Jump to content
Hundesonen.no

Hvor liker hunden din å bli klødd?


Recommended Posts

Har hundene deres en favorittplass å bli klappet/klødd? Eller har de en "kos er kos" holdning?

Jeg har hatt litt av hvert, både særinger og de som synes at all kroppskontakt er fantastisk. Nå har "tenåringen" blitt veldig tydelig på hvor hun skal koses med, så jeg begynte å tenke på det nå som hun sitter her og skyver hånda mi på plass hvis jeg prøver å kose med noe annet enn mage eller...wait for it...armhuler. Yep, hun skal absolutt strykes på området mellom brystkassa og forbena. Da må jeg si jeg forestrekker den myke, gode magen hennes, men hadde vært koselig med pelskos også! Det må jeg til min eldste frøken for å få. 😅

Link to post
Share on other sites

Min synes kos er det beste i verden, og hun er egentlig fornøyd bare med å bli tatt på hvor som helst. Men favoritten er å bli klødd bak ørene, da blir hun helt salig. Apropos det, så hadde vi en veterinær før i tiden som var overbevist om at alle cavalierer har SM, og som prøvde å provosere frem symptomer på frøkna hver gang vi var der nettopp gjennom å klø henne bak ørene og i nakkeområdet. Det gikk ikke så bra kan man man si, hun syntes jo bare det var deilig :teehe:

 • Haha 1
Link to post
Share on other sites

Lyn var av typen en pekefinger ytterst i pelsen var nok til å få henne på rygg foran beina dine :lol:

Floss eeeeelsker å kosemoseklø på flankene. Fern går i dunge av å klø under halsbåndet/opp mot øret, men hun løfter også på beinet så du skal kose magen hennes selv stående, så tror det er favoritten. Men begge setter pris på kontakt uavhengig av hvor. 

Felles for alle hundene jeg har eid er at det å ligge i fanget og bli strøket i blisset rolig med en finger eller to er noe av det beste på jord. Elsker det! 

 • Like 1
Link to post
Share on other sites

Lexi elsker all kos, men hun er ikke så gla i å bli tatt på beina eller potene 😄 men det er jo ikke akkurat der man vanligvis koser uansett 

 • Like 1
Link to post
Share on other sites
 • 2 weeks later...

Albus (kongepuddel) elsker kos overalt, men spesielt øremassasje og å bli kjødd skikkelig hardt forhan halen og på låra og på nakken 😆

 • Like 1
Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 • Recently Browsing   0 members

  No registered users viewing this page. • Nye innlegg

  • Hei! Jeg har lenge tenkt på å få en til hund og har landet på at jeg ønsker en border collie. Jeg har nå en dvergpuddel (hann) som konkurrerer i AG, LP og RL. Hvilke seriøse oppdrettere anbefales mtp mentalitet og egenskaper? Jeg ønsker en bc som skal brukes mest i agility. Finnes det kenneler med kun “agilityhunder” uten fokus på gjeterinnstinkter? Er det en stor sjanse for at den får problematferder? Hvilket kjønn anbefales det mtp hva den skal brukes til? Langhåret eller korthåret? Kan man kjøpe valp fra gjeterforeldre uten å bruke den til gjeting, fordeler og ulemper?
  • Ja, uansett rase kommer jeg til og forhøre meg om akkurat det Erfaringsmessig er jeg vokst opp med hund og har hatt både rottis og golden etter jeg flytta alene Kan legge til at jeg er tidlig i 30 årene. Lærte vanvittig mye da jeg hadde golden også.
  • Jeg vet ikke hvor mye erfaring du har, men når du leter etter oppdretter så bare husk at det kan være veldig stor forskjell på linjer, på show vs bruks på feks siberian, så vidt jeg har forstått. Mtp hva du skal bruke hunden til. 😊 Så finn en oppdretter som bruker hundene til det samme du skal bruke den til.  Masse lykke til 😊
  • Ååå Kovu!! ❤️❤️
  • Jeg også har forstått det litt sånn at en alaska husky er "lettest" å ha med å gjøre av polarhundene. Malamute å siberian er litt vanskeligere å "ta ut" alt/motivere men en alaska husky er bedre egna for spann mens en siberian husky kanskje er bedre som kløv å trekkhund på f. eks pulk som jjeg skal bruke den til. Men skal ikke si det for sikkert. AH har også større variasjoner innenfor poter og pels vet jeg. Men jeg har ingen hastverk med å skaffe hund men vil starte tidlig med å høre litt erfaringer fra folk som er mye ut på lengre turer og har generelt en aktiv hverdag. Jeg er mer og mer aktiv for hvert år men det har eskalert i år og sålenge jeg fortsetter med den hverdagen jeg har er jeg nesten ikke i tvil om at en husky er det rette. Hadde jeg dratt ut i 3-4 uker i løpet av et år på tur og vært relativt rolig resten hadde jeg uten tvil valgt golden. Vanskelig dette med å finne en perfekt hund hehe. Forøvrig liker jeg best hannhunder så det blir mest sannsynlig en hanne uansett rase tipper jeg.
 • Nylig opprettede emner

×
×
 • Create New...