Jump to content
Hundesonen.no

Pellus

Medlemmer
 • Content Count

  8
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About Pellus

 • Rank
  Nykommer

Profile Information

 • Hunderase
  Blanding

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Hei! Har noen av dere robotstøvsuger? Hvordan er de med hundehår? Jeg ønsker meg veldig en robotstøvsuger, men har en hund som røyter veldig mye, og kommer alltid til å ha hund i hus. Gjerne fortell om merke du har og om det er verdt det ?
 2. Hei! Jeg leter etter ny sele til hunden min. Han har sånn pels som blir flokete med en gang han har på halsbånd eller sele. Leter derfor etter noe som er litt skånsomt mot pelsen, og god å ha på. Har sett litt på Hurtta Dazzle selen. Har dere noen gode tips?
 3. Hei! Har funnet ut at jeg må etterhvert finne et annet yrke. Kom over et studie som het dyrlegesekretær fra fagsenteret. Er det noen som har erfaringer med dette? Når jeg har lest på nett har jeg enten sett kjempe positive tilbakemeldinger, eller negative. Det er jo et relativt dyrt studie, så kjedelig å bruke penger på noe som egentlig ikke er noe. Vil gjerne høre om noen har noen erfaringer ?
 4. Pellus

  Hovawart

  Tusen takk for fine svar liker beskrivelsen av rasen!
 5. Pellus

  Hovawart

  tusen takk for utfyllende svar jeg ønsker ikke å drive med noe hhundesport, ønsker meg en ordentlig god turkompis! Er det sånn at de trives best alene? Jeg har en hund fra før, og ønsker at de skal få mye glede ihverandre! Og er det sånn at de kan gå løs, eller løper de etter alt da? Huff, ble mye mas nå..
 6. Pellus

  Hovawart

  Takk for svar vil gjerne høre eenda mer
 7. Pellus

  Hovawart

  Hei! Jeg har begynt å kikke litt på hovawart, og synes dette er en spennende rase. Er det noen her inne som har lyst til å fortelle litt om hvordan de er å leve med, og hvordan hverdagen er med disse? Går de godt overens med andre hunder, eller er det en del samkjønnsaggresjon på de? Og er det en hund som vil trives med lite mental trening og mye tur, eller trenger de en del mentalt i tillegg til tur? Dette ble masse spørsmål, men håper noen kan svare :)
×
×
 • Create New...