Aya Skrevet 25. Januar 2015 Rapporter Share Skrevet 25. Januar 2015 Frokost: havregrøt Lunsj: tomatbønner og en blåbærmuffins Middag: grandis Syk ... Siter Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
Aya Skrevet 25. Januar 2015 Rapporter Share Skrevet 25. Januar 2015 Frokost: havregrøt Lunsj: tomatbønner og en blåbærmuffins Middag: grandis Ny muffins Syk ... Siter Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
Gjest Skrevet 25. Januar 2015 Rapporter Share Skrevet 25. Januar 2015 Frokost: To halve brødskiver (siden jeg svei halvparten av begge) stekt på panna, med ost og grillkrydder Middag: Tikka masala med ris og hvitløksnan Kvelds: Tiden får vise, jeg har lyst på sjokolade, men det har vi ikke i hus Siter Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
Guest Yellow Skrevet 25. Januar 2015 Rapporter Share Skrevet 25. Januar 2015 Frokost/lunch: Fullkornpasta, saus av løk, tomater, litt ruccola, en spiseskje tomatpure og div. urter/rydder. Mellom: Ritz. Middag: Svinefilet, villris, stekt sopp og løk med bearnaise. Kvelds: Samme som til frokost. (I går spiste jeg bare en brødskalk og Mcer'n-mat, men sykt mye av sistnevnte, ikke mye inspirerende, men jaggu godt!) Siter Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
SandyEyeCandy Skrevet 26. Januar 2015 Rapporter Share Skrevet 26. Januar 2015 Lørdag: Frokost: Herbalifeshake med en håndfull frosne bringebær. Lunsj: Gresk yoghurt og cottage cheese med linfrø og solsikkekjerner. Middag: Subway Sandwich med kalkun. Snacks: Smågodt Kvelds: Forsøk på lasagne med aubergine i stedet for pastaplater. Blei uhyre mislykka, måtte sile av væska for å få tak i noe å tygge på. Søndag: Frokost: Herbalifeshake med en håndfull frosne bringebær. Lunsj: Herbalifeshake med en håndfull frosne bringebær og firkorn. Middag: Taco. Siter Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
SandraNH Skrevet 26. Januar 2015 Rapporter Share Skrevet 26. Januar 2015 Lørdag: Frokost: Herbalifeshake med en håndfull frosne bringebær. Lunsj: Gresk yoghurt og cottage cheese med linfrø og solsikkekjerner. Middag: Subway Sandwich med kalkun. Snacks: Smågodt Kvelds: Forsøk på lasagne med aubergine i stedet for pastaplater. Blei uhyre mislykka, måtte sile av væska for å få tak i noe å tygge på. Søndag: Frokost: Herbalifeshake med en håndfull frosne bringebær. Lunsj: Herbalifeshake med en håndfull frosne bringebær og firkorn. Middag: Taco. Stek aubergine/squash tørr på en stekeplate med et dryss salt oppå, før du bruker dem i lasagnen Jeg stekte squash'en sånn halvtørr/halvhard, og selv da ble det nogenlunde flytende - MEN veldig godt! Neste gang skal dem få steke seg enda mer, for de mykes jo opp uansett oppi lasagnen 1 Siter Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
SandyEyeCandy Skrevet 26. Januar 2015 Rapporter Share Skrevet 26. Januar 2015 Stek aubergine/squash tørr på en stekeplate med et dryss salt oppå, før du bruker dem i lasagnen Jeg stekte squash'en sånn halvtørr/halvhard, og selv da ble det nogenlunde flytende - MEN veldig godt! Neste gang skal dem få steke seg enda mer, for de mykes jo opp uansett oppi lasagnen Jada, jeg bruker masse aubergine og drysser tilogm salt over dem rå for å trekke ut bitter olje før jeg begynner å gjøre noe med dem, men jeg trudde ikke jeg måtte steike dem før jeg la dem i lasagneformen iogm at den står så lenge i ovnen. Men nå har jeg lært! Siter Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
Raksha Skrevet 26. Januar 2015 Rapporter Share Skrevet 26. Januar 2015 Frokost: tre kinderegg Lunsj: to knekkebrød med kalkun og tomat, en stratosbar og melk. Tipper vi fortsetter i samme stil resten av dagen Siter Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
