Gå til innhold
Hundesonen.no

Dagens meny


laikamor
 Share

Recommended Posts

Nattsnack: Neve chillinøtter og 1 twist.

Frokost: Overnight oats med biola og skogsbær.

Lunsj: Akkurat våknet og det er ikke så lenge til middag så blir 1 eple og knekkebrød.

Middag: Peppes Pizza, tenkte å prlve en av greenlight versjonene dems.

Kvelds: Kanskje dessert og litt snop på kino, også må jeg vel spise noe før nattevakta, sikkert noe cc med ting oppi eller havregrøt.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

  • Svar 276
  • Created
  • Siste svar

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Som kommet frem i andre tråder så skal jeg ned mye i vekt. Det går somregel veldig greit den første tiden, men siden jeg er dårlig på variasjon i matveien blir jeg etter hvert lei. Derfor tenkte jeg v

Hahaha, jeg er ikke akkurat tynn ass. Men når jeg leser innlegget mitt så ser det jo skikkelig stusselig ut og det ser ut som om jeg slanker meg eller piner meg. Men jeg gjør ikke det, jeg teller i

Jeg skjønner ikke hvordan mange av dere overlever, dere spiser jo ingenting Meny i går, litt lat på matlagingen. -Frokost 4 brødskiver med div pålegg -Lunsj 4 brødskiver med speilegg -"mellomm

Frokost: Overnight oats med biola og skogsbær.

Lunsj: Cc, frokostblanding og appelsin.

Middag: Risengrynsgrøt med sukker, kanel, rosiner og smørøye.

Mellom: Resten av appelsinen etter lunsj og litt cc.

Snacks: 1.5 Bounty.

Endret av Stine
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Frokost: To halve brødskiver (siden jeg svei halvparten av begge) stekt på panna, med ost og grillkrydder

Middag: Tikka masala med ris og hvitløksnan

Kvelds: Tiden får vise, jeg har lyst på sjokolade, men det har vi ikke i hus :P

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Frokost/lunch: Fullkornpasta, saus av løk, tomater, litt ruccola, en spiseskje tomatpure og div. urter/rydder.

Mellom: Ritz.

Middag: Svinefilet, villris, stekt sopp og løk med bearnaise.

Kvelds: Samme som til frokost.

(I går spiste jeg bare en brødskalk og Mcer'n-mat, men sykt mye av sistnevnte, ikke mye inspirerende, men jaggu godt!)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Lørdag:

Frokost: Herbalifeshake med en håndfull frosne bringebær.

Lunsj: Gresk yoghurt og cottage cheese med linfrø og solsikkekjerner.

Middag: Subway Sandwich med kalkun.

Snacks: Smågodt

Kvelds: Forsøk på lasagne med aubergine i stedet for pastaplater. Blei uhyre mislykka, måtte sile av væska for å få tak i noe å tygge på. :D

Søndag:

Frokost: Herbalifeshake med en håndfull frosne bringebær.

Lunsj: Herbalifeshake med en håndfull frosne bringebær og firkorn.

Middag: Taco.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Lørdag:

Frokost: Herbalifeshake med en håndfull frosne bringebær.

Lunsj: Gresk yoghurt og cottage cheese med linfrø og solsikkekjerner.

Middag: Subway Sandwich med kalkun.

Snacks: Smågodt

Kvelds: Forsøk på lasagne med aubergine i stedet for pastaplater. Blei uhyre mislykka, måtte sile av væska for å få tak i noe å tygge på. :D

Søndag:

Frokost: Herbalifeshake med en håndfull frosne bringebær.

Lunsj: Herbalifeshake med en håndfull frosne bringebær og firkorn.

Middag: Taco.

Stek aubergine/squash tørr på en stekeplate med et dryss salt oppå, før du bruker dem i lasagnen ;)

Jeg stekte squash'en sånn halvtørr/halvhard, og selv da ble det nogenlunde flytende - MEN veldig godt! Neste gang skal dem få steke seg enda mer, for de mykes jo opp uansett oppi lasagnen :)

  • Like 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Stek aubergine/squash tørr på en stekeplate med et dryss salt oppå, før du bruker dem i lasagnen ;)

Jeg stekte squash'en sånn halvtørr/halvhard, og selv da ble det nogenlunde flytende - MEN veldig godt! Neste gang skal dem få steke seg enda mer, for de mykes jo opp uansett oppi lasagnen :)

Jada, jeg bruker masse aubergine og drysser tilogm salt over dem rå for å trekke ut bitter olje før jeg begynner å gjøre noe med dem, men jeg trudde ikke jeg måtte steike dem før jeg la dem i lasagneformen iogm at den står så lenge i ovnen. Men nå har jeg lært! :D

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Jada, jeg bruker masse aubergine og drysser tilogm salt over dem rå for å trekke ut bitter olje før jeg begynner å gjøre noe med dem, men jeg trudde ikke jeg måtte steike dem før jeg la dem i lasagneformen iogm at den står så lenge i ovnen. Men nå har jeg lært! :D

Jupp, aubergine bør "svettes" (i steikovn noen minutter også) før man lager det aller meste dem.

