Jump to content
Hundesonen.no

Basenji på rømmen i Oslo: FUNNET


Recommended Posts

Fogo forsvant fra en ulykke idag tidlig på Furuset, han ble sist sett løpende sørover ved gamle Smart Club på Alnabru rundt 8 tiden (mest sannsynlig Smalvollveien) han kan være skadet og redd, så det haster litt med å finne han. Han er rød og hvit. Hvis noen har sett han ring Viking, politiet eller eier på 95499695.

Link to post
Share on other sites

Har ni någon "annons" gående på facebook som man kan dela vidare?

Edit: Jag bara kopierar din text här ovan och delar den istället. Har en del vänner i Oslo som säkert håller ett extra öga öppet för en vilsen varelse på rymmen.

Link to post
Share on other sites

Han er fortsatt ikke funnet! Og det er ikke noe vits i å ringe politiet med vitneobservasjoner heller, de bryr seg ikke. C og Trym er på vei hjem nå, så må vi alle sove litt før det vel er på'n igjen i morra. Men det er fortsatt mange der ute som leiter, utrolig hvor engasjerte og flinke hundefolk er!

Link to post
Share on other sites

Det er så snodig at han ikke har blitt sett etter igår morges.... Det er jo veldig mange som ser etter han, og det er jo en såpass "spesiell" rase så han burde bli lagt merke til. Jeg er så redd for at når adrenalinet har gitt seg så har han "oppdaget" at han er skadet og lagt seg ned et sted... Han må ha fått seg en real smell, og kan jo ha indre skader og det som er.

Link to post
Share on other sites

Ja, de skulle ta seg en runde for å leite etter han når Jørgen ble hentet på sykehuset idag tidlig.Men de har jo en 3 uker gammel baby i samme slengen, så de kan ikke leite dag og natt selv om det er det de helst vil...

Link to post
Share on other sites

Hsn er observert løpende langs E6 ved Son, prøvd fanget men det ville han ikke. C heiv seg i bilen og er på vei dit nå, men han er jo ikke der før over 1 time.

Link to post
Share on other sites

Herregud, har han løpt helt til Son? Håper de finner han!

Løp han langs/inntil jernbanen? Der er det ihvertfall gjerde et stykke, og på andre siden (nå er jeg ved togstasjonsområdet siden avkjørselen til Son er der). Søren, jeg bodde jo rett ved togstasjonen der, nå fikk jeg lyst til å hjelpe å lete, men jeg bor så langt unna...

Men området er stort da, han kan jo være hvor som helst :(

Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 • Recently Browsing   0 members

  No registered users viewing this page. • Nye innlegg

  • Det er jo vanlig at valper får diare, men hvor ofte er vanlig/uvanlig. Jeg har en Golden/Toller valp på 6 mnd som ofte har diare, og han får det som regel uten grunn. Prøver å unngå at han spiser på ting ute, får lite utenom sitt vanlige for. Han får diare så  og si ukentlig og det varer alt fra 1-4 dager vil jeg si. Er det normalt så ofte? Formen hans virker ikke påvirket av dette. Han drikker godt med vann og er like hyper som alltid.    
  • Hun er litt sær, så egner seg nok best som rekvisita 😂 
  • Tusen takk! Det gikk bedre enn forventet! Mista hodet helt på lørdag, men på tross av det landa vi på en 3.plass med 172poeng. Idag gikk det mye bedre, jeg hadde med meg hodet, men mista Limit litt for jeg ble så "stiv" i kroppen og klarte ikke helt å engasjere henne nok. Ble 183poeng, bronsemerket, vårt første napp og en 2.plass!  Veldig fornøyd med det! Vet jo at vi kan gå himla mye bedre bare jeg får nervene under kontroll.  Og ifht hvor lite vi faktisk har trent så er jeg storfornøyd med innsatsen til Limit når jeg ble så håpløs, spesielt på lørdag.  Neste stevne blir nok i starten av november allerede! Bitt av basillen ble jeg! Men etter det blir det rallystevne stopp frem til neste år.   
  • Takk for svar og tips. Når du sier det, kan det godt hende det er hennes egen usikkerhet som gjør det. Det virker som hun ikke helt «forstår» situasjonen, slik hun gjør når andre hunder er veldig rett fram og durer på. Vi går på rallylydighet og blodspor, og hun hilser ikke på andre hunder når hun er i bånd (vi passerer sikkert tjue stykker daglig uten stress), men det er sant at situasjonene har vært en «NÅ kan dere leke»-situasjon, som kanskje har skapt stort forventningspress til at den andre hunden vil være på hennes bølgelengde, og at hun reagerer negativt når den ikke er det. Jeg tar det til meg!
  • Hvis hun er utrygg selv så er det ikke unormalt om hun reagerer på usikkerhet hos andre hunder. Det gjør situasjonen mer usikker for begge parter. Sosialisering er ikke bare lek med andre hunder. Det høres ut som din hund har godt av å få mer omgang med trygge hunder UTEN at det er lek, gjennom båndturer og hundetrening. Hvis du har en jaktlabrador som ikke brukes til jakt så vil jeg tro du allerede trener aktivt i en gruppe eller klubb? Kan du få med noen derfra og gå rolige turer i bånd, uten forventning om lek, for eksempel? Én eller to faste lekevenner som hun fungerer godt med og er trygg på er nok for å få ut lekebehovet. Jeg ville droppet lek med tilfeldige ukjente hunder uansett, siden det alltid er en risiko for konflikt.
 • Nylig opprettede emner

×
×
 • Create New...