Tekopp Skrevet 26. Januar 2015 Rapporter Share Skrevet 26. Januar 2015 Jada, jeg bruker masse aubergine og drysser tilogm salt over dem rå for å trekke ut bitter olje før jeg begynner å gjøre noe med dem, men jeg trudde ikke jeg måtte steike dem før jeg la dem i lasagneformen iogm at den står så lenge i ovnen. Men nå har jeg lært! Jupp, aubergine bør "svettes" (i steikovn noen minutter også) før man lager det aller meste dem. Jeg bruker å kombinere pastaplater og ferdigsvetta aubergine, og da blir det akkurat passe fuktig. Dagens meny: Nattmat: matmuffins Frokost: matmuffins & 2 espresso lunsj: matmuffins, god morgen gresk yogurt med aprikos. middag: taco i lefser, fylt med bønner, div salat, saus og avocado kvelds: matmuffins (?) Skylder på @Aya for matmuffins-kicket mitt forøvrig, selv om jeg modifiserte de til å bli stekt i brødform og skjærer de opp som brødskiver Nesten litt for godt.. 1 Siter Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
Aya Skrevet 26. Januar 2015 Rapporter Share Skrevet 26. Januar 2015 Jupp, aubergine bør "svettes" (i steikovn noen minutter også) før man lager det aller meste dem. Jeg bruker å kombinere pastaplater og ferdigsvetta aubergine, og da blir det akkurat passe fuktig. Dagens meny: Nattmat: matmuffins Frokost: matmuffins & 2 espresso lunsj: matmuffins, god morgen gresk yogurt med aprikos. middag: taco i lefser, fylt med bønner, div salat, saus og avocado kvelds: matmuffins (?) Skylder på @Aya for matmuffins-kicket mitt forøvrig, selv om jeg modifiserte de til å bli stekt i brødform og skjærer de opp som brødskiver Nesten litt for godt.. Haha, når jeg lager det spiser jeg det heeele tiden jeg også. Det er jo så godt!! 1 Siter Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
Snoffe Skrevet 26. Januar 2015 Rapporter Share Skrevet 26. Januar 2015 Haha, når jeg lager det spiser jeg det heeele tiden jeg også. Det er jo så godt! Har du oppskrift som du vil dele? Siter Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
Tekopp Skrevet 26. Januar 2015 Rapporter Share Skrevet 26. Januar 2015 Har du oppskrift som du vil dele? Jeg bruker denne matmuffins oppskrifta. Bortsettfra at jeg bytter ut feta med vanlig ost, skinke med broccoli og slenger opp litt av alt mulig passende (spesielt oliven) som jeg finner i skapet. Trenger ca 35 min om de stekes i brødform heller enn muffins. veldig tilgivende oppskrift, så det fungerer fint å være "ca" på alt, og endre ved behov. 1 Siter Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
Aya Skrevet 26. Januar 2015 Rapporter Share Skrevet 26. Januar 2015 Har du oppskrift som du vil dele? Jeg elsker matmuffins! Pleier å variere oppskriften, men er veldig fornøyd med denne: 1 dlhavregryn ½ dlvann 1 ½ dlhvetemel 1 ½ dlsammalt hvete, fin 1 dlsammalt hvete, grov 2 tsbakepulver ½ tssalt 4 stkegg 4 dlyoghurt naturell Skinke i biter, squash, soltørket tomat/vanlig tomat, paprika, spinat, raspet gulrot - hva du ønsker. Litt raspet jarlsbergost - men obs - øker kaloriinnholdet endel. Slik gjør du 1. Bland mel, bakepulver og salt i en bolle. 2. Visp sammen egg, yoghurt og oljen fra de soltørkede tomatene. Rør blandingen sammen med det tørre. 3. Vend i grønnsaker og skinke. 4. Bruk et muffinsbrett med plass til 20 små eller 12 store muffins. Plasser papirformer i muffinsbrettet. Fyll formene 2/3 deler fulle. 5. Stek muffinsene midt i ovnen på 200 °C i ca 20 - 25 minutter. Avkjøl på rist. Server muffinsene med en god salat, en god spekeskinke eller nyt dem som de er, enten hjemme, på tur eller som matpakke. Tid: 20 - 40 min Vanskelighetsgrad: lett Pleier også å bytte ut det fine melet med grovt mel, både spelt og rug og grovbakst fungerer fint. Disse blir det litt mer hold i, og du blir good og mett. Jeg pleier også å være raus med grønnsakene uten å øke deigmengden, så det blir mye squash, gulrot og sånt pr deig. Hvis du skjønner 1 Siter Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
marjea Skrevet 26. Januar 2015 Rapporter Share Skrevet 26. Januar 2015 *klippe oppskrift* Oi, det så jo både veldig godt - og veldig lettvint ut! Blir så matlei når det gjelder lunsj på jobb/skole, så kanskje grove matmuffins gjør susen?? Hvordan oppbevarer du dem etter steking? Siter Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
Stine Skrevet 26. Januar 2015 Rapporter Share Skrevet 26. Januar 2015 Frokost: frokostblanding, biola og blåbær. Lunsj: brødskive med salat, smør, kyllingpålegg og tomat + 1 eple. Middag: Grønnsakswok med fullkornsnudler og woksaus. Kvelds: Finner nok noe på jobb Siter Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
