Gå til innhold
Hundesonen.no

Mild shampo som lukter lite


Poter
 Share

Recommended Posts

Er på utkikk etter en mild shampo jeg kan bruke til Eine (svart labrador) relativt ofte, kanskje 1-2 ganger i måneden. Ønsker at den lukter minst mulig. Som besøkshund må han være ren og pen når han skal på besøk, så han må i dusjen en hel del flere ganger enn han har vært til nå. Vi skal foreløpig gå på besøk hver fjortende dag, så det blir i forbindelse med det. Om jeg shamponerer ham for hvert besøk tror jeg ikke, det blir nok mest å skylle igjennom pelsen, han har jo veldig kort pels, men han bør vel shamponeres kanskje en gang i måneden, kan jeg tenke meg. Kommer jo an på vær og føre også. Så da trenger vi en shampo som er skikkelig mild siden den må brukes såpass ofte (ofte i min verden værtfall) og som lukter minimalt. Jeg har en veldig følsom nese og de vi skal på besøk til skal heller ikke utsettes for sterk parfyme etc. Vet dere om noe bra?

Hvordan fungerer det forresten med tørrshampo?

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Ultimate fra Groomer's edge er mild, veldig drøy shampo og veldig mild duft, den vasker hunden veldig effektivt også.

-En perfekt shampo for de aller fleste pelser. Med ULTIMATE oppnår du "Best In Show" resultat på flotte dyr, med en fantastisk glans og volumeffekt. ULTIMATE sørger også for grundig, men likevel myk rengjøring av de mest skitne og illeluktende dyr. Fjerner også flekker på en mild og effektiv måte.
Resultatet er langtidsvirkende og de fleste dyr ser og kjennes rene ut og lukter godt, selv lenge etter at UlLTIMATE er brukt.
Den fine, emulgerende blandingen er mild mot våre hender og mot dyrenes hud og egner seg derfor godt til daglig bruk.
Den er lett å skylle ut og er høykonsentrert for å blandes ut med hele 50 deler vann!
-Kan brukes på ALLE pelsdyr!

Hypo+ er også en veldig bra shampo, har brukt den på flere allergihunder på jobben med veldig godt resultat, uten duft.

En Hypo-Allergi shampo som er helt uten farge og lukt. Den spesielle blandingen gjør at pelsen virker ren og frisk lenger enn de fleste andre shampoer. Blandingsforhold 15:1
  • Like 2
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Tusen takk for svar alle sammen!

Synes det er litt tungvindt med de shampoene hvor man må blande ut med vann først, mye enklere å bare ha flaska stående klar til bruk med en gang. Men er de mildere de som må blandes ut med vann først?

Kan du ikke bare dusje hunden uten å sjamponere den?

Er usikker på om han blir rein nok i pelsen av det, men jeg skal teste det ut fremover og se hva som fungerer best. Nå på sist besøk dusjet jeg ham bare samme dag og da var han fin i pelsen, men da var det bare 3 uker siden han var shamponert, så spørs hvordan det vil bli når det er lengre siden sist shamponering. Han har jo en veldig lettstelt pels, så er ikke store fiksfakseriene som trengs :)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Jeg bruker for øvrig Natusan babyshampoo hvis jeg må bade valpekullvalper ofte, bare fordi det er billigere, om det er mye tiss og bæsj og leire og sånt i pelsene. Mild og fin, og må ikke blandes ut. Og du finner den overalt. Den, eller tilsvarende, baby er baby vel.

  • Like 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gjest
Skriv svar til emnet...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive


  • Nye innlegg

    • Bruk kode "alrute15" for å få 15% rabatt på ruta, rutebånd, blindspots og targets hos Drammen Hundepark. Gyldig til 15. oktober 2024 https://www.nettbutikk.drammenhundepark.no/categories/rute
    • Hei, er det noen som vet hva reglene er for å stille kirurgisk kastrert hannhund i utlandet er, eller hvor man kan finne slik informasjon? Jeg vet at NKK tillater å stille kastrert hannhund dersom det er gjort av medisinske årsaker og hvis man kan fremvise attest for at hunden hadde to normale testikler før kastrering. Men gjelder dette også hvis man ønsker å stille hunden for eksempel i Sverige, Finland, Frankrike etc? Eller har alle land ulike regler? Noen som eventuelt vet hvilke land som godkjenner det eller land som ikke tillater å stille kastrert hund (uansett om det er gjort av medisinske årsaker?😊
    • Hvis hun fortsatt bruker samme metodene er det jo "bare" å anmelde igjen. Ellers ville jeg sendt formelle henvendelser til klubben og NKK.
    • Jeg klagde på dette hos NKK inne på FB da det kom opp at de lot henne holde på. Det ble slettet og jeg fikk "mute" for en tid. Skremmende holdning. jeg kjenner personen fra hestemiljøet helt tilbake til 1988  da jeg kommer fra og har bodd 3 il fra hennes hjemsted. Kjenner og tilk henne fra hund selv om jeg har hatt nada med henne å gjøre.. jeg anbefaler at dere går inn og leser de grusomme sms som ble sendt mellom henne som eier og driver av kennelen - og de to ansatte..saken er mye verre enn det virker i media. Mangelen på respekt og empati er hårreisende.  Hun skal og ha blitt dømt for vold mot menneske og er kjent i området for å være "feisty". hvis man kan si det sånn.. sier ikke mer om  saken.. men rapporter og boikott.. Den som blir direkte berørt må være flink å si i fra.. Kanskje det er på tide at NOAH kommer på banen??
    • Skriv litt fort her men veit at mensen er noe kvinner har å ikke hunder. Men trudde du klarte å slå 2 fluer sammen ✨️ Vi har fikset alt å funnet ut av alt så går det ikke Ann å slette innholde heller  Så andre som sere dette så all good ok8 vi fant ut av problemet 😄
  • Nylig opprettede emner

×
×
  • Opprett ny...