Gå til innhold
Hundesonen.no

tulip

Medlemmer
 • Innholdsteller

  4,959
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Days Won

  11

tulip last won the day on 25. Januar 2014

tulip had the most liked content!

Nettsamfunnsomdømme

4,455 Excellent

Om tulip

 • Rang
  MsVinegar

Profile Information

 • Kjønn
  Kvinne
 • Hunderase
  Grand Danois x 1

Nylige profilbesøk

13,164 profilvisninger
 1. Fôr med lav prosent protein.

  Umulig? Det er bare å google, så finner man gode norske svar på hva ordene i innholdsfortegnelsen betyr. Uavhengig om det gjelder hundemat, kosmetikk eller Toroposen.
 2. Fôr med lav prosent protein.

  Omsettelig energi og %av innhold er to forskjellige ting. Omsettelig energi fra hønsefjær er lavt, men protein% kan være høy likevel.
 3. Fôr med lav prosent protein.

  Man kan ikke regne % likt i tørrt og vått/rått, da de har helt forskjellige tørrstoffinnhold. Med VOH skal man minst doble protein% for å sammenligne med tørrt, da VOH har ca 35% tørrstoffinnhold mens et tørrfor har ca 90% . Så 15% protein i VOH er minst 30% protein i et tørrfor.
 4. Akkurat nå, desember

  Det å vente på tur/lov til å ete ER naturlig, i ulve/villhundflokk vil det alltid være noen med høyere rang som eter først. De andre må pent vente på tur, og prøver de seg får de jaggu høre det. Samme finner man i mange andre arter. Å vente på mat er jaggu meg noe av det mest naturlige vi lærer/opprettholder hos hunder.
 5. Anskaffelse av Dobermann

  Pøh, de fleste dør AV det, ikke med det. Det er ikke uten grunn at hverken den svenske eller norske RAS har med levekårsundersøkelse, eller opplyser om snittalder og %vise dødsårsaker... DNA testene er bare en liten bit av arvegangen, det er mange hunder som har dødd av hjertesvikt/DCM til tross for å ha vært negativ på både den tyske og den amerikanske testen. Det viser at man har ikke funnet de dominante genene, kun noen av bitene i hele pakka.
 6. Flådd hund funnet

  Jeg hadde et skinn som var mye svart i, en brei ål over ryggen, hele halen unntatt tuppen og godt opp på bog/lår. Rødfargen var også veldig mørk, veldig uvanlig i dette området.
 7. Det mange som går MH/FA glemmer, er at man ikke MÅ leke under skuddmomentet. Hunder som ikke er lekeglade har en mer ekte reaksjon om man beveger seg istedet. Jeg gikk stram nazimarsj på ene og en mer løssluppen hønsegang med et gresstrå på den andre, for bikkja fantes ikke interessert i trad lek med fille el. Dommere lo seg skakk, men det funka fjell for oss.
 8. Furry Paws - hundeoppdrett- og treningsspill

  Folk vil jo fullføre Achievements fortest mulig, derfor gir de bort valper... Fått mange GODE valper helt gratis. Øh, må sjekke... Nei, hun har dessverre ikke det. http://www.furry-paws.com/litter/pup/2210142/13888711
 9. Flådd hund funnet

  Jeg flådde og garva 9 reveskinn ifjor vinter og skrotten fikk fuglene. Skinna ble solgt på marked, fikk greit betalt. Jeg flådde over 400 kji, og garva/tørka rundt 250 av de skinna. Resten ble kasta til reven. Skrottene fikk bikkja. Skinn/lær/pels er det mange som vil ha, de færreste samler på de men lager bruksgjenstander av de.
 10. Furry Paws - hundeoppdrett- og treningsspill

  Hihi, jeg har stort sett grabba med meg de gratisvalpene jeg, nå driver jeg og parrer de slik at jeg får mest mulig egenavlet til 175/200 målet. Jeg har tib mastiff valp om du vil ha?
 11. Billig vs dyr hundemat vg +

  Alle tørrfor har rundt 10% vann i seg, ellers hadde det vært stein...
 12. Fargebetegnelse?

  Piebald. Dvs hunden har minst et allel av den mest dominante hvitfaktoren i genet S. Alle andre betegnelser er fancy fargebeskrivelser tilknyttet enkeltraser/rasegrupper, og betyr som regel noe helt annet enn den genetiske koden tilsier.
 13. Valpepriser - kan de forsvares?

  Og ikke for å glemme at det virker som om det har gått sport i å ikke erstatte/tilbakebetale for feil/mangler (sykdom) som dukker opp på valpen etterhvert som den vokser til. Selvsagt kan ikke en oppdretter forutse alt, men når hunden man har bet 15-25 lapper for må avlives innen ett år pga feks underutviklede nyrer og oppdretter svarer at man burde hatt livsforsikring på bikkja, ja da blir jeg rystet. Og dette gjelder ikke bare nye i gamet, jeg ser at flere og flere "old-timere" har sluttet med erstatninger.
 14. Billig kjøtt?

  Men er du sikker på at han trenger så mye? Og hva kostet det ( har ikke sett de norske prisene) ?
 15. Billig kjøtt?

  Hva med å se på MeatLove? Kokt/frysetørket, høy kjøtt andel. Yukon Hundeutstyr er importør.
×