Snoffe Skrevet 26. Januar 2015 Rapporter Share Skrevet 26. Januar 2015 Jeg bruker denne matmuffins oppskrifta. Bortsettfra at jeg bytter ut feta med vanlig ost, skinke med broccoli og slenger opp litt av alt mulig passende (spesielt oliven) som jeg finner i skapet. Trenger ca 35 min om de stekes i brødform heller enn muffins. veldig tilgivende oppskrift, så det fungerer fint å være "ca" på alt, og endre ved behov. *Klipp* Matmuffinsoppskrift Tusen takk begge to Tror jeg skal lage noen sånne i løpet av uken! Siter Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
Aya Skrevet 26. Januar 2015 Rapporter Share Skrevet 26. Januar 2015 Oi, det så jo både veldig godt - og veldig lettvint ut! Blir så matlei når det gjelder lunsj på jobb/skole, så kanskje grove matmuffins gjør susen?? Hvordan oppbevarer du dem etter steking? Jeg blir også matlei, men dette er en god løsning. Jeg lager alltid en hel drøss og fryser ned. Så kan du ta opp nok til et par dagers lunsj av gangen og bare ha i kjøleskapet. De er gode kalde, men kan også varmes i mikroen. Og kjempegodt til for eksempel suppe. 1 Siter Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
SandraNH Skrevet 26. Januar 2015 Rapporter Share Skrevet 26. Januar 2015 Jeg har aldri smakt aubergine, har brukt squash i lasagnen. Men hva er best av squash og aubergine i lasagne? Skreller man skallet av auberginen eller? Siter Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
Synnikken Skrevet 26. Januar 2015 Rapporter Share Skrevet 26. Januar 2015 Shit... Dere må væren tynne! Jeg spiser som en hval i forhold til mange av dere. Imponert over hvor sunne dere er. Flinkiser! Kanskje derfor jeg har bollemage Siter Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
Guest Gråtass Skrevet 26. Januar 2015 Rapporter Share Skrevet 26. Januar 2015 Shit... Dere må væren tynne! Jeg spiser som en hval i forhold til mange av dere. Imponert over hvor sunne dere er. Flinkiser! Kanskje derfor jeg har bollemage U and me both.. Jeg er stuttjukk, men nyter god mat. Siter Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
Guest Jonna Skrevet 26. Januar 2015 Rapporter Share Skrevet 26. Januar 2015 Frokost: 2 rugsprø med kyllingfile. Lunsj-middag: meny på Måken (gjor ikke det her om dagen ) Kveldsmat: avokado og egg. Nattmat: salat med feta. Frokost: kesam med bær. Så sove til sånn middag-kveldsmat tid. Siter Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
Synnikken Skrevet 26. Januar 2015 Rapporter Share Skrevet 26. Januar 2015 U and me both.. Jeg er stuttjukk, men nyter god mat. Jeg liker muffinsmagen min jeg. Har innsett at den hører med når jeg er sausoman 1 Siter Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
Tonje Skrevet 26. Januar 2015 Rapporter Share Skrevet 26. Januar 2015 I helga har jeg spist så mye sjokolade og kake (bursdag), at den menyen orker jeg ikke å prøve å huske engang I dag derimot er jeg på rett spor igjen: Frokost: 1 brødskive med makrell i tomat, en halv boks yt mellommåltid: 1 knekkebrød lunsj: 2 brødskiver (ost&skinke, stabbur laks) mellommåltid: 1 banan Middag: salat med falafel-lignende boller, kikerter, couscous, pasta, skinke og ananas Kvelds: 1 brødskive eller to tenker jeg Siter Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
Synnikken Skrevet 26. Januar 2015 Rapporter Share Skrevet 26. Januar 2015 Meg idag: Frokost. Ett rundstykke med nugatti. Ett glass cola og tre kopper sort kaffe. Lunsj. Ett ostehorn og ett glass vann Middag: to poteter, masse saus, litt svinekjøtt to ss mais og to båter agurk. ? Siter Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
Aya Skrevet 26. Januar 2015 Rapporter Share Skrevet 26. Januar 2015 Frokost: to skiver ekstra grovt brød med honning, to appelsiner (syk, trenger c-vit). Middag: en liten porsjon spagetti med kjøttdeig og grønnsaksgryte. Kvelds ... aner ikke. Ikke spesielt sulten, kanskje brød,med banan eller verdens beste hjemmelagde frokostblanding. (Stor krukke med store havregryn, linfrø, solsikkekjerner, rosiner og nøtter eller mandler). Siter Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
Recommended Posts
Join the conversation
You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.