Shokata

Medlemmer
 • Innholdsteller

  478
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om Shokata

 • Rang
  Bekjent

Profile Information

 • Kjønn

Nylige profilbesøk

542 profilvisninger
 1. Ehm.. ja... Med "å bygge egne elementer" mente jeg *kremt* at mannen min skulle gjøre det Saginga hvertfall. Kan skru sammen rammene selv Bare lite lysten til å få overopphetet hjerne i forsøket på å finne ut hvordan jeg vinkler kapp og gjærsaga Når det kommer til den gresslappen, så hadde jeg kjøpt rimelige impregnerte stolper og sauenetting eller hønsenetting. Begge disse er rimelige. Mener også å ha sett gjerdenetting i plast ( ) til en latterlig lav pris. Hvor holdbart det er er jo en annen sak Ellers er det pent og ca. rimelig med sånne lave levegger i pil (kanskje ikke så billig på store områder) https://www.maxbo.no/levegg-i-pil-2086394-gleveggpil
 2. Har vurdert å bygge egne elementer (ramme av 2*4 f.eks. og netting). Ganske sikker på at det blir en rimeligere løsning enn ferdige elementer. Usikker på om det er smart da, sånn ifht tygging
 3. Mitt tips ifht opptrening etterpå er bl.a. å ta en tur på Biltema (feks.) for å kjøpe balansepute. Den er stor nok til at hele hunden kan stå på den. Tren inn i forkant, slik at hunden synes det er moro å stå på den (gjør det enklere å bruke etter operasjon). Det hjalp veldig på min, fordi hun glemte at hun ikke ville trå ned på det opererte beinet. Starta vel rundt ei uke etter operasjonen. Brukte den forsiktig altså, trente ikke lenge i starten. Det første beinet tok det lengst tid med, ifht at hun ville belaste det osv. Hør med veterinæren hva de anbefaler. Jeg fikk tommel opp for å ha trent inn balansepute. Snakket om dette i forkant av operasjon, da vi gikk gjennom opptrening osv. Siden kloklipp er nevt ville jeg absolutt ha klippet klør rett før operasjon. Og så kan det normalt sett fint vente ei uke + før neste klipp.
 4. Har hatt Webmaster til huskyen min. Den ble ikke mye brukt... Hun hveste som en idiot når den var i bruk. Den ble erstatning for et feilkjøp av ei trekksele (dyrebutikken hadde ikke en skit annet som kunne funke, så derfor ble det denne). Akkurat solgt den. Kommer ikke til å kjøpe ny (selv om jeg kommer til å bruke kløv fra Ruffwear). Hurtta sine seler har jeg ikke engang vurdert. Likte NonStop sine sporseler da hunden min var mindre. Kombiselene deres liker jeg ikke. Mulig nomen er ok, men finner den ikke i butikk, så får ikke prøvd. De har gode halsbånd da. Det har også Hunter. Det kommer igrunn litt an på hvilken hund man skal ha utstyret til. Webmaster er knall på dvergpinscheren min. Dekken fra Hurtta også (foretrekker den gamle typen vinterdekken). Kløven fra Ruffwear er også kjempefin til dp
 5. Usikker på om jeg har jakka, oppdaga en mail som ble sendt før innlegget ditt. Har genseren. Jakka vet jeg forhåpentligvis mer om ila kort tid.
 6. Summit Parka (rosa dekken) er solgt.
 7. Jeg tror det er solgt (venter bare bekreftelse), men kommer tilbake til deg hvis ikke. Det er brukt til en dvergpinscher på ca. 4,5 kg. som var 25-26 cm både i høyde og i rygglengde. Hvis du måler hunden din fra nakke til halerot vil du se om det kan passe. (Alle størrelsene på plaggene er ryggmål)
 8. Min erfaring med allergitesting er at den som omfatter mat er mer bingo enn den som omfatter atopi (midd, pollen etc.). Utslagene på mat ble brukt som en pekepinn på hvor man kunne starte med elimineringen (starta altså ikke med de tingene som ga utslag). Man kan fint få falske utslag også, akkurat som på mennesker som testes. Utslagene ifht atopi gjorde at det kunne lages immunterapi. Dette fungerte veldig godt, og gjorde annen medisinering unødvendig (behandlet med medisinsk shampo i perioder der kløe og hudinfeksjoner blusset opp, men hadde god kontroll likevel). Brukte HESKA-test og Fôr Reaksjon Test (FRT) (Baddaky)
 9. Hurtta strikkegenser med bein, sort i str. 25M kr. 50. Porto kommer i tillegg (36-45 kr.)
 10. Jeg synes Kelaburene ruster litt lett, så jeg ville absolutt ikke valgt bort sponplata. Den virker ok i kvalitet egentlig (og kan sikkert relativt lett skiftes ut).
 11. Ønsker å kjøpe Troll nomesele i str. 1/gul. Ønsker aller helst en rosa, men fargen er ikke avgjørende
 12. Hva med "valpene forventes å bli gode trenings- og turkompiser, til aktive eiere" Noe i den gata? Legge til: jeg er enig i at det er for mange bilder, og at bildekvaliteten kunne vært noen hakk bedre
 13. Hvis du er erstatningsansvarlig, så er vel naboen det også? Eller hadde du ansvar for begge hundene da de stakk av?
 14. Det eneste jeg ble stuss over i annonsa var der det sto at dette var en tyvparing. Her ville jeg skrevet noe som forklarer at det f.eks. ikke er skyhøy innavlsgrad etc. (med mindre det er det da ) Jeg ville ikke unnlatt å fortelle at det ikke var planlagt, men jeg ville sagt noe om hvordan hundene funker stamtavlemessig også. Hvertfall greit ifht uerfarne kjøpere (er det en ting "alle" vet, så er det at innavl er fy-fy...) Ser ingen for strenge/høye krav i annonsen Synes den var fin.