Gå til innhold
Hundesonen.no

Meg

Medlemmer
 • Innholdsteller

  3,582
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Days Won

  14

Meg last won the day on 18. Mars

Meg had the most liked content!

Nettsamfunnsomdømme

5,061 Excellent

2 følgere

Om Meg

 • Rang
  Vanedyr

Profile Information

 • Hunderase
  Siberian Husky

Nylige profilbesøk

11,450 profilvisninger
 1. Meg

  Finnmarksløpet 2019

  Alle er vel ikke enige innad i miljøet.
 2. jeg bruker "sporselen" til non-stop (y-sele). Eller lignende fra seleverkstedet og Huken (har fra alle disse leverandørene)
 3. Kan du ikke ha henne i en avgrenset del av huset når du er hjemme, slik at hun ser dere, men ikke er i kontakt med barnet?
 4. artikkelforfatter mener at de i byen ikke forstår noe som helst Det viser jo bare at artikkelforfatteren er litt sneversynt. "Mye av den voksende konflikten mellom by og land bunner i en manglende forståelse blant en velfrisert bybefolkning for at folk på landet faktisk bruker naturen, de har den ikke bare til pynt" Det blir litt vel svart/hvitt
 5. Og jeg som trodde at motstanden mot fiskeoppdrett skyldes 1) forurensing til havområdet i nærheten (og "død bunn"), 2) risiko for dårlig dyrevelferd 3) fare for røming og blanding med vill-laks. Men så skyldes det altså bare at de i byen ikke har peiling på noe som helst, og at de ikke forstår at fiskeoppdrettere ikke har fisk til pynt. Jeg trodde mye av motstanden mot vindkraft, foruten det faktum at de faktisk dreper en del fugl, var at det så stygt ut, og at mange av parkene eies av utenlandske interesser slik at kraften som produseres går utenlands. Jeg trodde også at det var slik at det da er de i nærheten (altså på landet) som er mest i mot disse parkene. Jeg tok visst feil. Det er såklart bare byfolk som er i mot vindkraft. Ofte snakkes det om at om det ble sett ulv i oslo , hadde pipa fått en annen lyd. Vel, det ER ulv innenfor Oslo. I Østmarka. Meningene om den er delte, men det er altså ulv i Oslo. En ting som er litt festlig er jo at mange som bor i by faktisk er oppvokst på landet. Men, med en gang de flytter til byen mister de nok alt som er av kunnskap, tusler ned på cafèen og tar seg en caffe latte. Eller kanske ikke.
 6. Meg

  Hannhundbråk

  jeg er kjip tror jeg. En hund MÅ ikke løpe løs om det betyr fare for uheldige situasjoner. Det er jo ikke noe gøy for han å bli plaget av andre hunder.. Da er jeg mer for å gå i parker på odde tider av døgnet, eller dra frem sykkel, joggesko e.l. Mulig jeg er preget av å ha hatt hunder som ikke kan gå løs i 15 år...men hunden kan ha et helt fint liv likevel. slipp den løs på trygge områder. for min del gjelder det inngjerdede områder. for din del- områder uten andre hannhunder.
 7. hvor er "sinna" smileyen? Uansett hva en mener om ulv, så er det jo totalt uakseptabelt. giftåte går ikke bare utover ulv heller.
 8. Meg

  Finnmarksløpet 2019

  de har oppdatert noe fra løpet via facebooksiden hans (eller rettere sagt facebooksiden for den nye kleskolleksjonen). jeg skulle ønske flere hundekjørere hadde mer om de firbente heltene på sine sider. Savner rett og slett mer fokus på hundene, og ikke bare kjøreren
 9. Meg

  Finnmarksløpet 2019

  ja det er hans hunder
 10. Meg

  Finnmarksløpet 2019

  handleren hans kjører da
 11. Meg

  Akkurat nå - Mars

  lunsjpause. Sjekker crufts for resultater på min rase, men de er visst i ringen nå.
 12. Meg

  Akkurat nå - februar

  facebook og rasehundfolk er rett og slett en dårlig kombinasjon. Det blir bare bråk og sure miner. Alt som kan misforstås, vil bli misforstått. Diskusjoner er egentlig best å ta face to face (sa hun, og skriver på et diskusjonsforum på nett )
 13. Meg

  Trekkhund og lydighetshund

  Omtrent alle (ok ikke alle) hunder kan læres opp til å trekke på tur, typ snørekjøring noen km eller mil nå og da. Og skal den kunne gå løs i skogen, så går en del av de typiske trekkhundrasene ut.
 14. Meg

  Valpegjengen 2019

  Vi har ganske lik smak mtp hund Men rent utseendemessig, og etter å kun ha møtt et eksemplar for mange år siden, er picard med på lista. Så lenge hundekjøring er min greie, er det nok husky det kommer til å gå i. Fredag får jeg vite om en jeg ønsker valp fra er drektig..
 15. Meg

  Valpegjengen 2019

  de kan du kjøre i samme spann på løp, sant?
×