Jump to content
Hundesonen.no

noen som vet som potesokker med antiskli?


Siljesen
 Share

Recommended Posts

Jeg har et litt rart spørsmål. Jeg ville i hvert fall synes det var rart om jeg leste det i et forum. Er det noen som har tips til potesokker som ikke sklir på parkett?

Hunden min skal for første gang få lov til å komme hjem til mamma i julen. Dette er en stor dag, da hun aldri noensinne har latt en hund gå på sine gulv.

Hun har en helt ny leilighet med eikeparkett som hun er redd for. Hun kommer til å kjøpe inn billige tepper/filleryer og jeg vil passe på at klørne hans er nyklippet og ikke skarpe. Hele gulvet vil jo ikke kunne tapetseres med tepper, så jeg tenkte jeg skulle få tak i potesokker som vi kan bruke i hvert fall i begynnelsen før han har roet seg.

På natten og når han slapper av på teppene trenger han ikke ha de på seg. Jeg har prøvd barnesokker med antiskli, men de detter av ham når han går. Har lett på ulike nettbutikker, men siden de fleste potesokkene er laget for å bruke ute blir de veldig glatte på parketten.

Har noen tips til steder jeg kan lete? Eller har erfaringer selv?

 • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Guest Yellow

Hadde aldri orket å være på besøk med hund hos noen som er sånn, jeg, da, men håper det blir koselig og hunden godtar å ha på sokkene uansett!

Loker mye på hundenettbutikker og vet det finnes flere som selger sånne tynne sokker med antiskli til hunder, bl.a denne butikken har i forskjellige str.: http://www.doggia.no/produkt/hundeklar/sokker/div-sokker-i-large

Link to comment
Share on other sites

Hadde aldri orket å være på besøk med hund hos noen som er sånn, jeg, da, men håper det blir koselig og hunden godtar å ha på sokkene uansett!

Loker mye på hundenettbutikker og vet det finnes flere som selger sånne tynne sokker med antiskli til hunder, bl.a denne butikken har i forskjellige str.: http://www.doggia.no/produkt/hundeklar/sokker/div-sokker-i-large

Det er ikke noe å anbefale :P Jeg måtte bo hos mamma nesten et år.. Huff, sier jeg bare. o.o

Hvordan jeg ble så dyreglad aner jeg ikke :lol: Hun elsker Emma da, som veier 2,5kg og ikke har muligheten til å ødelegge parkett... (med mindre hun tisser på den da :devilbanana: )

Link to comment
Share on other sites

@ takk nå har jeg mange mulige potesokker å se nærmere på.

Hunden min er rolig inne, så jeg krysser fingrene for at det går bra. Alternativet er å feire jul alene i en by der alle jeg kjenner reiser bort. Så i år prøver vi dette. Om det ikke går bra gjør jeg noe annet til neste år

Link to comment
Share on other sites

Kan en mulighet være å lage en plass til hunden i stua (med gode pledd under), og bare binde den der når dere er inne? :)

Gjør jo ingenting for hunden en periode, og din mor slipper å bli stressa om hunden beveger seg. Noe å vurdere om potesokker ikke fungerer tilfredsstillende i alle fall :)

Link to comment
Share on other sites

@Elisabeth00 : Ja har tenkt på det, hunden kan da være i entreen, der det er fliser på gulvet. (som mamme ikke er redd for) tenke å sette opp en kompostbinge e.l. som sperre og ha sengen hans der. Er vi i stua ser han rett på oss og er vel ca 3-5 meter fra oss i sofaen. Så for en kort periode så vil det kunne gå. Prøver å ha så mange alternativer at om et ikke går enten fordi hunden eller mamma ikke liker det - så kan det gå allikevel. :)

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.


 • Nye innlegg

  • Det kan ta litt tid fra bytte av hjem til hunden reagerer på det og forstår at det ikke er midlertidig. Med løpetid i tillegg kan det godt spille inn. Det kan godt henne at hun opplever løpetiden annerledes på et nytt sted enn der hun har bodd hele livet. Jeg har dessverre ikke så mye innspill utover det.
  • Hei, jeg skal lage hundegård til en kommende huskyvalp som skal bo i Hagen. Vurderer betongheller eller skifteheller etc langs gjerdet sånn at den ikke graver seg ut. Hvor store trenger disse å være? Holder det med 30x30 cm eller blir dette for smått?
  • Min samboer og jeg overtok for noen uker (3 uker) ei nydelig samojed tispe på 3 år, fra hans foreldre. Hun bodde før i Trøndelag, mens vi bor på Sørlandet, så det har vært en klimaendring for henne. Vi har passet henne en del før, så vi er ikke ukjente for Mira.  Siden vi er friluftsmennesker så har vi gledet oss masse til å få hund, og vi dedikerer mye tid til tur, ski og trening - noe hun selvfølgelig elsker! Vi har også brukt en del tid på å trene grunnleggende lydighet, da hun er sta og helst vil gjøre det hun selv ønsker, som en ekte samojed (; her har vi likevel sett stor fremgang på tur. I tillegg er hun veldig sjelden alene, vi er stort sett alltid med henne, tross at hun er vandt til å være en del hjemme alene. Jeg vil derfor tro at endringen i adferd ikke skyldes at hun er understimulert. Det er også viktig å nevne at den endrede adferden hovedsaklig gjelder når vi er hjemme og ikke ute på tur. Mira er generelt sett en veldig rolig og avbalansert hund, som tross rasen sjelden bjeffer eller synger. Hjemme har hun alltid pleid å være veldig rolig, og hun er en svært høflig hund som er veldig «enkel» å ha med å gjøre.  Så til problemet - hun har begynt å bjeffe og ule mye mer enn hva som er vanlig for henne, selv på natten. Hun virker rastløs og piper også mer enn vanlig. Hun sliter med å komme til ro, og mest bekymringsverdig av alt så spiser hun nesten ikke. Vi har ikke skiftet fôr, så her er alt likt (ønsker heller ikke å skifte da hun har en sensitiv mage). Hun har løpetid, så noe av problemene kan nok skyldes dette. Da jeg snakket med svigers nevnte de at det var vanlig at hun blir rastløs og oppmerksomhetssøkende eller pipete, men ikke at hun slutter å spise og begynner å bjeffe/ule. Legg merke til at vi har hatt henne i 3 uker, og at adferden begynte å endre seg for 1 uke siden, så trolig er ikke problemet at hun har flyttet? Vi ønsker likevel å gjøre denne overgangen så enkel og bra som mulig for henne, og viktigst av alt; at hun skal spise som vanlig. Har noen her tips til hva dette kan skyldes, eller hva vi bør gjøre? Evt om vi bør oppsøke veterinær? 
  • Altså, den totale motsetningen av en sånn hvit 😆 Er det en groenendael? Ekstremt søt, om jeg får si det! 
  • Har ikke kjøkkenvekt så hadde håpet på at noen kanskje hadde samme för og kunne måle opp for meg
 • Nylig opprettede emner

×
×
 • Create New...