Jump to content
Hundesonen.no

Shokata

Medlemmer
 • Content Count

  872
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  8

Shokata last won the day on July 2

Shokata had the most liked content!

Community Reputation

896 Excellent

About Shokata

 • Rank
  Pirrevirr

Contact Methods

 • Website URL
  www.hoppedill.weebly.com

Profile Information

 • Hunderase
  Hoppedill

Recent Profile Visitors

1838 profile views
 1. Shokata

  Hundepass i september

  Ikke umulig at hun kan campe hos oss 😊 Skal sjekke turnus og alt annet praktisk.
 2. Shokata

  Overholder dere "Forbudt med hund" ute?

  Jeg vil tro de har søkt om å få lage denne løypa, og at den ikke er til hinder for annen ferdsel. Det er jo null problem å etterkomme regelen deres da (uavhengig av om den er lovlig eller ei). Mer interessant å vite om barn på sykkel ikke har lov til å bruke den (som et eksempel). Det står jo i og for seg at man ikke får være der uten rulleski... men igjen; lovligheten osv osv.
 3. Jepp, jeg om det Jeg finner det nemlig ikke spesielt naturlig å løpe å kjøpe seg hund ment for rovdyrjakt, bare i håp om at man kanskje kan grine seg til dispensasjon 😛 Men fint for jegeren at h*n er så godt forberedt da. Det finnes snålinger på begge siden av ulvedebatten... noen går lengre enn andre Effektivt er det jo åpenbart, men nøyaktig HVOR mange ulv skal man ta ut, siden det er så sabla viktig å ha hunder trent på å jakte ulv?
 4. Hvis det skal være lov å jakte ulv med hund, så må de jo åpne for bjørnejakt med hund også. Noe annet vil jo være urimelig. Jeg har ikke gjort meg noen tanker om hva jeg synes om bruken av hund ved rovdyrjakt, men jeg synes det er snålt å lese at noen har kjøpt inn hund til dette formålet, kun i håp om få lov til å bruke den som tiltenkt. Følelsen av "gi lillefingeren, så glefser'n over hele hånda" 😛 Men godt mulig at det er nyttig å bruke hund når man skal ta ut ulv. Dog er vel sjansen til stede for at det blir enda lettere å tjuvskyte ulv om man har bedre verktøy...
 5. Shokata

  Overholder dere "Forbudt med hund" ute?

  Men er det sånn da at man kan si at FOLK kan gå der, bare de ikke går med hund (koblet)? Beste er garantert å sjekke dette med kommunen, all den tid de bør ha oversikt over hvor det eventuelt finnes begrensninger ifht ferdsel (med og uten hund/hest/trekkgeit/gullfisk)
 6. Shokata

  Trekkseler

  Disse er fremdeles til salgs https://www.finn.no/bap/forsale/ad.html?finnkode=149346790
 7. Shokata

  Overholder dere "Forbudt med hund" ute?

  https://www.norskfriluftsliv.no/hva-er-allemannsretten/ https://www.miljodirektoratet.no/for-private/friluftsliv-og-allemannsretten/ga-med-los-hund/ Så lenge det er utmark kan ingen sette opp forbud, svjv (men hva som menes med "kulturbeite" vet jeg ikke, så mulig det er det de gjemmer seg bak?). Jeg tenker man skal respektere forbud, så lenge de ikke er satt opp grunnløst, og derfor eventuelt sjekke opp rundt regler og lover for området. Jeg kan egentlig ikke si om jeg overholder sånne forbud, da jeg aldri har vært i en situasjon hvor jeg har kunnet bryte 😛 I utgangspunktet skal ikke hvermansen stenge av store områder, slik at man hindrer folk (med og uten hund) å benytte seg av allemannsretten. Om forbudet er lov, bør være mulig å sjekke (ring kommunen du bor i, som en start) Legge til: tenkte ikke over sånt som forbud mot å slippe hunder løs i barnehager, på kirkegårder etc. Det gjør jeg selvfølgelig ikke. Men har aldri vært steder hvor det er sperret av og ikke lov å gå med hund, i naturen.
 8. Shokata

  Shiri & Naya

  Ser ut som det stedet alle grava så fælt (og Toddy la seg oppi ) De er supersøte sammen ❤️
 9. Shokata

  Shiri & Naya

  Ny playdate! Utrolig kjekt å se dem kose seg sånn sammen ❤️
 10. Ønsker du å diskutere, eller har dette blitt en personlig tråd der det skal samles ymse linker? Som selvfølgelig er selvforklarende, alle som en
 11. Shokata

  Huskyen Yara

  Grattis Kan få hilse på tullingene mine ❤️ De er fine med valpiser
 12. Det er en stund siden 2005. Lettere å skjønne hvorfor dette postes, om det følger med en kommentar.
 13. Det er kvalmt å tenke på at vi har sånne avstumpa jævler også her... Det holder liksom lenge at dette skjer i eningen i større land (med flere gærninger). Stakkars lille hund!
 14. Shokata

  Baggenbelte/nettside

  Jeg har bestilt fra Skistart uten å opplevd problemer av noe slag.
 15. Shokata

  Shiri & Naya

  😂😮😂 Hardt å være hund!
×