Gå til innhold
Hundesonen.no

patricia

Medlemmer
 • Innholdsteller

  1,332
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

752 Excellent

1 følger

Om patricia

 • Rang
  Husvarm

Profile Information

 • Kjønn
  Mann
 • Hunderase
  labrador, DSG

Nylige profilbesøk

7,037 profilvisninger
 1. Norges "bærekraftige" rovdyrjakt

  Fy f... for noen folk. Det er alt jeg kommer på å si.
 2. Har sett veldig mange av de krenkede på fb. Absolutt ingen vilje til å innse problemene, bare krenkelse, krenkelse, krenkelse. For alle sammen har hauggamle, friske mopser. Jeg har selv hatt rasen, og har selv hatt et "friskt" eksemplar, men det er en grunn for at jeg ikke har mops, eller noen annen flatnese, lenger.
 3. Dagens hundetrening!

  Det eneste som er nytt, er at man får kommando omå gjøre holdt. Før fikk man beskjed ved øvelsens startr om å gjøre holdt ved et anvist punkt, eller på høyde med dommer. Synes det er bra at man nå får holdtkommando, før var der mange misforståelser ute og gikk blant nye deltagere.
 4. Norwegian forbyr flatnesede hunder

  Vær helt trygg på at dersom noe skulle skje under flyreisen , med en hvilken som helst hund eller katt, blir flyselskapet hengt ut i media, selv om de ikke kan klandres. Da er det like bra at de nå legger ansvaret på eier. Jeg er også mildt sagt forundret over reaksjonene fra kortsnutemiljøet, og argumentene som har kommet fra den kanten.
 5. Enda en som ber om råd, og blir fornærmet og sinna når rådene ikke er dem hun ønsket. Jeg er enig i at det blir et kjipt hundeliv å stå alene i en hundegård alle de timene flere ganger i uken, hos folk som ikke er særlig turinteresserte, og bruker fritiden på en masse andre greier. Jeg ville aldri solgt valp til dere, selv om dee helt sikkert er hyggelig og kjekke folk. Folk her inne er over gjennomsnittet engasjert i hundehold, her fins mange med lang erfaring og gode kunnskaper, så det er ingen grunn til å bli krenket over svarene du har fått. Kanskje dere skulle vente med hundekjøp til dere har grundigere gjennom saken og er ærlige mot dere selv: Passer det egentlig med en hund i hverdagen deres ? Sånn som det er beskrevet, så tror jeg ikke det.
 6. Raser som har gått av moten

  Hva med airdale, som var veldig pop i min barndom, nå er det veldig sjelden jeg ser dem lenger ?
 7. Blokkering på telefon

  Blokkeringsfunksjonen er digg ! Jeg blir ikke stalket, men stadig vekk ringer der folk som skal selge meg noe jeg ikke vil ha, spørre meg ut om min mening om ett eller annet, eller fortelle meg at noe er galt med pc-en min, eller de prøver å svindle meg for penger.Et par tastetrykk, og vekk med dem !
 8. Dorwest Garlic and Fenugreek

  Har brukt Bravecto i flere år på flere hunder i forskjellig alder, og det har funket helt fint. For mange år siden kjøpte jeg hvitløkpulver i Danmark og brukte det 2 sesonger. Så lite flått, men så ble hvitløk plutselig giftig for hund...Så ble det dråper av forskjellige slag, og opplevde våteksem og dritt, og gikk så over til Bravecto. Nå anbefalte dyrlegen Nexgard, siden det inneholder mindre gift enn Bravecto, er spent på å se hvordan det funker. Vi bor i flåtteland, etter en tur (behøver ikke være i skogen), har jeg pleid å finne en håndfull flått som kravler rundt i hodet på hver hund, før de har rukket å bite seg fast. Selv har jeg hatt stygge flåttbitt som har blitt behandlet raskt, og verken jeg eller hundene har blitt syke. Det er lett for folk som ikke bor i flåtteland å avvise flåttmidler, for oss andre er det en j... plage hele året, nesten.
 9. Godbiter i ringen

  Gulost.
 10. Hvilken rase er dette?

  Kaananhund ? Eller en blanding ?
 11. Tørrfôr for sensitiv mage

  Har hatt samme sak med en av mine labbiser. Myen romling, løs mage, lite matlyst på morgenen. Prøver nå Natural Greatness, og det ser ut til å funke fint.
 12. "Jegermangel" kan gi hjorteinvasjon

  Ja, alle de 1000 (eller var det 10000) som sto og trippet etter å jakte ulv, send dem til Vestlandet på hjortejakt! Problem solved....
 13. Jeg har hatt denne fantastiske rasen i mange år nå, og har gjort ymse erfaringer. Labbetispene mine har vært gløgge, lettrente, språksikre og omgjengelige. Myke, men samtidig litt sta , matglade og noen skikkelige griser som både har spist og rullet seg i dritt. Typisk for rasen er at de er hemningsløst aktive og oppfinnsomme i oppveksten, og trenger en mye fastere hånd enn mange tror. Folk som har sett en halvfeit, eldre labrador rusle avgårde på fortauet og tenke r at en sånn rolig, grei hund må vi ha - de får seg et sjokk. Samtidig er de høyt skattet som fører-og servicehunder, de har en nese som gjør dem til flotte søkshunder i mange bransjer. Cluet er at de må jobbes med fra de er små, de må få bruke potensialet sitt , da blir de veltilpasset og greie¨å ha med å gjøre. Hanhunder har jeg litt andre erfaringer med : Kjønnsfrosker, råsterke, tunge energibunter som er skjønne, snille og litt korte i hodet . Uten strukturert trening kan de bli litt mye, ja.Likevel er det få labbiser som omplasseres.
 14. Luna har 100 000 følgere på Instagram

  Flere av mine hunder har smilt når de har truffet kjentfolk, eller her blitt kost med. Noen har bare flatet ørene og trukket munnvikene tilbake, andre har vist hele gebisset og skremt livet av folk som ikke er vant til hunder. Den ene rottisen min brummet samtidig med glisingenOm de smiler av samme årsak som oss, eller om det er et dempende signal er jeg ikke sikker på (tror helst det siste), men det vekker i hvert fall oppmerksomhet !
 15. Hårfarge til hund

  Får fnatt når jeg ser kjolekledde, dansende hunder...
×