Gå til innhold
Hundesonen.no

Løst problemet med hunder i bil om sommeren? Øh, nei?


simira
 Share

Recommended Posts

Guest Yellow

Hadde aldri benyttet meg av det selv, samtidig synes jeg det er et godt alternativ til de som absolutt har med seg hunden og skal inn og shoppe når det er varmt. Mindre risikabelt enn å etterlate de i bilen da tross alt.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Guest lijenta

Hvorfor kan ikke bikkkja bare bli hjemme?

Fordi at det er fort vekk en tur som tar over åtte timer for flere og da begynner det å bli lenge alene for hunden, eller de gangen jeg kjører forbi Ikea så skal jeg videre til annet som hunden skal være med på. Derfor gikk det år og dag fra første til neste tur på Ikea. Nå har i hvertfall en av plassene parkering under tak. Andre kjøpesentere der feilparkerer jeg for å få bilen i skyggen hvis jeg må inn og hunden er med

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Guest lijenta

Han jeg har nå er det 9 timer som er maks på og de gangene jeg kjører forbi Ikea så reiser jeg bort lengre enn 9 timer det går gjerne på flere dager og de dagene skal hunden være med. Det blir på andre siden av Oslo og gidder da ikke å kjøre hjem for å hente hunden for så å kjøre forbi Ikea en gang til. Det er fler enn meg som må ta ting på den måten.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

hadde aldri tort å sette hunden min der. Alt mulig kan jo skje... :no:

Den IKEA som jeg bruker har parkerin under tak. Om man absolutt skal ha noe på IKEA, går det ikke an å bestille det på forhånd så det er klart til henting? Mener jeg har hørt noen som har gjort det, men kan huske feil.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Skjønner meg ikke på de som er på IKEA i mange herrens timer i slengen. O.o Hva i all verden får folk til å bli der inne lengre enn man må? :P Vi handlet for 12 tusen der for noen dager siden, men vi ga bestillingen til en "plukker" også dro vi hjem og ventet på hjemkjøring :lol:

Hadde forøvrig godt kunnet bruke en slik parkering til iallefall en av hundene her i huset, dvs. aussien, så lenge jeg visste at jeg ikke ble lenge inne. Blir jo bare som å sette henne utenfor butikken, som jeg gjør av og til, alikevel.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Det er, såvidt jeg så på FB, stengsel rundt. Altså en stir hundegård med oppbindingsplasser og vakt. Synes ideen er god.

Ja, jeg lurte litt på det. Og så lenge det er en vakt der så er det jo greit, om man må.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Jeg syns det er et godt alternativ for de som må ha med hunden. Ikea har stor fokus på hundevelferd. I Norge har de vakter på uteparkeringen som leter etter hunder i bil for deretter å rope dem opp på høyttaleranlegget.

Sent fra min SM-G850F via Tapatalk

  • Like 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Jeg tenker nå slik, at å bli behandlet feil osv. kan skje selv om hunden ikke sitter utenfor en butikk. Om jeg har med hunden min i et selskap en sommerkveld som foregår i en hage, så kan hunden bli "plaget" uten at man nødvendigvis ser det med en gang osv. Slike ting kan skje ila et hundeliv. Man kan ikke være hauk _hele_ tiden. Men såklart, har man hunder hvor man vet man MÅ være hauk, så tar man sine forhåndsregler.

  • Like 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gjest
Skriv svar til emnet...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive


  • Nye innlegg

    • Enig med Simira, meld dere på et valpekurs om dere ikke allerede går/har gått. I tillegg har for eksempel Maren Teien en veldig fin kanal som heter Hverdagslydig+ (https://boon.tv/hundetrener-maren), der er det også en egen kanal for valpeeiere. Vet at flere har hatt god nytte av hennes forelesninger og videoer i valpeperioden. Finnes helt sikkert noen gratis alternativer også, men det har jeg ingen oversikt over. 
    • Først av alt må du slutte å la ham hilse på andre hunder på tur. Hvis ikke får du en hund som trekker i båndet i alle retninger, og stresser seg opp hver gang han ser en hund. Det er ikke alle som kan eller vil hilse, og det er heller ikke trygt. Prøv å holde dere til kjente, trygge hunder. Om du ikke kjenner så mange kanskje det er noen du møter ofte på tur, eller du kan ta kontakt med en klubb i nærheten, en turgruppe eller noe. Jokking er en typisk stressadferd i den alderen, og tegn på at han girer seg opp for mye. Avbryt lek eller hilsing så fort det er tilløp til jokking, og jobb med at han skal være rolig og ha kontakt med deg. For å få slutt på biting i føtter ville jeg først og fremst sørget for at han har nok biteleker, og avlede med dem. Når han først begynner å bite på føttene, stå helt stille og ignorere ham til han slutter. Jeg vil på det sterkeste anbefale deg å gå et valpekurs om du ikke har gjort det allerede. Alt dette er helt vanlig for valper i den alderen, og på et kurs vil du få hjelp til å håndtere det. Du finner også mange vanlige problemer og råd for dem i trådene under valpeprat her på forumet, så ta en titt gjennom her.
    • Kikket litt i dogweb og ser at hundene fra lundehundprosjektet ligger der sånn som alle andre, med en X på slutten reg. nummeret. Den som ble utstillingschampion var 3. generasjon, og ser tittelen ligger inne. Da skulle man jo gjerne tro at de kan ta andre championat også, og at det samme vil gjelde for cavalierprosjektet, som trossalt er ganske så ekvivalent? Det var jammen ikke lett å finne informasjon på dette! 
    • Jeg har en Dvergpuddel gutte valp som er 5 mnd. Han har siden han var ny hatt oppheng i sokker og biter og henger seg etter føttene dine så lenge d har sokker på. Hvordan få det til å slutte.    Å jokker på andre hunder under samvær ute, møtes på tur og får hilse og på alle størrelser og hunder i alle aldre. Hva gjør jeg? - helt fersk i hunde verden, ønsker kun seriøse svar😅😭
    • Er vel først fra fjerde generasjon at de potensielt kan stambokføres etter typegodkjenning?
  • Nylig opprettede emner

×
×
  • Opprett ny...