Gå til innhold
Hundesonen.no

Godbiter i ringen


Wildlife
 Share

Recommended Posts

Lurer på hva dere bruker som godbiter i ringen?

Jeg bruker kjøtt (fiskekake, pølse, skinke e.l) men problemet mitt er at jeg blir så klissen i handa og når vi er ferdige og gjerne tar dommeren i hånda... vell..  la oss bare si at det er mindre delikat og jeg håper jeg har fått bort det værste av klisse.

Jeg holder jo gjerne 2-3 i hånda klar om gangen og når jeg gir godbiten så tilføres gjerne litt sikkel.

Så... andre som har følt på dette og hvordan gjør dere?

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Akkurat nå, Wildlife skrev:

Lurer på hva dere bruker som godbiter i ringen?

Jeg bruker kjøtt (fiskekake, pølse, skinke e.l) men problemet mitt er at jeg blir så klissen i handa og når vi er ferdige og gjerne tar dommeren i hånda... vell..  la oss bare si at det er mindre delikat og jeg håper jeg har fått bort det værste av klisse.

Jeg holder jo gjerne 2-3 i hånda klar om gangen og når jeg gir godbiten så tilføres gjerne litt sikkel.

Så... andre som har følt på dette og hvordan gjør dere?

Bruker venstrehånda som godbithånd, så da er høyrehånda fri til å være høflig:P

  • Like 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Jeg bruker kokt kyllingfilet. Etter den er kokt og skjært i tykke skiver lar jeg de ligge på benken å "tørke" et par timer slik at det mye av vannet renner av, spesielt fra det ytterste laget. Jeg tørker alltid hånda på buksa før jeg hilser på dommeren uansett :P 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

3 timer siden, Monikawt skrev:

Jeg bruker kokt kyllingfilet. Etter den er kokt og skjært i tykke skiver lar jeg de ligge på benken å "tørke" et par timer slik at det mye av vannet renner av, spesielt fra det ytterste laget. Jeg tørker alltid hånda på buksa før jeg hilser på dommeren uansett :P 

Ja tørker hånda på buksa jeg og meeen føler ikke jeg får det ordentlig bort?

Lenke til kommentar
Del på andre sider

12 hours ago, Wildlife said:

Ja tørker hånda på buksa jeg og meeen føler ikke jeg får det ordentlig bort?

nei, det er jo en ting :P men dommerne er ikke helt rene på hendene nødvendigvis de heller, spørs hvilke raser de dømmer og hvor mye de graver i munnen til hundene :P

 

  • Haha 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

  • 3 months later...

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gjest
Skriv svar til emnet...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive


  • Nye innlegg

    • Personlig er jeg veldig glad i bichon-rasene, selv om de krever litt klipping og børsting. Med riktig sosialisering og trening så er de fine familiehunder som kan være med på det meste. Om dere lener mot spaniel så synes jeg personlig at springeren er et bedre valg. Cockeren og de mindre (king charles og cavalier) har mye helseproblemer. De er fine familiehunder, men krever også litt pelsstell. Shetland sheepdog kan være et alternativ. Hvis dere ikke vil ha pelsstell i det hele tatt så ta en titt på dansk/svensk gårdshund. De kan bjeffe når det kommer besøk, går folk på veien, osv. men ikke noe mer enn de fleste andre små raser. De er glatthåret, men røyter da korte hår minst et par ganger i året, som er normalt for alle røytende raser. De er aktive og trenger både fysisk og mental aktivisering, og kan kanskje minne litt om beagle hvis det er utseende som trekker der. Mellompuddel eller dvergpuddel er morsomme og allsidige hunder, de må klippes/børstes.
    • Takk for utfyllende svar og gode råd!  Hvis vi skulle se på en mindre hund, er det noen raser du vil anbefale da?   Hvis vi lener mot spaniel: vil en cocker spaniel eller springer spaniel være et bedre valg? 
    • Har jobbet i kafé tidligere, og etter det jeg kan huske så benyttet vi oss av et spesifikt middel for å bløtlegge bestikk i noen minutter før steamer. Het vel «Dip-It» eller noe sånt.
    • Det ser jo ut som at det virker å bruke strup, men jeg ønsker ikke å bruke det på hundene mine uansett. Mykere metoder tar nok lengre tid, og krever sikkert mer av meg som hundefører, men jeg ønsker heller å legge inn den innsatsen enn å påføre smerte på hundene mine. Hva forskning sier er ikke så relevant for meg, når jeg ser at jeg klarer å oppnå det jeg ønsker uten å bruke brutale metoder så gjør jeg selvsagt det.  Ingen av mine hunder er enkle typer, så når det går an å få de til å fungere godt uten bruk av vold så tenker jeg det skal være mulig for de fleste. 
    • Det er veldig lenge siden jeg har brukt noe slik(da jeg gikk på folkehøyskole for 20+ år siden). Men jeg husker at man skulle skylle før man satte inn i maskinen. Jeg fant også dette, om det er til noe hjelp; Oppvaskmaskin til industri: Slik får du best resultat - Machine Products Storkjøkken AS
  • Nylig opprettede emner

×
×
  • Opprett ny...