Jump to content
Hundesonen.no

Duvet

Medlemmer
 • Content Count

  8
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

2 Neutral

About Duvet

 • Rank
  Nykommer
 1. Duvet

  Avlsperre

  Nei, jeg vet. Er merkelig. Men er jo en måte å true på når en har en avlsperre. At kjøper sitter med utgiftene på valpene og oppdretter kan selge videre. Ren profitt om avlsperren brytes for deres del.
 2. Duvet

  Avlsperre

  Joda det er greit, om det er en grunn bak annet enn å sikre seg markedet. Vi har ikke tenkt å avle på den, men jeg liker ikke tanken på å betale full pris uten å ha råderett over det lille nøstet. Er derfor jeg søker etter svar.
 3. Duvet

  Avlsperre

  Tusen takk for relevant svar! 💛 vi har fått avlshistorikk på begge sider. Så langt er det ikke noe tegn til noe urovekkende i tidligere avlinger. kjenner godt til problemene en pomeranian kan få, har en fra før. rett og slett fordi vi ikke ønsker en mittelspitz.
 4. Duvet

  Avlsperre

  Tusen takk for svar. Vi er heller ikke interessert i å ha en hund uten råderett.
 5. Duvet

  Avlsperre

  Proposisjonene ser ut til å være fine. ser helt ut som en husky bare i mindre skala. Alt har sett ut til å stemme overens både på foreldrene og valpene. Nei, vi og er skeptisk til en sånn kontrakt. Derfor vi prøver å undersøke om det er en gyldig kontrakt eller ikke. det oppdretter har sagt angående «uhell» med avlsperre, var at da måtte man gå til en veterinær og igangsette en abort. Og det og er jo litt hårreisende.
 6. Duvet

  Avlsperre

  Det er en blanding av husky og pomeranian. Vet mange er imot det. men vet du hva som er lov å ha med i kontrakten av avlsperre av blandingshund? Er det gyldig?
 7. Hei.Jeg har mottatt en kontrakt for kjøp av valp hvor det er ett punkt om avlsperre. under punktet står det bare at hunden selges som kjæledyr og skal ikke brukes i avl. Det står ikke noe om hvorfor. Det står også at om avlsperren brytes, så har de rett på valpene og kan selv selge disse videre. Oppdretterne har selv sagt og vist at foreldre hundene er friske og raske. Og sier at de kan se på saken om oppheving av avlsperren når hunden er to år gammel, og godkjent av veterinær på div. Tester og da er det ny avtale og nye 30k må betales eller at de kan velge en valp fra kullet først.
×
×
 • Create New...