Gå til innhold
Hundesonen.no

Duvet

Medlemmer
  • Innholdsteller

    8
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Duvet's Achievements

Rookie

Rookie (2/14)

  • First Post
  • Conversation Starter
  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

2

Nettsamfunnsomdømme

  1. Duvet

    Avlsperre

    Nei, jeg vet. Er merkelig. Men er jo en måte å true på når en har en avlsperre. At kjøper sitter med utgiftene på valpene og oppdretter kan selge videre. Ren profitt om avlsperren brytes for deres del.
  2. Duvet

    Avlsperre

    Joda det er greit, om det er en grunn bak annet enn å sikre seg markedet. Vi har ikke tenkt å avle på den, men jeg liker ikke tanken på å betale full pris uten å ha råderett over det lille nøstet. Er derfor jeg søker etter svar.
  3. Duvet

    Avlsperre

    Tusen takk for relevant svar! ? vi har fått avlshistorikk på begge sider. Så langt er det ikke noe tegn til noe urovekkende i tidligere avlinger. kjenner godt til problemene en pomeranian kan få, har en fra før. rett og slett fordi vi ikke ønsker en mittelspitz.
  4. Duvet

    Avlsperre

    Tusen takk for svar. Vi er heller ikke interessert i å ha en hund uten råderett.
  5. Duvet

    Avlsperre

    Proposisjonene ser ut til å være fine. ser helt ut som en husky bare i mindre skala. Alt har sett ut til å stemme overens både på foreldrene og valpene. Nei, vi og er skeptisk til en sånn kontrakt. Derfor vi prøver å undersøke om det er en gyldig kontrakt eller ikke. det oppdretter har sagt angående «uhell» med avlsperre, var at da måtte man gå til en veterinær og igangsette en abort. Og det og er jo litt hårreisende.
  6. Duvet

    Avlsperre

    Det er en blanding av husky og pomeranian. Vet mange er imot det. men vet du hva som er lov å ha med i kontrakten av avlsperre av blandingshund? Er det gyldig?
  7. Hei.Jeg har mottatt en kontrakt for kjøp av valp hvor det er ett punkt om avlsperre. under punktet står det bare at hunden selges som kjæledyr og skal ikke brukes i avl. Det står ikke noe om hvorfor. Det står også at om avlsperren brytes, så har de rett på valpene og kan selv selge disse videre. Oppdretterne har selv sagt og vist at foreldre hundene er friske og raske. Og sier at de kan se på saken om oppheving av avlsperren når hunden er to år gammel, og godkjent av veterinær på div. Tester og da er det ny avtale og nye 30k må betales eller at de kan velge en valp fra kullet først. sånn jeg tolker det så har de da kun satt avlsperre for å sikre seg mindre konkurranse i markedet. og for å tjene mest mulig. er dette lov? Er det noe regler for når avlsperre kan brukes? Jeg har full forståelse at det settes avlsperre om det er dårlig gener, eller sykdom osv. noen som kan noe om dette?
×
×
  • Opprett ny...