Gå til innhold
Hundesonen.no

Shokata

Medlemmer
 • Innholdsteller

  748
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Days Won

  1

Shokata last won the day on 3. August

Shokata had the most liked content!

Nettsamfunnsomdømme

754 Excellent

3 følgere

Contact Methods

 • Website URL
  www.hoppedill.weebly.com

Profile Information

 • Hunderase
  Hoppedill

Nylige profilbesøk

1,321 profilvisninger
 1. Akkurat nå, september 2018

  Vet dere hva jeg liker enda bedre enn bilder av sovende hunder??? Når mine hunder SOVER! Det er utrolig behagelig
 2. Akkurat nå, september 2018

  Min kjørelærer dreiv og fortalte meg at jeg ikke var klar, osv osv. Så hun ble smått overraska over at jeg bare gikk og tok teorien (siden hun mente jeg tydeligvis ikke skulle det på en stund ). Jeg kjørte opp på 3 måneder. Hadde en dobbelttime mer enn det obligatoriske, og var pissredd i starten. Var igrunn pissredd på oppkjøringa også (vær snill å send meg en melding, dere som skal kjøre opp, om sensoren deres ber dere puste fordi han/hun er redd dere skal besvime ). Sto på første forsøk, og grein som en tulling I ettertid kan jeg le av dette, og innse at det var utrolig unødvendig å kave seg så innmari opp over hele greia
 3. Akkurat nå, september 2018

  Joda, hvis du tenkte at "stryker jeg tar jeg den på nytt til uka", så hadde du klart det helt fint haha
 4. Akkurat nå, september 2018

  @Red Merle ...eller du bare går og tar den prøven Jeg leste overhodet ikke, og gikk for å ta den, aldeles uvitende om at jeg ville få karantenetid om jeg strøk Gikk strålende bra! Er igrunn ganske logisk, så om man ikke stresser seg ihjel (og dermed får hjernesvinn aldeles), så burde det være grei skuring
 5. https://www.zooplus.no/shop/hund/matskaler_hund/alle_forskaaler?utm_source=gridclick&utm_medium=dog&utm_campaign=dog_bowls_all&utm_content=image&utm_term=dog_bowl (Hunterskåler til bedre priser)
 6. Utstyrtilhund.no

  Strålende fornøyd med å finne tilbud på det jeg alltid trenger (godis ), og hurtig levering!
 7. Vet at cornea dystrofi kan bli borte, men det er vel eneste øyesykdommen jeg har hørt om som kan det... Øyehår kan man jo fryse vekk, eller nappe, så hvis man først har fått diagnose, vil jeg tro den blir stående. Noe annet vil jo være "juks". Eneste som kan friskmelde er diplomatene. Vanlige øyelysere kan ikke friskmelde en hund.
 8. Kan jeg ikke tenke meg... Skulle tro at det ville stått noe her https://sites.google.com/site/oftovet/home/informasjon-om-oeyelysing om så var tilfelle. Ser man fremre y-sømskatarakt når man lyser før dråper, eller etter? Om det er før, så har jeg hørt at det finnes en øyelyser som trenger påminnelse om å lyse før drypping.
 9. Akkurat nå, september 2018

  Finnes som nesevaksine, og i sprøyteform
 10. Akkurat nå, september 2018

  Shiri fikk ved to runder som valp, og nå i år. De to neste årene skal hun ha kennelhostevaksine, og så er det fullvaksine igjen på år tre. Dette er vel det som er anbefalt. Har opplevd at noen har satt på toårsintervall, men mener bestemt det er tre år som er anbefalt. Legge til: https://www.anicura.no/tjenester/vaksinering/ "Grunnvaksinene som anbefales for valper er derfor: 1. vaksine: 8 uker (DHP) 2. vaksine: 12 uker (DHP + Pi/BbPi) 3. vaksine: 16 uker (DHP) Dette er for å forsikre oss om at alle valper vil ha fått minst én dosering der mors antistoffer ikke blokkerer valpens respons. Valper som ikke har fått Pi/BbPi på 12 uker må få på 16 uker. 1. revaksinasjon (booster) ved 12 måneder Dersom valpen kommer fra et miljø med høyt smittepress, eller det er tvil om mors beskyttelse: 1. vaksine ved 6 uker (men aldri modifiserte levende før 4 uker) Hunder bør vaksineres årlig mot kennelhoste og hvert tredje år mot valpesyke, smittsom leverbetennelse og parvovirus. Samtidig bør de ha helsekontroll hvert år."
 11. Førstegangshund til familie med katt?

