Jump to content
Hundesonen.no

Avani

Medlemmer
 • Content Count

  702
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  4

Everything posted by Avani

 1. Lenge siden løpetid? Kan det være inbildt drektighet?
 2. Avani

  Willing to please

  Hva legger dere soniser i uttrykket "willing to please"?
 3. Avani

  Willing to please

  Takk for mange gode svar Det siste syntes jeg var veldig oppklarende
 4. Avani

  Willing to please

  Det er litt det jeg tenker på og, og at det handler om smisking på en måte. At de ikke er selvstendige. Men kan hende jeg tenker helt feil, og derfor er det fint å høre hva andre legger i det. Jeg leste en gang en beskrivelse av en hund typ brukshund som var til salgs hvor det sto at den jobbet godt i aktiv underkastelse...det er litt hva jeg tenker om willing to please..
 5. Avani

  Lynwyr: Floss x Jim, border collie

  SÅ spennende Og for meg som ikke er kjent med BC avl, så er jeg veldig nysgjerrig på infoen som står på hver hund, feks smooth og Col. Kan ta ett lynkurs i hva alt står for?
 6. Ja, men pelsen ble ikke fin og hun var veldig tørst. Men bedre enn å klø.
 7. Hadde en hund med typiske allergiproblematikk, men hun gjorde ikke utslag på allergitest. De siste årene gikk hun fast på kortison for å holde det i sjakk.
 8. Dette må være båndtvangen i byer vi leser om her og ikke den ordinære som skal værne om bufe og viltet?
 9. Avani

  Frisk rase til litt av hvert.

  hehehe...nei gud forby 😂
 10. Avani

  Trenger innspill fra erfarne hundeeiere

  Jeg er enig med deg, og eier kom også løpende bak så det kan også ha noe med utfallet. Vi tar den sammen liksom. Jeg passerer til stadighet en elghund som kun stormer bort til oss når eier tror den skal klare å kalle inn hunden eller hente den før den kommer bort. Uten eier bak seg står den gjerne bare å bjeffer i mot oss på avstand.
 11. Avani

  Frisk rase til litt av hvert.

  Skal innrømme jeg kjenner kun ett eksemplar og den er stødig det jeg kan se.
 12. Finnes ikke fornøyd, den suger vann, puster ikke, trange lommer. Overhode ikke verdt prisen!
 13. Avani

  Frisk rase til litt av hvert.

  Hva med Curly, jeg trener sammen med en Curly og må si jeg er imponert over hvor lite diller det er der og den virker bra utholdende i både trening og og på tur. Lavt temperert så ting går litt sakte men den er på likevel
 14. Avani

  Å sette på kommando

  Jeg legger på kommando når hunden tilbyr adferden uten påvirkning. Og optimalt skilles det veldig på kommadoøkt og frivillig økt, noe jeg ikke er like flink til dessverre.
 15. Avani

  Finnes en hund til mine kriterier?

  Min erfaring er det motsatte, at en Kelpie tåler fint rolige dager men en Aussie som får litt lite kan få uønsket adferd. Litt som med BC. Jeg oppfatter Aussie som en rase som kan slite veldig mentalt, og har ikke samme oppfatning når det gjelder Kelpie. Fint om noen her på sonen som eier disse raser kan gi sin erfaring.
 16. Avani

  Finnes en hund til mine kriterier?

  Her skal du virkelig holde tunga rett i munnen. Og de som er bra må nok brukes minst like mye som en Australsk Kelpie.
 17. Avani

  Finnes en hund til mine kriterier?

  Det tror jeg absolutt om du velger fra en riktig oppdretter. Og at det er Australsk Kelpie og ikke Working Kelpie, sistnevnte trenger nok mer hodebry enn den Australske. Peak Passion er ett oppdrett jeg liker godt
 18. Avani

  Lyd i visse øvelser

  Jeg tenker at enten er intensiteten for høy eller så er belønning fjernet for tidlig. Det siste vet jeg hva du skal gjøre noe med kjøre lenger med hyppigere belønninger, det første er vanskeligere...men prøv å belønn med godbiter så fort du tenker trening.
 19. Avani

  Magebelte

  Jeg vet det anbefales flere steder, og gikk tur med ei som brukte det på sin trekkhund. Det så behagelig ut. Selv har jeg både Baggen, Dragråttan og 2 Non-stop belter. Ingen er favoritter så langt.
 20. Avani

  Magebelte

  Jeg vil anbefale klatresele/belte, solid og mye billigere enn de man kjøper i hundeutstyrsbutikken.
 21. Avani

  Urolig/vilter valp

  Jeg tenker også at dette er en aktiv rase som har mye energi. Har hatt settervalp i huset og den måtte få løpe og leke mye pr.dag. Ut og lek, og den få løpe mye, om du trenger tips til hvordan du kan leke med den kan jeg tipse deg om No Limit Obediens sin blogg, eller Doglife sine filmer.
 22. Avani

  Flere skadd etter hundeangrep i Drammen

  Det var ikke snakk om bare ett, men hvis den får slag etter slag fordi den f.eks vil hilse på folk eller hunder så kan det ende med at den blir sint på folk/hunder fordi hver gang den ser folk så får den påført smerte. Dette er en mulig forklaring. Jeg tenker den på en eller annen måte følte seg presset til å foreta seg noe. Nå er den uansett avlivet og jeg håper de som eide den går litt i seg selv etter hendelsen.
 23. Avani

  Flere skadd etter hundeangrep i Drammen

  Det viser seg at den ble slått med koppelet av den som luftet den i forkant av hendelsen. Ikke alle hundeeiere bør ha rett til hund heller.
×