Jump to content
Hundesonen.no

Verdens beste godbit?


Nani
 Share

Recommended Posts

Vi ska ta tak i den foreløpige litt neglisjerte innkallingstreningen med unghunden, og trenger råd til «verdens beste godbit» som han kun skal få når han kommer på innkalling. 
 

Han er ganske godt vandt allerede og får grillpølse ved passering og leverpostei og skinkeost på slikkematte. Så disse utgår, selv om grillpølse er meget populært og kanskje kan funke. 
 

Har dere tips til supergode belønnninger, helst noen som er lett tilgjengelig på matbutikk? Og som er lett å ha med seg?
 

 

Link to comment
Share on other sites

Verdens beste godbit varierer enormt mellom individene. Har hatt en som digget alt av rene kjøttprodukter som fileter og innmat, en var superglad i grillpølser og farseprodukter og en her nå har en greie for en type billige, ihjelprosesserte, tørre godbiter fra Rema. :huh:

Så mitt tips er å prøve alt hunder kan spise. Kjøttboller, karbonader, fiskekaker, ost, diverse godbiter i kjæledyravdelingen, kyllingfilet, hjemmelaget godbit-kjøttpuddig (ligger vel oppskrift her inne) osv.

Link to comment
Share on other sites

2 hours ago, Tyttebæra said:

og en her nå har en greie for en type billige, ihjelprosesserte, tørre godbiter fra Rema.

Haha samme her! Jeg forsøkte først med dyre kjøttrike godbiter fra dyrebutikken, pølse, karbonade, fiskeboller, men nei,

❤️ FROLIC ❤️  

?

  • Haha 2
Link to comment
Share on other sites

Leverpostei er ufattelig enkelt å ha med seg i slike porsjonspakninger, så om hunden elsker det så hadde jeg kutta det ut fra slikkemattene og brukt på innkalling i stedet. Makrell i tomat, brisling, røkt makrell, alt som lukter mye er ofte bankers. 

Link to comment
Share on other sites

Og ikke bruk opp mengden "godteri" (leverpostei og skinkeost" på slikkematter. Der kan du heller bruke råfor eller oppbløtet tørrfor, med litt laktosefri cottagecheese eller noe sånt, som du moser litt med gaffel, eller mye med blender, og smører utover. Det blir mye sunnere for hunden din, så kan du bruke alt mulig digg i trening i stedet :) 

  • Like 2
Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.


×
×
  • Create New...