Jeg bruker å kombinere pastaplater og ferdigsvetta aubergine, og da blir det akkurat passe fuktig.

Dagens meny:

Nattmat: matmuffins

Frokost: matmuffins & 2 espresso

lunsj: matmuffins, god morgen gresk yogurt med aprikos.

middag: taco i lefser, fylt med bønner, div salat, saus og avocado

kvelds: matmuffins (?)

Skylder på @Aya for matmuffins-kicket mitt forøvrig, selv om jeg modifiserte de til å bli stekt i brødform og skjærer de opp som brødskiver :) Nesten litt for godt..

  • Like 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Jupp, aubergine bør "svettes" (i steikovn noen minutter også) før man lager det aller meste dem.

Jeg bruker å kombinere pastaplater og ferdigsvetta aubergine, og da blir det akkurat passe fuktig.

Dagens meny:

Nattmat: matmuffins

Frokost: matmuffins & 2 espresso

lunsj: matmuffins, god morgen gresk yogurt med aprikos.

middag: taco i lefser, fylt med bønner, div salat, saus og avocado

kvelds: matmuffins (?)

Skylder på @Aya for matmuffins-kicket mitt forøvrig, selv om jeg modifiserte de til å bli stekt i brødform og skjærer de opp som brødskiver :) Nesten litt for godt..

Haha, når jeg lager det spiser jeg det heeele tiden jeg også. Det er jo så godt!!

  • Like 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Har du oppskrift som du vil dele?

Jeg bruker denne matmuffins oppskrifta. Bortsettfra at jeg bytter ut feta med vanlig ost, skinke med broccoli og slenger opp litt av alt mulig passende (spesielt oliven) som jeg finner i skapet.

Trenger ca 35 min om de stekes i brødform heller enn muffins.

veldig tilgivende oppskrift, så det fungerer fint å være "ca" på alt, og endre ved behov.

  • Like 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Har du oppskrift som du vil dele?

Jeg elsker matmuffins! Pleier å variere oppskriften, men er veldig fornøyd med denne:

  • 1 dlhavregryn
  • ½ dlvann
  • 1 ½ dlhvetemel
  • 1 ½ dlsammalt hvete, fin
  • 1 dlsammalt hvete, grov
  • 2 tsbakepulver
  • ½ tssalt
  • 4 stkegg
  • 4 dlyoghurt naturell
  • Skinke i biter, squash, soltørket tomat/vanlig tomat, paprika, spinat, raspet gulrot - hva du ønsker.
  • Litt raspet jarlsbergost - men obs - øker kaloriinnholdet endel.
Slik gjør du

1. Bland mel, bakepulver og salt i en bolle.

2. Visp sammen egg, yoghurt og oljen fra de soltørkede tomatene. Rør blandingen sammen med det tørre.

3. Vend i grønnsaker og skinke.

4. Bruk et muffinsbrett med plass til 20 små eller 12 store muffins. Plasser papirformer i muffinsbrettet. Fyll formene 2/3 deler fulle.

5. Stek muffinsene midt i ovnen på 200 °C i ca 20 - 25 minutter. Avkjøl på rist.

Server muffinsene med en god salat, en god spekeskinke eller nyt dem som de er, enten hjemme, på tur eller som matpakke.

  • Tid: 20 - 40 min
  • Vanskelighetsgrad: lett

Pleier også å bytte ut det fine melet med grovt mel, både spelt og rug og grovbakst fungerer fint. Disse blir det litt mer hold i, og du blir good og mett. Jeg pleier også å være raus med grønnsakene uten å øke deigmengden, så det blir mye squash, gulrot og sånt pr deig. Hvis du skjønner :P

  • Like 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Jeg bruker denne matmuffins oppskrifta. Bortsettfra at jeg bytter ut feta med vanlig ost, skinke med broccoli og slenger opp litt av alt mulig passende (spesielt oliven) som jeg finner i skapet.

Trenger ca 35 min om de stekes i brødform heller enn muffins.

veldig tilgivende oppskrift, så det fungerer fint å være "ca" på alt, og endre ved behov.

*Klipp* Matmuffinsoppskrift

Tusen takk begge to :) Tror jeg skal lage noen sånne i løpet av uken!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Oi, det så jo både veldig godt - og veldig lettvint ut! Blir så matlei når det gjelder lunsj på jobb/skole, så kanskje grove matmuffins gjør susen?? :) Hvordan oppbevarer du dem etter steking?

Jeg blir også matlei, men dette er en god løsning. Jeg lager alltid en hel drøss og fryser ned. Så kan du ta opp nok til et par dagers lunsj av gangen og bare ha i kjøleskapet. De er gode kalde, men kan også varmes i mikroen. Og kjempegodt til for eksempel suppe.
  • Like 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Guest Gråtass

Shit... Dere må væren tynne! Jeg spiser som en hval i forhold til mange av dere. Imponert over hvor sunne dere er. Flinkiser!

