Nytt innhold

Showing all content posted in the last 365 days.

This stream auto-updates   

 1. I dag
 2. Hvorfor i allverden sitter jeg oppe enda? Hmpf. Legge seg! NÅ! Helst for en time siden.
 3. @Krilo
 4. Bur

  La buret stå åpent inne på soverommet, gjerne inntil senga eller slikt, og be han gå inn der og legge seg når du legger deg. Da kan han komme ut når han selv vil i løpet av natta, eller når du ber han om det. Mye greiere måte å bli kjent med buret på nattestid enn at det skal bety at han må være innestengt Nå har dere flere måneder på dere, så da kan man heller la tiden gå til at hunden velger buret frivillig enn å måtte bli stengt inne for natten.
 5. Hei! Hvordan er det med Montis idag?
 6. I går
 7. Termin om 3 dager. Veldig spent på om det kommer valp til meg [emoji1]
 8. Da har vi endelig kommet i rute, og fått sett alle episodene som er kommet ut Herlighet for en sutregjeng! Kjenner jeg bli mer og mer flau over de som er med for hvert år som går, sikkert fordi jeg begynner å bli gammel men jeg klarer ikke å la vær å se likevel
 9. Perfekt! 😁
 10. Tusen takk @Mona Lykke til videre med treningen, jeg driver selv å trener opp en skadet arm, og i det siste har jeg sett en del fremgang. Det er motiverende. Jeg har faktisk gått opp 1 kg, jeg er så utrolig fornøyd. Følt at spisingen har gått skikkelig dritt i det siste, men da har det altså gått bedre enn jeg har trodd Jeg kan ikke ha ligget på så mye underskudd når jeg faktisk har gått opp i vekt, til tross for liten reduksjon i fettprosent. Vekt i seg selv sier lite ja, man må se på det i sammenheng med fettprosent. Jeg har alltid hatt høy vekt i forhold til fettprosent, fordi jeg genetisk har stor muskelmasse (i forholdt til fysisk form) og jeg bygger muskler veldig lett. Eneste grunnen til at jeg følger såpass med på fettprosenten min nå er at jeg mistet over 25% av håret mitt i fjor da jeg hadde fettprosent på 12 (56 kg, 176 høy, så BMI avslørte ikke i det hele tatt hvor undervektig jeg var), og det vil jeg ikke at skal skje igjen. Nå tipper jeg den er rundt 15 (60 kg), vil gjerne opp til 17 så jeg har litt å gå på (kan gjerne ha høyere også altså, jeg bare tenker det er et reelt mål som ikke er så fjernt å nå, siden det er det jeg har ligget på før). Målvekten min er 63 kg - da vet jeg at jeg er godt innenfor sunne verdier, og jeg vil ha litt å gå på i forhold til sykdom og slik. Er man innenfor sunne grenser hadde jeg ikke gidder å bruke tid på å veie meg eller måle fettprosent, da hadde jeg gått etter hvordan jeg følte meg
 11. Vi har vært gjennom det. Min hun var riktignok yngre da det skjedde. Ca 6-7 år gammel. Vi fjernet først bare 3 svulster fordi hun hadde løpetid og dermed kunne de ikke ta hele jurlisten. Hun fikk dessverre flere svulster og vi tok da begge jurlistene (i hver sin omgang som @Emilie sier) og hun ble kastrert i samme slengen. Min hund slet en del med smerter pga operasjonene, spesielt da hun ble sterilisert og fjernet jurlisten. Vi hadde også noen problemer med at limen til bandasjen hadde hengt seg godt fast i pelsen og hun hylte seg gjennom en veterinærtime der denne skulle fjernes. Neste gang hun ble operert tok de ikke lim på bandasjen for å slippe dette. Hun ble dessverre veldig redd veterinæren etter dette. Når det er sagt så ble hun helt fint tilslutt! Hun lever i dag, straks 12 år, ikke lenger noen kuler så vidt jeg vet. Er det flere der skal de få bli, hun har vært gjennom nok nå. Men om du mener hunden din er frisk og rask og dermed tåler to store operasjoner, så ville jeg gjort det. Tiltross for våre negative opplevelser ville jeg gjort det samme igjen den gangen. Jeg skulle bare ønske hun slapper unna med "bare" to operasjoner og ikke tre.
 12. Kan forsøke det ja Er bråket som er problemet, hun bjeffer like herlig på avstand. Det hjelper ikke på bjeffingen. Hun kan fint sitte i valpebingen og bjeffe, vil jo at hu skal holde kjeft
