Jump to content
Hundesonen.no

Korttidsleie med hund i Tromsø. Mulig?


Orca
 Share

Recommended Posts

Jeg er nyutdannet og har søkt en sesongjobb i Tromsø som er relevant for utdannelsen min, fra mars/april til og med august. Ingen anelse om jeg har sjans på å få den, men i det tenkte scenarioet at jeg faktisk skulle bli tatt inn til intervju og få jobben, så tenker jeg egentlig at jeg blir nødt til å takke nei. Fordi jeg har hund. Jeg drar ikke uten Lotta. Og såvidt jeg har forstått er leiemarkedet i Tromsø så og si umulig om man har hund?

Er det noen som vet noe mer? Er det aktuelt å vurdere stillingen i det hele tatt? Skrekkscenarioet er at jeg takker ja men ikke finner et sted å bo i tide. Hadde vært utrolig kjipt å måtte takke nei til en jobb som kan være viktig for min framtidige karriere fordi jeg har hund. Hadde ikke hatt lyst til å være uten henne der så lenge og jeg har ikke noen jeg vil etterlate henne hos så lenge. Så hun må være med.

Link to comment
Share on other sites

2 timer siden, mushi skrev:

Hva med å si ja og så starte arbeidet med å A: finne leilighet som tillater hund. B: legge ut annonse på finn om hundepass. Går ingen av delene innen en gitt dato takker du nei til jobben. 

Enig. Det skader jo ikke å prøve :) Du kan være heldig ettersom du skal være her i den perioden mange studenter reiser hjem, så i alle fall fra mai-august burde det ikke være helt håpløst. Ellers ville jeg lagt ut en annonse på facebooksiden til dyrebeskyttelsen Tromsø, der er det noen med dyr som har fått napp vet jeg. Men jeg ville begynt å lete allerede nå.

(Ellers kan jo søte Lotta komme til meg og bo, her er det alltid rom for en søt spaniel :wub: Neida. Joda :whistle:)

Link to comment
Share on other sites

Nå kjenner jeg ikke leie markedet i Tromsø. Men ville bare si at det stort sett alltid lønner seg å sette inn annonse på Finn selv. Man når faktisk flere da, fordi det er faktisk en del utleiere som IKKE annonserer på Finn, men heller leter under de som har lagt ut annonse selv. Det var sånn vi fikk leie dette huset vi bor i nå. Denne var aldri annonsert på Finn. Og i følge huseieren vår, hadde hun aldri lagt ut huset på Finn selv. Hun ville heller ringe rundt til folk som selv hadde lagt ut annonse :)

Link to comment
Share on other sites

Ville også lagt inn annonse på finn,  det er mange her på sonen som har hatt god effekt av det, jeg gjorde det sist og fikk mange tilslag. Ikke i Tromsø da,men det finnes helt sikkert muligheter der og. Henge opp lapper på nærbutikkene i områder som er aktuelle kam også være en god plan. Ellers tenker jeg, for en periode, hva med å kjøpe/leie/låne(ettersom hvilke muligheter du har) en billig campingvogn? Enten i hele perioden eller som en mellomløsning om du ikke finner annen boplass i tide. Kanskje ikke optimalt, men om jobben er viktig så er det kanskje verdt det?

Link to comment
Share on other sites

Vanskelig, ja. Umulig, nei. Du har jo litt tid på seg, så bare begynn så raskt som mulig så er det vel relativt gode muligheter for at det skal ordne seg. Men du kan neppe være for kresen. Har en liten følelse av at det er utleiere som i utgangspunktet ikke er så kresne angående huset sitt som ikke bryr seg så altfor mye om hund. Om du har bil så gjør det jo sjansen større. Håkøya/Eidkjosen/Kaldfjorden på Kvaløya er grei avstand med bil (dog med et lite rushtidsproblem, men det gjelder jo hele Kvaløya). Og på fastlandet nordover ut til Tønsvika nordover eller Ramfjorden sørover. På Tromsøya har jeg av en eller annen grunn truffet mange med hund som leier i Hamna, men det kan være tilfeldig.

Foruten å følge med på/legge ut annonse på finn, så kan du også se på universitetets side for slikt: https://uit.no/tavla/markedsplassen

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.


 • Nye innlegg

  • Enig med Simira, meld dere på et valpekurs om dere ikke allerede går/har gått. I tillegg har for eksempel Maren Teien en veldig fin kanal som heter Hverdagslydig+ (https://boon.tv/hundetrener-maren), der er det også en egen kanal for valpeeiere. Vet at flere har hatt god nytte av hennes forelesninger og videoer i valpeperioden. Finnes helt sikkert noen gratis alternativer også, men det har jeg ingen oversikt over. 
  • Først av alt må du slutte å la ham hilse på andre hunder på tur. Hvis ikke får du en hund som trekker i båndet i alle retninger, og stresser seg opp hver gang han ser en hund. Det er ikke alle som kan eller vil hilse, og det er heller ikke trygt. Prøv å holde dere til kjente, trygge hunder. Om du ikke kjenner så mange kanskje det er noen du møter ofte på tur, eller du kan ta kontakt med en klubb i nærheten, en turgruppe eller noe. Jokking er en typisk stressadferd i den alderen, og tegn på at han girer seg opp for mye. Avbryt lek eller hilsing så fort det er tilløp til jokking, og jobb med at han skal være rolig og ha kontakt med deg. For å få slutt på biting i føtter ville jeg først og fremst sørget for at han har nok biteleker, og avlede med dem. Når han først begynner å bite på føttene, stå helt stille og ignorere ham til han slutter. Jeg vil på det sterkeste anbefale deg å gå et valpekurs om du ikke har gjort det allerede. Alt dette er helt vanlig for valper i den alderen, og på et kurs vil du få hjelp til å håndtere det. Du finner også mange vanlige problemer og råd for dem i trådene under valpeprat her på forumet, så ta en titt gjennom her.
  • Kikket litt i dogweb og ser at hundene fra lundehundprosjektet ligger der sånn som alle andre, med en X på slutten reg. nummeret. Den som ble utstillingschampion var 3. generasjon, og ser tittelen ligger inne. Da skulle man jo gjerne tro at de kan ta andre championat også, og at det samme vil gjelde for cavalierprosjektet, som trossalt er ganske så ekvivalent? Det var jammen ikke lett å finne informasjon på dette! 
  • Jeg har en Dvergpuddel gutte valp som er 5 mnd. Han har siden han var ny hatt oppheng i sokker og biter og henger seg etter føttene dine så lenge d har sokker på. Hvordan få det til å slutte.    Å jokker på andre hunder under samvær ute, møtes på tur og får hilse og på alle størrelser og hunder i alle aldre. Hva gjør jeg? - helt fersk i hunde verden, ønsker kun seriøse svar😅😭
  • Er vel først fra fjerde generasjon at de potensielt kan stambokføres etter typegodkjenning?
 • Nylig opprettede emner

×
×
 • Create New...