Jump to content
Hundesonen.no

Meg

Medlemmer
 • Content Count

  3617
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  17

Meg last won the day on August 18

Meg had the most liked content!

Community Reputation

5105 Excellent

2 Followers

About Meg

 • Rank
  Vanedyr

Profile Information

 • Hunderase
  Siberian Husky

Recent Profile Visitors

11777 profile views
 1. Meg

  Akkurat nå, september

  fra facebook: sterkt innavla kull og mor er 12 år.
 2. Meg

  Smittsomt sykdomsutbrudd i Oslo

  leste i aftenposten at det var testet for parvo, og det var ikke påvist i de prøvene. Men man kunne likevel ikke utelukke parvo. Leste også at noen av hundene var vaksinert og andre ikke.
 3. Det går nå en del hest på beiter rundt om. Både i fjellet og på skauen (det forsvinner også noen- helt sporløst. så det er kanskje tobeinte som har sørget for det da). Hva slags konsekvenser tenker du ulv skulle hatt på Oslo vest som det ikke har i østmarka eller oslo øst? Det har blitt tatt hund av ulv innenfor Oslogrensa, dog ikke vestkanten. Hva som hadde skjedd om den så ut som hyene vet jeg ikke dog Men ganske mange er engasjert om flaggermus og de er det jo ikke alle som liker utseende på.
 4. Meg

  Akkurat nå, september

  kjempeide!
 5. Meg

  Akkurat nå, september

  du må begynne med hundekjøring. Da er snø i september en ønskedrøm. Neida. snø i november er kjekt.
 6. Meg

  Akkurat nå, september

  Hurra for høst og forhåpentligvis litt mer trekkhundvennlig temperaturer!
 7. Meg

  Hund og bil

  https://www.tv2.no/a/8488141/
 8. Meg

  Hund og bil

  Enig med Alvira, velg hvit bil! Solfilming på vinduene i varerommet hjelper veldig. Let til du finner en med vindu(er) som kan åpnes. De finnes men det er ikke mange av dem. Er ikke sikker på om alle typer har mulighet for oppvarming baki? Det er kanskje en fordel om man ikke har hunder som bor ute.
 9. oftest er det familiehunder er mitt inntrykk og det forsterkes ved å lese statistikken fra USA. men det er også hendelser der hunder på kjetting/i går har drept eller skadet mennesker. Dessverre.
 10. https://www.dogtips.co.uk/dog-statistics/ https://en.wikipedia.org/wiki/Fatal_dog_attacks_in_the_United_States Joda, det er en del hunder av samme type der. Men også andre...
 11. gratulerer! men, er det vanlig å ha dem på bord? Er de ikke mellomstore?
 12. Meg

  Hanner som kastreres unge

  mener jeg har sett sammenligninger av kullsøsken, som jo er mest relevant. Jeg fant ikke det i farta. .Men her er noen sammenligninger http://www.greysandstrays.com/uploads/6/1/0/6/61062155/amo_age_of_neutering_in_large-___giant-breed_dogs.pdf https://emlabradors.com/2018/06/why-you-should-not-neuter-or-spay-your-dog-until-at-least-5-years-old-or-never/ PS: jeg er ikke i mot kastrering, men jeg er i mot "qick fix" og rutinemessig kastrering av unge hunder.
 13. Meg

  Hanner som kastreres unge

  Det finnes mange studier som har tatt for seg negativ effekt av tidlig kastrering. Manglende kjønnspreg er et av dem. Studier har vist at hunder som kastreres tidlig vokser seg høyere (når man klusser med hormonsystemet så tidlig så klusser en også med hormoner som kontrollerer vekst), har høyere forekomst av leddlidelser (pluss også ligamentskader), og også økt forekomst av enkelte kreftformer (kastrerte hanner får såklart ikke testikkelkreft da). Dette gjelder for hanner og tisper. Her er noen linker https://www.ucdavis.edu/news/early-neutering-poses-health-risks-german-shepherd-dogs-study-finds/ https://www.avma.org/News/Journals/Collections/Pages/AVMA-Collections-SpayNeuter.aspx
 14. Meg

  Akkurat nå august

  Fordelen med å drive med hundekjøring: Hurra, det er høst
 15. Meg

  Akkurat nå, juli

  valp i kjøreavstand skal vel ofte godt gjøre seg? Send mail til ulike oppdrettere, det ville jeg gjort.
×