Gå til innhold
Hundesonen.no

tulip

Medlemmer
 • Innholdsteller

  4,977
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Days Won

  11

tulip last won the day on 25. Januar 2014

tulip had the most liked content!

Nettsamfunnsomdømme

4,478 Excellent

Om tulip

 • Rang
  MsVinegar

Profile Information

 • Kjønn
  Kvinne
 • Hunderase
  Grand Danois x 1

Nylige profilbesøk

13,643 profilvisninger
 1. At det kan være stoffer i belgfrukter hunder ikke tåler er en sak, men når jeg så oversikten over rasene det var innmeldt DCM diagnoser på, så var de fleste kjente for hjertesykdom... Det står heller ikke noe om ev slektskap mellom individer, ei heller hvor lenge de har gått på kornfritt, eller hvilke merker det var snakk om. Selv anbefaler jeg å unngå/være forsiktig med de som inneholder erter, da så mange hunder får gass/løs mage av det. Linser virker lettere fordøyelig, og potet har ikke vært et issue i så måte.
 2. tulip

  Hannhundbråk

  Går det ikke å reise UT av byen de gangene han må løpe løs? Ev begynn å sykle med han, så han får mer fart i bena. Gå tidligere/senere en vanlig. Jeg har hatt bøllehund selv, og selv i veldig hundetett område klarte vi stort sett å gå tur uten å treffe på andre hunder. Min gikk aldri løs da, men han var meget veltrent fordet.
 3. tulip

  Hannhundbråk

  Enkelt, slutt å ha han løs med hunder du ikke VET er greie med andre hunder, uansett kjønn.
 4. Og jeg tror sokkene ville blitt for små til dine.. Jeg bestilte største str for endel år siden i håp om at de passet på bakbeina til mine GD, og det var såvidt de passet en dobertispe!! Kvaliteten var topp da, de holdt 3 vintre før sømmene begynte å ryke 🙂
 5. Vektmansjett er er av fast materiale for å holde vekta på plass, og det blir en konstant jevn belastning. Powerband er av ettergivende materiale, slik at belastningen blir ulik etter hvor mye hunden tar i/materialet gir etter.
 6. tulip

  Halsbånd/line i ringen.

  Jeg har brukt 1,5cm rundsydd lær halvstrup på Biiga, da ho får helt nella av de tynneste bånda. Aldri fått kommentar på det, selv om det skiller seg veldig ut fra de andre i ringen med tynne lær/nylonbånd.
 7. Vektmansjett; man legger ekstra vekt som belastning Powerband; man legger ekstra motstand som belastning
 8. tulip

  Hannhundeier- valg av betaling

  Nei, det er ikke urimelig. Vet flere oppdrettere/hannhundseiere som har slike avtaler. Så lenge man blir enige på forhånd dvs FØR parring, ser jeg på ingen måte at dette er til ulempe for tispeeier.
 9. Atte HÆ??? Burpels er endret genetisk for å SE penest mulig ut, ikke for å være varmest mulig. DET har naturen klart å fikse selv uten innblanding fra mennesker.. Spør folk fra urbefolkning om skinnene de bruker både for å kle varmen inne/ute om fangstmetoder har hindret bruk av skinnet, jeg vil tippe du får et resonnerende nei til svar. Det kastes utallige TONN med helt flotte skinn årlig i Norge, fordi det ikke er nok folk som vil bruke skinn/pelsklær. Hilsen stolt eier av både fottøy, bukse, jakke, kåpe, lue og votter av naturpels.
 10. tulip

  Er du en prepper?

  Optimist. Det meste er opptint etter 48 timer ved stappfull fryser, og etter 48 til har maten romtem. Mye god hundemat da
 11. tulip

  Er du en prepper?

  Jepp, vet det, og som sagt det har jeg ikke nok av. Dog har jeg jodtabletter..
 12. tulip

  Er du en prepper?

  Det eneste jeg sånn sett mangler er alternativ oppvarming (ved/gass) og nok vann. Men om vinteren har man snø og om sommeren er det nok vann i området her. Og jeg kan flytte meg og bikkja til annet og bedre husrom ved krise. Men ja, jeg er vant til å være forberedt på mindre kriser som varer mer enn et døgn, så jeg har alltid et lager av mat til meg og husdyr.
 13. tulip

  Sår på halen til besvær!

  Tro meg, det funker som gull og har reddet tusener av GD (og andre raser seff) fra å amputere. Lykke til med Nitro!
 14. tulip

  Sår på halen til besvær!

  Det kan være at du må ha antibiotika siden såret nå er betent, men ellers er dette beste måten å holde en hale ned sår i ro samt gi det nok luft : http://www.greatdanelady.com/articles/mending_a_tail.htm
 15. https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=732603020282049&id=181737262035297&anchor_composer=false
×