Jump to content
Hundesonen.no

Mild shampo som lukter lite


Poter
 Share

Recommended Posts

Er på utkikk etter en mild shampo jeg kan bruke til Eine (svart labrador) relativt ofte, kanskje 1-2 ganger i måneden. Ønsker at den lukter minst mulig. Som besøkshund må han være ren og pen når han skal på besøk, så han må i dusjen en hel del flere ganger enn han har vært til nå. Vi skal foreløpig gå på besøk hver fjortende dag, så det blir i forbindelse med det. Om jeg shamponerer ham for hvert besøk tror jeg ikke, det blir nok mest å skylle igjennom pelsen, han har jo veldig kort pels, men han bør vel shamponeres kanskje en gang i måneden, kan jeg tenke meg. Kommer jo an på vær og føre også. Så da trenger vi en shampo som er skikkelig mild siden den må brukes såpass ofte (ofte i min verden værtfall) og som lukter minimalt. Jeg har en veldig følsom nese og de vi skal på besøk til skal heller ikke utsettes for sterk parfyme etc. Vet dere om noe bra?

Hvordan fungerer det forresten med tørrshampo?

Link to comment
Share on other sites

Ultimate fra Groomer's edge er mild, veldig drøy shampo og veldig mild duft, den vasker hunden veldig effektivt også.

-En perfekt shampo for de aller fleste pelser. Med ULTIMATE oppnår du "Best In Show" resultat på flotte dyr, med en fantastisk glans og volumeffekt. ULTIMATE sørger også for grundig, men likevel myk rengjøring av de mest skitne og illeluktende dyr. Fjerner også flekker på en mild og effektiv måte.
Resultatet er langtidsvirkende og de fleste dyr ser og kjennes rene ut og lukter godt, selv lenge etter at UlLTIMATE er brukt.
Den fine, emulgerende blandingen er mild mot våre hender og mot dyrenes hud og egner seg derfor godt til daglig bruk.
Den er lett å skylle ut og er høykonsentrert for å blandes ut med hele 50 deler vann!
-Kan brukes på ALLE pelsdyr!

Hypo+ er også en veldig bra shampo, har brukt den på flere allergihunder på jobben med veldig godt resultat, uten duft.

En Hypo-Allergi shampo som er helt uten farge og lukt. Den spesielle blandingen gjør at pelsen virker ren og frisk lenger enn de fleste andre shampoer. Blandingsforhold 15:1
  • Like 2
Link to comment
Share on other sites

Tusen takk for svar alle sammen!

Synes det er litt tungvindt med de shampoene hvor man må blande ut med vann først, mye enklere å bare ha flaska stående klar til bruk med en gang. Men er de mildere de som må blandes ut med vann først?

Kan du ikke bare dusje hunden uten å sjamponere den?

Er usikker på om han blir rein nok i pelsen av det, men jeg skal teste det ut fremover og se hva som fungerer best. Nå på sist besøk dusjet jeg ham bare samme dag og da var han fin i pelsen, men da var det bare 3 uker siden han var shamponert, så spørs hvordan det vil bli når det er lengre siden sist shamponering. Han har jo en veldig lettstelt pels, så er ikke store fiksfakseriene som trengs :)

Link to comment
Share on other sites

@Poter

Du får ikk noe mildere enn Optima og den må ikke blandes ut, jeg gjør det selv fordi den er drøy og jeg synes det blir enklere da jeg også tar litt kokosolje i blandingen med vann (som balsam). :)

Link to comment
Share on other sites

Jeg bruker for øvrig Natusan babyshampoo hvis jeg må bade valpekullvalper ofte, bare fordi det er billigere, om det er mye tiss og bæsj og leire og sånt i pelsene. Mild og fin, og må ikke blandes ut. Og du finner den overalt. Den, eller tilsvarende, baby er baby vel.

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.


×
×
  • Create New...