Jump to content
Hundesonen.no

Meg

Medlemmer
 • Content Count

  3654
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  21

Meg last won the day on January 28

Meg had the most liked content!

Community Reputation

5166 Excellent

2 Followers

About Meg

 • Rank
  Vanedyr

Profile Information

 • Hunderase
  Siberian Husky

Recent Profile Visitors

12107 profile views
 1. Meg

  Samojed vs Finsk Lapphund

  Det er jo to ganske ulike raser egentlig, uten at jeg kan veldig mye om finsk lapphund. Men kontakt ulike oppdrettere av de to rasene, og nevn gjerne at du vurderer disse to. Det kan være mye lyd i samojeder også.
 2. vedtaket går kun på oppdrett og oppstalling, og ikke selve formålet med oppdrett av disse fuglene. Det er formålet med oppdrettet jeg reagerer på.
 3. Fint for dem at de får fortsette virksomheten sin, siden jakt og trening på utsatt fugl er så viktig for dem, men jeg stiller fortsatt spørsmål ved om dyrevelferden til de utsatte fuglene er ivaretatt.
 4. hvis du allerede er autorisert dyrepleier er det jo ingen grunn til å ta disse kursene? Du har jo en utdanning som virker mer solid og seriøs enn dette nye fagsenteret sitt opplegg er- med forbehold om at jeg kun har lest om kursene deres på nett. Da er det bedre å søke deltidsjobb - tenker jeg da
 5. Meg

  Kles"kode"

  jeg har (bruksavlet) siberians og stiller i olabukse eller turbukse, og en genser som passer for dagen Veldig glad for det. På NV tok jeg på meg en svart bukse da og en litt finere bluse. Til TS: ikke bruk en farge som gjør at du går i ett med hunden
 6. Meg

  Fra bølle til bestevenn

  jo, men GRUNNEN til at de reagerer kan da være ulik, og det vil da påvirke hvordan man jobber med problemet, tenker jeg. Uten å være ekspert innen temaet.
 7. Meg

  Fra bølle til bestevenn

  Men - en border som utagerer på ting i bevegelse, er vel ikke helt det samme som dette? Borderen jeg hadde en del med å gjøre for ca 25 år siden utagerte også på biler, sykler og joggere. Ved et tilfelle bet den en jogger i benet. For denne var det gjeterinstinkt og frustrasjon, ikke frykt, som lå bak. På den tiden var det helt innafor å be hunden kutte ut det der, og han sluttet med dette (men det var ikke snakk om å TA fysisk i hunden, eller noe sånt). For Iris mener de vel utagerer på grunn av annet enn gjeting?
 8. Fjernet en jursvulst på en tispe. Den var godartet.
 9. Meg

  Fra bølle til bestevenn

  Fin film Men jeg skulle gjerne sett treninga FØR dere kom så langt
 10. Meg

  Fra bølle til bestevenn

  Få høre om dem! Få se klipp!
 11. Meg

  Fra bølle til bestevenn

  Jeg er skuffet. Rett og slett. Over NAS. Dette er en helt overdrevet reaksjon fra dem. Det samme gjelder Hun om Hund. Har hatt stor respekt for dem som er medlemmer av NAS og hun om hund, men nå er jeg rett og slett skuffet. Når de går så hardt ut forventer jeg at de kommer med "gladhistorier" om hvordan de har snudd hunder med issues som dette kun ved bruk av positiv trening som de kaller det.
 12. Meg

  Fra bølle til bestevenn

  https://grosaugerud.wordpress.com/2020/01/21/du-skal-ikke-tale-sa-inderlig-vel/?fbclid=IwAR3Oto0x7d597T09yScwvqPzx53x5k-U39NBs6bECTDJCk0GEc2H8UE1e9M
 13. Meg

  Fra bølle til bestevenn

  Jeg tror det er forskjell på å jobbe med en "enkel hund", og lære den nye ting, enn å jobbe med en problemhund med issues. i teorien, nei, men i praksis? Kanskje.
 14. Meg

  Fra bølle til bestevenn

  Hvor mange av dem som er kritiske til metodene har trent problemhunder og lykkes tro? Jeg har ikke det. Dermed er jeg ikke helt kvalifisert til å mene så mye om metodene som er valgt.
 15. Meg

  Eierskifte

  det har nok ikke noe å si om hunden ble overtatt gratis Hvorfor tror du at de nye eierene ikke er i stand til å finne nye, gode hjem til valpene? Kan du heller tilby deg hjelp til å finne nye hjem? Vær klar over at HVIS du tar hjem hunden, kan du selv risikere å måtte betale dem for hundepass og for ekstra utgifter i forbindelse med valpekullet. Det er jo ikke akkurat lite tidkrevende å ha et valpekull. Vanligvis får hannhundeier ved planlagt avl betalt en viss sum per valp, eller pris tilsvarende en valp avh av kullstrl. Tyvparring er jo noe annet egentlig da.
×