurbetennelser og dårlig gemytt. Alder er altså ikke årsaken til slakting, men produksjonsverdien. "Mitt" kufjøs (er avløser for geit og kyr) fikk kraftig S Aureus angrep i høst, 14 dyr ble smittet og 10 av de måtte sendes, alle under 6 år. De 4 som berga juret var alle over 8, tre av de har nå kalvet og er i full produksjon og vil insemineres på nytt. Eldste kua er 12, skal ha sin siste kalv nå i påska. Hun produserer godt, men begynner å slite med humøret og skal få slippe etter en siste sommer på Sætra.
 13. Jeg har hatt hund som lemlestet andre om de kom løs bort til oss om jeg ikke klarte å forhindre det. To stykker ble virkelig stygt skadet, fordi eiere ikke hadde kontroll på sin løse hund og heller ikke turte å steppe inn i kampen for å få sin hund vekk. Han hadde ofte munnkurv på som sikring, men folk kunne finne på å la sin hund komme bort likevel, for min kunne jo ikke bite med munnkurven på.. Alt ble bedre når Zugo kom til, en GD som sperrer tilgangen skremmer både folk og bikkjer *ler* Zugo og Oabba var løse overalt så og si bestandig, jepp jeg brøt båndtvangen som om den ikke fantes. De holdt seg nær og brøt aldri en kommando. Biiga derimot har elendig lydighet, elendig impulskontroll og mye jakt. Hun jager sau, er uhøflig mot andre hunder og vil hoppe opp på folk om de viser tegn til å hilse. Så hun er så og si aldri løs.
 14. Fôr med lav prosent protein.

  Umulig? Det er bare å google, så finner man gode norske svar på hva ordene i innholdsfortegnelsen betyr. Uavhengig om det gjelder hundemat, kosmetikk eller Toroposen.
 15. Fôr med lav prosent protein.

  Omsettelig energi og %av innhold er to forskjellige ting. Omsettelig energi fra hønsefjær er lavt, men protein% kan være høy likevel.
×