Jump to content
Hundesonen.no

Meg

Medlemmer
 • Content Count

  3636
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  18

Meg last won the day on September 25

Meg had the most liked content!

Community Reputation

5115 Excellent

2 Followers

About Meg

 • Rank
  Vanedyr

Profile Information

 • Hunderase
  Siberian Husky

Recent Profile Visitors

11883 profile views
 1. anbefaler dem å sende inn dna-prøve av sin renrasede jakthund også. De bør ikke bli forundret om de får tilbake svar om at de har en hund som er dels chihuahua eller lignende. Ikke alltid de testene er til å stole på...
 2. Meg

  Setter skutt pga angrep på gås/fugl

  Mine hunder har heldigvis aldri kommet løs i nærheten av dyr. Jeg tar mine forhåndsregler. Men uhell KAN skje. En bekjent opplevde det- men traff heldigvis på en bonde med forståelse for at avogtil går ting ikke etter planen (det er her snakk om er bånd som røk). Det ble krav om erstatning. Men hunden fikk leve med krav om bedre sikring. Det har ikke skjedd igjen. Saken er at med regelverket vi har i dag trenger ikke hunden jage dyr for å bli avlivet. Vi er uenige. Det er greit.
 3. Meg

  Setter skutt pga angrep på gås/fugl

  Jeg oppfattet hele innlegget ditt som om du synes det er greit å avlive hunder som jager (eller er i nærheten av) husdyr og at man kan takke seg selv om det skjer. Tok jeg feil? Får håpe det ikke er du som en gang ved et uhell mister hunden din. Det kan nemlig skje den beste. Kjedelig om din hund da tilfeldigvis befinner seg i nærheten av husdyr og da blir skutt "for å forsvare sine egne dyr". Akkurat denne saken handlet om en hund som gikk løs selv om det er båndtvang. Mitt innlegg er mer generelt.
 4. Meg

  Setter skutt pga angrep på gås/fugl

  jeg tenker at "øye for øye" ikke alltid er nødvendig. En saftig bot? ja. Avlive hunden fordi eieren har tabbet seg ut? Nei. Har eier gitt blaffen? Vel, ta fra hen hunden.
 5. Meg

  Setter skutt pga angrep på gås/fugl

  forstår ikke hvorfor hunder har så liten verdi i samfunnet. Og ikke noe rettsvern. Ikke at jeg forsvarer at denne hunden gikk løs i båndtvangen, og at den plaget fuglene, men - om den hadde en and i kjeften hadde nok ikke anda vært uten skader..
 6. Meg

  Letohallen 9-10 november

  AJ! God bedring!
 7. Meg

  Letohallen 9-10 november

  Hvordan gikk det?
 8. Meg

  Akkurat nå oktober

  heldiggris! Hilsen de firbente ute i hundegården her
 9. Meg

  Erfaring med Islandsk Fårehund

  Jeg hadde en islandshund/islandsk fårehund, den ble 14 år gammel. Det var en hund med mye lyd... VI ble fortalt at vi kunne lære hunden å være stille. Det klarte vi ikke. Det var en smart, lettlært hund - ikke veldig krevende mtp aktivisering, en god tur om dagen og litt hjernetrim. Som jeg ser det er det med lyd den mest negative siden ved islandshunden, foruten lyd er det en veldig trivelig rase! Det sagt har jeg møtt islandshunder på gata i København. De var veldig stille, mente eieren. Min hund hadde i samme miljø nok laget mye lyd, så eieren snakket nok sant. Men et par år var vi på NISK spesialutstilling for å titte og det var en del hunder der som lagde en del lyd. Ta kontakt med flere islandshundeiere og hør hva de sier. Jeg har tross alt bare hatt EN hund av den rasen.
 10. Meg

  EDIT 1.oktober 2019

  kan heller ikke se bilder
 11. Meg

  Akkurat nå oktober

  hm. noen som vet hvor man kan få tak i fôrtønne i metall?
 12. Meg

  Dogweb - få opp nye prøveresultater

  så vidt jeg vet så går ikke det, så da må klubben spørre NKK
 13. Meg

  Smittsomt sykdomsutbrudd i Oslo

  da er vi i samme bås (var) eller involvert i noen forskningsprosjekter iaf
 14. Meg

  Smittsomt sykdomsutbrudd i Oslo

  Hun er forsker. Forskere kan ikke være veldig tydelige om de ikke har klare bevis. Det oppfattes nok som vagt.
×