Kanskje derfor jeg har bollemage :lol:

U and me both.. Jeg er stuttjukk, men nyter god mat.
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Frokost: 2 rugsprø med kyllingfile.

Lunsj-middag: meny på Måken (gjor ikke det her om dagen :P )

Kveldsmat: avokado og egg.

Nattmat: salat med feta.

Frokost: kesam med bær.

Så sove til sånn middag-kveldsmat tid.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gjest
Skriv svar til emnet...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive



  • Nye innlegg

    • Haha, kattejaging er nok ekstremt krevende. Men jeg var impornert over Grisha Stewart som fikk en jack russel til å ikke jage ekorn ved bruk av BAT (behaviour adjustment training, egentlig et litt teit navn på en metode siden mye trening er nettopp for å justere adferd, men det er nå det det heter). 
    • Han har helt rett! Når de er over 10 får de lov å gjøre som de vil! (I min bok)
    • Det er vanskelig å akseptere at de begynner å bli gamle. Det er mye mer vi kan gjøre for hundene nå enn de gjorde før i tiden, selv om jeg også synes det er urimelig å holde dem i live "så lenge som mulig" for egen del. Men så lenge vi faktisk kan lette livene deres i alderdommen så gjør vi jo helst det. Jeg antar at hun er fulgt opp og sjekket hos dyrlege siden hun går på rimadyl. Jeg er usikker på om det kan (eller bør) kombineres med librela eller andre smertestillende mot forkalkninger, så sjekk det. De siste årene hadde jeg månedlig fysioterapi for hundene, og kan anbefale det. En hundefysio kom hjem til oss og masserte og behandlet stivheter i kroppen, og hundene var betydelig bedre av det. 13 år er en anstendig alder, og jeg tenker nok at uansett alder så er det nok dessverre på tide å innstille seg på at hun ikke kommer til å leve evig.  
    • Hei. Registrerte meg nettopp. Har alltid hatt mine egne meninger om hundehold. Nå begynner min kjære Lady (13 år gammel Border Collie) å tydelig vise tegn på at hu er gammel. Hu har alltid hatt fri tilgang til tørrfor (og vann seff) - ok hu er litt feit - men å begynne å måle opp ting nå? nei. Hu skal ha fri tilgang som alltid. Prøver så godt jeg kan å ordne slik at hu skal ha det bra - vi sitter en plass i naturen - jeg får hu til å ligge / bli - også hiver jeg diverse godbiter (markies) ut over et område som hu går og snuser og leter opp. Hu har gått på "Rimadyl" i et par år (ettersom jeg har forstått så skal dette hjelpe på forkalkninger i ryggsøylen + at de skal være mildt smertestillende (?) I gamle dager var hu en atlet. Endeløs energi. Nå når jeg skal prøve å gå en tur så "stopper hu meg" - hu går foran - og ser på meg, ser tilbake - hvis jeg snur meg så springer hu rett hjem - tydelig at hu vil bare hjem og ligge uttafor døra (bor på gård) så jeg sitter der og liksom bare bekymrer meg. I know - gammel hund. Men jeg vil at hu skal ha det bra - så lenge som overhodet mulig - Jeg jobber ikke - det er bare meg og hu. Jeg synger alltid en sang om morgenene - "God morgen, god morgen lille golli klump - osv" (I know pretty cringe) hu digger det - kos og hale som går. Hu har vært min love - ikke bare for de siste årene - alltid. Orker ikke tanken på at hu skal dø. Fokk det. Det virker som hu har det greit om natta - men noen ganger er det slikking / pesing - som om hu stresser med noe eller har det vondt (og det er vondt å høre på). Noen netter er det helt stille. Ok. I know. Hvis hu lider så skal hu selvfølgelig få slippe, men vi tar ikke livet av våre gamle bare fordi de plutselig må i rullestol eller blir demente. Hu var med på en hel runde disc golf i dag - men måtte hjelpe hu opp fra et dillete område (hu satte seg fast, klarte ikke å komme seg opp) - egentlig så fatter jeg ikke helt hvorfor i helsiken jeg lager denne posten. Er som regel uenig med de fleste. Men hvis noen har noen ideer / gode forslag så hallelujah.
    • Min første.. er noe som hører med i en dagbok, og i dag er det Edes første diare som er tema -_- Stakkars gutt. Han har vært så snill og god gutt så lenge nå, han fortjener ikke det der. Så snill og god at han valgte gå på badet og ha diare der mens jeg sov. Like a sir.  For å alltid se på den lyse siden av ting, å slippe vaske sofa og tepper og sånt er gull. Dette kunne vært meget verre. 
  • Nylig opprettede emner

×
×
  • Opprett ny...