Meg

Medlemmer
 • Innholdsteller

  3,048
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Days Won

  1

2 følgere

Om Meg

 • Rang
  Vanedyr

Profile Information

 • Hunderase
  Siberian Husky

Nylige profilbesøk

9,958 profilvisninger
 1. Har akkurat spist lunsj i en park i Oslo. Hundeklientellet i parken: en fralle som snorka, prusta og peste så jeg kunne høre den på lang avstand. En mops (den kunne jeg bare høre pruste og pese akkurat da den gikk forbi). En cavalier King charles spaniel (så nå fin og frisk ut på avstand) og en liten hund som halta på et bakbein (kne?)
 2. apropos utseende- skal ærlig innrømme at jeg er litt glad for at vi ikke har svart/hvite siberians hos oss. Jeg tror vi får litt færre useriøse henvendelser nettopp pga av det, selv om vi har fått henvendelser som nevnt; "har dere svart/hvit husky med blå øyne".
 3. helt sant men det er i hvertfall ikke bedre nå
 4. et flust av siberians heter Arya, Sansa, Nymeria, Jon Snow, Stark, Ghost osv...
 5. litt for tidlig på dagen- den tok jeg ikke?
 6. dessverre. ED: legger til: Da vi hadde kull var det flere som sendte mail om "har dere svart/hvit valp med blå øyne". Og en oppdretter som baserer seg på salg til familier, har hovedsaklig valper av den fargen. De ligner jo ikke veldig på ulv da, men er jo pene.
 7. Mange med polarhunder i hedmark- ser du litt sørover til oppland og oslo-området (ikke såå langt unna) så er det ennå flere. NAMK har vel en del aktiviteter på denne kanten av landet også. Utenfor Hamar, Gåsbu, er Norges eneste hundekjørerarena. Her er det både løyper for sprint, mellomdistanse og langdistanse, og en del kjører med renrasede polarhunder (men de med blandingshunder er ok folk de også altså ) . Konkurransene som går der er stort sett sprint og mellomdistanse. Vet NAMK har kjørt malamute-tester i løypenettet der.
 8. ja dessverre- ganske vanlig holdning blant dem som er ny med rasen "det handler bare om gjensidig tillit og respekt" "det er bare å trene nok" (det finnes jo siberian som kan gå løse da, men det er unntaket, ikke regelen. Og selv dem stoler man ikke på i nærheten av sau.)
 9. Ganske trist Huskyens store ulempe er utseendet. Det er vakre hunder... men egner seg ikke for alle... men rasen har blitt mer populær ,og noen oppdrettere fokuserer så og si kun på utseende, andre avler en fargekombinasjon og promoterer dem som familiehunder. Jeg tipper vi ser et økt antall siberians på 1-2 år som "omplasseres til noen som kan gi den det den trenger". Og så håper jeg vi ikke leser mange "siberian husky drepte 10 sau" fordi noen som har fått rasen tror det bare er å trene dem, så får de kontroll over jaktinstinktet..
 10. med den kommentaren så bidrar du ikke til et bedre debattmiljø i såfall
 11. Jeg liker august! Kaldt nok til å trene hund på morran/kvelden, varmt nok til sommerfølelse på dagtid. Det regnværet som er nå om dagen er litt unødvendig da
 12. Norge er så hundevennlig...
 13. *lusker ut av tråden og kommer tilbake når noen har lyst å diskutere på et annet nivå* Neida. Det er bra folk engasjerer seg i ting som ikke er bra. Men info som kommer fra en organisasjon som har lyst å forby all aktivitet med dyr, er og blir jeg alltid skeptisk til. JEG synes ikke det er greit at hunder holdes under kritikkverdig forhold. Sånn sett er det bra med fokus på sledehundhold. Og det vlil det også bli i Norge når mattilsynet har sine tilsynsrunder. Og det har eg litt større tiltro til.
 14. Jeg har nok lest mer enn du tror av og til kan det være lurt å ikke bare anta hva motdebatanten vet og ikke vet, eller her, har lest eller ikke har lest Men tilbake til tema: PETA mener at all hundekjøring bør forbys, fordi det er mishandling.