Gå til innhold
Hundesonen.no

Hvor sover hunden om natten?


Helianthus
 Share

Recommended Posts

  • Svar 88
  • Created
  • Siste svar

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Omtrent som alle andre mannfolk å sove sammen med altså

@Helianthus, du skulle hatt en litt småbarsk soveglad hund fra før til å lære små duraceller at i senga SKAL det være ro. Her sover begge biskene i seng ja.. og de ligger dønn rolig, no discussio

Hvor de vil. Dvs at Salo ligger på hodeputa mi (bra han er en liten dalmis, da), Stina oppå hele dyna foran beina mine, Dita ligger sånn ca på midten. Jeg ligger i sprekken inntil veggen (uten pute. o

Hvor de vil - soveromsdøra står alltid åpen, men Willy ligger alltid enten i hundesenga si, eller bretter seg ut under vinduet som står åpent. Yasmine starter kvelden i senga mi, gjerne oppe ved hodeputa, så åler hun seg ned i fotenden etter hvert, og glir sakte ned på gulvet nedenfor fotenden av senga. DER kommer hun seg jo ikke vekk fra dersom Willy ligger under vinduet, så da må hun opp i senga mi dersom hun skal flytte seg til andre steder - og det skal hun jo gjerne i løpet av ei natt. Hun ender som regel opp i sin egen hundeseng på soverommet - etter diverste runder rundt omkring... Jepp - det foregår liksom litt om natta her i heimen :lol:.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Han ville nok helst ligget i skje med meg, men vi må ha plass til et barn eller to som kan komme tuslende om natta.. Han ligger der han vil ellers i stua, som regel buret eller sofaen. - Men han får ligge i senga de morgenene jeg kan sove litt lenger ;)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Balder sover på rommet mitt. Enten i senga mi, hundesenga, puta hans, buret eller gulvet. Det varierer veldig og gjerne også på årstid og hvor varmt/kaldt det er, han sover oftere i senga på vintern enn sommeren osv. Favoritten er helt klart hundesenga som står ved fotenden av senga mi, flytter jeg den blir han rett og slett skikkelig furt og skal løpe rundt, leke og holde meg våken til den blir flytta tilbake.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Som valp sov han under dyna i senga vår, som unghund hadde han tilgang til gangen hvor hundesenga hans stod og nå som voksen har han tilgang til hele leiligheten unntatt soverommet. Han veksler mellom å ligge på gulvet på badet, i senga si eller i sofaen.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Vår ligger i gangen :) vi startet med å sove på madrass ved grinden de første dagene for deretter å bare forvente at hun skulle sove der.

Vært en del klaging med piping og uling i starten men det gikk seg til når vi bare var konsekvent på det

Lenke til kommentar
Del på andre sider

70 kg hund i sengen her :wub: Promper, snorker, presser meg ut av den 160 cm brede sengen og er alene skyld i at jeg skifter sengetøy hver tredje dag. Men, jeg klarer ikke å sove uten bulledyret som snorker meg i øret :icon_redface:

Omtrent som alle andre mannfolk å sove sammen med altså :D

  • Like 8
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Guest Snusmumrikk

De må velge når jeg går inn på soverommet om de vil være med eller ikke. Døra blir stengt så ikke resten av leiligheta skal være like kald som soverommet neste morgen. Eldstemann varierer litt om han vil inn på soverommet eller ha resten av leiligheta, yngstemann blir alltid med. Om de er på soverommet får de ligge i egen hundeseng eller på gulvet. To store terver i senga mi er ikke veldig aktuelt :P Men de får komme opp på morgenen iblandt da :) Og yngstemann har funnet ett hjørne nederst i senga jeg ikke merker om han kommer opp i på natta. Så lenge jeg ikke merker det spiller det ingen rolle, men han er en sleip liten sak :lol:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

De sover i senga sammen med meg eller i stua..Arla sover bak knærne mine for der kan hun lage seg en grop,Tindra sover ved fotenden,Ace sover med hodet på puta mi og Cirka sover i sin egen store binge med seng forløpig da hun er midt i tannfelling og kan finne på mye rart i løpet av ei natt...

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Han sov i bur om natta før, men nå er han stort sett ferdig med å pøble om natta så han får velge selv, han starter alltid i fotenden av senga, ihvertfall til jeg sovner, men han sover også i sofaen eller på gulvet. Er kjempekoselig å ha han fri i leiligheten for han vekker meg om morgenen og skal kose skikkelig. :wub:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Hos min mor sover Chess akkurat der hun vil, bortsett fra på soverommet. Ofte i stua, enten i en av lenestolene eller i sofaen. Hos meg sover hun i hundeseng på gulvet ved siden av senga mi. Hun har egentlig aldri vært vant med noe annet, så det er veldig greit synes jeg.

Verre er det med den lille - hun MÅ ligge i senga vår :P For det meste oppå dyna på kvelden, men i skje under dyna på morgenen. Hun er helt besatt av nærkontakt, så vi klarer ikke være streng med henne :P

  • Like 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Eddie (4mnd) sover i buret inne på soverommet vårt. Det har han gjort siden han kom i hus. I begynnelsen var det jo på grunn av trygghet, og etter dette når vi skulle flytte han ut i stua på natta hadde han en periode med dårlig mage så da måtte vi flytta han inn igjen på soverommet slik at vi hørte han om han måtte bæsje på natta. Så etter dette så har det nå bare endt med at han sover ved siden av senga vår i buret sitt. Han trives med det og vi trives med det. :)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gjest
Skriv svar til emnet...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive



×
×
  • Opprett ny...