  Åheisann Må bare beklage at jeg syntes dp hørtes ut som et merkelig valg, ut fra det som forelå av opplysninger. Vi leser jo tydeligvis ikke med samme briller her inne (jeg har visst forlagt mine, siden jeg ikke engang har sett fanden på veggen ). Det gleder meg at det finnes mange fine representanter av rasen, men det finnes altså en del som ikke er like harmoniske. Jeg kjenner også folk som har dp, og jeg har hatt noen selv. Anbefaler å lese mest mulig, og finne en oppdretter som er flink til å fortelle om særpregene til disse små galningene, om man faktisk vurderer en. Det er en grunn til at det (jeg tror faktisk ikke jeg noensinne har søkt på finn uten å finne minst en) hele tiden ligger dp'er ute til omplassering. Det er ikke fordi de er så sabla enkle nødvendigvis, eller fordi bare idioter kjøper dem. De er supre små hunder med mye motor, som er kanonfine om de er friske både fysisk og mentalt. Jeg anbefaler å gå via klubben om man skal ha en for første gang., og velge fra et av kullene avlsrådet har godkjent. Det gir dessverre ingen garantier, men da er i det minste kravene til klubben dekket http://viewer.zmags.com/publication/a90590f8#/a90590f8/33 (rasepresentasjon i Hundesport) http://www.norskpinscherklubb.no/dvergpinscher.html (raseklubbens hjemmeside) https://www.nkk.no/raser/dvergpinscher-article8134-919.html (registrerte valper, info og RAS)
 12. Akkurat nå, september 2018

  Nja... jeg har såler (som jeg er litt dårlig på å bruke), fordi jeg tråkker for mye på hælene, og får betennelse der. Synes det er veldig vanskelig å finne sko som funker MED sålene. Ellers er jeg imponert over kvaliteten på en av de tynneste buksene fra Stormberg Jeg skulle ta en snarvei... nedover (må ha hjernesvinn eller noe.... for dette burde jeg forutsett) Naya mente det gikk for sakte, og dro til noe så for j... Jeg sklei i gjørme, fordi det nylig har bøtta ned med regn, og stoppa i en kantstein, og gikk på knæra i asfalten! Det gikk ikke hull på buksa, men det gikk hull på knærne mine I dag er en sånn dag der jeg er sliten, småsur fordi sliten, og bare går og venter på at det skal bli "godnatt". Skal straks ut på kveldslufting, og så er det bare å grave seg ned under dyna, og håpe på en bedre dag i morgen Helga ble for kort bare, haha
 13. Førstegangshund til familie med katt?

  Hvis jeg nå gjør sånn: Vi ser for oss en mindre rase, som ikke krever det helt voldsomme nivået av aktivitet, men vi er innstilt på å f.eks. gå en tur hver dag for å lufte, og så klart litt trening på lydighet osv. Da er det fremdeles raser som kan funke bra, mens andre kanskje kan bli litt mye, ifht hva man sier man ønsker seg. Man må helt klart sette opp et skjema med kilometer og minutter, om man ønsker at alle skal ha samme oppfatning av hva man diskuterer. Jeg leser innlegget til ts dithen at de egentlig ønsker seg noe enkelt, og lite krevende.
 14. Førstegangshund til familie med katt?

  Kan jeg bare få skyte inn at de tilhører gruppe 2 og ikke 9? De kan faktisk bli ganske ugreie å ha i hus om man ikke skjønner hva man får (sånn før det er for sent). De funker for all del som selskapshunder, slik som de fleste andre hunder man kan få tak i, men de er krevende. Tror den største forbannelsen til dp'en er at de er små... Jeg vil påstå at de fort kan være for spesielt interesserte, men det finnes sikkert individer som ikke krever en dritt, og som likevel er harmoniske
 15. Akkurat nå, september 2018

  Hvorfor er sko så forbanna vanskelig? Kjøpte meg noen, tilsynelatende, gode Salomon-sko tidligere i uka. Det sto mellom dem og et annet par, begge på tilbud. Valgte altså disse, fordi de føltes gode på foten. Allerede noen meter ut i første tur med dem på, innså jeg at de ikke var helt optimale, gitt... Føttene "sklir" på en måte frem i skoen (fordi jeg har hunder som trekker som om mannen med ljåen var i hæla på oss, tidvis ), og dette er absolutt ikke behagelig! Hjalp å droppe tynne ullsokker, og gå for bomull (sklir litt mindre), men altså... Blir nok "krisesko" dette... Synd, for de er jo fine og alt det der også. Ser frem til å kunne ta i bruk høyere sko, for de sitter bedre på foten (jeg har klart å maltraktere tre par joggesko siden mai, så jeg innser at skobudsjettet mitt fremover kommer til å vokse enormt!). Ellers har jeg hatt race-beltet fra Baggen i... 11 dager, og har bytta strikk allerede... X2-strikket som satt i har nemlig allerede begynt å brette seg, så jeg testa å dra inn reserven (hjemmelaga X4 ), men da forsvant ALL demping. Mest lyst å grine, fordi jeg trenger dempinga, og fordi de fordømra strikkene er så dårlige (de er virkelig myke... annerledes enn tidligere). Har maila med Baggen, og så snart jeg bare får en pris bestiller jeg en "X3" Satser på at det hjelper. Hvis ikke må jeg finne en god strikk og noen som kan sy!
×