 13. Som jeg skrev, kanskje man mister noen kroner på det. Men det er jo ikke sikkert. Kommer helt an på når man sier neitakk og på oppdretter. Nå var ikke mitt innlegg ment for å overbevise TS. Hun har allerede tatt sin avgjørelse. Jeg mente det på et generelt grunnlag. Jeg har kanskje vært heldig med mine oppdrettere. Jeg tror ikke vi betalte depositum for noen av de, og jeg følte alltid at jeg hadde valget om å takke nei om noe ikke føltes rett ut. Jeg regner med oppdrettere også ønsker at valpen kommer til rett hjem. Nei, jeg har ikke mye penger, men jeg ville glatt tapt noen tusenlapper om det stod mellom det eller å betale enda flere tusen for en valp som ikke møtte mine forventninger eller som ikke føltes rett ut. Det er ikke bare penger det er snakk om, man skal også leve med hunden i 10 år pluss.
 14. Jeg må si meg enig. Det finnes lite som er mer usmakelig enn å snikfilme folk og deretter poste det i den sosiale gapestokken. Slik selvtekt er ikke bare ulovlig, det er også rimelig feigt.
 15. Var det ikke en blanding de kalte Band-dog, blanding av pitbull og noe?
 16. Valpekurs: så tidlig som mulig. Er min mening, 8-10 uker
 17. Man lager almanakken sin fra bunnen av, etterhvert som tiden går, så man er helt fri til å tilpasse den slik man vil.
 18. I de fagene jeg har dette semesteret så har vi luksus sånn planmessig. For her er ting delt i underemner som skal være unnagjort til bestemte datoer, så da er det jo bare å kaste seg over bøkene. NOen av ukene er riktignok rimlig horrible med tanke på mengden arbeid som kreves. 8 kapitler er det meste vi har hatt på 1,5 uke, og det er MYE. For dette er ikke fag man bare kan lese gjennom å være ferdig med saken. Man må bearbeide stoffet også. Og det er jo her jeg svikter litt da, døgnet har rett og slett ikke nok timer for mitt vedkommende til tider. Men jeg kommer meg i det minste i gjennom (og det er det mange som ikke gjør har jeg lagt merke til).
 19. Med terassebord Det er vanskelig å stramme et så høyt gjerde, mulig det hadde vært bedre med færre meter mellom stolpene (er ca tre meter i mellom), og i tillegg er bakken her ujevn.
 20. Jeg er fri på søndag, så det passer bra. Trenger å komme meg litt ut Vi kan jo meldes litt nærmere
 21. Legg gjerne ut bilder
 22. Takkåtakk, Th3a Idag måtte kaffekoppene få nytt hus så de ikke skulle kravle seg over veggen og knuse en hank eller få skår i knollen. Mocca ble ganske fornøyd da "nå vet jeg hvor jeg har dere hen til enhver tid, rakker-kopper"
 23. Tusen takk for svar folkens!
 24. Til Bob bestilte jeg et gjeng av denne typen i flere størrelser når han var helt liten http://www.ebay.com/itm/Pet-Control-Harness-for-Dog-Puppy-Cat-Soft-Walk-Collar-Safety-Strap-Mesh-Vest-/381378177825?var=&hash=item58cbe92b21:m:mg-KIJcH_xUX3TivMIUHnaw og http://www.ebay.com/itm/Adjustable-Small-Pet-Dog-Cat-Harness-Puppy-Walking-Soft-Mesh-Chest-Vest-Harness-/152417048392?var=&hash=item237cc39748:m:mk9YCi1_2jDij_AKgdcja1A Når han vokste seg litt mer til fikk han denne som han har kunnet vokse i (regulerbar i hals og bryst). Det sitter ikke ideelt lenger nå som han har blitt stoor så skal byttes ut nå :-) http://www.ebay.com/itm/TrueLove-Dog-Harness-a-Stop-Pull-True-Love-Harness-Glow-in-Dark-Stitching-Tape-/222435523234?var=&hash=item33ca30baa2:m:mN_eN2nUTLG__p6uta-d_rA Albert har denne http://www.ruffwear.com/Front-Range-Harness Den er og regulerbar i hals bryst. Er godt fornøyd med den så lenge det ikke er til trekk, da har han minapina som gjelder. Har også Zero Dc. Den er også ok.
 25. Tråden stenges så enkelte her kan roe seg ned og tenke litt over hvordan dere skriver til hverandre. Dette er ikke Debattkjelleren. Vi kommer til å rydde litt her og muligens dele ut advarsler, spesielt om det fortsetter etter at tråden åpnes. Moderatorteamet.
 26. Nomesele uansett om hunden skal trekke, jeg fester bare strikkbåndet i styret når vi sykler. Uten noen stang.
 27. Hahah, hvordan kom jeg inn i denne tråden!? Ja!
 1. Load more activity